-
οχι, είναι δακτυλιδια που μπαίνουν μεταξύ άξονα και ζάντας, για να επιτευχθεί τέλεια εφαρμογή και να μην 'παίζει' η ζάντα στον άξονα. Μπαίνουν πολύ συχνά σε aftermarket ζάντες, γιατί δεν μπορεί να ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα.
α, επισης, ξέρω και εγώ που είναι ο αισθητήρας θερμοκρασίας - μάλιστα έχει πλάκα, γιατι άν έχεις πλύνει το αυτοκίνητο, η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από το κανονικό, για κανα μισάωρο!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
κουιζ:
που βρίσκεται ο αισθητήρας θερμοκρασίας?
(γι αυτούς που το γνωρίζουν ήδη ας μην απαντήσουν ακομα...)
Κύριε, κύριε, να πώ, να πώ;
Τακη πες κ σε εμενα μη τυχον με ρωτησει ο δασκαλος και δεν ξερω...
-
Βρε καλώστο το παληκάρι το διαβαστερό! Που είσαι ρε φίλε; Εξεταστική έχουμε;
Εγώ τα έχω προσωρινά φορτώσει στον κόκκορα! Πολύ δουλειά, άσε που άρχισαν και οι τρεχάλες με τα παιδιά και τα σχολεία κ.λ.π.... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Βρε καλώστο το παληκάρι το διαβαστερό! Που είσαι ρε φίλε; Εξεταστική έχουμε;
Εγώ τα έχω προσωρινά φορτώσει στον κόκκορα! Πολύ δουλειά, άσε που άρχισαν και οι τρεχάλες με τα παιδιά και τα σχολεία κ.λ.π....Οχι... Περασε η εξεταστικη αλλα καποια μαθηματα μεινανε και πρεπει να παρουν και αυτα το δρομο τους να μην εχουμε το ζουαν...
Αυτα τα μαθηματα ουτε ζουαν 307 να ηταν! Το μισο καιρο ειναι ενταξει, τον υπολοιπο σκουζουν-μαζι με το μπαμπα!
Εσυ που δεν εχεις ανωτερη επιβλεψη μη παραπονιεσαι!!!
-
Φίλοι καλησπέρα,
καθότι καινούριος στο forum, συγχωρήστε με αν ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί.
Έχω το 1.6 ΧΤ Premium (αγορά ΝΟΕ 2001) και έχω κάνει 41.000 Km. Σκέφτομαι για αλλαγή ελαστικών (αυτή τη στιγμή φοράει τα Dunlop SP300E 195/65/15 91H).
Είμαι ανάμεσα στα:
(1) Dunlop Sport SP01
(2) Michelin Energy ή Primacy
(3) Bridgestone Turanza
(4) Continental Premium ContactΓια τα Michelin έχω ακούσει ότι λόγω του ότι είναι μαλακά, έχουν καλή απόδοση στο φρενάρισμα σε μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη και βοηθούν σε ομαλά περάσματα από λακούβες, αλλά φθείρονται πιο γρήγορα. Για τα Michelin Exalto μου είπαν ότι σταμάτησε η παραγωγή τους.
Καλά λόγια έχω ακούσει γενικά για τα Bridgestone, αλλά δεν ξέρω τι λένε τα συγκεκριμένα (Turanza).
Ποιά η γνώμη σας (πάντα για την ίδια διάσταση);
-
BRIDGESTONE POTENZA RE720 BRIDGESTONE POTENZA RE720 BRIDGESTONE POTENZA RE720!
Καλό λαστιχάκι αλλά έλιωσε σχετικά γρήγορα
Φοβερο στο στεγνό
Καλό στο βρεγμένο
Φοβερό σε κράτημα
(κάπως έτσι παρουσιάζεται και σε test γνωστού περιοδικού, ειδικά στο κράτημα όπου βγήκε πρώτο)Τα dunlop μαμά που είχε μαμά-και ακόμα έχει- το 307 μας μου φαίνονται μούφα, αν και δεν έχω δει το αυτοκίνητο με άλλα λάστιχα...
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
... Σκέφτομαι για αλλαγή ελαστικών ...Καλωσόρισες!
Για γύρνα λίγο πίσω και διάβασε από την σελίδα 176 και μετά...
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Φίλοι καλησπέρα,καθότι καινούριος στο forum, συγχωρήστε με αν ρωτάω πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί.
Έχω το 1.6 ΧΤ Premium (αγορά ΝΟΕ 2001) και έχω κάνει 41.000 Km. Σκέφτομαι για αλλαγή ελαστικών (αυτή τη στιγμή φοράει τα Dunlop SP300E 195/65/15 91H).
Είμαι ανάμεσα στα:
(1) Dunlop Sport SP01
(2) Michelin Energy ή Primacy
(3) Bridgestone Turanza
(4) Continental Premium ContactΓια τα Michelin έχω ακούσει ότι λόγω του ότι είναι μαλακά, έχουν καλή απόδοση στο φρενάρισμα σε μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη και βοηθούν σε ομαλά περάσματα από λακούβες, αλλά φθείρονται πιο γρήγορα. Για τα Michelin Exalto μου είπαν ότι σταμάτησε η παραγωγή τους.
Καλά λόγια έχω ακούσει γενικά για τα Bridgestone, αλλά δεν ξέρω τι λένε τα συγκεκριμένα (Turanza).
Ποιά η γνώμη σας (πάντα για την ίδια διάσταση);
Noυμερο 4
-
Τι θα γινει με τον αισθητηρα θερμοκρασιας θα το πει κανενας; Ενταξει μπορει να το ξερουν αρκετοι αλλα δεν το ξερουν ολοι και θα ηταν χρησημο να το ξερουν.
Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να φωτιζετε και το R-CD και οχι μονο η οθονη χωρις να εχεις και τα υπολοιπα φωτα αναμενα
Υπαρχει βεβεα και το χειριστηριο στο τιμονι που δεν χρειαζετε να φωτιζετε αλλα απο αυτο δεν εχεις προσβαση σε ολες τις λειτουργιες
Το αστειο ειναι πως οταν ενεργοποιειτε το economy mode και το R-CD κλεινει αν αναψεις τα μικρα φωτα το μονο σχεδον που αναβει στον εσωτερικο φωτισμο ειναι το R-CD. -
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
Τι θα γινει με τον αισθητηρα θερμοκρασιας θα το πει κανενας;ΟΚ φίλε! Βάζω τέρμα στην αγωνία σου!
Ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας είναι ένα μικρό εξόγκωμα στο κάτω μέρος του δεξιού εξωτερικού καθρέπτη ( ναι, εκείνο το... 'βυζάκι'!), για να βρίσκεται σε μέρος που δεν επηρεάζεται κατά το δυνατόν από ήλιο και θερμοκρασία κινητήρα, και σε ελεύθερη ροή αέρα.
Οι αισθητήρες εσωτερικής θερμοκρασίας είναι δύο: ένας στην κεντρική πλαφονιέρα και ένας στο δεξί πλευρό της κεντρικής κονσόλας ( τρείς μικρές θυρίδες).
-
κι αναρωτιώμουν τι σκατά είναι αυτές οι σχισμές στην κονσόλα. νόμιζα ότι απ΄΄ο εκεί ακούγεται το μπιπεράκι. μπορούμε να δούμε την εσωτερική θερμοκρασία ? είστε σίγουροι? εγώ δεν έχω ανακαλύψει κάτι τέτοιο...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 3-4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ 3-4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΙΟ ΛΙΓΟ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?Λάζαρε αν ρωτάς για το 307, να ελέγξεις το θερμόμετρο με το οποίο συγκρίνεις αυτό του Peugeot, ενώ αν ρωτάς για το TT, να ελέγξεις το ΤΤ!
Στο 307 ο αισθητήρας είναι μέσα σε ρεύμα αέρα, οπότε φυσικό είναι όταν τρέχεις να πέφτει λίγο η ένδειξη. Όταν είσαι πάνω σε μηχανάκι δεν νιώθεις το κρύο περισσότερο;
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
κι αναρωτιώμουν τι σκατά είναι αυτές οι σχισμές στην κονσόλα. νόμιζα ότι απ΄΄ο εκεί ακούγεται το μπιπεράκι. μπορούμε να δούμε την εσωτερική θερμοκρασία ? είστε σίγουροι? εγώ δεν έχω ανακαλύψει κάτι τέτοιο...Εσωτερική θερμοκρασία δεν βλέπεις. Οι αισθητήρες υπάρχουν για να μπορεί να δουλέψει ο αυτόματος κλιματισμός, όταν υπάρχει.
-
ΤΑκιςΒ σε πιάνω αδιάβαστο!!!
η θερμοκρασία πέφτει όταν κινούμαστε, μόνο όταν το θερμόμετρο είναι υγρό, ή κάτι 'στάζει' πάνω του, όπως νερά από το πλύσιμο, που είναι παγιδευμένα μέσα στον καθρέπτη!
Γι'αυτό και μου το κάνει μόνο όταν έχω πλύνει το αυτοκίνητο, και για λίγο.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τι θα γινει με τον αισθητηρα θερμοκρασιας θα το πει κανενας;
ΟΚ φίλε! Βάζω τέρμα στην αγωνία σου!
Ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας είναι ένα μικρό εξόγκωμα στο κάτω μέρος του δεξιού εξωτερικού καθρέπτη ( ναι, εκείνο το... 'βυζάκι'!), για να βρίσκεται σε μέρος που δεν επηρεάζεται κατά το δυνατόν από ήλιο και θερμοκρασία κινητήρα, και σε ελεύθερη ροή αέρα.
Οι αισθητήρες εσωτερικής θερμοκρασίας είναι δύο: ένας στην κεντρική πλαφονιέρα και ένας στο δεξί πλευρό της κεντρικής κονσόλας ( τρείς μικρές θυρίδες).
OK Ενταξει το θεμα δεν ειχε και τοσο αγωνια γιατι το ηξερα
Απλα οταν βαζει καποιος καποιο κουιζ καλο ειναι να μην μενει αλυτο για να μαθαινουν οσοι θα ηθελαν να μαθουν
Για τους εσωτερικους αισθητηρες ομως δεν ηξερα νομιζα οπως ειπε κι αλλος οτι ηταν καποιο ηχιακι που εκανε τους ηχους ειδοποιησης
Για το θεμα με το R-CD που ανεφερα ποιο πανω δεν γνωριζει κανεις κατι ; -
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 307 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 307 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?Αχ, Λάζαρε, διάβασε λίγο πιο πάνω...
-
Ο χρήστης abc123d έγραψε:
...Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να φωτιζετε και το R-CD και οχι μονο η οθονη χωρις να εχεις και τα υπολοιπα φωτα αναμενα...Δηλώνω άγνοια...
-
Sorry αλλά την εξωτερική θερμοκρασία πού την βλέπουμε;;
Το οδηγώ σπάνια πλέον το 307 και δεν το έχω παρατηρήσει...
PEUGEOT FORUM