-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αλλά μην με καλέσετε για φοντανάκι και εμφανιστεί κανένας Hilux ή κανένας tazz με μπουρί σόμπας ετσι??!!!βρε νίκο, πού το ήξερες ότι έχω ΚΑΙ μπουρί σόμπας (μάρκας remus, παρακαλώ); όλα τα μαρτυράει πια ο κοινός γνωστός μας;
όταν με το καλό πάρεις το 407, θα στο κάνω δώρο, για να ενοχλείς τους γείτονες, γιατί έχω βαρεθεί κάθε φορά που παρκάρω να μαζεύεται όλη η γειτονιά στα μπαλκόνια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
οχι με το φτυάρι ρε Μιχάλη...γκάπ..!!!!Τον μπαγασα......Ακομα και με κουκουλα με καταλαβε........
(φαινεται οτι οταν τον αρχισα στις 'γρηγορες' ειπε απο μεσα του:
ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ) -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Καλά, τώρα μάθατε ότι ο kouk έχει 206? Πέρσι ψόφησε, φέτος μύρισε (και όχι, παραδόξως δεν αναφέρομαι στο μπορντώ 307)...
Καλως ηρθατε ξανα, κυριε Νικο στην ομορφη παρεα μας...
Τι να σας κερασουμε???(εκτος απο τα 'τσαγια' που σας κερνανε σε καθε ευκαιρια τα 307!!! ) -
407...τέλος (ετσι για να μάθετε!! )
Μα καλά εχουν βγάλει και after market τελικά για 307?!!...Κάτι λέγανε για εξωλέμβιες πριν απο καιρό!!!
Τώρα αυτά που ακούγονται για μπαλκόνια κλπ κλπ...εγω τα ακούω βερεσέ!!
(βασικά τα πολλά γκούπ με το σκουπόξυλο μου άφησαν κουσούρι στα αυτιά αλλά τέλος πάντων)!! ...Ο κόσμος και στο Μεντράνο πάει!!Μη Μιχάλη...Μη Αντρέα...Μη Τάσο!!! Μην με πλησιάζετε!!! Μια πλάκα κάναμε ρε παιδί μου!!Αμαν πια...όλα στα σοβαρά τα παίρνετε πιά??!!
Να σας κάνω δώρο ενα σετ...κουπιά τα Χριστούγεννα!!ΓΚΑΠ!!!
-
ΜΗΝΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΚΟΦΤΗΣ 215
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω σε περιμενα!Ήρθα την περασμένη Πέμπτη, αλλά απουσίαζες! Δεν στο είπαν φίλε;
-
Τα σκουπόξυλα και τα γκαπ-γκουπ μήπως πρέπει να πάνε στο θέμα 'σκούπες και παρενέργειες';
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εγω σε περιμενα!
Ήρθα την περασμένη Πέμπτη, αλλά απουσίαζες! Δεν στο είπαν φίλε;
Αγκαριοδοχος ειμαι οποτε παλι θα ετρεχα σε καμμια τραπεζα! Αν περιμενες λιγακι... Δεν πειραζει! Σε καποια συναντηση του forum αν οχι σε προσωπικη μας!
-
ΟΚ Ανδρέα, σαφώς δεν πειράζει! Εξάλλου χαϊδέψαμε το CC αρκετή ώρα με τα πιτσιρίκια! Next time!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα καλά εχουν βγάλει και after market τελικά για 307?!!...Κάτι λέγανε για εξωλέμβιες πριν απο καιρό!!!όχι βέβαια, το μπουρί το έχω στο άλλο 'παιχνίδι' μου. το 307 δεν έχει ανάγκη από βελτιώσεις, 1 άλογο ακόμα και θα γίνει street illegal
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
. το 307 δεν έχει ανάγκη από βελτιώσεις, 1 άλογο ακόμα και θα γίνει street illegalΠω πω...τι ειπες τωρα ρε Τασο .....τους εστειλες αδιαβαστους......
Οπως αντιλαμβανεστε κυριοι οι κατοχοι 307 εκτος απο αστειρευτο και αριστης ποιοτητας χιουμορ γραφουν και τις πιο θανανατηφορες ,ουσιαστικες και χωρις περιθωρια σχολιασμου, ατακες!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
. το 307 δεν έχει ανάγκη από βελτιώσεις, 1 άλογο ακόμα και θα γίνει street illegal
Πω πω...τι ειπες τωρα ρε Τασο .....τους εστειλες αδιαβαστους......
Οπως αντιλαμβανεστε κυριοι οι κατοχοι 307 εκτος απο αστειρευτο και αριστης ποιοτητας χιουμορ γραφουν και τις πιο θανανατηφορες ,ουσιαστικες και χωρις περιθωρια σχολιασμου, ατακες!!!!Μα χρειάζεται να έχεις μπόλικο χιούμορ για να πάρεις...307!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα χρειάζεται να έχεις μπόλικο χιούμορ για να πάρεις...307!!!
μη σου πω πόσο χιούμορ (ή μήπως άγνοια κινδύνου; ) χρειάζεται για να κοντράρεις περήφανους (trademark mdvq) ιδιοκτήτες 307
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μη σου πω πόσο χιούμορ (ή μήπως άγνοια κινδύνου; ) χρειάζεται για να κοντράρεις περήφανους (trademark mdvq) ιδιοκτήτες 307
Οντως θέλει πολύ χιούμορ ΚΑΙ άγνοια κινδύνου!!! Αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας...δεν φταίω εγω!!!
Α ρε τιμημένα γηρατεία της....Peugeot!!!!
Ρε σεις γιατι δεν κάνετε το Club....BordeauLiners??!! (κατά το RedLiners!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οντως θέλει πολύ χιούμορ ΚΑΙ άγνοια κινδύνου!!! Αλλά το τραβάει ο οργανισμός σας...δεν φταίω εγω!!!
Μιχαλη... μας τη λεει πολυ ασχημα!
Κυριε Kouk τι αυτοκινητο οδηγειτε;;;
-
Μιχαλη... μας τη λεει πολυ ασχημα!
Μπλε πισωκίνητο Γερμανικό (οχι ποιμενικό!! ) κύριε Hilux!! Ο κυρ Μιχάλης ξέρει!!!
-
Αντρεα οπως εχεις διαπιστωσει ειμαι πολυ επιεικης με τον κυριο κουκ.
Ο λογος?????ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΕΙ BMW???
Νομιζω οτι τωρα πλεον θα σου λυθυκαν ολες οι αποριες για τον εν λογω κυριο!!!!!!!!
Και σαν κατοχος 307 δειξε και συ την αρμοζουσα μεγαλοψυχια για αυτον........ -
νίκο, ο μπαμπάς μου μού είπε να μην κάνω παρέα με τύπους που οδηγούν αυτοκίνητα με υαλοκαθαριστήρες στα πλαϊνά τζάμια
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
νίκο, ο μπαμπάς μου μού είπε να μην κάνω παρέα με τύπους που οδηγούν αυτοκίνητα με υαλοκαθαριστήρες στα πλαϊνά τζάμια...και χαρτόνι στο παρμπρίζ....μην ξεχνάμε το χαρτονι στο παρμπρίζ παιδιά!
Μάλιστα κύριε Μιχάλη μας....BMW!!...και μπλέ!!...και βέβαια τι να πεις?!!
Εχει ζουάν η BMW?!!...Δεν εχει!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...και χαρτόνι στο παρμπρίζ....μην ξεχνάμε το χαρτονι στο παρμπρίζ παιδιά!
Εχει ζουάν η BMW?!!...Δεν εχει!!!Να γιατί δεν μπορεί να πάει ίσια! Τώρα εξηγείται! Και το αντικαθιστά με χαρτόνι στο παρμπρίζ!
Παλιο-γερμανοί... τι περιμένεις...
PEUGEOT FORUM