-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Ίσως είναι λίγο άτοπο αλλά θα τη κάνω την ερώτηση παρά το ότι βρισκομαι στο club του 307. Είμαι μεταξύ της Alfa 147 5θ 1.6 Distinctive, Golf 1.6 FSi kai 307 1.6. H Το κακό με το ΧΤ Premium είναι ότι έχει την επένδυση ξύλου στο ταμπλώ και στις πόρτες που κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη γυφτιά αφού είναι κακή απομίμηση ξύλου. Και μαντέψτε δε μπορώ να το πάρω με άλλη επένδυση.
Μου τη δίνει άσχημα αυτή η νοοτροπία που έχουν και άλλες αντιπροσωπίες δηλαδή πάρε ότι σου προσφέρουμε. Ρε γαμώτο εγώ πληρώνω άρα δε πρέπει και το αυτοκίνητο μου να το διαμορφώσω όπωε θέλω εγώ? Τέλοσ πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω τις απόψεις σας.Και εγω θεωρω πολυ ασχημο το ξυλο αλλα τι να κανουμε... Θα πρεπει να συμβιβαστεις με το A/C αν τελικα επιλεξεισ το 307, πραγμα που το ευχομαι, για να μεγαλωσει κι’αλλο η παρεα μας και να γινεις και εσυ ενας τριακοσιαευταχισμενος κατοχος!
Ακομη, υπαρχει και η εκδοχη αλλαξεις τα πλαστικα και να βαλεις στο χρωμα του αλουμινιου. η κεντρικη κονσολα, που ειναι 2 κομματια, οι 2 αεραγωγοι, και τα 4 πλαστικα στα πομολα εχουν συνολο γυρω στα 160 euro...
-
... ....
-
... ...
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
...το 307 είναι η επιλογή της λογικής μια και η γυναίκα μου δουλεύει στην Peugeot άρα τσάμπα service κλπ...Ενδιαφέρον επιχείρημα! Ατράνταχτο θα έλεγα...
...Θεωρώ σημαντική την ύπαρξη clima στο αυτοκίνητο και όχι απλού A/C. Στο 307 αυτό υπάρχει μόνο στην έκδοση ΧΤ Premium ενώ δεν διατίθεται σαν έξτρα σε καμία από τις άλλες εκδόσεις. Το ίδιο συμβαίνει και με το δερμάτινο τιμόνι και με κάποια άλλα αξεσουαρ. Το κακό με το ΧΤ Premium είναι ότι έχει την επένδυση ξύλου στο ταμπλώ και στις πόρτες που κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη γυφτιά αφού είναι κακή απομίμηση ξύλου...
Έχω δυο παιδιά, αλλά λόγω εξοπλισμού και απέχθειας στο 'ξύλο', προτίμησα το XSI, που δεν κρύβω ότι μου άρεσε περισσότερο επειδή είναι 3πορτο... Καθαρά θέμα αισθητικής μου...
...ελπίζω να μη σας κούρασα...
Κάθε άλλο...
...και περιμένω τις απόψεις σας.
Χαρά μας!
...υπάρχει καμμιά βελτίωσει για τον κινητήρα του 307 (1.6 110 Hp) ο οποίος από ότι έχω ακούσει είναι δυναμομετρημένος στα 118? Θ αμπορούσε να πάει ασ πούμε στα 130-140 χωρίς λύσεις turbo βέβαια.
Όπως είναι το 1.6, είναι ταχύτερο στις ενδιάμεσες επιταχύνσεις (εκεί όπου πιστεύω ενδιαφέρει ιδιαίτερα) από αντίστοιχα 1.6 Leon, Focus, Corolla, Golf κ.λ.π.
Προσωπικά το επέλεξα λόγω του πολύ καλού κινητήρα και των καλύτερων χώρων στην κατηγορία.
Αν το πάρεις, κοίτα να το χαρείς, και έχεις όλο τον καιρό δικό σου να ψάξεις βελτιώσεις...
Καλή επιτυχία στην επιλογή σου!(Τυχεράκια... άκου τσάμπα service!)
-
Γκρρρρρρρρρ!!!
Τι έγινε με το server; Κόβει τριπλότυπα όταν δεν πέφτει;
-
Μιχάλη, Ανδρέα, τι έγινε; Είχαμε πιάσει 'πάτο'...
-
Τι πραμα ειναι αυτο ωρε;;; Δεν μπορουσα να κανω δημοσιευση και τις εκανε ολες μαζι. Μετα δεν μπορουσα να κανω login. Ανεβηκανε λιγο τα post τουλαχιστον!!!!!!!!!!
-
160 σελίδες!
Πάμε με 160... περίπου στις 5.800r/min αν δεν κάνω λάθος; Θα το επαληθεύσω το απόγευμα!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
160 σελίδες!Πάμε με 160... περίπου στις 5.800r/min αν δεν κάνω λάθος; Θα το επαληθεύσω το απόγευμα!
Με 3η πάντα!!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
160 σελίδες!
Πάμε με 160... περίπου στις 5.800r/min αν δεν κάνω λάθος; Θα το επαληθεύσω το απόγευμα!
Με 3η πάντα!!!!
Τόοοοσο μακριά είναι η 3η????!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
160 σελίδες!
Με 3η πάντα!!!!
Μόνο όταν έχουμε επιλέξει 'μακριές' σχέσεις! 4Η! Αλλά Hilux! ( Μη βαράτε ρε παιδιά, έχω λαλήσει μόνος μου στο γραφείο! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
[
Τόοοοσο μακριά είναι η 3η????!!!!Για να μην εχεις αποριες...
Η τριτη παει σκαρτα 130 η τεταρτη σκαρτα 170 (και οταν τελειωσει το σπιναρισμα...)η πεμπτη....ασε δεν σου γραφω για να μην σε στεναχωρησω..... -
Μπα με 4η μαλλον. Η τριτη τελειωνει καπου στα 130...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
160 σελίδες!
Με 3η πάντα!!!!
Μόνο όταν έχουμε επιλέξει 'μακριές' σχέσεις! 4Η! Αλλά Hilux! ( Μη βαράτε ρε παιδιά, έχω λαλήσει μόνος μου στο γραφείο! )
H ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ HILUX ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 90 ΘΕΛΕΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
[H ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ HILUX ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 90 ΘΕΛΕΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ!!!
Γιαυτο οταν ακουτε τον Hilux να σας λεει 'μπηκα με πεμπτη' να ξερετε δεν εινα και τοοοοσο γρηγορος οσο ΛΕΕΙ οτι ειναι....
με 110 χλμ τελικη και γω παντου με 'πεμπτη μπαινω'... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
[
H ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟ HILUX ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 90 ΘΕΛΕΙ ΕΥΧΕΛΑΙΟ!!!
Γιαυτο οταν ακουτε τον Hilux να σας λεει 'μπηκα με πεμπτη' να ξερετε δεν εινα και τοοοοσο γρηγορος οσο ΛΕΕΙ οτι ειναι....
με 110 χλμ τελικη και γω παντου με 'πεμπτη μπαινω'...Κανε φιλο το Μιχαλη να δεις καλο...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
[
Τόοοοσο μακριά είναι η 3η????!!!!Για να μην εχεις αποριες...
Η τριτη παει σκαρτα 130 η τεταρτη σκαρτα 170 (και οταν τελειωσει το σπιναρισμα...)η πεμπτη....ασε δεν σου γραφω για να μην σε στεναχωρησω........και όλα αυτά φαντάζομαι με λάστιχα 325/35/19...γιατι αλλοιώς πρέπει να ξεκινάς με 4η ετσι??!!!
-
-
-
Μπράβο Ανδρέα! Για να 'αποστομώνεις' τους 'κακούς'!
PEUGEOT FORUM