-
Να ρωτησουμε τα παιδια απο το 206 club αν μας θελουν και να κανουμε ενα topic εκει????
Αλλα και παλι θα πρεπει να γινει γνωστο στους κατοχους 307 οτι εκει θα πρεπει να κοιτανε για το αυτοκινητο τους.
Δεν νομιζω οτι θα ηθελαν τα παιδια του 206 μετα απο τοσους κοπους και θυσιες να μετονομασουν το site σε κατι σαν γενικο της Πεζω για να βρισκουν καταφυγιο ολοι οι Πεζακηδες
Εξαλλου και 106ακηδες δικο τους εχουν. -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
Στο φορουμ των 4 τροχων θα συνεχίσω να μπαίνω, αλλά προτιμώ για πεζοπροβλήματα το 206Ιουδα.
Οι πεζακηδες ηδη εχουν σπασει... Το να παμε εμεις με το μερος καποιου ισως να φανει και ασχημα. Το καλυτερο θα ηταν ολοι μαζι οι πεζακηδες να δημιουργουσαμε ενα site που θα μπορουσε να περιεχει τα παντα! Δεν ξερω τι θα καταφερουμε μονοι μας. Η συμπαρασταση των συντροφων με 106 και 206 θα ηταν χρησιμη! Το club των 106 δεν ξερω αν εκανε καποια κινηση να συγχωνευτει εξ'αρχης με το club 206...
-
η τελική δεν είναι το παν. (όπως επίσης και οι ίπποι που τόσο έμμονα κυνηγούν μερικοί). Αυτό που μου δημιουργεί αισθήματα νοσταλγίας σε σχεση με το 106 είναι οι ρεπριζ. Δεν φταίει το αυτοκίνητο γι αυτό, είναι τα 200 κιλά που κάνουν την τεράστια διαφορά.
Από εκεί και πέρα, για μεγάλα ταξείδια το 307 είναι υπέροχο, κι αν είχαμε ένα αξιοπρεπές εθνικό δίκτυο με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση παντού, ούτε που θα είχα αναφερθεί καθόλου στη διαφορά των ρεπριζ.
-
δεν το πιστεύω! έγραφα μία ώρα ένα post, και έπεσε ο server και χάθηκαν τα πάντα!!! arggghhh!!!
εν ολίγοις, έλεγα ότι είμαι της άποψης να ξεκινήσουμε ξεχωριστό site (εξηγούσα αναλυτικά το γιατί στο post που χάθηκε, αλλά τώρα βαριέμαι και να ξαναγράφω και εσείς βαριέστε να διαβάζετε )
κομπιουτεράς δεν είμαι, αλλά ρώτησα σήμερα στη δουλειά μου πόσο πληρώνουμε για web hosting. το κόστος είναι λογικότατο, αρκεί να δείξουμε ενδιαφέρον όσοι μπαίνουμε εδώ. κατά τα άλλα, η δουλειά του dev είναι πολύ καλή, οπότε αρκεί να ανεβάσουμε τις σελίδες σε κάποιον server. τα υπόλοιπα μέσω pm για όποιον ενδιαφέρεται, για να μη φορτώνουμε και τις σελίδες εδώ.
α, και για να μην ξεχνιόμαστε, 40 σε ελαφρά κατηφορίτσα στην πατησίων σήμερα το πρωί. μετράει; και χωρίς πρόγραμμα από το μάντσεστερ, παρακαλώ!
-
Aπο τεχνικης αποψεως μπορω και θελω να βοηθισω κα εγω στη δημιουργια του σιτε(αν αποφασιστει).Εχω μια αναλογη εμπειρια ηδη...!
-
185 se elafra aniforitsa...
ama πεσει ο σερβερ, το κουμπι
-
200 ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ 190 ΣΕ ΑΝΗΦΟΡΑ 10% ΚΛΙΣΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΙΧΝΗ ΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ 307ΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ
-
Επειδή είμαι ένας από αυτούς που απειλεί ο Μιχάλης να εκθέσει φανερώνομαι από μόνος μου για να γλυτώσω την διαπόμπευση!
Δεν κατέχω πολλά από Web κατασκευές, λόγω άλλης ειδικότητας στο χώρο, αλλά είμαι πρόθυμος μαθητής αν χρειαστεί. Η δουλειά αυτή δεν θέλει μόνο να γράψεις κώδικα αλλά να βρείς και υποστηρικτικό υλικό, προγράμματα, links, φωτογραφίες κ.λ.π.
Το ιδανικό πιστεύω θα ήταν να ενωθούν τα 106 και 206 clubs, με κοινό τίτλο π.χ. peugeot club, να τρυπώσουμε και μεις μέσα αν μας θέλουν, καλά παιδιά εξάλλου είμαστε, και να μπούν και μελλοντικά μοντέλα, π.χ. 407, 107 και πάει λέγοντας. Αποφεύγουμε την πολυδιάσπαση και η ισχύς εν τη ενώσει!
Αν και δεν βρίνκω καθόλου κακή ιδέα την παραμονή στο 4TF!
-
307κια, θέλω την τηλεμετρία σου
-
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΤΕ?
-
Λοιπον ακουστε την γνωμη ενος ασχετου που ισως λογω αγνοιας να ειναι λογικη....
Να συνεννοηθουμε και με τα αλλα club (Νικο μαλλον θα ερθω και γω στην πιτα παρε τηλ) και να κανουμε ενα γενικο Πεζω site και μετα με link(ετσι δεν τα λετε αυτα ρε κοπριτες κομπιουτεραδες ) να μπαινει ο καθενας εκει που τον ενδιαφερει..(ρε τι εγραψα παλι ο π..της.. ρε μπας και αυτη τη στιγμη γραφω ιστορια???? ΟΧΙ....ε ...καλα ντε λεμε και καμμια μαλ...ια να περναει και η ωρα )
Παντως προσπασθησα να μπω στους 206εους αλλα το συστημα με απερριψε....
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??????(καλε ποτε προλαβαν και με πηραν ειδηση???? ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Παντως προσπασθησα να μπω στους 206εους αλλα το συστημα με απερριψε....
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ??????(καλε ποτε προλαβαν και με πηραν ειδηση???? )μιχάλη, πρέπει νομίζω να φτιάξεις profile με κωδικούς κ.λπ. για να μπεις στα fora. ό,τι χρειάζεται και εδώ, πάνω-κάτω...
-
Τασο τα εκανα ολα και επειδη ειμαι ηδη γραμενος απο αλλη φορα(ΩΧ...την πατησα ...προδοθηκα μονος μου)το συστημα μου ειπε να μιλησω με τον moderator(πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη...)
-
ΔΕΝ μπορω να καταλαβω πως δεν εχει επεμβει ακομα ο hiluxboy να με στολισει με τον δικο του υπεροχο κομψο τροπο
Καλε μου φιλε εισαι καλα...? η ασθενεις βαρεως???? -
Ξαναέβαλα online το site που είχα κάνει πρόχειρα παλιότερα και το γράψατε όλοι στα
το είχα βγάλει γιατί ο nakata είχε πεί ότι ετοίμαζε για καιρό ένα άλλο site και ότι θα ήταν έτοιμο σύντομα... αλλά ακόμα περιμένω...
Συγκεκριμένα στις 23/10/03 (πρίν 4 μήνες)Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ SITE TO ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 15 ΜΕΡΕΣ!Χωρίς καμία παρεξήγηση nakata απλά υπενθυμίζω καταστάσεις...
Οπότε είπα να ξανα-πάρω την πρωτοβουλία μπας και...Λοιπόν μπείτε εδώ και πείτε μου άν σας αρέσει (δεν άλλαξε τίποτα απο παλιά)
http://195.130.121.2/Επειδή αυτός είναι ένας απλός υπολογιστής (παμπάλαιος) που στο γραφείο μου στο πανεπιστήμιο μπορεί κάποιες στιγμές να μην είναι online....
Επειδή είναι δουλειά πρόχειρη (1-2 μέρες) ενδέχεται να υπάρχουν αρκετά λάθη παραλήψεις αλλά είναι απλά ένα προσχέδιο....
Όποιος ξέρει κάποια πράγματα και μπορεί να βοηθήσει μπορώ να του δώσω admin password για το phpnuke με p.m....
(έχω κάνει backup...)Εγώ προτείνω να ξεκινήσουμε ΜΕ ΑΥΤΟ και να το επεκτείνουμε...
Από τότε έχουν βγεί καινούργιες εκδόσεις του phpnuke και μπορούμε να τις βάλουμε (μετά τις εκλογές)....Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε ένα site που να κάνει host μία σελίδα μεγέθους 5 με 'όσο πάει' MB.... και που να υποστηρίζει mysql και php.... Το κόστος δεν νομίζω να είναι πολύ μεγάλο...
Επίσης με 10.000δραχμές τον χρόνο κάνουμε register κάποιο domain....Εγώ έχω όρεξη να το ξεκινήσω άλλα όχι μόνος μου...
Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ αλλά δεν θέλω να σας πιέζω όπως παλιότερα...Και πάλι όλα αυτά τα λέω λόγω του ότι θέλω να υπάρξει εξέλιξη σε αυτό το θέμα και χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλω κάποιον/κάποιους
Λιάκουρας
-
Παλληκάρια με τα 307 δείτε το! http://195.130.121.2/ Πολύ καλό!
-
Εγώ είμαι πάντως μέσα, περιμένω ......
-
ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΝΑΠΕΝΤΑΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΠΑΙΣΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΕΠΡΙΖ ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΛΟΓΑ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
-
ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΝΑΠΕΝΤΑΧΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!ΠΑΙΣΔΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΕΠΡΙΖ ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΛΟΓΑ ...ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ
Μήπως το 307 σου είναι η νέα Cristin και δεν το ξέρεις?
-
Φίλε DEV πολύ καλό το site. Ψήφισα κιόλας. Συμφωνώ με την άποψη για την από κοινού δημιουργία Peugeot site.
Αλήθεια είδατε το νέο πετρελαιοκινητήρα της συνεργασίας PSA-FORD (4ΤΡΟΧΟΙ ΦΕΒ04).
1,6lit, common rail, variable nozzle turbo, 109hp/4000rpm, 24,5kgm/1750rpm.
Λέτε να τον δούμε εκτός από το 407 και στο 307 με το επερχόμενο facelift?
Προσωπικά θα τον προτιμούσα.
PEUGEOT FORUM