-
Eιπαμεεεεεεεεεε......
Κανει ΚΑΙ το δικο μου θορυβο απλα δεν με απασχολει....
Και που ξερεις
Μπορει και να σταματησει...(λεμε τωρα)
Την Δευτερα επισης θα σας γραψω και για τα μπουζι ιριδιου γιατι τα αλλαξα εβαλα κοινα κατι δεν μου αρεσε και τα ξαναλαξα με καινουργια ιριδιου αλλα δεν εχω κανει ουτε ενα μετρο!!!!!!Νομιζω οτι ειναι λιγο καλυτερο με αυτα τα μπουζι ιδιαιτερα με φορτιο.Θα το τσεκαρω ΣΒΚ και θα σας πω.
Σημειωτεoν οτι τα παλια ιριδιου(που στην ουσια ειναι μαλλον καινουργια) τα δινω σε οποιον θελει να τα δοκιμασει(εννοειται τσαμπα και εχουν τουλαχιστον 10000 χλμ ζωη.) -
Μιχάλη καλή επιτυχία, και περιμένουμε νέα...
-
Kαλη βδομαδα φιλοι,
μετα απο λιγο προσεκτικοτερη παρατηρηση μπορω να σας πω οτι ΝΑΙ τα μπουζι ιριδιου ειναι καλυτερα απο τα κοινα ΟΤΑΝ ,
1)δεν περιμενεις να κανει το αυτοκινητο τετραπεταλουδο!!!!!
2)σε κατασταση φορτιου στις χαμηλες στροφες(δηλ οταν εχεις ατομα ή αιρκοντισιον ή και τα δυο μαζι)
Εκει το 307 δουλευει πιο 'γεματα' και ακουει στο γκαζι ενω με τα κοινα ψιλοψοφαγε....
Και για το δικαιο τις υποθεσης δεν εβαλα τα δικα του νορμαλ αλλα κατι αλλα θεωρητικα καλυτερα μαρκας Beru.
Πρεπει λογικα να εχει και καλυτερη καταναλωση(εγω δεν το εχω μετρησει ποτε) οποτε οποιος ειναι διατεθημενος να εκταμιευσει περιπου 100 ευρω θα δει και μια μικρη βελτιωση στα χαμηλα.
Τα μπουζι ειναι DENSO IKH 20 (και μονο αυτα!!)
Για τα υπολοιπα του συνεργειου οταν με το καλο το παραλαβω.
Παντως νεα οδηγια για το ζουαν δεν εχει ερθει στην Εψιλον που το πηγα αλλα αν καποιος φιλος ξερει κατι πιο φρεσκο τον παρακαλω να με ενημερωσει.
Αυτα προς το παρον. -
Kαλη βδομαδα φιλοι,
μετα απο λιγο προσεκτικοτερη παρατηρηση μπορω να σας πω οτι ΝΑΙ τα μπουζι ιριδιου ειναι καλυτερα απο τα κοινα ΟΤΑΝ ,
1)δεν περιμενεις να κανει το αυτοκινητο τετραπεταλουδο!!!!!
2)σε κατασταση φορτιου στις χαμηλες στροφες(δηλ οταν εχεις ατομα ή αιρκοντισιον ή και τα δυο μαζι)
Εκει το 307 δουλευει πιο 'γεματα' και ακουει στο γκαζι ενω με τα κοινα ψιλοψοφαγε....
Και για το δικαιο τις υποθεσης δεν εβαλα τα δικα του νορμαλ αλλα κατι αλλα θεωρητικα καλυτερα μαρκας Beru.
Πρεπει λογικα να εχει και καλυτερη καταναλωση(εγω δεν το εχω μετρησει ποτε) οποτε οποιος ειναι διατεθημενος να εκταμιευσει περιπου 100 ευρω θα δει και μια μικρη βελτιωση στα χαμηλα.
Τα μπουζι ειναι DENSO IKH 20 (και μονο αυτα!!)
Για τα υπολοιπα του συνεργειου οταν με το καλο το παραλαβω.
Παντως νεα οδηγια για το ζουαν δεν εχει ερθει στην Εψιλον που το πηγα αλλα αν καποιος φιλος ξερει κατι πιο φρεσκο τον παρακαλω να με ενημερωσει.
Αυτα προς το παρον.Εγώ πάντως το πήγα στον Αγνάντη και μου είπε ότι τους έφεραν καινούργιο, όντως μέχρι στιγμής μετά από περίπου 500 χλμ δεν ακούω τίποτα!!!
-
Δημητρη ευχαριστω πολυ, θα τους το πω.
Ο Αγναντης που λες ειναι εξουσιοδοτημενο???? -
Αγνάντης είναι αντιπροσωπεία κάπου προς Γαλάτσι νομίζω. Από κει πήραμε εμείς το 307 μας.
Ψιλοψόφιο πάντως μου φαίνεται το 1.6...
Εκτός αν μας έβαλαν το 14άρι μοτέρ!!!
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Μπορώ να έλέγξω κάποιον κωδικό;; -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Ψιλοψόφιο πάντως μου φαίνεται το 1.6...αν έχεις αμφιβολίες πάντως, υπάρχει κάποιο site στο οποίο εισάγεις τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σου, και σου εμφανίζει διάφορα στοιχεία, και αν θυμάμαι καλά και κυβισμό. δεν ξέρω αν κάποιος έχει πρόχειρo τo url... μήπως ο mr. eizo μπορεί να βοηθήσει;
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Αγνάντης είναι αντιπροσωπεία κάπου προς Γαλάτσι νομίζω. Από κει πήραμε εμείς το 307 μας.
Ψιλοψόφιο πάντως μου φαίνεται το 1.6...
Εκτός αν μας έβαλαν το 14άρι μοτέρ!!!
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Μπορώ να έλέγξω κάποιον κωδικό;;Ευχαριστω alexx.
Τι εννοεις ψοφιο?????Ισα-ισα που ειναι ζωηροτατο.Εκτος και αν περιμενες κανενα πυραυλο.Τελικη στο κοντερ δεν εχει πολυ ευκολη, κατα τα αλλα ειναι απο τα γρηγοροτερα(αν οχι το πιο γρηγορο) στην κατηγορια του. -
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΔΙΚΟΣ ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑΛΑΣΣΙ ΤΤ 180 ΑΛΟΓΑΤΑ!ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΟΓΑ ΑΠΕΙΡΑ ΡΕΠΡΙΖ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ 110 ΚΑΙ ΑΛΛΟ 180 ΤΑ 200 ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 150 ΤΟ 307!ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ AUTO ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΕ ΤΑ 240...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ 307 ΤΑ 250 ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ!ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ>?ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ 2ΗΣ ΚΑΙ 3ΗΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΗΧΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ! ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΟΥΑΝΙΤΙΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑ!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΛΩΜΙΑΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ...ΤΑ ΨΙΛΟΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
-
Δημητρη ευχαριστω πολυ, θα τους το πω.
Ο Αγναντης που λες ειναι εξουσιοδοτημενο????Ναι είναι εξουσιοδοτημένο και το service του είναι στην Λ.Ιωνίας απέναντι από το Νεκροταφείο πριν ανέβεις την γέφυρα της Ριζούπολης Δεξιά προς Ν.Ιωνία (σε μπέρδεψα?)
-
Λάζαρε καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
(σε μπέρδεψα?)Οχι δεν μπερδευτικα απο αυτο!!!!Απο αλλο εχω μπερδευτει.
Δηλαδη μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες(και ακριβοπληρωμενες θα ελεγα) απο αλλους μαγους ελυσες τελικα το προβλημα με γνησιο ?????
Τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι το τοπικ εχει γινει δυσχρηστο!!!! -
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ εις' άπαντες!
Έχω χαθεί για τα καλά από το Internet γενικότερα...τι πράγμα είναι αυτό! αλλαγή διεύθυνσης στη δουλειά, και τρέχω και δε φτάνω.
Έχω αφήσει 1-2 θέματα ανοικτά, οπότε τέρμα οι δικαιολογίες, στην ουσία τώρα:
-
Τρίξιμο πεταλιού συμπλέκτη. Αφού το πήγα και για 3η φορά στην Lion, και το έκαναν test drive, προτείνανε από μόνοι τους να μου αλλάξουν δίσκο πλατώ ρουλεμάν (σετ συμπλέκτη) δωρεάν στην εγγύηση. Το πρόβλημα ήταν στο πλατώ (pressure plate). Ας είναι καλά οι ανθρώποι, αν και μπορεί όντως να ήταν προβληματικό από σχετικά νωρίς. Το αυτοκίνητο ήταν τότε με 48.000 km και 22 μηνών. Κόστος αλλαγής κανονικά: 370 ευρώ (εργατικά και ανταλλακτικά).
-
Ζουάν. Η Lion και μόνο η Lion από ότι φαίνεται έχει το τελικό fix για το πρόβλημα. Δόθηκε απότι φαίνεται ΟΡΙΣΤΙΚΗ λύση. 2000 km τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα.
-
ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
κρακ γκρούκ από μπροστα δεξιά μάλλον, όταν στρίβω δεξιά όλο σχεδόν το τιμόνι, από στάση, και ξεκινώ. Το νιώθω και στο τιμόνι. Δεν το έχω πάει ακόμα, και η εγγύηση λήγει σε 3 μέρες!!!! Χειροτερεύει αργά και σταθερά. Τι μπορεί να είναι; δεν ακούγεται εν κινήσει.
αυτά! Ελπίζω να βοήθησα σε κάτι!
καλή σας ημέρα,
Σπύρος Άνθης
-
-
Ο χρήστης santhis έγραψε:
...κρακ γκρούκ από μπροστα δεξιά μάλλον, όταν στρίβω δεξιά όλο σχεδόν το τιμόνι, από στάση, και ξεκινώ. Το νιώθω και στο τιμόνι. Δεν το έχω πάει ακόμα, και η εγγύηση λήγει σε 3 μέρες!!!! Χειροτερεύει αργά και σταθερά. Τι μπορεί να είναι; δεν ακούγεται εν κινήσει...Καλημέρα Σπύρο!
Αυτός ο θόρυβος μπορεί να είναι από 'φούσκα' ημιαξονίου μέχρι ημιαξόνιο!
Τρέχα όσο προλαβαίνεις γιατί αν έχει σχιστεί η φούσκα, χάνει λιπαντικό και φθείρεται ο σύνδεσμος/άρθρωση του ημιαξονίου το οποίο πριν 4 χρόνια στο 106 το είχα πληρώσει περίπου 70.000-75.000 δρχ.!
Μπορεί βέβαια να είναι και κάτι απλό και φθηνό, δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω, μην το αφήνεις όμως! -
(σε μπέρδεψα?)
Οχι δεν μπερδευτικα απο αυτο!!!!Απο αλλο εχω μπερδευτει.
Δηλαδη μετα τις αποτυχημενες προσπαθειες(και ακριβοπληρωμενες θα ελεγα) απο αλλους μαγους ελυσες τελικα το προβλημα με γνησιο ?????
Τελικα εχουν δικιο αυτοι που λενε οτι το τοπικ εχει γινει δυσχρηστο!!!!Ναι έτσι ακριβώς είναι, φαίνεται ότι λύθηκε το πρόβλημα (φτου μην το ματασιάσω), έχω πάνω από 500 χλμ που δεν ακούγεται κιχ πλέον!!!!
-
Απλά περίμενα περισσότερα από το 307.
Είχα μάθει με το προηγούμενο οικογενειακό μας -το έχουμε ακόμα- ένα rover 214si του 93 που βγάζει 103 άλογα γιαπωνέζικα.
Μέχρι δευτέρες μου φαίνεται ότι πάνε το ίδιο. Στις τρίτες ΟΚ
Πάντως δοκίμασα τα κρατήματα του 307 λιγάκι και ικανοποιήθηκα, καμία σχέση με τις βάρκες που είχαμε ως τώρα (παλιό ibiza, rover)
-
Καλημέρα σας!
Σήμερα λήγει η εγγύησή μου!!! :-(((( σνιφ σνιφ...ειχα σχηματίσει ένα βουναλάκι από αποδείξεις επισκευών...όλα σχεδόν στην εγγύηση.
Τελικά το τρίξιμο στον άξονα μπροστά ήταν κάτι που αρχίζει απο 'φ' νομίζω, με γαλλικό όνομα....το σφίξανε και ησύχασα.
Μου αλλάξανε δωρεάν και την μόνωση στο καπώ, επειδή σε μια επαφή που έκανε δεν κολλούσε σωστά.Παίδες, η Lion δίνει σίγουρη, τελική λύση απ'οτι φαίνεται στο πρόβλημα του ζουάν. Μην πάτε αλλού.
καλη μας συνέχεια τώρα στον κόσμο ...χωρις εγγύηηηηηηησηηηη.....:-(((
Σπύρος
-
Λοιπόν σήμερα συμπληρώνω μία εβδομάδα με το 307 SW 2.0 pk.
Παρ'ότι νωρίς για ολοκληρωμένες εντυπώσεις , εντούτοις λένε ότι η αρχή είναι το ύμιση του παντός ....
Χώροι πάνω από εξαιρετικοί!
Ποιότητα πολύ καλή , αν και όχι τέλεια.
Η ηλιοροφή είναι το κάτι άλλο , αρκεί να μην το ξεχάσεις ανοιγμένο σε θέση με ήλιο!
Πολλές θηκούλες παντού!
Θέση οδήγησης την βρήκα τελικά και ελπίζω να μην μου την αλλάξουν!
Στην πόλη ήρεμο , βοηθάνε και οι ροπές , το κιβώτιο το περίμενα λίγο πιο μαλακό.
Στην Α.Ο. πρός Μέγαρα φορτωμένος , σχεδόν τέλειο ταξίδεμα και κυρίως ξεκούραστο.
Από οδηγική συμπεριφορά μόλις το οδηγήσω σε δρόμο με στροφιλίκια! -
καλώς τον! ευχόμαστε πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
πρέπει να είσαι ο πρώτος δίλιτρος στην παρέα μας. μιλώντας για οδική συμπεριφορά, κάπου διάβασα ότι το sw είναι ανώτερο από το hatchback σε αυτόν τον τομέα. περιμένουμε εντυπώσεις λοιπόν...
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
το κιβώτιο το περίμενα λίγο πιο μαλακό.
!Kαλοριζικο!!!
Αλλαξε βαλβολινες και βαλτου Yacco 500 semisynthetic ή Motul .Θα δεις σημαντικη διαφορα.
Επισης αλλαξε του γρηγορα(ξερεις εσυ πως...αγωνιστικα)απο δευτερη σε τριτη και το αντιθετο και κοιτα αν σου χτυπαει το σαζμαν.Αν ναι......κανε οτι και γω.Επισκευη και μετα (αν δεν πετυχει) ζητα αντικατασταση...
PEUGEOT FORUM