-
400€!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Το 'πριονοκορδελα' σκηνικο το καναμε πλακα, με ενα φιλαρακι απο μικρα.. γουσταραμε cabrio.. λεγαμε θα παμε τα αυτοκινητα και οτι περισσευει απο τη λαμαρινα της πορτας και πανω, παρσιμο! Ειχαμε μια διαφωνια, αν θα κοψουμε και το παρ - μπριζγνωστός φίλου μου το έκανε σε Yugo, όχι με πριονοκορδέλα, αλλά με τροχό βεβαίως βεβαίως
άφησε ΜΟΝΟ το παρμπρίζ. Στην πρώτη στροφή άνοιξαν οι πόρτες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Έχω καπελάκι με ενσωματωμένη ομπρελίτσα και ανεμιστηράκι τύπου 'νιγηριανός πωλητής cd σε λαϊκή - πανηγύρι'!
Ρε συ!
και γιατι λες οτι εισαι προγραμματιστης ?!?!Είναι τόσο καλοπληρωμένη η δουλειά μας στην Ελλάδα, που συμπληρώνω εισόδημα...
-
Έχω καπελάκι με ενσωματωμένη ομπρελίτσα και ανεμιστηράκι τύπου 'νιγηριανός πωλητής cd σε λαϊκή - πανηγύρι'!
Ρε συ!
και γιατι λες οτι εισαι προγραμματιστης ?!?!Είναι τόσο καλοπληρωμένη η δουλειά μας στην Ελλάδα, που συμπληρώνω εισόδημα...
Ασχετο!!!!!! ελατήρια θα αλλάξεις?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Ασχετο!!!!!! ελατήρια θα αλλάξεις?
Όχι για δύο λόγους:
α. κόστος και
β. λακούβες, σαμαράκια, γενικώς σκατόδρομοι, και εξοχικό σε πλαγιά με χωματόδρομο, άρα πρέπει να είμαι στο 'ύψος' μου.Βέβαια, αν υπήρχαν τα 'μπικικίνια', θα την έψαχνα αλλιώς τη δουλειά...
Το κόστος επίσης είναι που με οδηγεί στα Sachs και όχι στα Bilstein...
-
Τα νέα για το θέμα της ηλιοροφής: Σκέτη πίκρα!
Αν ήμουν ακόμη στην εγγύηση θα μου άλλαζαν όλο το 'τελάρο' της ηλιοροφής. Να το πληρώσω δεν λέει γιατί θα στοιχίσει παραπάνω από όσο στοίχισε η ηλιοροφή στην παραγγελία του αυτοκινήτου ( 1.060
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως κάτι είχα διαισθανθεί και όταν χειμωνιάζει, βάζω πάντα τις αλυσίδες στο πορτμπαγκάζ και ...
Τις αλυσιδες δωσε τις στο Μιχαλη, να τον δεσει καποιος γιατι θα φαει κοσμο!!!
-
TakisB και γενικότερα, όσοι έχετε ηλιοροφή στο 307 σας...
Σας κάνει θόρυβο (σαν να τρίζει) στο άνοιγμα και το κλείσιμο?
Την τελευταία φορά που ήμουνα συνεργείο τους το είπα και το κοιτάξανε (το λαδώσαν μάλλον...) και σταμάτησε για λίγο καιρό
Αλλά μέσα σε ένα περίπου μήνα ξανάρχισε
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πρώτη φορά μου τη δίνει κάτι στο αυτοκίνητό μου τόσο που αναθεματίζω τις υποxρεώσεις και τα γραμμάτια, DΕγω να δεις!!!!!
-
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Την τελευταία φορά που ήμουνα συνεργείο τους το είπα και το κοιτάξανε (το λαδώσαν μάλλον...) και σταμάτησε για λίγο καιρό
Αλλά μέσα σε ένα περίπου μήνα ξανάρχισεΌχι, δεν θορυβεί... έχει γράσσο στους αλουμινένιους οδηγούς, δεξιά-αριστερά.
-
έχει τύχει να πηγαίνει αρκετή ώρα από πίσω σας Peugeot 407??? Σα να με κυνηγούσε ένα ορθάνοιχτο στόμα να με καταπίει ένιωθα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έχει τύχει να πηγαίνει αρκετή ώρα από πίσω σας Peugeot 407??? Σα να με κυνηγούσε ένα ορθάνοιχτο στόμα να με καταπίει ένιωθαΟχι ...ποτε....
Ειμαστε πιο γρηγοροι απο αυτους.Δεν μπορουν ουτε να μας δουν!!!! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Όχι, δεν θορυβεί... .
Μονο σταζει!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Όχι, δεν θορυβεί...
Μονο σταζει!!!!
Ακριβώς! Στάζουν τα κεραμίδια ρε παιδιά...
-
.... my sympathies ...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αλλά μέσα σε ένα περίπου μήνα ξανάρχισεΌχι, δεν θορυβεί... έχει γράσσο στους αλουμινένιους οδηγούς, δεξιά-αριστερά.
Μωρέ και εμένα έχει γράσσο, αλλά σκούζει (σαν το ζουάν ένα πράγμα) που και πού... Ελπίζω μόνο να μην αρχίσει και στάζει από τώρα (ούτε 2 χρόνια δεν το έχω....)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ý÷åé ôý÷åé íá ðçãáßíåé áñêåôÞ þñá áðü ðßóù óáò Peugeot 407??? Óá íá ìå êõíçãïýóå Ýíá ïñèÜíïé÷ôï óôüìá íá ìå êáôáðßåé Ýíéùèá
Ï÷é ...ðïôå....
Åéìáóôå ðéï ãñçãïñïé áðï áõôïõò.Äåí ìðïñïõí ïõôå íá ìáò äïõí!!!!... ÌÝ÷ñé íá ôï äéáâÜóåé ï hiluxboy ...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
¼÷é, äåí èïñõâåß...
Ìïíï óôáæåé!!!!
Áêñéâþò! ÓôÜæïõí ôá êåñáìßäéá ñå ðáéäéÜ...
Åêôüò áíôéðñïóùðåßáò ñþôçóåò ??
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Πρώτη φορά μου τη δίνει κάτι στο αυτοκίνητό μου τόσο που αναθεματίζω τις υποxρεώσεις και τα γραμμάτια, διαφορετικά θα το πούλαγα για να πάρω το... δίλιτρο χωρίς ηλιοροφή! ( Ναι το ξέρω Mr Kouk, δεν βάζω μυαλό... ) Ίσως και το δίλιτρο C4......σε καλό δρόμο είσαι πάντως!!!Ε ρε και να μπει ο olympios χαρές που θα κάνει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρώτη φορά μου τη δίνει κάτι στο αυτοκίνητό μου τόσο που αναθεματίζω τις υποxρεώσεις και τα γραμμάτια, διαφορετικά θα το πούλαγα για να πάρω το... δίλιτρο χωρίς ηλιοροφή! ( Ναι το ξέρω Mr Kouk, δεν βάζω μυαλό... ) Ίσως και το δίλιτρο C4...
...σε καλό δρόμο είσαι πάντως!!!Ε ρε και να μπει ο olympios χαρές που θα κάνει!!!
Είμαι και εγώ εδώ
Βάζετε μυαλό, σιγά σιγά κοιτάτε προς τα καλά του γκρούπ
PEUGEOT FORUM