-
Πρόεδρε Μιχάλη, μέτρησες πάλι!!!
-
Ακουστε κατι κκ Νικο και Κωστα........
Αν νομιζετε οτι αυτο το τοπικ που με τοσους κοπους και ψεμματα εχουμε μοσχοαναθρεψει ειναι το καταφυγιο σας για να κανετε πλακα εις βαρος μας και να ξεδινετε απο το πελεκυ του Τακινεν που πεφτει αμειλικτος στα κεφαλια σας .....ειστε πολυ γελασμενοι!!!ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
-
Ωχ! ο μπαμπούλας!
ΥΓ Τελικά σε απέλυσε ο Προβερά επειδή δεν είχες δώσει την κατάλληλη σημασία στην πετούγια?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΥΓ Τελικά σε απέλυσε ο Προβερά επειδή δεν είχες δώσει την κατάλληλη σημασία στην πετούγια?
Οχι...με απελυσε γιατι συνετριψα το χρονο του Μαρκους στη πιστα δοκιμων και φοβηθηκε μην τον διωξουν και αυτον γιατι δεν ειχε φροντισει να μου κλεισει συμβολαιο τοτε που ημουν φτηνος!!!!!
-
Και θέτω κύριοι το (ρητορικό) ερώτημα προς τον φίλο kouk
Τι είναι προτιμότερο
(Α) Να σου μείνει το χερούλι στο χέρι όταν έχεις και πρόβλημα σασμάν.
Ας σημειωθεί ότι στην περίπτωση αυτή δούλεψε το σύστημα Artificial Intelligence της καταπληκτικής και ανεπαναληπτης peugeot το οποίο δοκιμάζεται στο WRC. Και εξηγούμαι :
Τι να μπεις να κάνεις στο αμάξι άμα δεν δουλεύει Πάρε και το χερούλι και βάλτο στην ντουλάπα σου (αν μαζέψεις και τα 4 τα βαζεις στη πεθερά σου σύμφωνα με το γνωστό ανέκδοτο)
(Β) να προσπαθείς απο την
**01/02/04 12:18 **
έως και την
**15/09/04 3:27 **να βρείς τι φταίει με το μοτέρ της BMW και να περιγράφεις τον πόνο σου
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... sc&start=0
Και να σε δουλεύουν κι όλοι
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Τι είναι προτιμότερο(Α) Να σου μείνει το χερούλ........
(Β) να προσπαθείς ......
Το Α....Το Α...... (εξασφαλιζεις και την πεθερα σου ετσι φιλε Παναγιωτη)
-
προς κ.κ. kouk, cmarin & manosk:
σας τσούζει που δεν κοπανάει το ζοάν του marcus, και ασχολείστε με πετούγιες και αηδίες ε; τέτοιοι παλιοχαρακτήρες είστε!
υ.γ. πλάκα-πλάκα, αν κρίνω από το γέλιο του τίμο όταν άνοιγε από μέσα την πόρτα, είμαι σίγουρος ότι τους έχει ξανασυμβεί σε δοκιμές
-
Μα την σηκώνετε την πλάκα βρε σεις Πεζαίοι!!!
κ.Μιχάλη μας,στείλε πάλι βιογραφικο προς Προβερά!Η εμπειρία σου στις μπετούγιες θα μετρήσει οπωσδήποτε!!!
Οσο για τον κ.beachbum,εγω σαν γνήσιος και αγνός οπαδός της αυτοκίνησης δεν εχω πρόβλημα να ζητήσω βοήθεια για να λύσω το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα που παρουσίασε η αυτοκινητάρα μου!!!
Ενω μερικοί μερικοί,κλείνουν το αμάξι 15 μέρες συνεργείο για να αλλάξουν -λέει- φωτάκια στο ταμπλό!!!!
Τον κ.Τάσο τον αφήνω...είναι ακόμα υπό την επήρρεια της αντιβίοσης!!!
-
Τι είναι προτιμότερο(Α) Να σου μείνει το χερούλι........
(Β) να προσπαθείς ......
Ρούμπο και ο αγαπητός και ενίοτε καυστικός beachbum!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
Οσο για τον κ.beachbum,εγω σαν γνήσιος και αγνός οπαδός της αυτοκίνησης δεν εχω πρόβλημα να ζητήσω βοήθεια για να λύσω το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα που παρουσίασε η αυτοκινητάρα μου!!!Προφανώς είναι θέμα οπτικής γωνίας αλλά και μαθηματικών .
Και ξαναθέτω ένα απλο multiple choice ως ασκηση δια τον μαθητή. Τι προτιμάς αγαπητέ..(Α) Να λύνω μια πρωτοβάθμια εξίσωση την ημέρα (Peugeot)
(Β) Να χτυπιέμαι όλη μου τη ζωή (ή έστω επι 6 μήνες..) για να αποδείξω το θεώρημα του Φερμά (BMW)
Εγώ ως οπαδός της ήσσονος προσπαθείας προτιμώ το (Α) . (Άσε που δεν έχω και λεφτά για BMW και στα μαθηματικά είμαι και ολίγον σκράπας )
-
Και για να τελειώνουμε με το θέμα τής πετούγιας
Κανείς σας κύριοι δεν έχει συνειδητοποιήσει την μεγαλοφυία της αφαιρουμενης πετούγιας (μόνο η Alfa Romeo λίγο που την κρύβει στίς 147,156). Και αναλύω τα πλεονεκτήματα της.(Α) Το προφανές αντικλεπτικό πλεονέκτημα που ανέφερε κάποιος παραπάνω.
(Β) Την δυνατότητα μοντίφας στο αμάξι και προσαρμογής στα γούστα του αγοραστή. Έχετε δεί πόσα χερούλια έχει π.χ. το Praktiker. Γιατί να μην βάλω ένα ωραίο art deco που να ταιριάζει με τα γούστα μου. Η ένα με πλέ λεντάκια όπως στα πιτσιλιστήρια
(Γ) Την οικονομία πρώτων υλών με την χρήση της ίδιας πετούγιας και σε άλλες πόρτες .Παιρνεις την πετούγια , φτάνεις στην πόρτα του σπιτιού σου, βάζεις την πετούγια κι ανοίγεις (μικρές μοντίφες χρειάζονται στην πόρτα του σπιτιού αλλα αυτό αφήνεται ώς άσκηση δια τον μαθητή)
(Δ) Μείωση εκνευρισμού καθώς αν μαλώσεις με κάποιον και σου πεί ''άντε μωρή πετούγια' την βγάζεις την δείχνεις και ρωτάς τι εννοεί.Και άλλα πολλά που θα σας πω όταν τα σκεφτώ
(Τι λέω ο π@@@ης πρωί πρωί)
-
φίλος είναι ανάμεσα σε γκολφ και 307 xsi. μη μου αρχίσετε για τα γκόλφ, του τα λέω κι από μόνος μου. εγώ του αντιπρότεινα να πάρει το 407 αφού θέλει να δώσει τόσα λεφτά. μου είπε ότι το 407 θα είναι φτωχό σε εξοπλισμό. οπότε ζητώ τη βοήθειά σας στο εξής:
πόσο υστερεί σε εξοπλισμό το 407 στη φτηνή του έκδοση σε σχέση με το 307 στην πλούσια? μια σύντομη βόλτα στο σαιτ της πεζό δεν αποκάλυψε διαφορές σημαντικές (νομίζω μόνο τα δερμάτινα και κάτι παπαριές του στυλ αναδιπλούμενοι καθρέπτες). Κι επιπλέον το 407 έχει τον 1.8. Δεν ξέρω βέβαια αν υπολείπεται σε επιδόσεις το 407 μιας κι είναι μεγαλύτερο.Β. ερώτημα. Αν πάρω αυτοκίνητο από τη Λαμία π.χ. κι έχω δηλώσει κάτοικος αθήνας, οι πινακίδες που θα πάρω θα είναι ΜΙχ χχχχ ή ΙΒχ χχχχ?
Ανδρέα τα φώτα σου..
-
(Α) Το προφανές αντικλεπτικό πλεονέκτημα που ανέφερε κάποιος παραπάνω.
(Β) Την δυνατότητα μοντίφας στο αμάξι και προσαρμογής στα γούστα του αγοραστή. Έχετε δεί πόσα χερούλια έχει π.χ. το Praktiker. Γιατί να μην βάλω ένα ωραίο art deco που να ταιριάζει με τα γούστα μου. Η ένα με πλέ λεντάκια όπως στα πιτσιλιστήρια
(Γ) Την οικονομία πρώτων υλών με την χρήση της ίδιας πετούγιας και σε άλλες πόρτες .Παιρνεις την πετούγια , φτάνεις στην πόρτα του σπιτιού σου, βάζεις την πετούγια κι ανοίγεις (μικρές μοντίφες χρειάζονται στην πόρτα του σπιτιού αλλα αυτό αφήνεται ώς άσκηση δια τον μαθητή)
(Δ) Μείωση εκνευρισμού καθώς αν μαλώσεις με κάποιον και σου πεί ''άντε μωρή πετούγια' την βγάζεις την δείχνεις και ρωτάς τι εννοεί.(E) Θέμα κρυφής αεροδυναμικής και τελικής ταχύτητας
-
apo to 206club, pwlei kapoios metaxeirismena kaloudia gia 307...
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.p ... highlight= -
Και για να τελειώνουμε με το θέμα τής πετούγιας .......(Τι λέω ο π@@@ης πρωί πρωί)
Ελπιζω να τα λες εξισου ευστοχα και το βραδυ ....γιατι με αυτους που εχουμε μπλεξει δεν καθαριζουμε ουτε σε 10 τερμινα....(αληθεια ρε παιδια αυτο το παιδι ο Ολυμπιος μηπως ασθενει???....πως και δεν εχει σταξει ακομα το φαρμακι του????? )
-
Τελικά με αυτές τις συζητήσεις μαθαίνεις πράγματα!Κυρίως για την ψυχολογική κατάσταση των ασθενών...εεεε...των Πεζαίων εννοούσα και για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την κατάστασή τους!!!
Μάλιστα κε beachbum,προτιμάμε να λύσουμε ένα θεώρημα σε όοοοολη μας την ζωή παρά χιλιάδες...εκατομύρια...δισεκατ...εεεε....προβληματάκια καθημερινά!!Πάλι καλά που το λέτε κιόλας!!!
Ακούς εκει?!!! Ενα τόσο δα μικρό προβληματάκι μου έβγαλε και το κάναμε και θέμα!!! Μα αν έκανε 2 βαθμούς κάθε μέρα θα μπορούσα να το παρατηρήσω και να το λύσω!!!Αρα δεν φταίει η BMW...ο κακός μας ο καιρός τα φταίει!!! Αν έμενα Φινλανδία θα το είχα ήδη λύσει!!!!
Τον φάγατε ρε τον Ολύμπιο!!Μετά το ραβανί...χάθηκε με την συνταγή!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...Μάλιστα κε beachbum,προτιμάμε να λύσουμε ένα θεώρημα σε όοοοολη μας την ζωή παρά χιλιάδες...εκατομύρια...δισεκατ...εεεε....προβληματάκια καθημερινά!!Πάλι καλά που το λέτε κιόλας!!! :Αν θυμάμαι καλά το θώρημα του Φερμά δεν έχει λυθεί (ή κάνω λάθος). Άρα ματαιοπονείτε φίλτατε και αυτό ακριβώς είναι εννοώ.
Ακούς εκει?!!! Ενα τόσο δα μικρό προβληματάκι μου έβγαλε και το κάναμε και θέμα!!!
Δεν το κάναμε **το κάνατε φίλτατε **φωνασκώντας απελπισμένα
**ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW **
Παρεπιπτόντως τα αρχικά BMW τι σημαίνουν?? εγω έχω διαβάσει τα
**Broke My Wallet &
Been Months Waiting **τα οποία νομίζω ότι ταιριάζουν στην περίπτωση σας
-
Ααααα....τα αρχικά είναι Better Morors Worldwide!!
Και να μην έχει λυθεί....ετσι όπως πάμε...θα το λυσουμε!!! Τώρα του Φερμά θα είναι...ή του Φερμάρω...θα δείξει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
Ααααα....τα αρχικά είναι Better Morors Worldwide!!Στην περίπτωσή σου Νίκο τα αρχικά είναι Brings Me Woes (μου φέρνει συμφορές)!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
:lol:
Ααααα....τα αρχικά είναι Better Morors Worldwide!!Στην περίπτωσή σου Νίκο τα αρχικά είναι Brings Me Woes (μου φέρνει συμφορές)!
Ωχ ωχ Νίκο την πάτησες , σε πήραν είδηση και οι Alfisti
PEUGEOT FORUM