-
Καλημέρα,
καλή εβδομάδα και καλό μήνα,
Σας παρακολουθώ πάνtα, αν και πλέον σπάνια γράφω. Βλέπω ότι μιλάμε πάλι για σελίδα ,για να δούμε θα τα καταφέρουμε αυτή την φορά?
Αν θέλετε μπορώ να βοηθησω .
τα κόστοι για τόσα ατομα που ειμαστε είναι λίγα. -
λοιπον, για οποιον ενδιαφερεται, αναδημοσιευω:
Το 206 Club - Hellas, σας προσκαλεί όλους την Τρίτη 2 Μαρτίου 2004 στις 21:30, για την κοπή της Πίτας στο 'Boudoir', Κόδρου 5 στον Πειραιά, απέναντι από την Πυροσβεστική (34ου Συντάγματος).
Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να συζητήσουμε αλλά και να κόψουμε την σαρακοστιανή πρωτοχρονιάτικη πίτα μας!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
επισης εστειλα και το ακολουθο ποστ:
Πεζο δεν ειναι μονο το 206:
Παιδια καλημερα, θα ήθελα τις γνώμες σας πάνω στα εξής:
Έχω παρακολουθήσει το φορουμ και βλέπω ότι μέσα μ΄παίνουν και πολλά παιδιά που δεν έχουν 206 αλλα και 106 και 307 και ίσως και κάποια παλιότερα (306, 205 κλπ.) Η δουλειά είναι πολύ καλή και με τη δημιουργία του συλλόγου ίσως γίνει και πλύ καλύτερη. Απλά, ο τίτλος 206club είναι ίσως λίγο περιοριστικός για τους υπόλοιπους.Βέβαια έχει γίνει τόση δουλειά για τη δημιουργία του συλλόγου του 206 που ίσως θα ήταν άτοπο να προτείνω την αλλαγή του τίτλου του. Αυτό που ίσως θα μπορούσε να γίνει να αλλάξει ο τίτλος του σαιτ, από 206club σε κάτι πιο γενικό που να περιλαμβάνει τα υπάρχοντα πεζό αλλά και τα μελλοντικά. Κάτι σαν peugeotclub.gr ή pugforum.gr (για να αποφευχθούν προβλήματα λογοτύπου από την απίσημη πεζο)
Θα προυπέθεται κάποια δουλειά ώστε να αλλάξει ΛΙΓΟ η δομή και η εμφάνιση του σαιτ, και επειδή υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν το 206club.gr θα έπρεπε να διατηρηθεί και αυτό το domain name και να γίνεται redirect στο καινούργιο.
'Ρε μεγάλε, καλώς τον, ήρθε να μας χαλάσει μια δουλειά που γίνεται τόσα χρόνια?' Θα σκεφτείτε πολλοί..
Η απάντηση μου είναι ότι, όχι, προς θεού, μια ιδέα ρίχνω.
O σύλλογος φίλων του 206 θα διατηρηθεί ως έχει, αλλά όπως κι εσείς λέτε το φορυμ κι ο σύλλογος δεν ταυτίζονται. Απλά με αυτό τον τρόπο θα μεγαλώσει το φορουμ και θα συμπεριλάβει κι άλλους κατόχους πεζό, με τους οποίους μοιραζόμαστε ίδια μηχανικά σύνολα, ίδια ανταλλακτικά, ίδιο δίκτυο αντιπροσωπειών και συνεργείων, κοινά προβλήματα και φυσικά την ίδια τρέλλα για αυτοκίνητα που δεν είναι κορόλες.
Το κέρδος θα είναι η ισχύς (που είναι εν τη ενώσει), και θα είναι ένα σαιτ που θα μπορεί να βρίσκεται στον αέρα και θα έχει νέους χρήστες για περισσότερο καιρό, ακόμα και μετά την λήξη παραγωγης των υπαρχόντων μοντέλλων.Την Τρίτη θα είμαι στην κοπή της πίτας, μαζί με κάποια παιδιά που έχουμε 307 να συζητήσουμε και με προσωπικά την ιδέα, περιμένω όμως τις πρώτες αντιδράσεις σας μέσα απο το φορουμ.
Μια πρώτη ιδέα συνάντησης είχε ακουστεί με τον sidobre...
Ακόμα κι αν αυτά δεν γίνουν να ευχαριστήσω το φορουμ του 206κλαμπ που παραμένει για μένα ανεξάντλητη πηγή ιδεών και πληροφοριών.
Φιλικά
Νίκος Αποστολάκης
Και κάτι τελευταίο
Το παρόν τόποικ έχει γίνει δύσχρηστο. Προσπαθήστε να εντοπίσετε αυτά που έχει πει ο μιχάλης για λάστιχα μέσα σε 100 σελίδες και θα καταλάβετε τι εννοώ. -
Καλο μηνα φιλοι μου.
Ελπιζω αυτη την φορα να τα καταφερουμε.Μπραβο ακομα μια φορα στον dev (καλα περιτο να σας πω οτι και αυτο το site δεν με δεχτηκε ουτε να ψηφισω!!)
Ρε Νικο παρε και κανενα κινητο να σε βρισκουμε!!!!Προσπαθουσα να βρω τροπο να σου πω οτι ημουν Ριτσωνα αλλα πως???(στο σπιτι δεν εχω κομπιουτερ).Παρε τηλ να δουμε τι θα κανουμε αυριο.Οι υπολοιποι εχουμε τα κινητα μας οποτε οποιος κατεβει ας το κανει γνωστο να βρεθουμε. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(καλα περιτο να σας πω οτι και αυτο το site δεν με δεχτηκε ουτε να ψηφισω!!)ούτε εμένα με αφήνει. κάτι περίεργο γίνεται με τη διαδικασία εγγραφής, αν και είδα ότι ο τάκης τα κατάφερε και έκανε εγγραφή...
Προσπαθουσα να βρω τροπο να σου πω οτι ημουν Ριτσωνα αλλα πως???
τελικά πόσοι ήμασταν ριτσώνα και δεν βρεθήκαμε; το μαύρο 307 με τον 'κακό' προφυλακτήρα λίγο πριν τα πιτς ήταν κανενός από εδώ;
σχετικά με το site, δεν συμμετέχω άλλο στη συζήτηση, γιατί θα καταλήξουμε πάλι να συζητάμε αενάως. ό,τι απόφαση και να παρθεί, είμαι μέσα και στα έξοδα - και στα έσοδα, εννοείται
καλημέρα κύριοι.
-
1on ημουν ριτσώνα. Είχα παρκάρει 100μ απο τον τερματισμό, είχα πάει με το 206 κλαμπ, αν και δεν μιλήσαμε για το φλέγον θέμα, θα περιμένω να πάω την τρίτη στην πίτα. Είχα κάτσει στην Κ8.
2ον κινητο δεν παίρνω, δεν παίρνω. ιντερνετ δεν εχω κι εγω στο σπιτι, απλα μπήκα το σαββατοβραδο απο ενα φιλο και τσεκαρα μηπως ειχε κανει καποιος ποστ. 307 ειδα ενα μαυρο λιγο πισω μου την ωρα που εφευγα, αλλα δεν μου φανηκε ιδιαιτερα κακο.
3ον πηγαίνοντας μαζι με τα 206 κι ενα ραλλυ, μπορω να πώ ότι είμαστε λίγο πιο αργοι από το 206 (καλα για το ραλλυ δεν το συζητάω), αλλα οχι πολύ πιο αργοι.
Για αυριο προτεινω να δωσουμε ραντεβου απ έξω, κι αν αλλάξει κατι θα σε πάρω τηλ. Θα σου στειλω και το τηλ. του σπιτιου και της δουλειας, τα οποια εχουν τηλεφωνητη, οποτε καπου θα βρεθούμε. Η Ριτσώνα πολύ καλή κι ο καιρός τέλειος. Στο τέλος, φεύγοντας από τον τερματισμό είδα κι όλα τα αυτοκίνητα που περίμεναν ν αδειάσει η πίστα για να κατέβουν. Ο κύρκος γλυκύτατος, χαμογέλαγε στον κόσμο που πέρναγε...
Κι εγώ είδα οτι ο Τάκης τα κατάφερεγια εγγραφή, εγώ τιποτα...
-
Είχα αλλάξει λίγο τον κώδικα ώστε να μην χρειάζεται να στείλει mail για confirmation. Αλλά πρέπει να πατήσετε το κουμπάκι τέλος για να ολοκληρωθεί η εγγραφή...
Είναι φυσικό να υπάρχουν προβλήματα. Συγγνώμη που δεν συμμετέχω πιο ενεργά αλλά δίνω μαθήματα. Μετά τις εκλογές όπως ξαναείπα θα έχω αρκετό χρόνο...
-
οκ, τα κατάφερα και μπήκα. όπως λέει και ο ηλίας, δεν χρειάζεται να περιμένετε mail για επιβεβαίωση του κωδικού σας, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν κωδικός. νομίζω ότι αν υπάρχει ενδιαφέρον από όλους, αρκεί να βρούμε έναν web server, να μαζέψουμε το απαιτούμενο ποσό (που είναι σχετικά μικρό), και να συνεχίσουμε από εκεί. προτείνω να μην το πολυσκεφτόμαστε και να προχωρήσουμε, και αν με το 206club καταλήξουμε σε κάποια άλλη απόφαση, μεταφερόμαστε σε άλλο server. θα περιμένω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να αποφασίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε, και αν συμφωνείτε την παρασκευή θα ξεκινήσω τις διαδικασίες κατοχύρωσης του domain name (εκτός αν θέλει να το αναλάβει κανείς άλλος, οπότε be my guest).
παρεμπιπτόντως, εξακολουθώ να διαμαρτύρομαι για την ευπάθεια του 307 στον πλευρικό άνεμο. μου έσπασε τα νεύρα χτες το απόγευμα στην εθνική γυρνώντας από ριτσώνα. και δεν φύσαγε και κάνας σοβαρός άνεμος...
-
Εγω συμφωνω με τον tazz να δημιουργησουμε το δικο μας ξεχωριστο site, ακολουθωντας το δρομο αλλων (206 club π.χ.) και στην πορεια βλεπουμε. Ορεξη, χρονος και υλικο υπαρχει και σιγουρα θα υπαρχουν απο μερους μου. Οι γνωσεις βεβαια δεν μου περισσευουν!!! Μαθαινω ευκολα ομως....
Aπο domain name τι προτεινετε;
-
-
Το logo peugeot δεν θα μπορεσουμε να το χρησιμοποιησουμε... Μπορουμε να το κατοχυρωσουμε αλλα φοβαμαι μη βρουμε το μπελα μας με την Lion κ.ο.κ.!
καλυτερα πιστευω http://www.307club.gr με την προοπτικη καποια στιγμη να ενωθουν τα club 106,206,307 κατω απο ενα κοινο domain...
-
Τελικα οσο και αν δεν το πιστευτε τα καταφερα και μπηκα στο site ΜΑΣ και μαλιστα εγραψα κιολας (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ!!)
ΚΑΙ....μαντεψτε τι εγινε????
ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
Δηλαδη ρε παιδια τοσο αχωνευτος ειμαι????Πεστε καμμια κουβεντα παρηγοριας στο φιλο σας(εξαιρειται ο σιχαμερος σαυρας γιατι θα πεταξει παλι το δηλητηριο του )
Μπραβο λοιπον φιλε μας Ηλια για την δουλεια σου και ξαναγραφω οτι ειμαι διπλα σου ηθικα και υλικα(κομπιουτεριστικα μαλλον ειναι καλυτερα να ειμαι ...μακρυα σου ) -
ο λόγος που επειμένω για κοινό σάιτ είναι ο εξής:
ας πούμε για παράδειγμα ότι κάποιος αγοράζει το 107 1.6 και θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με τον κινητήρα. Αν υπάρχει ενα γενικά πεζοσάιτ, μπαίνει μέσα στο αντίστοιχο τόπικ με τα τεχνικά και έχει στη διάθεσή του όλους εμάς. Αν υπάρχουν 3 διαφορετικά, θα πρέπει να μπειδιαδοχικά στο καθένα απ αυτά και τρέχα γύρευε.
Για συλλογο δεν με πολυενδιαφέρει, περισσότερο το θέμα του σαιτ. Κι επειδή και τα παιδιά του 206 έχουν ξεχωρίσει το σύλλογο από το σαιτ, νομίζω ότι το σαιτ μπορει να ειναι κοινο για όλους.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
...ο λόγος που επειμένω για κοινό σάιτ...Συμφωνώ απόλυτα γι αυτό και η πρόταση που έκανα παραπάνω για το domain name είναι 'ενωτική' στο ίδιο πνεύμα με το δοκιμαστικό site του Ηλία (Dev). 'Greek Peugeot Club'.
Όσο για τη λέξη 'Peugeot' στην ονομασία του site μπορούμε να ρωτήσουμε τη Lion, δεν χάνουμε κάτι!
Αν ανοίγει καινούριο site για κάθε νέο μοντέλο, χαθήκαμε!
Να επαναλάβω πως μπαίνω στο 206club σχεδόν καθημερινά εδώ και μία εβδομάδα περίπου, και στον έλεγχο 'ποιός είναι online' βλέπω μόνο την αφεντιά μου. Δεν θέλω να πάμε στα ίδια γιατί το θεωρώ ανούσιο. Στο 4TF, πάντα βρίσκεις κάποιον, γιατί είμαστε πλέον πολλοί.
Νίκο κι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για σύλλογο. Σαφώς είναι ξεχωριστό θέμα. -
ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ!ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ...Η ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΖΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ?ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ?ΕΧΩ ΛΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ!ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ!
Ο ΝΑΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ 307 1.6ΧΣ -
είπα ότι δε θα συμμετάσχω στη συζήτηση, αλλά δε φημίζομαι για τη συνέπειά μου
για μένα το πράγμα είναι απλό: club206 υπάρχει, club106 επίσης υπάρχει, μόνο εμείς δεν έχουμε δικές μας σελίδες προς το παρόν. αν κάνουμε register το peugeotclub ή κάτι αντίστοιχο, πρώτον κινδυνεύουμε να καπελώσουμε τα παιδιά από τα άλλα clubs, δεύτερον θα δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη σύγχυση, γιατί π.χ. μπορεί κάποιος να μη γνωρίζει την ύπαρξη του 206club και να μπει στις δικές μας σελίδες, και τελικά να μη βρει τίποτα που τον ενδιαφέρει. άποψή μου: α) καθιερώνουμε το 307club.gr που προτείνει και ο ανδρέας σε πρώτη φάση, β) ανταλλάσσουμε links με 206 και 106 clubs, έτσι ώστε όλοι όσοι ενδιαφέρονται είτε για το 106 είτε για το 206 είτε για το 307 να ξέρουν πού θα βρουν τι, ακόμα και αν μπουν σε λάθος site, και γ) είτε σε συνεννόηση με την επίσημη peugeot (που το βλέπω πολύ χλωμό) είτε χωρίς αυτήν, καθιερώνουμε σε τρίτη φάση μία κεντρική σελίδα για όλα τα clubs, από την οποία θα ξεκινάνε links για τις homepages κάθε club ξεχωριστά.
ακούω τις απόψεις σας
-
Χαιρετιζω...
Δυο - τρια πραγματακια θα πω....
Να βγει ονομα που να περιεχει peugeot, το θεωρω μαλλον δυσκολο...
Ατομα που μπαινουν στο εδω φορουμ και δεν ξερουν απο ιντερνετ, δε γινεται.... (μιλαμε για τη βασικη πλοηγηση...)
Το να μαζευτουν ολα τα club κατω απο μια στεγη ειναι πολυ φιλοδοξο, αλλα μαλλον ακατορθωτο.. Μη ξεχναμε οτι το 206 ειναι κανονικος συλλογος αναγνωρισμενος απο το κρατος κ.ο.κ... Ποιος θα ειναι αυτος ο συλλογος, ο οποιος θα πρεπει να δημιουργηθει για να μπουν ολοι κατω απο τη στεγη του?? Οι υπολοιποι θα θελουν?? Νομιζω πως οχι, γιατι ουσιαστικα αναιρειται η μεχρι τωρα δουλεια τους!
Θα πρεπει να σκεφτειτε και εσεις υπο ποιο καθεστως θα δημιουργησετε αυτο που πατε να δημιουργησετε... Απο το πιο απλο, οπως το 'σε ποιο ονομα θα γινει η κατοχυρωση του ονοματος' μεχρι το 'πως θα συντηρηθει αυτο το site'.....
Στην προσπαθεια που εχετε κανει, δεν εχω μπει, γιατι ειδικα απο τη δουλεια μου που μπαινω συνηθως δεν εχω και πολυ χρονο, ενω τωρα τελευταια εχουν γεμισει και τα απογευματα μου...
Δηλωνω, ομως, παρων να βοηθησω αν χρειαστειτε κατι που να εχει να κανει με asp και βασεις δεδομενων (αν και δεν εχω 307 )
Μη ξεχναμε οτι το προγραμμα που χρησιμοποιουν και τα αλλα club και το 4τf, ειναι δωρεαν και μπορειτε να το χρησιμοποιεισετε και εσεις! , αλλα αυτο μαλλον το ξερετε.. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(αν και δεν εχω 307 )
..Τριανταφυλλε ασε τις αηδιες και βοηθαααα!!!
ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......
Αυτη τη στιγμη κανουμε κοινωνικο εργο και βοηθουμε μια κατασταση που μονο καλο μπορει να κανει.
Αν αυριο βρεθουνε 5-10 ρομαντικοι σαν εμας και φιαξουν site για το ταδε αυτοκινητο παλι ο πολιτης ειναι κερδισμενος που θα εχει προσβαση στο site για να δει τι παιρνει(και γω σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο και θα μου ηταν πολυ χρησιμο να υπηρχε site γιαυτο που εχω στο νου)
Ποιος θα ερθει τελικα σημερα στιν πιτα????? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(και γω σκεφτομαι να παρω ενα δευτερο και θα μου ηταν πολυ χρησιμο να υπηρχε site γιαυτο που εχω στο νου)τέτοιες κουβέντες δεν τις πετάνε έτσι, μιχάλη, χωρίς να ολοκληρώσουν... ποιο, πότε, γιατί;
Ποιος θα ερθει τελικα σημερα στιν πιτα?????
δεν θα έρθω στην πίτα, αλλά αν κανονιστεί κάτι από πέμπτη και μετά είμαι μέσα. ίσως να είναι καλύτερα να πούμε και τα σχετικά με το site από κοντά...
-
επειδη ειναι λιγο δυσκολο να τα πουμε αναλυτικα με τα ποστς, οσοι μπορειτε ελατη στην κοπη της πιτας του 206. μεχρι στιγμης, θα ειμαστε σιγουρα ο μιχαλης κι εγω, αν και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουμε να μιλησουμε και εκ μερους σας.
για μενα το καλυτερο θα ηταν ενα κεντρικο σαιτ, με ενωτητες οπως αυτες που εχει το 206 οι οποιες ειναι γενικες και θα καλυπταν ολα τα αυτοκινητα της πεζο, κι επιμερους ενοτητες για τα ειδικα θεματα καθε μοντελλου. Ετσι θα αποφευχθει η δημιουργια πληθος σαιτ που θα ηταν χαοτικο (205club, 206 club, 207club, 106club, 107club, 306club, 307club, 308club, 405club, 406club, 407club.... na συνεχισω?
Τα υπολοιπα θα διατηρουσαν τον τιτλο τους, αλλα οταν τον εγραφες θα σε οδηγουσαν στο κεντρικο. Το 206 εχει ουτως η αλλως 106ακηδες και 307ακηδες(λιγους).
Τελος, για το νακατα, ωραιο το μαγαζι, αλλα δεν μας χωραει πια. Αν προσπαθισω να βρω κατι συγκεκριμενο, πρεπει να φαω ολη μερα διαβαζοντας ολα τα ποστ. Δεν λεει. Κι αν μπει καποιος καινουργιος, αντε να βγαλει ακρη.
dev, μπορεις να με σβησεις απο το φορουμ σου για να ξαναγραφτω? μαλλον κανω λαθος στον κωδικο...
-
πιτα σημερα δεν γινεται...
εχω αλλες υποχρεωσεις (εχουμε μπλεξει κι εμεις με συλλογους, χωρια που πρεπει να μεταφερουμε για επισκευη μια μηχανη απο ιστιοπλοϊκο)...
Παω για ανταλλακτικα για το καρτ! (ωχ μανουλα μου!)
PEUGEOT FORUM