-
Τετραπετάλουδο είναι (σχεδόν) η εφαρμογή της χρήσης ενός καρμπυρατέρ ανά κύλινδρο από τις μοτοσυκλέτες στα αυτοκίνητα. Έχεις έναν αυλό ανά κύλινδρο και όχι πολλαπλή, οπότε βελτιώνεται η ροή του αέρα. Επιπλέον, ο αυλός αυτός είναι κοντός, οπότε ευνοείται η ιπποδύναμη ψηλά.
Για να αποδώσει θέλει πολύ ψάξιμο. Αλλαγή χαρτογράφησης, εκκεντροφόροι και αύξηση της συμπίεσης θεωρούνται 'συνοδευτικά' αυτού του κυρίως πιάτου
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Για να αποδώσει θέλει πολύ ψάξιμο. Αλλαγή χαρτογράφησης, εκκεντροφόροι και αύξηση της συμπίεσης θεωρούνται 'συνοδευτικά' αυτού του κυρίως πιάτου
Αυτα τα εκανε ηδη ο Μιχαλης...
Δυναμομετρηση ποτε θα κανεις;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δυναμομετρηση ποτε θα κανεις;
Ψαχνω να βρω δυναμομετρο που αντεχει τη δυναμη του!!!!!
Προς το παρον το δουλευω στο photoshop..... -
δοκιμη αν μπορει να φτασει πανω απο 200 σελιδες
Εεεεεεπ!
(Moderator nass) -
παει!
-
θα έφτανε έτσι κι αλλιώς... γιατί τέτοιο flood???
Σπύρος
-
ειχε αναφερθει παλια, καμια 80 σελίδες πριν, ότι στις 200 σελίδες το τοπικ κλειδωνεται αυτόματα...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ειχε αναφερθει παλια, καμια 80 σελίδες πριν, ότι στις 200 σελίδες το τοπικ κλειδωνεται αυτόματα...Ρε Νικο δεν ειπαμε οτι ο κυριος με την bmw και μελλοντικος κατοχος C4 (ποιος να ειναι αραγε??)θα το αυτοκαταστρεψει οταν φτασει τις 307????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ειχε αναφερθει παλια, καμια 80 σελίδες πριν, ότι στις 200 σελίδες το τοπικ κλειδωνεται αυτόματα...
Ρε Νικο δεν ειπαμε οτι ο κυριος με την bmw και μελλοντικος κατοχος C4 (πιος να ειναι αραγε??)θα το αυτοκαταστρεψει οταν φτασει τις 307????
Ειδικά μετά την ειδεχθή δημοσίευση που διάβασα σε ένα άλλο θέμα ( ) το παρόν θα αυτοκαταστραφεί στις 306,5 σελίδες!!!
-
Σε κλουβί τις έχεις τις πεταλούδες?
-
Έμαθα ότι γνωστός μου που πήρε 307 1,6 SW πριν ένα χρόνο είχε πρόβλημα με το ζουάν στους 3 μήνες. Δεν του το άλλαξαν, αλλά του το άλειψαν με κάποια αλοιφή (γράσσο; ) και πρόσφατα άρχισε πάλι να τρίζει. Επίσης στη Lion του κρατάνε εδώ και 20 μέρες το αυτοκίνητο περιμένοντας κάποιο ανταλλακτικό για άλλο πρόβλημα (δεν ξέρω ποιο).
Ερωτήσεις:- Έτσι γίνεται με το ζουάν; Δεν το αλλάζουν αλλά το 'αλείφουν';
- Δεν παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης όταν το αμάξι μένει στο συνεργείο;
- Άλλο συνεργείο με καλό όνομα στην Αθήνα (γιατί αυτό μάλλον μας τελείωσε);
(μμμμφφφφφφμμφφφφγκμφφφφφφφφφφ)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειδικά μετά την ειδεχθή δημοσίευση που διάβασα σε ένα άλλο θέμα ( ) το παρόν θα αυτοκαταστραφεί στις 306,5 σελίδες!!!Υπολογίζω ότι θα έχουν φτάσει τις 307 σελίδες την....Πρωταπριλιά! Είναι μια καλή πλάκα να το κλειδώσουμε
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν του το άλλαξαν, αλλά του το άλειψαν με κάποια αλοιφή (γράσσο; )Δεν ήταν γράσσο, βαζελίνη ήταν. Απ'ό,τι φαίνεται τη χρησιμοποιούν πολύ στην Peugeot.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν ήταν γράσσο, βαζελίνη ήταν. Απ'ό,τι φαίνεται τη χρησιμοποιούν πολύ στην Peugeot.
To θεμα ειναι φιλε μου ποιος κανει τη χρηση.
Αυτοι ???
ή
Εμεις που τα πηραμε?????(ευτυχως ο παλιος ΚΑΚΟΣ n_olympios ειναι εδω και ξαναχτυπησε!!! )
-
Eγώ πάντως μετράω 6 μήνες χωρίς ούτε ένα σκουίκ !!!!!
2ο ρεκόρ μετά από το αρχικό που ήταν 2 σχεδόν χρόνια από την αγορά μέχρι πέρισυ τέτοιο καιρό περίπου!!!
Μα τι γράφω?????? ααααα παω να βάλω σκόρδο στην εξάτμιση, μην την πάθουμε τώρα γιορτινές μέρες! -
Παίδες sorry για το άσχετο. Ένας φίλος μου βρήκε μια Laguna 2002,τελευταίο μοντέλο, σε πολύ καλή τιμή.(Ρωτώ επειδή είστε 'Γάλλοι' όλοι εδώ.)
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι να κοιτάξουμε προτού την αγοράσει;(Επειδή θα είμαι μαζί του μάλλον)
Τι παίζει από κινητήρα (1.6);
Βλάβες;
Thanks -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ερωτήσεις:- Έτσι γίνεται με το ζουάν; Δεν το αλλάζουν αλλά το 'αλείφουν';
- Δεν παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης όταν το αμάξι μένει στο συνεργείο;
- Άλλο συνεργείο με καλό όνομα στην Αθήνα (γιατί αυτό μάλλον μας τελείωσε);
Παλια ναι, του βαζανε ενα γρασσο....τετοιο(δεν θυμαμαι πως το λενε) και υποτιθεται οτι λυνοταν το προβλημα(θα θελανε!!)
Παρεχεται αλλα αν σε βρουν λασκα το'ξεχνανε'(ειναι ομως μεσα σε εγγυηση??)
Εγω το παω στην Εψιλον στη Συγγρου και ειμαι ευχαριστημενος.Πες μας τι προβλημα εχει και το κρατανε μεσα τοσες μερες για να ...προετοιμαζομαστε και μεις
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Παίδες sorry για το άσχετο. Ένας φίλος μου βρήκε μια Laguna 2002,τελευταίο μοντέλο, σε πολύ καλή τιμή.(Ρωτώ επειδή είστε 'Γάλλοι' όλοι εδώ.)
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τι να κοιτάξουμε προτού την αγοράσει;(Επειδή θα είμαι μαζί του μάλλον)
Τι παίζει από κινητήρα (1.6);
Βλάβες;
ThanksΑς κοιτάξει απαραίτητα μια ΧΕ πρώτα.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παλια ναι, του βαζανε ενα γρασσο....τετοιο(δεν θυμαμαι πως το λενε) και υποτιθεται οτι λυνοταν το προβλημα(θα θελανε!!)
Παρεχεται αλλα αν σε βρουν λασκα το'ξεχνανε'(ειναι ομως μεσα σε εγγυηση??)
Εγω το παω στην Εψιλον στη Συγγρου και ειμαι ευχαριστημενος.Πες μας τι προβλημα εχει και το κρατανε μεσα τοσες μερες για να ...προετοιμαζομαστε και μεις
Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει, θα μάθω από Δευτέρα.
Ναι στην εγγύηση είναι (ένα χρόνο και κάτι το έχει), όμως δεν αποκλείεται να του προσέφεραν αμάξι κι εκείνος να μην το πήρε, αφού οδηγεί και μηχανή. Θα το εξακριβώσω κι αυτό.
Πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα εξαρτηματάκι να δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τουλάχιστον αν έδιναν ένα βαζάκι βαζ...εμ...γράσσο μαζί με κάθε νέο αυτοκίνητο; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.
Πάντως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα εξαρτηματάκι να δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. ;Μανο,
Ειναι αναλογα τις προτεραιοτητες του καθενος.Δεν ειχα αλλαξει ποτε εδω και τρια χρονια ζουαν και του αλλαξα ενα πριν μερικες μερες.Ειναι κατι που στα αυτια μου ή στο αυτοκινητο μου τουλαχιστον και ειδικα με κλειστα παραθυρα ακουγεται ελαχιστα εως καθολου.
Ετσι δεν με απασχολει καθολου.
Αλλα τους εβαλα και μου αλλαξανε αιρκοντισιον γιατι δεν μου αρεσε ο ηχος που εκανε .........
Αλλοι μπορει καν να μην το εχουν παρει ειδηση.
Τους εβαλα και μου εφιαξαν το σαζμαν επειδη στα ΠΟΛΥ γρηγορα κατεβασματα γρατζουναγε η δευτερη.Αλλοι ουδεποτε θα το καταλαβουν γαιτι δεν εχουν καμμια διαθεση να κατεβαζουν ταχυτητες οπως εγω(και καλα κανουν).
Λενε οτι τωρα λυθηκε το προβλημα του ζουαν.
Παντως μακαρι να ηταν αυτο το μεγαλο προβλημα που εχουν τα 307!!!
PEUGEOT FORUM