-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Πως κάνουμε reboot στο 307?? κραταμε πατημένο Control+Alt+Del???Σκεπτόμενοι στην Peugeot ότι υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται συχνά, ενσωμάτωσαν τη λειτουργία στον κεντρικό διακόπτη για να μην στραμπουλάμε τα δάκτυλά μας!
Είδες hightech μαγκιές; -
Φτηνα την γλυτωσες ρε Τακη δλδ!!
Ενα reboot δεν ειναι τπτ μπροστα στo format που θα κανω εγω!!
(λετε να τους πω να βαλουν windows?!?) -
Γιατι ρε παιδια ,δεν εχει παραθυρα το αυτοκινητο????.......
-
Ποιο διακοπτη βρε παιδια, πεστε μου και εμενα πως κανουμε reset. Σε λίγο οπως παω θα κάνω boot το 307 με δισκέτα απο dos
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Γιατι ρε παιδια ,δεν εχει παραθυρα το αυτοκινητο????.......Πως φαινονται οι γνωστες ομως.... εεε; Χιουμοριστα Μιχαλη!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Γιατι ρε παιδια ,δεν εχει παραθυρα το αυτοκινητο????.......
Πως φαινονται οι γνωστες ομως.... εεε; Χιουμοριστα Μιχαλη!
Χαχαχχα!!
Καλο και αυτο!
Συνονοματε Μιχαλη τι προτινεις ? Win2000 ή WinXP ?? -
[quote='SamaelΣυνονοματε Μιχαλη τι προτινεις ? Win2000 ή WinXP??[/quote]
Win307 με Service pack επιπεδου Γ... Δεν τα ξερεις;
-
Oσο ζεις μαθαινεις λοιπον...!
-
γύρισα κι εγώ...
τελικά ούτε ρέθυμνο, ούτε γαλαξείδι αλλά μονεμβασιά
η οποία ήταν υπέροχα άδεια και ήσυχη την τρίτη και την τετάρτη που έφυγαν σχεδόν όλοι.ενημερωτικά, π΄ρος το παρόν δεν υπάρχει πινακίδα φεύγοντας από σπάρτη που να σε πηγαίνει από τον καινούργιο δρόμο και τρως τις στροφές τις ζωής σου πηγαίνοντας απο κροκαιές. για να μην την πατήσετε ακολουθήστε την πρώτη πινακίδα για δάφνη (αριστερά μετά τη σπάρτη) και μετά τη δεύτερη για κροκαιές (δεξια) και μετά ακολουθείτε το δρόμο.
ωραία διαδρομή, καλός δρόμος με στροφές αλλά περιορισμένη ορατήτα.
το 307 μάζεψε καμιά 1000 χιλιόμετρα φτάνοντασ στα 4000, ο κινητήρας δεν λέει να δώσει πάνω από 190 τελική σε ευθεία.
-
Ο ερωτας,ο βηχας,τα λεφτα και οι γνωσεις δεν κρυβονται ειπαμεεεεεεεε!!!!
Βαλτε WINDOWS μπας και αποκτησει και ηλιοροφη το 307
Καλα ρε Νικο περιμενες απο ασπρο 307 να παει πανω απο 190.....
Παλι καλα να λες....... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ο ερωτας,ο βηχας,τα λεφτα και οι γνωσεις δεν κρυβονται ειπαμεεεεεεεε!!!!Ουτε η κακια κρυβεται!
Καλα ρε Νικο περιμενες απο ασπρο 307 να παει πανω απο 190.....
Παλι καλα να λες.......Νικο μη τον ακους... αστον να χαιρεται το γεροντιστικο μπορντω του.
-
Οι ιδιοκτητες των 206 κανανε την αρχη.... http://www.206club.gr
Οι ιδιοκτητες των 106 κανανε τη συνεχεια... http://www.106sportclub.gr
Οι ιδιοκτητες των 307
-
αντρεα, oi ιδιοκτητες των 307 προτιμουν να οδηγουν το 307 απο το να γραΦΟΥΝ στο ιντερνετ... Παντως, σοβαρα τωρα, αν δειτε τι δουλεια εχει γινει στο 206 κλαμπ, θα παθετε πλακα. την κυριακη μαλλον θα παω μαζι τους ριτσωνα
επιπλεον, εχει και το 206 προβλημα με το ζουαν. ας μην το πω προβλημα, ας το πω ιδιαιτεροτητα...
μιχαλη κατσε να ανοιξει ο κινητηρας και θα σου πω εγω ποσα απιδια βαζει ο σακος.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
αντρεα, oi ιδιοκτητες των 307 προτιμουν να οδηγουν το 307 απο το να γραΦΟΥΝ στο ιντερνετ...To 206club ξεκινησε με ελαχιστα μελη, λιγοτερα απ'οσα ειμαστε εμεις και μιας και ειχε τη δικη του σελιδα μαζευτηκανε μπολικοι!!!! Αν και εμεις ειχαμε τη δικη μας διευθυνση-κραχτη θα γινοταν η παρεα μας γνωστη και σαφως μεγαλυτερη!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
...κατσε να ανοιξει ο κινητηρας και θα σου πω εγω ποσα απιδια βαζει ο σακος...Νίκο τα ίδια αρ.. συγγνώμη απίδια θα βάζει και τότε, πάνω-κάτω!
Μόνο στη Θράκη βάζει περισσότερα... (μπορεί να κλέβουν στο μέγεθος του σάκου...) -
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ....200 ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ 210-215 ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ .....ΑΛΛΑ ΤΑ 200 ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 6050 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 210 215 ΣΤΙΣ 6500 ΚΟΝΤΑ
-
Κανονικά είναι Μονεμβάσια, αλλά τέλος πάντων.......
Καταπληκτικός μέρος,ιδίως η θέα επάνω από την εκκλησία.
Είχα πάει το καλοκαίρι για άλλη μία φορά με το 307 μου,αχ αχ αχ
-
Λοιπον κυριοι επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια ας μας πειτε εσεις οι κομπιουτεραδες ποσα χρηματα χρειαζονται γιανα γινει ενα site της προκοπης να κανουμε μια διαιρεση να δουμε αν μας παιρνει οικονομικα να τα βαλουμε απο την τσεπη μας και να φιαξουμε αυτο το περιβοητο 307 club
ετσι για να εχουμε να λεμε οτι κατι χρησιμο καναμε και μεις σε αυτη την αχαρη ζωη.
Δεν εχει σημασια αν αυριο αλλαξουμε μαρκα ισως για το αυτοκινητο που θα παρουμε να εχουν φροντισει αλλοι για μας και να ειμαστε παλι κερδισμενοι.
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ
Αντε λεβεντες να δουμε τι ψαρια πιανουμε... -
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ!ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ 215 ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ
-
den νομιζω να ειναι θεμα χρηματων , περισσοτερο ειναι θεμα 'δουλειας'. Ειχε γινει ενα πολυ καλο πρωτοτυπο σαιτ, απο εκει και πέρα χρειαζονται moderators κλπ.
Προσωπικα, μπορω να προσφερω, αλλα επιμενω οτι με το να σπαμε τους πεζακηδες χανουμε χρονο, αναγκαζομενοι να μπαινουμε σε διαφορα σαιτσ... ηδη το θεμα ζουαν , διακοπτες φλασ, πολυπλεξια αφορα και τους 206ακηδες, τα μηχανικά σύνολα να μην αρχίσω να λέω, ιμάντες, σέρβις συνεργεια αντιπροσωπείες εξουσιοδοτημενα κλπ, αφορά όλα τα πεζο. Αν θέλω να ρωτήσω για τη ντακαρ και το ντάσιο γιατί να μπω στο 307κλαμπ κι οχι στο 206 που μπαινει πολυ περισσοτερος κοσμος? Το πρόβλημα είναι ότι όταν είπε ο sidobre να συναντηθούμε με τη διοίκηση του 206κλαμπ δεν φανηκε ιδιαιτερο ενδιαφέρον.
Την τρίτη κόβουνε την πίτα τους κι ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να γίνει μια κρούση, αν ενδιαφερόμαστε. Εγώ θα πάω, από εκεί και πέρα αν μπορεί να έρθει και κάποιος άλλος να φαινόμαστε περισσότεροι, ακόμα καλύτερα. Αν από την άλλη προτιμάτε μόνοι μας, κανένα πρόβλημα. Περιμένω γνώμες...
Στο φορουμ των 4 τροχων θα συνεχίσω να μπαίνω, αλλά προτιμώ για πεζοπροβλήματα το 206
PEUGEOT FORUM