-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δεν ξερω τι λετε περι Ονειρων αλλα καποια παιδακια δεν θα ξαναονειρευτουν...Δυστυχώς πάντα τα ίδια τραγικά συμβαίνουν στα ίδια επικίνδυνα σημεία από τα ίδια επικίνδυνα αυτοκίνητα...
Θα βρούν πάλι θέση στα παράθυρα του Εισαγγελάτου και κάθε εισαγγελάτου οι γνωστοί 'ειδικοί' επί παντός επιστητού, και μετά πάλι θα περιμένουμε χρόνια, μήπως τιμωρηθεί κάποιος, και μήπως φτειαχτεί ένας σωστός δρόμος που δεν θα κάνουμε το σταυρό μας πριν περάσουμε... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ρε Αντρεα τι ειναι αυτο που εγραψες πρωι πρωι!!!Αντε και καλή βδομάδα...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αγαπητοι φιλοι μη κατοχοι 307 θελουμε να σας ευχαριστησουμε απο τα βαθη της ψυχης μας για το ενδιαφερον που δειχνετε για το τοπικ μας.
Ειναι καλυτερο να μας αγαπατε η να μας μισειτε παρα να αδιαφορειτε παντελως για μας.Δεν θα το αντεχε ο περηφανος χαρακτηρας μας.Και επειδη ξερουμε οτι δεν μας μισειτε γιατι ειστε καλοι ανθρωποι και η αδιαφορια( ειναι κατι που εμπρακτως αποδεικνυεται αφου γραφετε στο τοπικ μας) δεν ισχυει τοτε...
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΥΦΟ307ΠΕΖΩΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ?????
MDVQ, μη παρεξηγείς το παραπάνω ποστ μου. Ότι είπα, το είπα με αρκετή δόση χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν είχα και ούτε έχω πρόθεση να προσβάλω εσάς τους 307κιδες. Εξάλλου κι εγώ πεζάκιας είμαι (και κατά 99% στο μέλλον θα γίνω 308κιας)!
-
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
MDVQ, μη παρεξηγείς το παραπάνω ποστ μου. Ότι είπα, το είπα με αρκετή δόση χιούμορ και σε καμία περίπτωση δεν είχα και ούτε έχω πρόθεση να προσβάλω εσάς τους 307κιδες. Εξάλλου κι εγώ πεζάκιας είμαι (και κατά 99% στο μέλλον θα γίνω 308κιας)!Αγαπητε φιλε οχι μονο δεν το παρεξηγουμε αλλα το ζηταει και ο οργανισμος μας κιολας!!!!
Παντως ομως ρε παιδια αυτα τα φορουμ λιγο δειχνουν απο τις πραγματικες προθεσεις αυτων που γραφουν.
Πχ πως θα μπορουσε ο φιλος jimpap να καταλαβει οτι το γραφομενο μου ητανε χαβαλεδιαρικο???
Μηπως ειναι μια καλη ευκαιρια να ζητησουμε να προστεθουν emoticons μπας και δειχνουν πιο καλα τις προθεσεις του γραφοντα????
Πως διαολο θα μπορουσε να αποδοθει αραγε η χροια της φωνης ωστε ο αλλος η να τσαντιστει η να βαλει τα γελια με το ιδιο ακριβως κειμενο?????
Καλα για εδω μεσα δεν τιθεται θεμα γιατι ολοι ξερουν οτι ειμαστε χαβαλεδες!!!Τελος παντων τι καθομαι και γραφω τετοια ανουσια σημερα, την στιγμη που αλλοι γονεις θρηνουν το χαμο των βλασταριων τους.
Φτανει μονο ενα 'συλληπητηρια' γιαυτους τους ανθρωπους??? -
Γειά σας και πάλι,
αλλάζοντας για λίγο το θέμα,
έχει πάρει κανείς χαμπάρι κάτι ζάντες απομίμηση των Apollo 16' της Peugeot, που κυκλοφορούν; Λέγονται νομίζω Ruotereplica η κατι τετοιο.
Σ.Α.
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
Γειά σας και πάλι,αλλάζοντας για λίγο το θέμα,
έχει πάρει κανείς χαμπάρι κάτι ζάντες απομίμηση των Apollo 16' της Peugeot, που κυκλοφορούν; Λέγονται νομίζω Ruotereplica η κατι τετοιο.
Σ.Α.
Σπύρο έχεις κάποιο link ή φωτογραφία να τις δούμε;
-
γ*&%ώ την καντεμιά μου μέσα, τρείς φορές μου έχει βγάλει την ένδειξη antipollution fault και τις τρεις μου την έσβησαν και τώρα πάλι μου την έβγαλε, εφιάλτης μου έχει καταντήσει το περτικαλί λαμπάκι!!!!
Το έχει και κανείς άλλο αυτό στο τουτού του ή είμαι μόνος και έρημος? -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
γ*&%ώ την καντεμιά μου μέσα, τρείς φορές μου έχει βγάλει την ένδειξη antipollution fault και τις τρεις μου την έσβησαν και τώρα πάλι μου την έβγαλε, εφιάλτης μου έχει καταντήσει το περτικαλί λαμπάκι!!!!
Το έχει και κανείς άλλο αυτό στο τουτού του ή είμαι μόνος και έρημος?Frixos, my friend, επειδή δεν θυμάμαι, έχεις πειράξει καταλύτη; Μήπως στον πείραξαν με καμμιά αλλαγή εξάτμισης; Ρωτάω γιατί ίσως δεν είναι στην ακριβή του θέση ο αισθητήρας λ.
Το αναφέρω γιατί στον Κόνδορα, πειράζοντας ένα 307, (του αφεντικού νομίζω) ισχυρίζονται πως πήραν έξη άλογα μόνο από την μετακόμιση του καταλύτη αμέσως μετά την πολλαπλή εξαγωγής, αρκετά πιο πίσω. Έφτυσαν αίμα όμως να βάλουν σε σωστή θέση και 'γωνία ανάγνωσης' το λ, για να δουλέψει χωρίς fault!
-
Το έχει και κανείς άλλο αυτό στο τουτού του ή είμαι μόνος και έρημος?Frixos, my friend, επειδή δεν θυμάμαι, έχεις πειράξει καταλύτη; Μήπως στον πείραξαν με καμμιά αλλαγή εξάτμισης; Ρωτάω γιατί ίσως δεν είναι στην ακριβή του θέση ο αισθητήρας λ.
Το αναφέρω γιατί στον Κόνδορα, πειράζοντας ένα 307, (του αφεντικού νομίζω) ισχυρίζονται πως πήραν έξη άλογα μόνο από την μετακόμιση του καταλύτη αμέσως μετά την πολλαπλή εξαγωγής, αρκετά πιο πίσω. Έφτυσαν αίμα όμως να βάλουν σε σωστή θέση και 'γωνία ανάγνωσης' το λ, για να δουλέψει χωρίς fault!
Καλά στον Κόνδορα είναι όλοι άχρηστοι και επικίνδυνοι, το ξέρω από πρώτο χέρι!!!
Οχι δεν έχω πειράξει τίποτα,δεν έχω αλλάξει εξάτμιση,δεν το έχω κτυπήσει από κάτω,help -
Φίλε frixos μήπως να δοκίμαζες κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο; Αλήθεια σε ποιό πάς;
-
http://briefcase.pathfinder.gr/contents/nikapos/27093από τις καλοκαιρινές διακοπές...
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Το έχει και κανείς άλλο αυτό στο τουτού του ή είμαι μόνος και έρημος?Mην στεναχωριεσαι Δημητρη γιατι οοοταν το βγαλω απο το συνεργειο και σας αναφερω τι ειχε θα αισθανθεις μεχρι και τυχερος!!!!!
Παντως επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις αλλαξει καμποσες φορες ζουαν εκτος Πεζω για κοιτα μην εχει κανει καμμια στραβη κανενας 'μαγος' στην εξατμιση οπως λεει και ο Τακης. -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΑΚΑΤΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑ!ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΦΑΔΕΡ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ...ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΖΑΝΤΕΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΕΖΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΕΣ!!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙ ΚΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ 205 55 16 ΕΤΣΙ?ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 5ΚΤΙΝΕΣ !!!!ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ!ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΘ
petlazaros@hotmail.com -
Ρε nikapos μη μου πεις οτι ησουν στο πλατανιτσι γιατι ετσι μοιαζει.Παντω αναροτιωμουν πολυ καιρο εαν μπορουσα να κοιμηθω ολοκληρος και χωρις να πιαστω μεσα στο αμαξι.Εχουμε και αμαξι τροχοβιλα λεμε
-
Φίλε frixos μήπως να δοκίμαζες κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο; Αλήθεια σε ποιό πάς;
Καλά τον Κόνδορα τον έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο, τώρα πάω στον Αγνάντη και αύριο θα ξαναπάω για τελευταία φορά, αν δεν λυθεί δεν ξέρω πραγματικά που θα πάω, θα δω.....
-
η φωτό που δείχνει κι άλλα αυτοκινούμενα (ναι, το 307 ειναι σχεδόν αυτοκινούμενο ) είναι στο γλυκύ, κοντά στις πηγές του ποταμού αχέροντα στην ήπειρο.
θα ήθελα τα εξής ακσεσουάρ για το 307:
κομοδίνο
πορτατίφ
ολόσωμο καθρέφτη.αλήθεια τώρα, αυτό που μου έλειψε ήταν τηλεχειριστήριο για το ραδιο.
όσο για το αν μπορείς να κοιμηθεις ολόκληρος, εγώ μπόρεσα. είμαι 1.72, και για να το καταφέρω χρειάστηκε να αφαιρέσω τον πάτο του πίσω καθίσματος κι όχι απλά να τον σηκώσω. ήμουν τεντωμένος και το πορτ μπαγκάζ έκλεινε κανονικά. Επόμενη δοκιμή θα γίνει με 2 άτομα, αλλά θα χρειαστεί χώρος για τις αποσκευές. Μάλλον σχάρα.
Πρώτη φορά δοκίμασα να την πέσω με αυτόν τον τρόπο στο αυτοκίνητο όταν είχα πάει στη λαιον και περίμενα ατελειωτα μέχρι να έρθει η σειρά μου.
-
Το έχει και κανείς άλλο αυτό στο τουτού του ή είμαι μόνος και έρημος?
Mην στεναχωριεσαι Δημητρη γιατι οοοταν το βγαλω απο το συνεργειο και σας αναφερω τι ειχε θα αισθανθεις μεχρι και τυχερος!!!!!
Παντως επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις αλλαξει καμποσες φορες ζουαν εκτος Πεζω για κοιτα μην εχει κανει καμμια στραβη κανενας 'μαγος' στην εξατμιση οπως λεει και ο Τακης.Ζουάν έχω αλλάξει εκτός peugeot μόνο μία φορά και αυτό κράτησε σχεδόν 2 μήνες (Ιούνιο-Ιούλιο) και από τότε που μου βγάζει την ένδειξη έχει της εταιρίας επάνω (Αύγουστος),άρα αν υπάρχει ΄΄μάγος΄΄ είναι μέσα από την αντιπροσωπεία του Αγνάντη!!!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
....θα ήθελα τα εξής ακσεσουάρ για το 307:
κομοδίνο
πορτατίφ
ολόσωμο καθρέφτη.....
Και τότε γιατί δεν πήρες το SW και ολόσωμο καθρέφτη έχει, και μπρίζα στο πορτμπαγκαζ για το δικό σου αγαπημένο πορτατιφ, και τραπεζάκι στη πλάτη του μεσαίου πίσω καθίσματος.
Και μάλιστα ο καθρέφτης είναι στο ταβάνι με όλα τα σχετικά πλεονεκτήματα (τι σου κάνω μάνα μου κλπ)
Είδατε βρέ που η peugeot φροντίζει για όλες τις ανάγκες σας
-
Μια λαμπρή μέρα για τους 307κηδες ξημέρωσε!!!!
βρήκα 1 τουλάχιστον μαγαζί που φέρνει τις ζάντες - αντίγραφο των Ariane (έτσι δεν λέγονται;) του XSI.
550 Ευρώ τελική τιμή με ΦΠΑ, η 4αδα. οι αντίστοιχες στην πεζώ έχουν 780.
Πάω να τις φορέσω το Σάββατο μάλλον. Ψήνεται κανείς για μαζική έκπτωση;
Α, και επίσης, μιας και σας 'έφτιαξα' όμορφα, τη γνώμη σας για κάτι:
Michelin Pilot Primacy ή Continental PremiumContact;
H υπάρχει κάποιο καλύτερο all-round λάστιχο, για κάθε εποχή;
-
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/stelios29th/27170/321179
Πως σας φαινεται το sedan; Εμενα χαλιαααα. Ειναι και για την αγορα της Κινας οποτε να μην το δουμε ποτε εδω!
Για λαστιχα εβαλα τα primacy. Γενικα καλυτερα απο τα conti.
PEUGEOT FORUM