-
Αυτο το γραφω για να πατσισω την δημοσιευση στους φιλους μας τους Ιταλους
Οχι να βαλουμε τα χερια μας να βγαλουμε τα ματια μας... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οχι να βαλουμε τα χερια μας να βγαλουμε τα ματια μας...Ζαβολιάρη!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οχι να βαλουμε τα χερια μας να βγαλουμε τα ματια μας...Ζαβολιάρη!
Εγω ειμαι με το μερος σας Kyan...
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ο παλιος ΚΑΚΟΣ Hiluxboy ειναι παλι εδω
(οχι τιποτα αλλο...Ειχα αρχισει να ανησυχω ρε παιδι μου!!!!)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!Ο παλιος ΚΑΚΟΣ Hiluxboy ειναι παλι εδω
(οχι τιποτα αλλο...Ειχα αρχισει να ανησυχω ρε παιδι μου!!!!)
Μη σου πεσει τιποτα κατω εσενα...
Απο εδω και περα τις απαντησεις στα post σας θα τις δινω στο alfa club.
-
ΤΟΛΜΑ αν μπορεις
Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εισαι δεσμιος του 307 club οτι και να κανεις οτι αυτοκινητο και να παρεις????
Εδω θα γερασεις θες δεν θες(οπως σαφεστατα διαπιστωσατε σε αυτο το club αν ειναι κατι που μας χαρακτηριζει αυτο ειναι η ελευθερια λογου και κινησεων που παρεχουμε στα μελη μας )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
ΤΟΛΜΑ αν μπορεις
Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι εισαι δεσμιος του 307 club οτι και να κανεις οτι αυτοκινητο και να παρεις????
Εδω θα γερασεις θες δεν θεςΘα γινω το φαντασμα του forum!
(οπως σαφεστατα διαπιστωσατε σε αυτο το club αν ειναι κατι που μας χαρακτηριζει αυτο ειναι η ελευθερια λογου και κινησεων που παρεχουμε στα μελη μας )
Οντως!!!
-
Μμμμμμ.....
Πρασινουλι φαντασμα......Μουρλια θα εισαι
-
Πρεπει να αλλαξω nickname ομως... Θα γινω pugboy οταν με το καλο φτιαξουμε το καινουριο site!
-
Ωραια....και μενα μου εδωσες ιδεα τωρα ...Θα με λεω playboy
Η μηπως να το αλλαξω τελειως απο mdvq....... σε mdqv....(οπως mdκουβας δηλ. )
Οπως βλεπεις σε προλαβα στο κοροιδεμα!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ωραια....και μενα μου εδωσες ιδεα τωρα ...Θα με λεω playboyΑχ κουνελακι, κουνελακι, ξυλο που θα το φας! Παλι βρηκα κατι να σε κοροιδεψω.
Θα με λεω playboy
Οχι και boy.... Παππου!
-
Τακη ο μικρος μας πειραζει!!!!
Πες τουυυυυυυυ...... -
Με τέτοια μέλη έχει νόημα να ανοίξουμε δικό μας site ?
Φυσικά !!!
-
Μιχάλη τι λες να μοιραστούμε το Play...paps; Για να μην πω Play_p rn γεροι και μας δαγκώσει το Mod-stuff?
Όλο τρέλλα και κορδέλλα μας βλέπω... και μου αρέσει πολύ ρε παιδιά!
-
Λοιπον διαβαστε τι προβλημα υπαρχει με το site μας
Ποιος θα κατσει να ξαναγραψει αυτα που γραφαμε εδω μεσα???????
Ετσι οι καινουργιοι φιλοι που θα μπαινουν θα βρισκουν μονο στοιχεια χαβαλε και απολυτης μη σοβαροτητας(θα μου πειτε με εμενα μεσα σιγα μην μας παρουν στα σοβαρα!!)
Για γραφτε καμμια γνωμη επι του προκειμενου...(Τελικα ο Ηλιας εκανε το ΜΕΓΑΛΟ λαθος...με εβγαλε απο την black-list )
-
Κάτι θα καταφέρουμε Μιχάλη...
Ή θα μεταφέρουμε/αντιγράψουμε όλο το 307 club σε συνεργασία με τους mods του 4TF,
ή θα συμπυκνώσουμε όλη αυτή την γνώση ακολουθώντας κάποια από τις παρακάτω
άκρως επιστημονικές μεθοδολογίες:copy-paste
άρπα-κόλλα
κόψε-ράψε
-
ουτως η αλλως αυτα που εχουν γραφει εδω τα θεωρώ ψιλοχαμενα, μιας και δεν μπορω να βρω τιποτα αν δεν θυμαμαι ποτε περιπου ειχαν δημοσιευτει. την εμπειρια μου απο τον εμπορω δυσκολευτηκα να τη βρω και να τη μεταφερω στο 106sportclub. κι οσο περισσοτερο συνεχιζουμε να γραφουμε εδω, τοσο το χειροτερο. καλυτερα να μπαινουμε που λεει ο λογος στο 206 και να ανοιγουμε εκει τοπικσ στις αντιστοιχες ενωτητες.
ακολουθει προειδοποιηση μοντιφας
-
Αναδημοσ΄΄ιευση απο το 106sportclub
Καλησπερα σε ολους! Αποφασισα να καθησω να γραψω και εγω λιγα λογια σχετικα με την βελτιωση στην Ελλαδα και πως την παταει ενας νεος και ασχετος στο χωρο που απλα εμπιστευεται περιοδικα του ειδους καθως και οτι ασχετοσυνη του πεταει ο ενας και ο αλλος «γνωστικος».Την ιστορια που θα αφηγηθω παρακατω ειχα ξανα αναφερει και σε αλλο φορουμ σχετικο με αυτοκινητα αλλα μεχρι ενος σημειου.Επισης δε θα καθισω να λεω ο Χ και ο Υ βελτιωτης αλλα θα χρησιμοποιησω τα πραγματικα τους ονοματα.Και αυτο γιατι τελικα ειναι ο μονος τροπος να αμυνθουμε οσοι απογοητευμενοι πελατες εχουμε παει σε καποιο βελτιωσα ο οποιος μας πηρε τα λεφτα εκανε τη προχειροδουλεια και μετα μας ειχε στα αι παγενε…Εγω προσωπικα και 1 ατομο να αποτρεψω με τα λεγομενα μου να παει στους καραγκιοζηδες που πηγα, ευχαριστημενος θα μαι! Και ας αρχισω σιγα σιγα την εξιστορηση.
Το αυτοκινητο μου το εχω απο τον Αυγουστο του 2000.Οταν το πρωτοπηρα ημουν μια χαρα απο τις επιδοσεις του αλλα σιγα σιγα και με παρευρεσεις σε «παρανομα» στεκια αρχισα να σκεφτομαι πως θα πηγαινε αν ητανε και βελτιωμενο.Το κακο δεν αργησε να συμβει.1η βελτιωση ενα φιλτρο της OMP για το οποιο ειχα διαβασει σε ενα Power Techniques οτι απεδιδε και ητανε και φτηνο.Τελικα η τιμη του δεν ηταν αυτη που λεγανε στο περιοδικο αλλα 6000δρχ παραπανω.Ενταξει σιγα τα λεφτα.Το βαζω πανω και καρακ@υλωσα με τα Βουπ και Βουπ του αερα που ρουφαγε.Απο επιδοσεις βεβαια δεν ειδα και καμια τρελη διαφορα.Ετσι σκεφτομαι νταξει θα θελει και την εξατμιση για να παιξει και πιο σωστα.Μαζευω λοιπον τα μπογαλακια μου και παω την αλλη μερα σε ενα εξατμισα.Αυτος ηταν ο «Γιαννης» στην Φιλολαου στο Παγκρατι.Του ειπα οτι θελω να βελτιωσω την εξαγωγη και ως γνωστης μου προτεινε χταποδι,καταλυτη remus,μεσαιο πιο ελευθερο και ενα τελικο.Κοινος παρτου οτι μπορεις...Το κακο ηταν οτι σαν φοιτητης δεν ειχα φραγκα αλλα ειχα δυστυχως την κ@υλα του αυτοκινητου.Ετσι αναγκαστικα εψαχνα για καταστηματα που μπορουσαν να μου κανουν δοσεις χωρις πιστωτικη.Εκει την παταγα μια ζωη.Το αμαξι βεβαια με την πολλαπλη εξαγωγης που εχει φυσαει και οτι αλλο φτιαγμενο απο ασχετο με το ειδος οχι δε δινει αλλα κοβει ως γνωστον.Ετσι δε πηγαινε βημα το saxo…320000 για τα παραπανω ο Γιαννακης.Επομενο βημα λεω να βαλουμε ενα προγραμμα μπας και φτωχαινει το μειγμα αφου απολευθερωσα εισαγωγη-εξαγωγη και μηπως γι αυτο σερνεται.Βεβαια οπου βλεπετε να λεω οτι το σκεφτικα εννοω οτι τα διαβαζα και τα ακουγα.Δεν ρωταγα ο χαζος αλλους που τα χαν δοκιμασει (και γι αυτο γραφω τα οσα γραφω.Μπας και γλιτωσω κανα νεοπα στο αθλημα απο τα εξοδα).Παω λοιπον και γω στην Powerchips αφου εκθεαζοτανε στο Power Techniques που για μενα τοτε ητανε Η εγκυκλοπαιδεια της βελτιωσης.Σκεψου ποσο ανιδεος ημουν.Βαζω λοιπον εκει ενα προγραμμα 1ου σταδιου το οποιο και πληρωνω 120000 δρχ.Αν και η διαδικασια ηταν μια απλη αντικατασταση ενος chip (Αφου τα βαζουν ετοιμα) με κρατησανε εκει κανα 4ωρο.Τελος παντων φευγω μολις μου το βαζουν και παω για ενα ανοιγμα.Το αμαξι σαφως ειχε παρει και εγω ημουν με ενα μονιμο χαμογελο.Ενα βραδυ ομως πετυχαινω ενα τυπα που ηταν μονος του στο saxo του και ανοιγουμε.Εγω ημουν με 2 ατομα.Νομιζα ομως οτι τωρα που τα χα ολα αυτα δε πιανομουνα.Τρωω λοιπον και την κολωνα μου και ακουω τον τυπο στο τελος να μου φωναζει και ενα «Ice tea ροδακινο» και ερχομαι στα ισα μου.Την αλλη μερα παλι στην Powerchips για να ρωτησω ποσο εχει το 2ο στραδιο βελτιωσης.Μου βγαζουνε ενα κουστουμι μισου εκκατομυριου.
Τα οσα προανεφερα ειναι λιγο εως πολυ κοινοτυπα.Ενταξει ουτε extreme κοροιδια ειχα δεχθει ως τοτε, ουτε την μεγιστη εκμεταλλευση.Τα ωραια ομως τωρα ξεκινανε.
Μου λενε λοιπον στην powerchips οτι το αμαξι θα σκοτωνει,οτι εχουνε μεσο στην τραπεζα και δε θα χρεωθω τοκους,οτι θα χω καλυψη για οτι μου συμβει και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε για να με πεισουν.Ε δεν ηθελα και πολυ εγω και λεω το οκ.Κανονιζω και με τους δικους μου τοτε (μιας και δεν ειχα εκεινη τη περιοδο δικο μου εισοδημα) και παω και τους αφηνω το αμαξι.Το μενου περιελαμβανε Εκκεντροφορους απο τον μπουμπη,προγραμμα 2ου σταδιου,φτιαξιμο το καπακι και ολα τα παραπανω θα τα αναλαμβανε ως μηχανικος ο Αλεπης που ητανε συμβεβλημενος με την powerchips.Μετα απο 3 μερες παωνα παρω το αμαξι.Μου δινουμε μια δυναμομετρηση που εδειχνε 154 αλογα και μου λενε με γεια σου.Χαρα εγω, να τον πετυχω τον αλητη τωρα να του πω εγω για ροδακινα και πεπονια και αλλα σχετικα τα σεκφτομουνα καθως εφευγα.Παιρνω τηλ ενα φιλο μου και του λεω ελα παμε να ανοιξουμε να δουμε τι κανω.Ο φιλος μου ειχε ενα 106 GTI μαμα.Ουτε φιλτρο δε του χε πανω.Ανοιγουμε και παρτες 2 καροτσες εγω απο το Σωτο...Τρελαθηκα.Παμε παλι του λεω.Τα ιδια.Τα μουτρα ως το πατωμα εγω.Καθε κοντρα που βαζα μου ριχανε και μαλιστα φανταστητε και ποσο αν ητανε και ψιλοφτιαγμενο το αμαξι του αλλουνου.Το παω παλι πισω και τους λεω τι γινεται.Με αφηνουν στο περιμενε κανα 3ωρο (αυτο ηταν πλεον κλασσικο,οποτε πηγαινες εκει ηθελες απο 3 ωρες και πανω για να ασχοληθουν με σενα).Μου λενε φταιει το χταποδι.Οκ λεω τι κανουμε.Θα βαλουμε διχαλο λενε ανοιγμενο.Αντε τους λεω να το βαλουμε.Δωσε 30000 ακομη.Το βαζουμε πανω κανουμε μια δυναμομετρηση 157 τα αλογα.Τηλεφωνο παλι στο Σωτηρη,παμε να ανοιξουμε.Τα ιδια...Δε χορταινα καροτσες...Λεω δε γινεται με δουλευουνε.Παω σε ενα 3ο δυναμομετρο και το μετραω μαζι με αλλους 2 φιλους μου που θελανε κι αυτοι να μετρησουνε τα δικα τους.Τα δικα τους τα εβγαλε οσο περιμενανε και το δικο μου 140 αλογα με 14.8 ροπη! Παιρνω το χαρτι και το παω στους τσαρλατανους.Τι ειναι αυτο τους λεω? Μπα μου λενε μαλακιες δειχνει το δυναμομετρο.Μα τους λεω εσεις του το πουλησατε, εχει το ιδιο με σας!!! Καλα μου λενε παμε να το ξαναμετρησουμε.Το μετραμε 161 τα αλογα.Ρε πουστη λεω αυτοι θα μας βγαλουνε χαζους! (μετα εμαθα οτι ρυθμιζοντας το νουμερο της ατμοσφαιρικης πιεσης σε ενα δυναμομετρο,μπορεις να παρεις οτι αποτελεσμα θες στα αλογα...).Λεω δε με νοιαζει τι λεει το δυναμομετρο εγω τρωω καροτσες απο μαμα αμαξια.Μου λενε εμεις δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.Να πας στον Αλεπη να στο δει αυτος μιας και αυτος το φτιαξε...Εκει αρχισα να φορτωνω για 1η φορα τοσο πολυ οσο καιρο ασχολουμουν με τις βελτιωσεις.Παω στον Αλεπη και μου λεει αστο να το δω.Του το αφηνω πρωι και τον παιρνω τηλ το βραδυ να μου πει κανα νεο.Μια χαρα ανοιγει , μου λεει , τι αλλο θες παραπανω? Του εξηγω οτι με περναγανε ολοι και αρχιζει να μου λεει οτι φταινε οι ανοχες των μεταλλων και το τελικο μπορει να μου κοβει 20 αλογα και οτι αλλη παπαρια μπορει να φανταστει καποιος για να αποφυγει τις ευθυνες του.Του λεω κοιταξατε τους εκεντροφορους μηπως και ξεφυγε κανα δοντι? Οχι μου λεει δε χρειαζεται το ειδα εγω πως ανοιγε! Τα λεω και αντριχιαζω σα να γιναν χτες.Καλα του λεω και ποσα θελει δηλαδη για να δειτε τις ανοχες κτλ? Μισο εκατομμυριο μου λεει.Καλα αντε γεια του κανω και παω απο κει το παιρνω και φευγω...Εγω φανταστητε τωρα σε τι θεση ημουν.Ο ενας με εστελνε στον αλλο και κανεις δε παραδεχοτανε οτι κατι συνεβαινε.Εγω εντελως ψαρι με αυτα τα θεματα να χω φρικαρει.Παω κανα 2-3 φορες ακομη απο την powerchips με γραφανε στα @@ κανονικοτατα οποτε τα παρατησα.Ο Σωτηρης εντομεταξυ ειχε ερθει μαζι μου μια φορα να τους πει οτι οντως μου ριχνε και ειχε δει μια εξατμιση σε αυτους που του αρεσε και πηγε και την πηρε.Ε περιττο να σας πω οτι μετα ανακαλυψε οτι εσωτερικα η εξατμιση ηταν σαπια!!!
Περναει λοιπον λιγος καιρος , εγω χαλια ψυχολογια απο το ολο σκηνικο, ωσπου καποιος μου προτεινει να παω να μου το δει ο Τσουργιαννης ο οποιος ηταν καλος μηχανικος.Το παω εκει και του ριχνει μια προχειρη ματια ο Τσουργιαννης.Αυτο μου λεει ειναι το χειροτερο saxo που χω οδηγησει.Ε λογικο του λεω.Το βαζει μεσα στο συνεργειο και κανει κατι ρυθμισεις στους εκκεντροφορους.Το παω μια βολτα και το βλεπω οτι οντως πηγαινε καλυτερα το αμαξι.Λεω νταξει ας δουμε τι θα κανει.Του το αφηνω μεσα και παω να το παρω μετα απο καμμια βδομαδα.Το αμαξι οντως ξυριζε.Μου ειπε οτι το προβλημα εστιαζονταν στη συμπιεση που ηταν πολυ λιγη για το προφιλ των εκκεντροφορων καθως και σε ενα λαθος δοντι χρονισμενο στους εκκεντροφορους (να σε χαιρομαστε Αλεπη).Το προγραμμα ειχε ομως παραμεινει της powerchips.Τους παιρνω τηλεφωνο τους καραγκιοζηδες και τους λεω αλλαξα συμπιεση , θα μου ρυθμισετε λιγο το προγραμμα? Εμεις ,μου λεει δε μπορουμε να αναλαβουμε το αυτοκινητο.Γιατι λεω? Εεε γιατι εμεις δε μπορουμε να το αναλαβουμε.Αι καλα λεω.Πως να μπορειτε? Αφου τα περνετε κονσερβα τα προγραμματα και τα βαζετε plug n play στο αμαξι.Ενα chipaκι που κοστιζει 1500δρχ το πουλανε για 120000 και το μονο που κανουν ειναι ενα copy απο το ενα chip στο αλλο.Γερη κονομα και χωρις προβλημα.Εγω δυστυχως ομως ειχα ξεμεινει τελειως απο λεφτα και παραλληλα ειχα να ξεπληρωνω και τις δοσεις για τα πραγματα που χα βαλει.Ετσι για νεο προγραμμα ουτε λογος...Το ειδα και γω οτι ενταξει το αμαξι μια χαρα παει μην ασχοληθω και το αφησα.Ο Τσουργιαννης για μενα ητανε μια χαρα μηχανικος αφου μου χε φτιαξει το προβλημα αλλα μετα εμαθα οτι γενικα δινει πολυ συμπιεση στα αμαξια που φτιαχνει με αποτελεσμα να σπανε.Ετσι και το δικο μου.Ειχε δωσει κατι πανω απο το 12 σε συμπιεση και μετα απο ενα χρονο περιπου το αμαξι εσπασε πανω σε μια κοντρα.Θριαμβευτικο σπασιμο θα ελεγα μιας και εσπασε αμεσως μολις την κερδισα.Αυτος ο χρονος που το μοτερ ηταν ετσι ηταν και ο μονος χρονος που πραγματικα ειχα ευχαριστηθει το αυτοκινητο.Βεβαια ξεχασα να αναφερω οτι οταν το χα μεσα στον Τσουργιαννη ειχα βρει απο ενα φιλο εκκεντροφορους Piper τους οποιους ειχα παρει 150000 και το θεωρησα καλη ευκαιρια.Τους πηρα και εδωσα (στον Achille) τους δικους μου για να μειωσω το κοστος.Χαιρομαι που στον Achille δουλεψανε σωστα.
Δυστυχως το σπασιμο του μοτερ εγινε οταν πηγαινα για Χριστουγεννιατικες διακοπες στην Καρδιτσα και δε θα μπορουσα να το επισκευασω εκει για ευνοητους λογους.Οσο ημουν ομως εκει ο papagalos (ενας φιλος) μου συστησε τον λεγομενο Μιχαλη που εχει το ρεκτιφιε ΟΤΕΜ.Αυτος συνεργαζοτανε με καποιον Γιωργο που δουλευε στην Peugeot Lion Hellas.Και οι δυο μαζι τα απογευματα φτιαχνανε αποκλειστικα υποτιθεται rallye και saxo και ηταν πολυ γνωστες του αντικειμενου.Βασικα εχω γνωρισει απατεωνες και απατεωνες.Αλλα ρε παιδια σαν αυτον τον Μιχαλη οσο και να ψαξεις δε θα βρεις! Αρχικα μου εστειλε στην Καρδιτσα ενα πιστονι μεταχειρισμενο και 4 σετ ελατηρια προς 50000.Υποτιθεται οτι θα εφτιαχνα προσωρινα το αμαξι εκει μιας και δεν ειχα μεταφορικη για να το φερω Αθηνα.Επειτα θα το αναλαμβανε αυτος.Οταν ηρθα Αθηνα του πηγα το αυτοκινητο.Ηταν λιγο πριν την Πρωτοχρονια.Τελικα το αμαξι το πηρα πισω μετα απο 3 περιπου μηνες!!! Βλεπετε οταν ο Μιχαλης ελεγε δουλευει τα απογευματα εννοουσε τα απογευματα οποτε του καπνισει.Εγω εν τω μεταξι ελεγα ενταξει ας αργησει και ας γινει σωστη δουλεια.Η διαγνωση του ηταν οτι χρειαζομουν πιστονια που θα τα επαιρνε 220000,γυαλισμα ο στροφαλος,και οτι εργατικα.Ομως σκεφτηκα γιατι να δωσω 220000 για εργοστασιακα πιστονια και να μη δωσω 280000 και να παρω σφυριλατα της Omega? Ετσι και εγινε.Πηρα τα σφυριλατα και του τα πηγα.Αρχικα δε του αρεσανε τα ελατηρια και με εβαλε να τα παω πισω γιατι ηταν λιγο μεγαλυτερα και θα καιγε το αμαξι λαδι αν δε κοβοντουσαν σωστα (κουνια που με κουναγε).Επειτα η συμπιεση με το καπακι που ειχα του βγαινε 15:1 και δε μπορουσε να τη ριξει.Ετσι με εβαλε και αγορασα ενα καινουριο καπακι εργοστασιακο (αλλες 140000).Με χρεωσε αλλες 90000 για μια υποτιθεμενη ροικη εξελιξη (που μονο αυλους γυαλισε).Επειτα απο αυτα καταφερε να παει τη συμπιεση στο 12,5:1.Για να μη τα πολυλογω επειτα απο πολλες μερες αναμονης και ακομη περισσοτερο απο απειρες κλησεις που του κανα και δε σηκωνε το τηλεφωνο του πηρα το αμαξι.Ειδικα αυτο το κομματι με τις κλησεις...Μου ελεγε ελα απο το μαγαζι να τα πουμε,πηγαινα και ηταν κλειστο.Τον επαιρνα στο τηλ εξω απο το μαγαζι του (μενω βορεια και το μαγαζι ηταν στο Σαρακακη) και δε το σηκωνε!!! Με τα λιγα και τα πολλα μου βγαζει ενα κοστουμι 1400 περιπου ευρω για εργατικα.Βλεπετε τον τορνο και ολα τα συναφη τα ειχε στο μαγαζι του και τα χρεωνε σαφως αδρα.1400ε για εργασια!!! Το διανοειστε??? Και να πω οτι το πηρα το αμαξι και το χε κανει μπομπα να πω παει στο διαολο.Αλλα οταν τελειωσα το στρωσιμο και το ανοιξα 1η φορα ναααα ενα ντουμανι μπλε απο πισω! Μιλαμε εκαιγε ΤΟ λαδι! Τον παιρνω τηλ του το λεω και μου λεει κατσε να στρωσουν τα ελατηρια.Εν τω μεταξυ του χρωσταγα 300ε.Περναει λιγος καιρος τα ιδια και χειροτερα το αμαξι.Κατεβαινα λιμανακια και απο γεματα τα κουτακια ενδειξης του λαδιου οταν εφτανα σπιτι μου ειχανε αδειασει ολα! Και το αμαξι δεν πηγαινε οπως πριν που το χε φτιαξει ο Τσουργιαννης.Ρε Μιχαλη τι γινεται? Θα το δουμε θα το δουμε μου λεει.Ελα απο το μαγαζι να το αφησεις.Παω απο κει μου λεει δωσμου τα λεφτα που μου χρωστας και απο βδομαδα το βαζουμε μεσα.Τελος παντων λεω παρτα , και του τα δινω (τι μ@λ@κ@ ειμαι).Ε απο τοτε (πριν απο 3 μηνες) οσο τον ειδατε εσεις αλλο τοσο τον ειδα και εγω.Τον επαιρνα τηλ και δε το σηκωνε.Επαιρνα απο αλλο αριθμο και οταν καταλαβαινε ποιος ημουν μου λεγε θα σε παρω εγω κλεισε κλεισε και μου το κατεβαζε στη μουρη.Οτι μπορειτε να φανταστειτε που φτιαχνει εναν καλο απατεωνα το ειχε ο Μιχαλακης μας στις αρετες του.Γυρνανε απο το μυαλο μου οι φρασεις του «και απο εγγυηση? Μην ανυσηχεις καθολου! Οτι και να γινει εγω θα στο φτιαξω και τσαμπα μαλιστα!» Οταν μου τα λεγε ολα αυτα ηταν και ο MrNakata μπροστα για καθε δυσπιστο.Και παλι καλα που τα δε γιατι ειχε σκοπο να παει και το δικο του αμαξι εκει.Τη γλιτωσε τουλαχιστο ο ενας μας.
Η τελικη καταληξη? Μετα απο τοσο καιρο που τον ψαχνω το αμαξι ξανασπασε....
Οπως ακριβως την προηγουμενη φορα.Και μαλιστα χωρις να το σκιζω σχεδον καθολου.Και αν το σκισα καποιες φορες δε το κοφτιαζα αυτο ειναι σιγουρο.Παντως οπως και να χει οτι οδηγια μου χε δωσει την τηρουσα και στο κατω κατω τι τα χα δωσει τα λεφτα μου? Για να πηγαινω σαν κυρια?
Ετσι λοιπον για αλλη μια φορα τα χρηματα μου πηγαν στο βροντο.Ακομη δεν εχω ανακαλυψει τι ακριβως εφταιγε και ποσο θα παει η λυπητερη για να επισκευαστει.Το αμαξι χτες το εβαλα στο συνεργειο.Αυτη τη φορα επελεξα μετα και απο παροτρινση του Νικου να το παω στο Σεβνταλη.Μου το λεγε ο Νικος και πριν το παω στο Μιχαλη αλλα ας οψεται το ξερο μου το κεφαλι.Δε θα πω τιποτα ακομη για το συνεργειο του Σεβνταλη.Αυτη τη φορα περιμενω να δω αποτελεσματα πριν εκθεασω καποιον.Απλα αυτο που θελω να πω σε οσους αντεξαν να διαβασουν οοοολο αυτο το κειμενο ειναι να επιλεγουν ενα βελτιωτη του οποιου εχουν δει αποτελεσματα και ξερουν το ποιον του.Προτιμηστε να δωσετε καποια χρηματα παραπανω και να στε σιγουροι παρα να πατε στη φτηνη λυση που στο τελος και πιο ακριβα θα σας ερθει και αποτελεσμα δε θα χετε (ο Μιχαλης αρχικα μου ταζε οτι θα το φτιαχνε με 100000δρχ).
Βεβαια εκτος των παραπανω εχω περασει και αλλες φασεις με ψιλοπραγματα περιφεριακης βελτιωσης αλλα ηδη εχω γραψει ενα μικρο μυθιστορημα και δε θα επεκταθω κι αλλο.Τα αποτελεσματα της επισκευης θα τα γραφω οσο θα χω και γω νεοτερα για οποιον ενδιαφερεται το πως θα καταληξει η ιστορια. -
to proigoumeno gia na anebasw ton arithmo twn posts (plaka kanw - prospathisa na steilw foto)
-
Samael τι έγινε με το format στο 307 που λέγαμε;
Να τρομάξουμε;
Ενημέρωσέ μας φίλε!
PEUGEOT FORUM