-
Αφήστε ρε το παιδί να εκφραστεί!!! Πές τα Νίκο...!!!
Ααααα μα πιά...κρατήθηκα...κρατήθηκα...αλλά εσκασα!!!Πάντως του beachbum να κανονίσετε να του απονείμετε πλακέττα!!!Αφου κατάφερε να μην αλλάξει ζουάν 2 χρόνια....εκτός αν το είχε παρκαρισμένο όλο αυτό τον καιρό!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάντως του beachbum να κανονίσετε να του απονείμετε πλακέττα!!!Αφου κατάφερε να μην αλλάξει ζουάν 2 χρόνια....εκτός αν το είχε παρκαρισμένο όλο αυτό τον καιρό!!!!
Κι έλεγα πότε θα εμφανιστείς να ρίξεις τη χολή σου
Όσο για την πλακέτα τιμής μάλλον θα μου την απονείμει η ίδια η Peugeot.
Απο ότι μου είπαν σκέφτονται για λόγους οικονομίας καθότι οι καιροί είναι δύσκολοι να κάνουν ένα κοινο event με την BMW όταν θα σου απονείμει την αντίστοιχη δική της... -
Μα η BMW δεν χρειάζεται να απονείμει πλακέττα σε κανέναν!!!
Εμείς πληρωνουμε κανονικά στα συνεργεία 300€ για εργασία και δεν μας έχουν βάλει ζουάν στα αυτοκίνητα!!!! -
Καλημέρα σας!!!
μετά το σέρβις των 60.000 χλμ, τσέκαρα τη στάθμη των λαδιών, και είδα οτι είχαν βάλει τόσο πάνω από το 'ΜΑΧ', όσο απέχει το ΜΑΧ από το ΜΙΝ.
λογικά, αν κρίνω και από το υπόλειμμα στο δοχείο, βάλανε περίπου 400-500 ml παραπάνω.
Μιλάμε τώρα για τη Lion Hellas....δεν πιστεύετε οτι είναι απαράδεκτο; Σε άλλα συνεργεία το προσέχουνε πολύ αυτό.
Τι θα κάνατε εσείς φίλοι μου;
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
αυτό.Τι θα κάνατε εσείς φίλοι μου;
Σπύρος
Σπυρο γρηγορα να βγαλεις το παραπανω και μετα κανε οτι αλλο θες.ΤΩΡΑ ομως!!!!!!(μην κανεις ουτε ενα χλμ παραπανω φιλε)
Καλο ΣΒΚ -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
áõôü.
Ôé èá êÜíáôå åóåßò ößëïé ìïõ;
Óðýñïò
Óðõñï ãñçãïñá íá âãáëåéò ôï ðáñáðáíù êáé ìåôá êáíå ïôé áëëï èåò.ÔÙÑÁ ïìùò!!!!!!(ìçí êáíåéò ïõôå åíá ÷ëì ðáñáðáíù öéëå)
Êáëï ÓÂÊÔá ßäéá êáé ðïëý ðéï ãñÞãïñá áðï ôï ôþñá ,÷èÝò
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Ëïéðüí áðï ôá smiley êáôáëáâáßíåéò ôé ðáèáßíåé êÜðïéïò æïõáíüðëçêôïò üôáí ôï áêïýåé ??
Íáé ôï îÝñù êáé ðáñüìïéá Þôáí êé ç áñ÷éêÞ áíôßäñáóç ôïõ hiluxboy.
Äåí Þôáí üìùò áíÜãêç íá áñ÷ßóåé ôï âïõíôïý ãéá íá ðÜèù êé åãþ ôá ßäéá
ÁìÜí ðéÜ. Íá ìç äåßôå Üíèñùðï íá ðñïêüâåé ÁìÝóùò íá ðÝóåôå íá ôïí öÜôå.Ìïõ èõìßæåé ôï áíÝêäïôï ìå ôïí ÷ùñéêü ðïõ øüöçóå ç êáôóßêá ôïõ êáé üôáí Üñ÷éóå íá êëáßåé êáé íá ÷ôõðéÝôáé åìöáíßóôçêå ï èåüò êáé ôïõ åßðå ðùò ìðïñåß íá ôïí âïçèÞóåé. Áõôüò ôïõ æÞôçóå íá øïöÞóåé êáé ç êáôóßêá ôïõ ãåßôïíá.
ÔÝëïò ðÜíôùí. ôçí Üëëç âäïìÜäá ðïõ èá ðÜò íá áëëÜîù ôï æïõÜí èá ðÜñù áðï ôçí boutique Peugeot êáé Ýíá íÝï original áîåóïõÜñ.
¸íá óêüñäï Þ ìÜëëïí êáëýôåñá ìéá ðëåîïýäáÌá ãéáôß åìåßò óå áãáðÜìå êáé èÝëïõìå ôï êáëü óïõ (êáé ôçò êáôóßêáò ,ï êáêüò Êïõê ôçí èÝëåé øçôÞ ìüíï åìåßò âñáóôÞ )
-
Τι βενζινη βαζετε συνηθως στο 307 σας απλη η super?
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πώς? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΖΟΥΑΝ??? Μαρία, φέρε παιδί μου ένα καφέ στον κύριο να τον κεράσουμε, τι λέτε, αφήστε το πάνω μας, δωρεάν θα σας το αλλάξουμε, αλλοίμονο...
Ναι ετσι συμβανει στην Πεζω......για πες μας τι συμβαινει στη Σιτροεν οταν ας πουμε, πας και τους λες ''Ραγισε η παλαπλη.Τι κανουμε τωρα??''
Για λελε..για λεγε?????Θα σε πικράνω... Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν:
'Την ερχόμενη Πέμπτη μπορείτε να το φέρετε να την αλλάξουμε?'
'Ναι, αλλά τώρα έληξε η εγγύηση, δεν πιστεύω να με χρεώσετε'
'Οχι, μην ανησυχείτε, θα το περάσουμε στην εγγύηση.' -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Τι βενζινη βαζετε συνηθως στο 307 σας απλη η super?Shell V Power.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
, με άτομα που νομίζω ότι η παρουσία τους σε αυτό το κόσμο είναι περιττή
Το προβλημα με το εν λογω κυριο ειναι οτι αν διαθετει και την ικανοτητα εξαφανισης δεν θα μπορει να αυτοεξαφανιστει γιατι ειναι πρωτος στη λιστα των περιττων!!!
Εσενα MDVQ δεν σε προειδοποιω καθολου και ριχνω την καταρα μου με τη μια:
Λεγε λαμακιες και ευχομαι 'Να ψοφησουν ολες οι προβατινες του κοσμου'(Πιανει και καποιον ακομη αυτη η καταρα... Αυτον που κανει παρεα με τους τρεις!)
Μιχαλη ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα!
-
Καλημέρα παιδιά,
άνοιξα γενικότερο θέμα στα 'τεχνικά θέματα- βελτιώσεις'. Τελικά μου είχανε βάλει όντως (!) περισσότερο λάδι από ότι έπρεπε, και το βγάλανε σήμερα, στην Lion. Μου είπανε οτι δεν έχω πρόβλημα πάντως - το πολύ πολύ να πέταγε το λάδι από τις τσιμούχες!!!!!
μιλάμε για 200-400 ml. H mamakia είναι ότι έκανα 900 χιλιόμετρα με αυτή την κατάσταση.
...και όπως καταλαβαίνετε, είμαι λιγάκι φρικαρισμένος. Ποιά είναι η γνώμη σας; Ενδέχεται έτσι να αρχίσει ένα αυτοκίνητο να καίει λαδάκια από ότι έχω διαβάσει. Τελικά όμως, πόσο λάδι είναι πολύ; Και άλλη φορά στη Λάιον μου το είχανε παραγεμίσει, όμως λόγω απειρίας το αγνόησα....
Σπύρος
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Καλημέρα παιδιά,άνοιξα γενικότερο θέμα στα 'τεχνικά θέματα- βελτιώσεις'. Τελικά μου είχανε βάλει όντως (!) περισσότερο λάδι από ότι έπρεπε, και το βγάλανε σήμερα, στην Lion. Μου είπανε οτι δεν έχω πρόβλημα πάντως - το πολύ πολύ να πέταγε το λάδι από τις τσιμούχες!!!!!
μιλάμε για 200-400 ml. H mamakia είναι ότι έκανα 900 χιλιόμετρα με αυτή την κατάσταση.
...και όπως καταλαβαίνετε, είμαι λιγάκι φρικαρισμένος. Ποιά είναι η γνώμη σας; Ενδέχεται έτσι να αρχίσει ένα αυτοκίνητο να καίει λαδάκια από ότι έχω διαβάσει. Τελικά όμως, πόσο λάδι είναι πολύ; Και άλλη φορά στη Λάιον μου το είχανε παραγεμίσει, όμως λόγω απειρίας το αγνόησα....
Σπύρος
Μεχρι ενα λιτρο δεν παθαινει τιποτα...
Απο εκει και περα αν λειτουργει ο κινητηρας σε υψηλες στροφες μπορει να σου τιναξει τσιμουχα στροφαλου (συνηθως).
μην ανησυχεις....
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ!ΑΠΟ ΤΟ ΤΤ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑΓΗ!ΤΣΑΜΟΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ!!!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ....
ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ RX8 ΜΕ ΤΑ 193 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 28000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ!ΤΟΣΟ ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΤ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 2ΧΙΛΙΑΡΟ1ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ Η ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΙΛΟΣΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ?ΑΚΟΥΟ ΓΝΩΜΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ -
Ρε νακατα απο δω πας απο εκει πας παλι στο 307 θα καταληξεις! Πολυο το ττ παρε μετα rx8 θα γκρινιαζεις για την καταναλωση και τη συντηρηση και θα καταληξεις στο 307cc! Εδω ειμαστε και θα με θυμασαι.
-
Λάζαρε αν σου πέφτει ακριβό το καλό 307 CC, πάρε 206 RC...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ðÜñå 206 RC...Eåäþ åßìáé åãþ ðïéïò ìå öþíáîå ??
-
Σημερα γιορταζω και δεν θα απαντησω σε κακιες και χαμηλου επιπεδου μπηχτες σε κατι τυπους εδω μεσα !!!
Αυριο ομως????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Σημερα γιορταζω και δεν θα απαντησω σε κακιες και χαμηλου επιπεδου μπηχτες σε κατι τυπους εδω μεσα !!!
Αυριο ομως?????Περιμενουμε ανυπομονα να ακουσουμε την απαντηση σου σε αυτους τους κακοηθεις Μιχαλη! Ακου εκει, χρονιαρα μερα να σου λενε τετοια πραγματα...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΠΕΖΟ!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ!ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ....ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΤ ΤΟ ΔΙΝΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 26000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΝΑ 3 ΧΙΛΑΙΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ
PEUGEOT FORUM