-
Ωπ!...Μιχάλη πλάκα κάνουμε (ελπίζω και ο Μάνος)!
Αν είναι να παρεξηγηθούμε...το κόβω!!! -
Προσωπικά είμαι θετικά προκατειλημμένος μόνο υπέρ της Hyundai και μερικές φορές δεν κρύβω ότι ψιλιτσατίζομαι με κάποια απαξιωτικά σχόλια.
Ό,τι πάρεις και σου βγει καλό ή σε ικανοποιήσει για τη χρήση που το θέλεις, το βλέπεις με άλλο μάτι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν λοιπόν είχα πάρει πρόσφατα το astra είχα πει ότι έχω την απαίτηση να βγει τουλάχιστον όσο απροβλημάτιστο όσο το accent μου, αφού κόστισε σχεδόν τα διπλά. Τα μισά προβλήματα από αυτά που γράφετε κατά καιρούς ότι βγάζουν ορισμένα 307 να εμφανίσει, με έκανε εχθρό του.
Τον interland τον εκτιμώ για τις γνώσεις του πάνω στα opel και για τη βοήθεια που μου πρόσφερε όταν είχα κάποια προβληματάκια στην αρχή με τους αντιπροσώπους κι επίσης κατανοώ απολύτως τη συμπάθεια που δείχνει στην εταιρεία. Δεν είναι δα και ο πιο φανατικός, άλλες μάρκες έχουν κανονικούς οπαδούς που ακόμα και τα ελαττώματα των αυτοκινήτων τους τα βαφτίζουν 'χαρακτηριστικά γνωρίσματα'.
Κι ασφαλώς κάνουμε πλάκα, δεν νομίζω να χαρεί κάποιος 'Γάλλος' ή 'Γιαπωνέζος' (για 'Ιταλό' δεν ξέρω ) αν οι 'Γερμανοί' αρχίσουν να μένουν ομαδικά στον δρόμο ή αντιστρόφως. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν είναι να παρεξηγηθούμε...το κόβω!!!Ουφφφφ...ενταξει τον ξεπεταξαμε αυτον ...ησυχασαμε....
Φιλε Μανο συμφωνω απολυτα μαζι σου και δεν ξερω αν το καταλαβατε και οι υπολοιποι, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ αναφερομουνα στον Interland του οποιου τις γνωσεις δεν αμφισβητω , αμφισβητω ομως εντονα την καλη του διαθεση και τη υπαρξη χιουμορ.
Επισης περιμενω ακομα να μου απαντησει σε αλλο ποστ(εκτος και αν δεν το ειδα) τη σχεση του με την Οπελ γιατι αν δεν εχει συμφεροντα, οποτε απολυτως δικαιολογημενη η εμμονη του, η σταση του ειναι αχαρακτηριστη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να γραψει καποιος κατι για οποιοδηποτε αυτοκινητο και να μην βγαλει κακια και χολη για τα 307.
Αληθεια δεν μπορω να τον κατανοησω και απορω γιατι κατα τα αλλα μια χαρα ανθρωπος ειναι μεσα απο τα γραπτα του.
Οπως επισης δεν μπορουσα να κατανοησω και τον Takinen, που εκανε χρονους με το 307 στην πιστα ,μας τους εγραψε ,μας ειπε οτι δυσκολα κατεβαινουν (ενω εχοντας χαλια λαστιχα οπως ο ιδιος ανεφερε μπορουσε ο ιδιος να ριξει κανενα δευτερολεπτο στον....εαυτο του μονο και μονο απο λαστιχα) και οταν του ειπα να ηρεμησει λιγο ,μου ανεφερε, περιπου ειρωνικα, οτι το κανει για το κεφι του και την απολαυση του και οτι δεν ειναι ανταγωνιστικος.
Ωραια... και το χρονομετρο τι το ηθελε τοτε?????
Εχει δει κανεις οδηγο να κραταει χρονους χωρις να ψαχνει τον ανταγωνισμο εστω και με το εαυτο του.
Γιατι οπως ξερουν και τα μικρα παιδια χρονοι και απολαυση δεν πανε μαζι....
Μερικες αποριες που εχω και βεβαια δεν ζητω ουτε περιμενω απαντηση.
Και για να το ξεκαθαρισουμε μια και καλη, δεν ειμαι υπερ ή εναντιον καμμιας σχολης, χωρας ή κατασκευαστη.
Ειμαι υπερ, μονο των ΚΑΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!!! -
συμφωνώ με το μάνο για τα χιουντάι, δεν παρουσιάζουν προβλήματα, ο πατέρας μου έχει αλλάξει τρία και κανένα απο αυτά δεν παρουσίασε τίποτα. Μόνο που το τελευταίο ακσεντ με απογοήτευσε απο οδηγηκή συμπεριφορά μιας και το προηγούμενο ήταν πολύ καλύτερο (μάλλον λόγω λιγότερου βάρους). Δεν ξέρω τι γίνεται με τα μάτριξ και γκετζ... α! και για να λέμε τα πράγματα, οδηγούσα 2 βδομάδες το άξξεντ και μετά μπήκα στο 307 και είδα γιατί έχει 5.000 παραπάνω. καμία σχέση ο θόρυβος κι η ποιότητα κύλισης κι η οδηκή συμπεριφορά.
Όσο για το κόλημα στις μάρκες, πριν πάρω το 307 τα είχα δει όλα κι επιπλέον το 106 δεν μου είχε βγάλει τίποτα. Αν το 307 δεν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα διστάσω να πάω προς ανατολή μεριά. Ή και προς δύση, γιατί αν συνεχίσει έτσι το δολάριο, το γκραν τσέροκι θα κάνει όσο το 307.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αν είναι να παρεξηγηθούμε...το κόβω!!!Ουφφφφ...ενταξει τον ξεπεταξαμε αυτον ...ησυχασαμε....
Ου να μου χαθείς! Παραλίγο να πνίξω το πληκτρολόγιό μου με το νερό που έπινα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ου να μου χαθείς! Παραλίγο να πνίξω το πληκτρολόγιό μου με το νερό που έπινα...
Με σενα να δουμε ποτε θα 'καθαρισουμε'!!!!
-
Καλημερα σε ολους!
Στα 150.000km που εχει κανει το 307 μας μπορω να πω οτι τα εχει κανει ολα τα τσαλιμακια που ηθελε... Ηταν απο τα πρωτα που ηρθανε και αυτο που εχω να πω ειναι πως βγηκε και λιονταρι σε σχεση με αλλα 307...
Μοναδα ελεγχου διακοπτων η οποια θελει παλι αλλαγη.
Ζουαν x3 και ακουγεται...
Φλαντζα τρομπας νερου
Bsi και πινακα οργανων (Black out σε οργανα και χειριστηρια)
Αμορτισερ (Αλοιμονο!)
Βαση οπισθ.αρ. αμορτισερ
Συχρονιζε 2αςΥφασμα πλατης καθισματος οδηγου
Βαση σαζμαν(απο αποτομο κατεβασμα μου σε 2α) και παλι την εκοψα προχθες...
Σιδηροδρομος καθισματος οδηγου
Λαστιχα ζαμφορ x2
Ραδιο-CD
Λαμπουλες εχει καψει 2 φορες μπροστα και καθε λιγο καποια λαμπα στο πισω αριστερο φαναρι δεν εκανε επαφη!Να ειστε σιγουροι οτι η χρηση η οποια εχει γινει σε αυτο το αυτοκινητο μπορει να μη τη βιωσει αυτοκινητο σας ποτε...
Κανει καποιους θορυβους, στις πορτες αλλα με μια αλλαγη στις κοπτσες της ταπετσαριας και του εξωτερικου διακοσμητικου καθως και ενα σφιξιμο στους οδηγους του τζαμιου θα συνελθει!
Το 407 που εχει φτασει τις 16.000km δοξα τω Θεω δεν εχει κανει κιχ! Φτυστε το να μη το ματιασετε γιατι εχουμε και μαυρογατες εδω μεσα...
Τακη, εχεις χαιρετισμους!!!! Βρισκεις και εσυ μερες να περασεις...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Τακη, εχεις χαιρετισμους!!!! Βρισκεις και εσυ μερες να περασεις...Προέκυψε ξαφνικά φίλε... Έπρεπε να κλείσω τα νερά... Κρίμα να ποτίζω χειμωνιάτικα! Μάζεψα και τα υπόλοιπα αμύγδαλα, και κάτι ελίτσες...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τακη, εχεις χαιρετισμους!!!! Βρισκεις και εσυ μερες να περασεις...
Προέκυψε ξαφνικά φίλε... Έπρεπε να κλείσω τα νερά... Κρίμα να ποτίζω χειμωνιάτικα! Μάζεψα και τα υπόλοιπα αμύγδαλα, και κάτι ελίτσες...
Να φτιαξεις εκκεντροφορους για το 307 με τα αμυγδαλα που μαζεψεσ!!!
Τις ελιες μπορεις να τις φας! Δεν εχουν καμια χρηση... -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Τις ελιες μπορεις να τις φας! Δεν εχουν καμια χρηση...Με τα μεγάλα αμύγδαλα φυσικά, για μεγάλο βύθισμα και διάρκεια ανοίγματος βαλβίδων!
Όσο για τις ελιές, σκέφτομαι φυτικό λάδι, κάτι σαν Castrol, που χρησιμοποιούσαν παλιά! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τις ελιες μπορεις να τις φας! Δεν εχουν καμια χρηση...Με τα μεγάλα αμύγδαλα φυσικά, για μεγάλο βύθισμα και διάρκεια ανοίγματος βαλβίδων!
Όσο για τις ελιές, σκέφτομαι φυτικό λάδι, κάτι σαν Castrol, που χρησιμοποιούσαν παλιά!Μονο συνθετικο... Τα φυτικα ειναι για τις σαλατες τωρα πια
! -
Η ραβδος μετρησης για την σταθμη του λαδιου στο 307 σας τι χρωμα εχει?
Στο δικο μου εχει χρωμα 'λαδί' πολυ εξυπνο απο πλευρας εταιριας ε?
και ειναι δυσκολο να καταλαβεις την σταθμη του λαδιου κυριος οταν αυτο ειναι σχετικα καινουργιο
Φαινεται πως ειναι κι αυτο στα πλαισια της αξιοπιστιας των συστυματων ελενχου για την σταθμη του λαδιου που διαθετει το αυτοκινητο -
Παιδιά, ανακάλυψα και εγώ προχτές ότι μια σειρά σπαστικών θορύβων που έκανε το Κλιό μου οφείλονταν στον γνωστό.. Δον (Ζουάν)!
Και διάβαζα στο τόπικ σας για ζουάν, και ζουάν, και δεν ήξερα τι είναι αυτό το πράγμα! Μέχρι που μου το είπε ο μηχανικός του συνεργείου..
Ο θόρυβος έφυγε τώρα, αλλά στην περίπτωση του Κλιό ο Ζουάν είναι ενσωματωμένος στον καταλύτη, οπότε θέμα αλλαγής δεν υφίσταται... Μάλλον θα σφίξανε / λάδωσαν / γράσσαραν / ...
-
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
περίπτωση του Κλιό ο Ζουάν είναι ενσωματωμένος στον καταλύτη, ...Ειδατε λοιπον κυριοι ποσο εξυπνη εταιρεια ειναι η Πεζω??????
Το εχει βαλει σε τετοιο μερος ωστε οταν χαλαει να μην εχεις προβλημα να το αλλαζεις!!!!Μετα και απο αυτο νομιζω οτι γλυτωσαμε δια παντος απο τους δυο αυτους κυριους που μας την λενε!!!!
-
Η Peugeot το έβαλε σε μέρος που αλλάζει εύκολα ώστε να διευκολύνει τους μηχανικούς της. Αλλωστε οι άνθρωποι πρέπει να έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία άπειρες φορές μέχρι τώρα.
Ακουσα κάτι?
-
Ακουσα κάτι?Ναι βεβαιως....
Το ηχο που κανει η σπασμενη πολλαπλη!!!!!!
(ωχ Παναγια μου..... θα σκασω απο το πολυ γελιο!!!)Τελικα φρουδες οι ελπιδες μου για τον εναν....Αν γραψει και ο αλλος τοτε δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτη την παλιοζωη....
-
Χαιρομαι να ξυπναω και να διαβαζω τοσο ωραια πραγματα!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ακουσα κάτι?
Ναι βεβαιως....
(ωχ Παναγια μου..... θα σκασω απο το πολυ γελιο!!!)A, εννοείς αυτή που μου άλλαξαν εκτός εγγύησης, στην εγγύηση, άνευ χρέωσης.
Πρόσεχε μην πάθεις τίποτα από το γέλιο, τα ζουάν σου θα αισθανθούν μοναξιά!
Πλάκα πλάκα, αν σας έδιναν πίσω τα αλλαγμένα ζουάν, πόσες αποθήκες θα είχατε γεμίσει?
-
Ακουσα κάτι?
Ναι βεβαιως....
(ωχ Παναγια μου..... θα σκασω απο το πολυ γελιο!!!)A, εννοείς αυτή που μου άλλαξαν εκτός εγγύησης, στην εγγύηση, άνευ χρέωσης.
Κανεις σαν να μη περιμενες ποτε απο τη Citroen να γινει κατι τετοιο...
PEUGEOT FORUM