-
τακη, μηπως αντι για νιτρομπουκαλα, ηταν ... μιλκομπουκαλα ????!?
ψυχολογικο ειναι το θεμα της εγγυησης
(εσυ καλου - κακου, βαλε μια αγγελια πωλησης και ψαξε για καινουργιο! )
-
Ήταν βράδυ Τριαντάφυλλε και δεν έβλεπα καλά!
Αλήθεια, βγήκε μίλκο... πεντάλιτρο;Το τελευταίο σου σχόλιο το αντιπαρέρχομαι... ελλείψει ρευστότητας αλλά και προβλημάτων...
-
5λιτρο νιτρομπουκαλο ?!?!?!?
Μηπως ηταν φιαλη ... πετρογκαζ ??!?!?
( που' ναι ο μιχαλης να μας λυσει την απορια ?!?!) -
Μήπως ο άνθρωπος ετοιμάζεται για... κάμπινγκ και τον παρεξηγήσαμε;
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Φιλικά, καλοπροαίρετα και με πολύ χιούμορ
Mηπως θελεις καλε μας φιλε να σου δωσω το τηλεφωνο 2 φιλων με corsa για να σου πουν το λογαριασμο μετα απο αλαγμα εγκεφαλου ο ενας και εγκεφαλου και καμποσων βαλβιδων απο κοψιμο λουριου ο αλλος ...ετσι.....για να πιστοποιησεις την ποιοτητα της μαρκας που λατρευεις και να διευρυνεις τις γνωσεις σου ??????
Φιλικα,καλοπροαιρετα και με ΠΑΡΑ πολυ χιουμορ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
( που' ναι ο μιχαλης να μας λυσει την απορια ?!?!)
Ο Μιχαλης θα μιλησει οταν βγει το τερας απο το συνεργειο!!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πρόσεχε μόνο μην τυχόν μπερδεύει ψηλά και πεις αλλά αντι άλλων!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόσεχε μόνο μην τυχόν μπερδεύει ψηλά και πεις αλλά αντι άλλων!!
Ειπαμεεεεεεε...θα μιλησουν τα γκαζια......και τοτε να δω που θα βρειτε emoticons να περιγραψετε τον πονο σας
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάσο τι μικρό πήρες;
τάκη, ένα όνειρο της παιδικής ηλικίας έγινε πραγματικότητα και απέκτησα πρόσφατα ένα cinque sporting για να τρώει τη σκόνη μου το τούμπανο 307 του μιχάλη και η σαύρα του ανδρέα . το 307 εννοείται ότι το κρατάω (πρώτη αγάπη και παντοτινή, που λέει και η διαφήμιση).
προς kouk: χρόνος αναμονής για το 407, περίπου 3 μήνες. αν το παραγγείλεις τώρα, θα το έχεις τέλη σεπτέμβρη. εκτός αν το παρήγγειλες ήδη, και μας το φυλάς για έκπληξη.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μα καλά, μία βδομάδα 'στο κρεβάτι' για αλλαγή του φίλτρου αέρος με άλλο ελευθέρας ροής?
-
Ευτυχως εχω εσας βρε παιδια! με υπερκαλυπτετε... Δεν χρειαζεται να απαντησω σε κανενα (ειναι πολλοι και ειπανε πολλα και βαριεμαι)!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μα καλά, μία βδομάδα 'στο κρεβάτι' για αλλαγή του φίλτρου αέρος με άλλο ελευθέρας ροής?
Συγγνωμη δηλαδη....τα μπουζι που τα πας?????
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
...απέκτησα πρόσφατα ένα cinque sporting...Τάσο καλορίζικο! Βλέπω πως βρήκες καλύτερη λύση από το Hoggar φίλε!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
....
προς kouk: χρόνος αναμονής για το 407, περίπου 3 μήνες. αν το παραγγείλεις τώρα, θα το έχεις τέλη σεπτέμβρη. εκτός αν το παρήγγειλες ήδη, και μας το φυλάς για έκπληξη.Μου φτάνει το 206 XS!!Το 407 όμορφο είναι δεν λέω,αλλά δεν το βλέπω να το παίρνω!!Αν βάλουνε εκείνο το 2λιτρο (180bhp) μοτεράκι μπορεί και να το ξανασυζητήσω!!Αλλά 2.2 λίτρα για 170 άλογα με μακριές σχέσεις και πάνω απο 1,5 τόνο....μπααααα!!!
(ΥΓ Ξέρεις καμμιά Ερη? )
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάσο καλορίζικο! Βλέπω πως βρήκες καλύτερη λύση από το Hoggar φίλε!τάκη, ευχαριστώ. καλό το hoggar, δε λέω, αλλά επειδή οι κυκλοφοριακές συνθήκες στην αθήνα είναι πλέον αφόρητες, κι επειδή εκ των πραγμάτων πρέπει να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο καθημερινά, είπα να μην ταλαιπωρώ άλλο το 307 και μακροπρόθεσμα την τσέπη μου (βλ. βενζίνες και φαναρτζήδες) και να κινούμαι εντός με κάτι φτηνό, μικρό, οικονομικό και σπιρτόζικο, κι ας έχει τελική...lada niva
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μου φτάνει το 206 XS!!Το 407 όμορφο είναι δεν λέω,αλλά δεν το βλέπω να το παίρνω!!Αν βάλουνε εκείνο το 2λιτρο (180bhp) μοτεράκι μπορεί και να το ξανασυζητήσω!!Αλλά 2.2 λίτρα για 170 άλογα με μακριές σχέσεις και πάνω απο 1,5 τόνο....μπααααα!!!
kouk, ντροπή, νομίζω ότι ακούω redliner πού είναι η ευρωπαϊκή φινέτσα σου;
(ΥΓ Ξέρεις καμμιά Ερη? )
(υ.γ. τι περίεργο όνομα είναι τούτο πάλι; για να σκεφτώ, για να σκεφτώ... κάτι μου λέει το όνομα. κι εσένα ε; )
-
Redliner...Redliner??!!! ....Α ναι,έχουμε κοινό φίλο που είναι Redliner!! Παρασύρθηκε απο την κακούργα την κενωνία και τώρα κάνει κόντρες τα βράδια στον Ολυμπιακό Δακτύλιο!!!
ΥΓ...Ε βέβαια την ξέρω....50 μέτρα μακριά είναι τα γραφεία μας!!!
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
[slang mode] Σας τη ψιλολέει ο διαχώριος.γρ ή μου φαίνεται? [/slang mode]Στο πρώτο μέρος της απάντησης μου αναφέρομαι στην ουσία του θέματος.
Στο δεύτερο αντι απαντάω με χιούμορ στο χιούμορ του Ανδρέα.
Και στο τρίτο κάνω ένα πολύ σημαντικό σχόλιο που δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως αντιπαράθεση αλλά ως μία πολύ λογική απορία.
Είναι δυνατόν να κρατάει μυστικά και λύσεις απο τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία η Lion (και η κάθε Lion)?
Μήπως αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός?
Μήπως κάποιος που έχει δώσει τα εκατομμύρια για να πάρει το εξουσιοδοτημένο συνεργείο θα πρέπει να κάνει έντονη ένσταση απο την Lion μέχρι την Peugeot.com μέχρι την επιτροπή ανταγωνισμού?Αυτή είναι η ουσία του μηνύματος μου και όχι η αντιπαράθεση με οποιονδήποτε συνοδηγό που έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει την μάρκα που αντιπροσωπεύει καλύτερα τις ανάγκες του.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Φιλικά, καλοπροαίρετα και με πολύ χιούμορ
Mηπως θελεις καλε μας φιλε να σου δωσω το τηλεφωνο 2 φιλων με corsa για να σου πουν το λογαριασμο μετα απο αλαγμα εγκεφαλου ο ενας και εγκεφαλου και καμποσων βαλβιδων απο κοψιμο λουριου ο αλλος ...ετσι.....για να πιστοποιησεις την ποιοτητα της μαρκας που λατρευεις και να διευρυνεις τις γνωσεις σου ??????
Φιλικα,καλοπροαιρετα και με ΠΑΡΑ πολυ χιουμορ
Συμπληρωματικά με το προηγούμενο μήνυμα μου και πάντα ενημερωτικά να αναφέρω ότι το λουρί κόβετε όταν δεν γίνει η καθορισμένη αλλαγή ρουλεμάν κάθε 60000 χλμ. Και εμένα ένας 'μάγκας' συνάδελφος με κορόϊδευε όταν άλλαξα ρουλί και ρουλεμάν στα 60000 χλμ όπως λέει η αντιπροσωπεία και στα 78000 δικά του χλμ κόπηκε το λουρί και πήγε για την προηγούμενη αλλαγή που ανέφερες. Ανεξάρτητη η σωστή συντήρηση με την μη ικανότητα παραγωγής αξιόπιστου ανταλλακτικού.
Καλό είναι απαλλαγμένοι απο το άγχος να κρίνετε την ουσία ενός μηνύματος (βλέπε προηγούμενη παράθεση)
PEUGEOT FORUM