Aug 26, 2004, 8:22 AM

Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Ίσως είναι λίγο άτοπο αλλά θα τη κάνω την ερώτηση παρά το ότι βρισκομαι στο club του 307. Είμαι μεταξύ της Alfa 147 5θ 1.6 Distinctive, Golf 1.6 FSi kai 307 1.6. H Το κακό με το ΧΤ Premium είναι ότι έχει την επένδυση ξύλου στο ταμπλώ και στις πόρτες που κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη γυφτιά αφού είναι κακή απομίμηση ξύλου. Και μαντέψτε δε μπορώ να το πάρω με άλλη επένδυση.
Μου τη δίνει άσχημα αυτή η νοοτροπία που έχουν και άλλες αντιπροσωπίες δηλαδή πάρε ότι σου προσφέρουμε. Ρε γαμώτο εγώ πληρώνω άρα δε πρέπει και το αυτοκίνητο μου να το διαμορφώσω όπωε θέλω εγώ? Τέλοσ πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα και περιμένω τις απόψεις σας.

Και εγω θεωρω πολυ ασχημο το ξυλο αλλα τι να κανουμε... Θα πρεπει να συμβιβαστεις με το A/C αν τελικα επιλεξεισ το 307, πραγμα που το ευχομαι, για να μεγαλωσει κι’αλλο η παρεα μας και να γινεις και εσυ ενας τριακοσιαευταχισμενος κατοχος!

Ακομη, υπαρχει και η εκδοχη αλλαξεις τα πλαστικα και να βαλεις στο χρωμα του αλουμινιου. η κεντρικη κονσολα, που ειναι 2 κομματια, οι 2 αεραγωγοι, και τα 4 πλαστικα στα πομολα εχουν συνολο γυρω στα 160 euro...