-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
το κιβώτιο το περίμενα λίγο πιο μαλακό.
!Kαλοριζικο!!!
Αλλαξε βαλβολινες και βαλτου Yacco 500 semisynthetic ή Motul .Θα δεις σημαντικη διαφορα.
Επισης αλλαξε του γρηγορα(ξερεις εσυ πως...αγωνιστικα)απο δευτερη σε τριτη και το αντιθετο και κοιτα αν σου χτυπαει το σαζμαν.Αν ναι......κανε οτι και γω.Επισκευη και μετα (αν δεν πετυχει) ζητα αντικατασταση...Ευχαριστώ όλους,
Βαλβολίνες μάλλον θα πάρω Lubrication Engineer!
Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό και ενδεχομένως να στρώσει το κιβώτιο με την χρήση. Θα δείξει!
-
Βαλτες και πες μας εντυπωσεις...(να τις βαλω και γω!!)
ΟΜΩΣ
Οτι και να βαλεις πρεπει να εινα αυστηρα 75/80.Οτι αλλο ΔΕΝ θα σου δουλεψει.Οποτε μαλλον δεν θα βρεις στην αγορα τιποτα αλλο εκτος απο
YACCO-MOTUL-SHELL-GEPSA.
Αν βρεις τιποτα αλλο σε παρακαλω ενημερωσε μας.
(Ωπα..ειπες οτι ειναι το 2,0 L...οποτε μπορει να κανω λαθος και να παιρνει αλλη παχυρευστοτητα...) -
Τις L.E. τις έχω δοκιμάσει στο αγωνιστικό και είναι ότι καλίτερο υπάρχει μόνο που κάνουν 30 ευρώ το λίτρο!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Λοιπόν σήμερα συμπληρώνω μία εβδομάδα με το 307 SW 2.0 pk.Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
...Τελικά το τρίξιμο στον άξονα μπροστά ήταν κάτι που αρχίζει απο 'φ' νομίζω, με γαλλικό όνομα...Κάτι σε ... φουά-γκρά ίσως;
Αλήθεια πως είναι η ζωή χωρίς εγγύηση; Η δική μου τελειώνει σε 20 μέρες!
-
Δεν ξερω πως ειναι η ζωη χωρις εγγυηση αλλα με το 407 ειναι ωραια! Το παραλαβαμε την περασμενη εβδομαδα και το πρωτο του ταξιδακι το εκανε... Λαμια-Αθηνα! Φανταστικο, αλλα για εθνικη... Εχει αρκετα μακρυες σχεσεις παρολο που ειναι εξαταχυτο. Ταξιδευει με χαρακτηριστικη ανεση δειχνοντας 200+ στο κοντερ και η τελικη του ειναι μαλλον 225 οπως λεει και ο κατασκευαστης. Στο Σειριο (κατηφοριτσα) ειδαμε 235 και πρεπει να επαιρνε κ’αλλο... Απο εδω και περα παυω να ασχολουμαι μαζι σας (θα κανω οπως και ο nakata) ειδικα με αυτον τον μου δου βου κιου. Παραειναι αργος πια για να συζητω μαζι του!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Δεν ξερω πως ειναι η ζωη χωρις εγγυηση αλλα με το 407 ειναι ωραια!αχ, μπήκα κι εγώ σήμερα στο 407. not bad, not bad. ειδικά η θέση οδήγησης πολύ αρχοντική
αφού παύει να ασχολείται μαζί μας ο ανδρέας, θα ακολουθήσω κι εγώ το παράδειγμά του, και από σήμερα ασχολούμαι κι εγώ με το καινούργιο μου απόκτημα (το οποίο δεν νομίζω να πιάνει πάνω από 150 στην εθνική)
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
από σήμερα ασχολούμαι κι εγώ με το καινούργιο μου απόκτημα (το οποίο δεν νομίζω να πιάνει πάνω από 150 στην εθνική)Lada Niva πηρες;
-
Δεν ξερω πως ειναι η ζωη χωρις εγγυηση αλλα με το 407 ειναι ωραια! Το παραλαβαμε την περασμενη εβδομαδα και το πρωτο του ταξιδακι το εκανε... Λαμια-Αθηνα! Φανταστικο, αλλα για εθνικη... Εχει αρκετα μακρυες σχεσεις παρολο που ειναι εξαταχυτο. Ταξιδευει με χαρακτηριστικη ανεση δειχνοντας 200+ στο κοντερ και η τελικη του ειναι μαλλον 225 οπως λεει και ο κατασκευαστης. Στο Σειριο (κατηφοριτσα) ειδαμε 235 και πρεπει να επαιρνε κ’αλλο... Απο εδω και περα παυω να ασχολουμαι μαζι σας (θα κανω οπως και ο nakata) ειδικα με αυτον τον μου δου βου κιου. Παραειναι αργος πια για να συζητω μαζι του!Μιάς εβδομάδας peugeot και το πάτησες 235 στην Εθνική? Πρέπει να έχεις πολλά κότσια για να μην το στρώσεις ούτε μια εβδομάδα!
Αλήθεια στα πόσα κυβικά το πήρες?Καλά ταξίδια...
-
Ευχαριστω!
Ειναι 2.2l και Peugeot... Αν ηταν Opel δεν θα το εκανα!Σε πειραζω...
-
Φανταστικο, αλλα για εθνικη... !Καλα οτι για αυτο μονο εισαι το ειχαμε αντιληφθει εδω και καιρο....
Στις στροφες ομως??????
Εκει παλι ενα μπορντω 307 θα σε περναει και θα σε αναγκασει να ξανασχοληθεις με τον οδηγο του!!!!
(οταν βεβαια βγει απο το συνεργειο που ειναι εδω και μια βδομαδα!!!!) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(οταν βεβαια βγει απο το συνεργειο που ειναι εδω και μια βδομαδα!!!!)μία βδομάδα στο συνεργείο;;;
κάτι καλό πρέπει να ετοιμάζει ο πρόεδρος -
Να κάνουμε ενα νέο θέμα 'Club Peugeot 407'?...ή προτιμάτε να τρώτε τα λυσσακά σας στο ίδιο?!!!
-
Επειδή τα γαλλικά μου δεν με βοηθάνε, τι είναι επιτέλους αυτο το πολυθρύλητο 'ζουάν';
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Να κάνουμε ενα νέο θέμα 'Club Peugeot 407'?...ή προτιμάτε να τρώτε τα λυσσακά σας στο ίδιο?!!!Μια χαρα τα τρωμε και εδω μεσα! Ευχαριστουμε παρα πολυ για το ενδιαφερον!
Μιχαλη εσενα σε περναω και με το Hilux αν χρειαστει... και χωρις μεγαλη τελικη παρακαλω! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή τα γαλλικά μου δεν με βοηθάνε, τι είναι επιτέλους αυτο το πολυθρύλητο 'ζουάν';Μπορείς να διαβάσεις τις 100 από τις 140 σελίδες του θέματος. Μόνο με αυτό ασχολούνται
Κοίτα εδώ να δεις τι είναι http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?p=142369
-
Μιχαλη εσενα σε περναω και με το Hilux αν χρειαστει... και χωρις μεγαλη τελικη παρακαλω!
Τελικα μετα απο τοσο καιρο επιβεβαιωνω την αποψη μου οτι εχεις χιουμορ...
Μονο που ειναι ....black -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορείς να διαβάσεις τις 100 από τις 140 σελίδες του θέματος. Μόνο με αυτό ασχολούνταιΜας πηραν στο ψιλο παιδια...
Τελικα μετα απο τοσο καιρο επιβεβαιωνω την αποψη μου οτι εχεις χιουμορ...
Μονο που ειναι ....blackblack καταblack!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορείς να διαβάσεις τις 100 από τις 140 σελίδες του θέματος. Μόνο με αυτό ασχολούνται
]
Kαλα ....συγγνωμη δηλαδη περιμενατε και καλυτερη αντιμετωπιση απο Citroenακια
Εδω ακομα πανηγυριζουν που μας αποκλεισανε στη Τσιπρον!!!
Ε...Ναι κυριοι....
ΜΟΝΟ αυτο το προβλημε εχουμε και επειδη μας εχει κανει εντυπωση ΠΩΣ ειναι δυνατον ενα Peugeot να εχει βγαλει εστω και αυτο το μικρο προβλημα του εχουμε δωσει τοσο μεγαλη εκταση......... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μπορείς να διαβάσεις τις 100 από τις 140 σελίδες του θέματος. Μόνο με αυτό ασχολούνται
]
Kαλα ....συγγνωμη δηλαδη περιμενατε και καλυτερη αντιμετωπιση απο Citroenακια
Μη με βρίζεις σε παρακάλω
PEUGEOT FORUM