-
Εντυπωσεις απο 225/45/17 για τα πρωτα χλμ μεσα στην Αθηνα.Εχασε ΛΙΓΟ απο την σπιρταδα του χαμηλα,μειωθηκε ΛΙΓΟ το σπιναρισμα με πρωτη,βελτιωθηκε ΛΙΓΟ το φρεναρισμα,η ανεση (οσο και αν ειναι παραξενο)παρεμεινε στα ιδια επιπεδα,βαρυνε ΛΙΓΟ το τιμονι και τελος βελτιωθηκε ΠΟΟΟΟΟΛΥ η εμφανιση.Τα λαστιχα ειναι ΑVON ZZ3 και οι ζαντες TECHNOMAGNISIO.Αυτα προς το παρον για ζαντολαστιχα.
Ηχεια αλλαξα και εβαλα κατι πολυ καλα στις πορτες και δυστυχως το αποτελεσμα ηταν απογοητευτικο γιατι αφενος κουδουναγανε οι πορτες και αφετερου δεν μπορουσε ο ενισχυτης να τα διεγειρει καλα.Προσωπικα δεν θα συνιστουσα καμμια αλλαγη μεμωνομενη στο στερεοφωνικο.Επισης δεν θα ελεγα να βαλει ο dev 205 στις 17αρες γιατι το προφιλ θα εινα μια 'φλουδα' απο ελαστικο και θα κοπαναει το αμαξι,ασε δε που ειναι σιγουρο οτι στην πρωτη λακουβα θα σκιστει.Τα ξαναγραφουμε(κατα το ξαναλεμε). -
Καλοφορετα τα καινουρια παπουτσια σου Μιχαλη! Οσον αφορα την τοποθετηση ελαστικων 205/.../17 απο τον Dev δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα προβλημα αν συνδυαστει με 50αρι προφιλ που ειναι και η εργοστασιακη διασταση... Το αποτελεσμα στο υψος θα ειναι ιδιο με του MDVQ!
-
Ευχαριστω φιλε Αντρεα.Και παλι δικιο εχεις Μονο που θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει τετοια διασταση και σε τι μαρκα για να δω αν θα αρχισω να με μουντζωνω που εβαλα 225.
-
Ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν στον καταλογο της michelin, pirelli και continental...
-
Μόλις έμαθα ότι η LION ανεβάζει από 4 Αυγούστου την τιμή του 307 κατα 500 - 600 Ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.
-
Ηρθε και η σειρα του... Αρχες Ιουλιου αυξηθηκε η τιμη του 206! Προφανως εχει αλλαξει η πολιτικη της LION και κανει τις αυξησεις σε διαφορετικες χρονικες περιοδους ανα μοντελο.
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Μόλις έμαθα ότι η LION ανεβάζει από 4 Αυγούστου την τιμή του 307 κατα 500 - 600 Ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.Ίσως θέλει να... ρεφάρει την τρέχουσα προσφορά των δερμάτινων καθισμάτων με Ε200
-
Για χαρά και από μένα.
Δεν έχω ακόμα 307 άλλα μετά από πολύ ψάξιμο έχω κατάληξη σε αυτό.
Συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω το 2λιτρο 307 , διάβασα όλο το post αλλά δεν βρήκα να εχει γράψει κανείς κάτι για αυτό. Πώς το βλέπετε αξίζει τον κόπο, πάντως για τα λεφτά του σε σύγκριση με άλλα 2λιτρα είναι πάρα πολύ καλή.Μπορώ να πω ότι με τρομάξατε λίγο με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς μία και δεν είμαι γνωστής σε τεχνικά θέματα και πολλά από αυτά μου φαίνονται βουνό.
Ευχάριστο.
-
Aγαπητοι φιλοι,εβαλα λαδια Silkolene Pro4 10/40 ,βαλβολινες Yacco 75/80 ημισυνθετικες και μπουζι ND iridium.
AYTA EINAI KΑΛΑ?ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ?ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΙΛΑΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ?ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ 6000ΚΜ!ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ -
Ο χρήστης resbi έγραψε:
Για χαρά και από μένα.Δεν έχω ακόμα 307 άλλα μετά από πολύ ψάξιμο έχω κατάληξη σε αυτό.
Συγκεκριμένα σκέφτομαι να πάρω το 2λιτρο 307 , διάβασα όλο το post αλλά δεν βρήκα να εχει γράψει κανείς κάτι για αυτό. Πώς το βλέπετε αξίζει τον κόπο, πάντως για τα λεφτά του σε σύγκριση με άλλα 2λιτρα είναι πάρα πολύ καλή.Μπορώ να πω ότι με τρομάξατε λίγο με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς μία και δεν είμαι γνωστής σε τεχνικά θέματα και πολλά από αυτά μου φαίνονται βουνό.
Ευχάριστο.
Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο.
Είναι άνετο, ευρύχωρο, με καλή άνεση και οδηγική συμπεριφορά. Γενικά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα και δεν το είχω μετανιώσει. Τα πρώτο έτος είχαν προβλήματα αλλά τώρα αυτά έχουν μειωθεί πιστεύω.
-
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ: 10euro
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ: 8euro
ΦΙΛΤΡΟ Α/C: 15euro
ΤΑΚΑΚΙΑ: 45euro
ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ: 120euro
ΜΠΟΥΖΙ: 25euroΤα 307 δεν εχουν φιλτρο βενζινης. εργασια υπολογισε καπου γυρω στα 30euro και αλλαγη τακακια-δισκοπλακες 35euro
Ενας απλος ελεγχος οπως αυτοι που γινονται πριν απο καθε ταξιδι σου φτανει. Και να αλλαξεις κατι δεν θα δεις καμια διαφορα. Τα λαδια σου απ΄οτι καταλαβα ειναι καινουρια αρα εισαι καλυμενος.
-
Τι θα γίνει με την Lion Hellas ?
Πότε θα αποφασίσουν να πάρουν σοβαρά το ρόλο τους ως η κεντρική αντιπροσωπεία της Peugeot στην Ελλάδα ?
Φίλος μου παράγγειλε απο τον προηγούμενο μήνα το 307 1.6 XS και ακόμα περιμένει.
Εκεί τα ... παλικάρια παρόλο που του είπαν το πολύ 10 εργάσιμες εχτές μόλις του είπαν ότι μα γιατί μας ρωτάς πότε θα το πάρεις ακόμα δεν πέρασαν οι 10 ημέρες !!!!
Κάντε μια φαίρεση απο το τέλος προηγούμενου μήνα μέχρι σήμερα 25/7 και θα δείτε ότι είναι σχεδόν 1 μήνας (περίπου δηλαδή 22 εργάσιμες και όχι 10)Τι να πει κανείς. Φαντάστείτε την υπόλοιπη εξυπηρέτηση πελατών. Τέλος πάντων ο φίλος μου να το πάρει θέλει και εάν τον ξαναδούν ας του τηλεφωνήσουν. Θα βρεί άλλο εξουσιοδοτημένο για τα 2 χρονάκια της εγγύησης.
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Εκεί τα ... παλικάρια παρόλο που του είπαν το πολύ 10 εργάσιμες εχτές μόλις του είπαν ότι μα γιατί μας ρωτάς πότε θα το πάρεις ακόμα δεν πέρασαν οι 10 ημέρες !!!!
O φιλος σου οταν εκανε την παραγγελια του πηρε στα χερια του ενα δελτιο παραγγελιας το οποιο αναγραφει ημερομηνια παραδοσης. Υπαρχει περιπτωση να μη υπαρχει συγκεκριμενη ημ/νια αλλα να ειναι 'ανοιχτη'.
Αναφερεις οτι του ειπαν και εχει διαφορα το λεω, με το γραφω σε χαρτι και το υπογραφω. Αν οντως υπαρχει ημερομηνια παραδοσης υπογεγραμμενη τοτε καλα κανει και 'τους τα σερνει'... σε αντιθετη περιπτωση δεν μπορει να εχει καποια απαιτηση. Τα γραπτα μενουν! -
ΜΠΟΥΖΙ: 25euroΤα 307 δεν εχουν φιλτρο βενζινης. εργασια υπολογισε καπου γυρω στα 30euro και αλλαγη τακακια-δισκοπλακες 35euro
Ενας απλος ελεγχος οπως αυτοι που γινονται πριν απο καθε ταξιδι σου φτανει. Και να αλλαξεις κατι δεν θα δεις καμια διαφορα. Τα λαδια σου απ΄οτι καταλαβα ειναι καινουρια αρα εισαι καλυμενος.
Βρε παιδιά πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ο άνθρωπος και πρέπει να αλλάξει δισκόπλακες?
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Βρε παιδιά πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει ο άνθρωπος και πρέπει να αλλάξει δισκόπλακες?
Καποιες τιμες αναλωσιμων ανεφερα φιλε frixo!
-
Καποιες τιμες αναλωσιμων ανεφερα φιλε frixo!
Α εντάξει,έτσι ναι!!!!
-
ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…. ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΓΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!15ΚΜ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝΑΩ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 160ΚΜ!ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΟΥΠ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΚΟΥΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΣΠΙΝΑΡΙ ΟΠΑ ΛΕΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ!ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΚΜ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ?ΤΟ 16 ΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ!ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ?ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ!ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΑΠΟΡΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22!ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΕ!ΕΙΧΕ ΕΝΑ CARISMA!TON RVTAV POSO?18ARI MOY LEEI ALOGA?125!MALISTA TOY LEV!FEYGONTAS TON AFHNV NA FYGEI KAI TI BLEPV!CILOFTIAGMENO ME DIPLH EJATMISH KAI NA KOYGETAI ...JERETE PVS
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ! -
Όσον αφορά για την παράδοση του αυτοκινήτου απο την Lion το χαρτί του δελτίου παραγγελίας που είδα και εγώ γράφει 'Παράδοση : Μέσα Ιουλίου'.
Τέλος πάντων, ακόμα σήμερα 29/7 δεν το έχει πάρει. -
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…. ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΓΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!15ΚΜ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΠΛΟΣ ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝΑΩ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 160ΚΜ!ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΑ ΣΤΟΠ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΣΟΥΠ ΑΠΟ ΠΙΣΩ!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΚΟΥΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ ΣΠΙΝΑΡΙ ΟΠΑ ΛΕΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΕΙ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ!ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5ΚΜ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ?ΤΟ 16 ΑΡΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ!ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ?ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ!ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΑΠΟΡΗΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22!ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΕ!ΕΙΧΕ ΕΝΑ CARISMA!TON RVTAV POSO?18ARI MOY LEEI ALOGA?125!MALISTA TOY LEV!FEYGONTAS TON AFHNV NA FYGEI KAI TI BLEPV!CILOFTIAGMENO ME DIPLH EJATMISH KAI NA KOYGETAI ...JERETE PVS
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ!Βαλε μια σκουπα, την πρωτη που θα βρεις μπροστα σου , μια εξατμιση ελληνικης κατασκευης απο αυτες που δινουν 50 αλογα και θα σε περνανε και τα 1,1! Κατι τετοιο θα ειχε κανει ο mitsubishakias...H μηπως σπινιαριζε μεχρι και την πεμπτη και δεν μπορουσε να βαλει την κτηνωδη δυναμη του κατω;
Η αδερφη μου εχει ενα 106 με τα 75 'ευτελη' αλογα. Τα ριχνει στο κεφαλι στο 307... Εκτος τελικης που το 106 στα 185Κm/h εχει τελειωσει. -
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ…. ΒΙΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΓΑΚΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!...............................................TON RVTAV POSO?18ARI MOY LEEI ALOGA?125!MALISTA TOY LEV!FEYGONTAS TON AFHNV NA FYGEI KAI TI BLEPV!CILOFTIAGMENO ME DIPLH EJATMISH KAI NA KOYGETAI ...JERETE PVS
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΖΑΚΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ!Βαλε μια σκουπα, την πρωτη που θα βρεις μπροστα σου , μια εξατμιση ελληνικης κατασκευης απο αυτες που δινουν 50 αλογα και θα σε περνανε και τα 1,1! Κατι τετοιο θα ειχε κανει ο mitsubishakias...H μηπως σπινιαριζε μεχρι και την πεμπτη και δεν μπορουσε να βαλει την κτηνωδη δυναμη του κατω;
Φιλος μου εχει ενα 106 με τα 75 'ευτελη' αλογα. Τα ριχνει στο κεφαλι στο 307... Εκτος τελικης βεβαια που το 106 στα 185Κm/h εχει τελειωσει.
PEUGEOT FORUM