-
Τωρα την εχεις βαψει...
-
Συγγελιδης rules
-
Αυτή η εμμονή κάποιων για την αξιοπιστία των Γαλλικών αυτοκινήτων έχει πραγματικά πολύ πλάκα που παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν αναφέρονται σε εκδόσεις ντίζελ. Είναι κατ΄εμέ το ίδιο αστείο (για να μη γράψω τίποτε άλλο...) με κάποιον που θα θεωρούσε αναξιόπιστα τα ιαπωνικά βενζινοκίνητα. Προφανώς θα κατερρεε ο κόσμος τους αν παραδέχονταν πως αυτό φυσικά και δεν ισχύει...
-
Κάντε ένα κόπο να διαβάσετε το άρθρο πριν γράψετε τα τραγούδια σας.
Η Αττική Οδός τα αγόρασε για λογαριασμό της Ε.Α. Κατα κύριο λόγο εκεί θα κινούνται.
Τώρα τι Συγγελίδης και αναγέννηση φίλτρων και κριτήρια αγοράς γράφετε.... -
αλλά έχω μια απορία, σε καταδίωξη τα 308 με τα 120 άλογα diesel ποιον θα καταφέρουν να πιάσουν
-
Η ΑΟ είναι στην ουσία ένας κλειστός αυτοκινητόδρομος. Όσον αφορά το Θριάσιο τμήμα της όσο γρήγορος και να είναι κάποιος δεν μπορεί να πάει πουθενα. Το Θριάσιο είναι δαγκάνα που και παπάκια να είχαν οι αστυνομικοί πάλι αρκετά θα τους ήταν. Οι έξοδοι μόνο 5 και 6 μπορούν να οδηγήσουν σε δύσκολες περιοχές (Φυλή, Δερβενοχώρια κλπ). Στις περιοχές αυτές υπάρχουν πάντα δυνάμεις της ΔΙΑΣ καθώς και αρκετά περιπολικά. Στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου η κατάσταση είναι παρόμοια με το Θριάσιο (Λίγες έξοδοι και με αρκετά μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους ενώ λόγω της σχετικά αραιής δόμησης με απλό έλεγχο από ψηλα κανείς δεν παει πουθενά. Μένουν μόνο οι περιοχές και οι έξοδοι πέριξ Αμαρουσίου και Ηρακλείου όπου κι εκεί πάντα υπάρχουν εφεδρείες. Μοναδικές έξοδοι που οδηγούν σε δύσβατα είναι πέριξ της Παιανίας. Θέλω να πω πως με λίγα λόγια στην ΑΟ όποιος μπει όσο γρήγορος και να είναι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι σαν καλό παιδί να κάνει στην άκρη του δρόμου όταν του κάνουν σήμα τα καλόπαιδα. Μια χαρά είναι τα αμαξάκια για το εύκολο σχετικά έργο της παρακολούθησης και απλής καταδίωξης για υπερβολική ταχύτητα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η ΑΟ είναι στην ουσία ένας κλειστός αυτοκινητόδρομος. Όσον αφορά το Θριάσιο τμήμα της όσο γρήγορος και να είναι κάποιος δεν μπορεί να πάει πουθενα. Το Θριάσιο είναι δαγκάνα που και παπάκια να είχαν οι αστυνομικοί πάλι αρκετά θα τους ήταν. Οι έξοδοι μόνο 5 και 6 μπορούν να οδηγήσουν σε δύσκολες περιοχές (Φυλή, Δερβενοχώρια κλπ). Στις περιοχές αυτές υπάρχουν πάντα δυνάμεις της ΔΙΑΣ καθώς και αρκετά περιπολικά. Στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου η κατάσταση είναι παρόμοια με το Θριάσιο (Λίγες έξοδοι και με αρκετά μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους ενώ λόγω της σχετικά αραιής δόμησης με απλό έλεγχο από ψηλα κανείς δεν παει πουθενά. Μένουν μόνο οι περιοχές και οι έξοδοι πέριξ Αμαρουσίου και Ηρακλείου όπου κι εκεί πάντα υπάρχουν εφεδρείες. Μοναδικές έξοδοι που οδηγούν σε δύσβατα είναι πέριξ της Παιανίας. Θέλω να πω πως με λίγα λόγια στην ΑΟ όποιος μπει όσο γρήγορος και να είναι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι σαν καλό παιδί να κάνει στην άκρη του δρόμου όταν του κάνουν σήμα τα καλόπαιδα. Μια χαρά είναι τα αμαξάκια για το εύκολο σχετικά έργο της παρακολούθησης και απλής καταδίωξης για υπερβολική ταχύτητα.Πολύ καλή και λεπτομερής ανάλυση, με κάλυψες πλήρως Σπύρο.
-
Σε ευχαριστώ φίλε μου. Ειλικρινά την ΑΟ την χρησιμοποιώ 13 χρόνια συνεχώς κάνοντας το ελάχιστο 110χλμ εντός της καθημερινά. Κάθε πρωϊ από την Αν. Αττική έως και την έξοδο της Μάνδρας και πάλι πίσω το απόγευμα δεν είναι λίγα όσα έχω δει μέχρι σήμερα. Το Γαλλικής καταγωγής όχημα μου (ως προς τον κινητήρα και τα ηλεκτρολογικά) με κάνει να μπορώ να πω με σχετική σιγουριά πως και τα πεζουλάκια που μεταξύ μας τα βρίσκω και όμορφα αλλά και διασκεδαστικά στην οδήγηση τους , μια χαρά θα τα καταφέρουν σε ένα τέτοιο δρόμο (αληθινό κόσμημα).
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η Αττική Οδός τα αγόρασε για λογαριασμό της Ε.Α. Κατα κύριο λόγο εκεί θα κινούνται.
Τώρα τι Συγγελίδης και αναγέννηση φίλτρων και κριτήρια αγοράς γράφετε....Την Peugeot ποιος την αντιπροσωπευει στην Ελλαδα, ξερεις?
Τι δεν σου αρεσε απο αυτα που ειπαμε? -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Τώρα τι Συγγελίδης και αναγέννηση φίλτρων και κριτήρια αγοράς γράφετε....Την Peugeot ποιος την αντιπροσωπευει στην Ελλαδα, ξερεις?
Τι δεν σου αρεσε απο αυτα που ειπαμε?Δηλαδή πιστεύεις ότι η Αττική Οδός που είναι ιδιωτική εταιρία δεν έκανε αξιοκρατικό διαγωνισμό??
Αγόρασε κάτι που την ζημίωσε οικονομικά?? -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Τι δεν σου αρεσε απο αυτα που ειπαμε?Δηλαδή πιστεύεις ότι η Αττική Οδός που είναι ιδιωτική εταιρία δεν έκανε αξιοκρατικό διαγωνισμό??
Αγόρασε κάτι που την ζημίωσε οικονομικά??Αυτήν όχι, αλλά δε νομίζω πχ ότι θα χρεωθεί και τη συντήρηση.
Και στις ιδιωτικές εταιρίες γίνονται λαμογιές, ξέρεις, ειδικά σε αυτές που έχουν πάρε δώσε με το δημόσιο.
Επίσης δεν ξέρουμε ακριβώς τι μετοχική σύνθεση της κοινοπραξίας που διαχειρίζεται την ΑΟ. -
Οτι ειπε ο απο πανω
- οτι δεν ξερεις τους ορους του διαγωνισμου....
Τυχαιο το θεωρεις οτι ο Συγγελίδης ειχε και εχει παρει σχεδον ολους τους 'διαγωνισμους' ?
- οτι δεν ξερεις τους ορους του διαγωνισμου....
-
Εδώ πρόκειται για δύο ιδιωτικές εταιρίες η μία του Συγγελίδη και η άλλη του Μπόμπολα.
Δεν υπάρχουν πάρε δώσε με το δημόσιο οπότε αυτά που γράφετε είναι μάλλον άτοπα.Πως έχει πάρει όλους τους διαγωνισμούς ο Συγγελίδης??
Πριν είχαν αγοραστεί Suzuki Sx4, πιο πριν Hyundai i30 και το λιμενικό πήρε Qashqai.Εντωμεταξύ έχω βρεθεί να υποστηρίζω τον Συγγελίδη!!
Εάν είναι δυνατόν, δε με νοιάζει καθόλου ο κάθε Συγγελίδης/Θεοχαράκης/Δαβαρης/Σφακιανάκης το ξεκαθαρίζω....Αυτό που θέλω να πω είναι απλά μη βλέπουμε παντού θεωρίες συνομοσίας!!
-
Αν δεν εχουν σχέση ο βασικος προμηθευτής αυτοκινήτων του δημοσίου (Συγγελιδης) και η βασική κοινοπραξία οδικών αξόνων με πάρε δώσε, ποιος έχει;;;
Ξέρεις την ακριβή μετοχική σύνθεση της κοινοπραξίας της ΑΟ (οκ ο Μπόμπολας είναι ο βασικός, υπάρχουν και άλλοι ομως);;;
Το πάρτυ με τις μίζες δεν θα σταματήσει όσο κάποιοι έχουν να κερδίσουν πολλά και αυτό δεν είναι θεωρία συνομωσίαςnickthetrib from tapatalk
-
Καλά τα λες αλλά ξαναλέω: στην συγκεκριμένη συναλλαγή ΔΕΝ μεσολαβεί το δημόσιο.
Τι σχέση έχει το ότι συναλλάσσονται και οι δυο με το δημόσιο με τις μεταξύ τους αγοραπωλησίες??
Αν δεν θες να το καταλάβεις πάω πάσο, δεν θα το συνεχίσω, ο νοών νοείτοΚαι η μετοχική σύνθεση για να σου φύγει η απορία:
Η 'ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.' είναι η εταιρεία, η οποία ανέλαβε, μέσω σύμβασης με το Ελληνικό Δημόσιο, τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και συντήρηση του αυτοκινητόδρομου. Μέτοχοι της Εταιρείας Παραχώρησης είναι η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. (που ανήκει στον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.) και κατέχει ποσοστό 59,2497%, η J.&P. ΑΒΑΞ Α.Ε. που κατέχει ποσοστό 20,8043%, η ΕΤΕΘ Α.Ε. (που ανήκει στον Όμιλο J.&P. ΑΒΑΞ Α.Ε.) με ποσοστό 10,0231%, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ/ΑΤΕ με συμμετοχή 9,8807% και η Γαλλική EGIS PROJECTS S.A. με 0,0423%.
-
Για να σε προλάβω ο Συγγελίδης δεν έχει σχέση με τον όμιλο ΑΒΑΞ
-
Είμαι ο Συγγελιδης, θελω να φαω λεφτά απο το δημόσιο, πιάνω τον κύριο ΑΟ και του λέω αγόρασε 10 αμάξια από μένα, καν τα δωρεά στους τροχομπατσους και θα πάρεις χ ποσο. Εγώ θα βγάλω λεφτά και από την πώληση και από τη συντήρηση των αυτοκινήτων, ο κύριος ΑΟ κερδίζει σε εύνοια, αλλά και φράγκα από τη μίζα που θα πάρει από μένα.
Επίσης νομίζω ότι ο Συγγελιδης έχει σχέση με τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.nickthetrib from tapatalk
-
Andreas-Qashqai δεν βλεπεις παρε δωσε με το δημοσιο?
Αφου τα 308 το δημοσιο θα τα εχει και θα τα συντηρει/επισκευαζει
Τα αγορασε η ΑΟ αλλά σου ειπα δεν ξερεις τους ορους του διαγωνισμου....Ο Σ. εχει πουλησει άπειρα αμαξια στο δημοσιο
Octavia ,Xsara, C4 I και C4 II, Jumper στην ΕΑ
Jumper ασθενοφορα
jumper και berlingo στον ΟΤΕ
ενταξει του ξεφυγαν κατι Suzuki Sx4 και Qashqai και κατι εγινε
Ολη η ΕΑ και ο ΟΤΕ αμαξια του Σ. εχει
Αν βλεπεις κατι άλλο οκ παω πασο -
Αυτά που γράφεις ισχύουν, δε θα διαφωνήσω. Στην Ελλάδα ζω και εγώ
Απλά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή είχα άλλη άποψη. Εάν γνωρίζεται ότι το κόστος συντήρησης θα το αναλάβει η Ε.Α., τότε πάω πάσο. Προφανώς έχετε γνώση όρων του διαγωνισμού που εγώ δεν έχω.
Το άρθρο πάντως γράφει ότι η Α.Ο. έχει την υποχρέωση να παρέχει τα οχήματα στην Ε.Α. Αυτό δεν γνωρίζω εάν περιαμβάνει τη συντήρηση.@nicktherib: αυτό που γράφεις για τον Συγγελίδη και την Τράπεζα Πειραιώς είναι αστείο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις
Ακόμα και εάν έχει κάποιο ποσοστό μετοχών, για την Τράπεζα Πειραιώς μιλάμε
Ίσως το 50% των μεγαλοεπιχειρηματίων στην Ελλάδα έχουν συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο -
Παρόλο που αυτή η συζήτηση έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον νομίζω φίλοι πως είναι λίγο εκτός θέματος. Παραδόξως επειδή στο πρόσφατο παρελθόν έχω διαβάσει για τα περιπολικά suzuki ή τα qq του λιμενικού δεν είχα διαβάσει παρόμοια σχόλια μια και η υπόθεση δείχνει να έχει ψωμί... Εγώ πάντως αν μου επιτρέπετε το βλέπω κυρίως ως ένα ζήτημα promotion. Με λίγα λόγια όλοι δείχνουν να βγαίνουν σχετικά κερδισμένοι. Η ΑΟ προμοτάρει πως για την αυτή της φύλαξη δαπανεί σοβαρό ποσό αγοράς για τους φύλακες της τάξης και πως δεν αδιαφορεί. Το κράτος βγαίνει κερδισμένο καθώς προμηθεύτεται ανέξοδα μια μικρή ομάδα νέων οχημάτων που τα κόστη συντήρησης τους είναι πολύ χαμηλά ενώ και ο προμηθευτής πετυχαίνει μια καλή προωθηση των προϊόντων του με μια πώληση ακόμη και σε τιμή με περιορισμένο κέρδος. Αυτός ο τελευταίος έτσι κι αλλιώς θα ρεφάρει από την πώληση ανταλλακτικών.
PEUGEOT FORUM