-
Αλλωστε 2.000 χιλιόμετρα είναι πολύ λίγα ώστε να μάθεις το αυτοκίνητο. Ειδικά όταν λόγω στρωσίματος (εδώ λαμβάνω ως δεδομένο ότι δεν το σκίζεις) είσαι γενικά επιφυλακτικός.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Προσπάθησα πάντως να μην αφήσω γκάζι ή να πατήσω φρένο και να πηγαίνω σταθερά και όπου με βγάλει...!Το μενω στο δρομο με το φευγω απο τον δρομο ειναι μια λεπτη ισοροπια... ειδικα οταν μιλαμε για ενα δρομο σαν αυτο. Μη κρινεις απο μια μεμονωμενη περιπτωση. Δοκιμασε να το ξανακανεις και θα δεις οτι δεν γινεται!!!
Ξενέρωσα με το αυτοκίνητο και θα εμπιστεύομαι πλέον μόνο το παλιό καλό ibiza μου το οποίο μου φαίνεται και πιο σταθερό στις μεγάλες ταχύτητες!
Αν οι μεγαλες ταχυτητες του ενος με του αλλου διαφερουν κατα 50 χλμ/ωρα κανεις λαθος συγκριση!!!
Βεβαια το seat ειναι και sport εκδοση οποτε τα πραγματα περιπλεκονται και μπορει να εχεις και δικιο.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
**1.Ç óôñïöÞ Þôáí ëßãï ðéï áðüôïìç áðü üóï áñ÷éêÜ öáéíüôáí êáé ìðÞêá ìå óôáèåñü ãêÜæé êÜðïõ ìå 80-85÷ëì.**Ôï áìÜîé ðÝôáîå ÐÁÑÁ ÐÏËÕ êþëï, ôá ëÜóôé÷á Ýôñéæáí êáé ðáñáëßãï íá ãõñßóù ôåëåßùò.
Åõôõ÷þò êáôÜöåñá ìå 2 áíÜðïäåò ôéìïíéÝò íá ôï åðáíáöÝñù.2.Ïñãßóôçêá ãéáôß ðïôÝ äåí ðåñßìåíá ôÝôïéá áíôéäñáóç áðü ôÝôïéï áõôïêßíçôï åêôüò áí ôñÝ÷åéò ðÜíù óå ãõáëß...
Êáé ïé óõíïäçãïß ìïõ äåí ðåñßìåíáí íá öýãåé ôüóï ôï áìÜîé.
ËÝôå íá öôáßíå êáé ôá ëÜóôé÷á; 3.Dunlop sp sport áðü ìáìÜ, ôï áìÜîé äåí Ý÷åé êÜíåé ïýôå 2.000÷ëì
bold ãéáôé:
- Ìðïñåß íá óïõ ãõñßóåé ïðïéïäÞðïôå áõôïêßíçôï óå ôÝôïéá óôñïöÞ(ðéï áðüôïìç áðï üôé åßíáé ) ìå êÜðïéá ÷ëì
- Åäù öáßíåôáé êáé ç êáëõôåñç ðïéüôçôá êýëéóçò ôïõ 307 -åëÜ÷éóôïò èïñõâïò êýëéóçò êáé êéíçôÞñá ,Üíåôåò áíáñôÞóåéò ç ïðïßá üðùò óå îåãåëÜåé ó÷åôéêÜ ìå ôï ðüóï ðÜò
2.Ïôáí ôñÝ÷åéò óå ãõáëß äå åîïñãéæåóáé ìå ôï áõôïêßíçôï áëëá ìå ôïí åñãïëÜâï /äÞìï
3.Ôá Dunlop äåí ðïëõóõìðáèïýí ôçí æÝóôç êáé áíôéäñïýí áðüôïìá
Ïóï ãéá åìðéóôïóýíç Ýíáíôé ôïõ Üëëïõ ìüëéò ìÜèåéò üìùò ôï 307 ...
-
Συμφωνώ με τους προηγούμενους.
Όσο για το ibiza, απλά λέγεται sport η έκδοση επειδή έχει καλύτερα καθίσματα, βαμμένους καθρέπτες, άλλο τιμόνι κτλ κτλ.Με το 307 έχω κάνει κάπου 600 χιλιόμετρα max, και επικαλέστηκα το ibiza γιατί ακριβώς είναι ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ υποστροφικό, ξέρεις ότι θα φύγει και ΠΟΣΟ θα φύγει, και έχει πιστεύω καλύτερο σύστημα διεύθυνσης (μπορεί και να λέω μαλακίες αλλά έτσι μου έχει φανεί ως τώρα), ελέγχεις καλύτερα που πάει η μούρη...
Δεν τη ξανακάνω πάντως τη μαλακία με τις στροφές...
Άσχετο1: Ψάχνω για μεταχειρισμένο suzuki samurai, έχει κανείς καμία χρήσιμη πληροφορία;
Άσχετο2: Βγάλαμε και δεύτερο κλειδί τηλεχειρισμού για το 307, ενώ από τα κεντρικά μας είχαν πει πως δεν γίνεται, ενώ ενδέχεται να βγει και τρίτο!
Άσχετο3: Το ηχοσύστημα του 307 είναι ελεεινό!Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
**1)**Άσχετο2: Βγάλαμε και δεύτερο κλειδί τηλεχειρισμού για το 307, ενώ από τα κεντρικά μας είχαν πει πως δεν γίνεται, ενώ ενδέχεται να βγει και τρίτο!
**2)**Άσχετο3: Το ηχοσύστημα του 307 είναι ελεεινό!1)Στα λεγαμε....δεν στα λεγαμε εμεις..???
2)Εδω συμφωνουμε απολυτα!!!!! -
Τελικα ο nass πρεπει να ηταν βαλμενος απο τους αμερικανους για να μας καταστρεψουν... Εχουν πεσει τα posts κατακορυφα!
Ή μηπως το μποικοταζ να γινεται απο Ιταλους;;;'Μας φαγαν τα κυκλωματα!'
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Τελικα ο nass πρεπει να ηταν βαλμενος απο τους αμερικανους για να μας καταστρεψουν... Εχουν πεσει τα posts κατακορυφα!
Ή μηπως το μποικοταζ να γινεται απο Ιταλους;;;'Μας φαγαν τα κυκλωματα!'
Εγω δεν ξαναμιλάω πάντως....ετσι για να μάθετε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μολις μιλησες!!! Χα! Χα! Χα!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Μολις μιλησες!!! Χα! Χα! Χα!
Μας κατέστρεψε ο RedLiner!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω δεν ξαναμιλάω πάντως....:
ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ????????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω δεν ξαναμιλάω πάντως....:
ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ????????
Για να μην μου πάθεις κατάθλιψη βρε!!!
-
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
-
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΙΧΑΛΗ!
-
**Φίλοι και συναγωνιστές,
εύχομαι καλές διακοπές και καλά, σβέλτα και ασφαλή χιλιόμετρα!**
Φεύγω αύριο για Κέρκυρα..
-
Καλα να περασεις και εσυ Τακη με τη σειρα σου!
-
ΚΕΡΚΥΡΑ Ε...2 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ 307 ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΡΑ ....2002 ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΜΕΣΟ ΚΑΤΑΡΑΣ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ!
-
Το κοστος ηταν οντως 133 €. Εγινε σε εξουσιοδοτημενο στην Πολιχνη στη Νewland. Πολυ εξυπηρετικοι θα ελεγα αψογοι. Ισως ειναι και λογος αγορας για το επομενο μου αυτοκινητο (Λεγε με 407 2.2)
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Ισως ειναι και λογος αγορας για το επομενο μου αυτοκινητο (Λεγε με 407 2.2)Αντε, να φτιαξουμε νεο club!!!
-
Γεια σας καλοί μου φίλοι.
Επέστρεψα απο την μονάδα που υπηρετώ στην Μυτιληνη με άδεια, και είπα να μπω να δω τι κάνετε.
Το πεζακι, μετά απο αρκετές μέρες ακινησίας, αποφάσισε να μην πάρει μπροστά μιας και τα έφτυσε η μπαταρία. Φώναξα χτες την οδική βοήθεια και μου το ξεκίνησε. Το οδήγησα αρκετά, αλλά σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια με την μπαταρία. Οπότε αύριο παω για αλλαγή για να τελιώνω με αυτήν την υποθεση. -
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΛΙΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ Ο FATHER MOY ....
PEUGEOT FORUM