-
Λογικα δεν εχει γινει καλη εξαερωση. Αυτο που ακους σα νερα στο υψος του παρμπριζ ειναι αερας στο κυκλωμα. Κλασσικα βαριεται ν ασχοληθει. Αν εισαι προς Χαιδαρι μερια υπαρχει ανθρωπος να στο αναλαβει για οτι χρειαστεις χωρις να σε κοιταξει σαν ορθιο 500ρικο... Αυτος κι αλλος ενας στον Νεο Κοσμο, τα zx ιδιως δε τα ξερει αλλος καλυτερα στην Αθηνα απο αυτους, οποτε το 306 ειναι παιχνιδακι. Να γινει καλος ελεγχος στα κολλαρα μηπως χανει απο καπου. Αερας στο κυκλωμα μπορει να προκαλει και πρησμενο κολλαρο απο την ενωση του οποιου να χανεις και το παραφλου. Ολα δενουν οπως βλεπεις...
Εκανες συγκριση της θερμοκρασιας του τροχου των δυο μεριων και υπαρχει αισθητη διαφορα δηλαδη? Μιλαω χωρις να το εχεις πλακωσει στα φρεναρισματα πριν! Αν ναι και αφου εχεις τρεμουλο και καυτη ζαντα εχεις μαλλον και στραβη δισκοπλακα απο εκεινη τη μερια.
Τη σταθμη των παραφλου πως την καταλαβες οτι ειναι στη μεση? Εχει δοχειο διαστολης το συγκεκριμενο - εχει aircondition?
-
Αυριο το πρωι θα το παω στον μηχανικο για να συμπληρωσει παραφλου.να του πω να κανει και ελεγχο στα κολλαρα;
Η εξωτερικη μερια του τροχου καει λιγο λιγοτερο απο την εσωτερικη.οταν ομως γονατισα για να ελεγξω αερα μου ηρθε τρομερη ζεστη.το αυτοκινητο ειχε κινηθει σε συνθηκες κινησης.(μενω γαλατσι και ειχα παει το απογευμα φιλαδελφεια και μετα περιφερειακο)
Το συγκεκριμενο εχει δοχειο για παραφλου αριστερα του ψυγειου και a/c. -
Εννοω συγκριση του δεξια με τον αριστερα τροχο.
Ο μηχανικος σου πιστευω οτι απλα βαριεται γενικως. Παραφλου συμπληρωνεις και μονος σου. ΠΡΟΣΟΧΗ με κρυα μηχανη. Ποτε μην ανοιξεις τη ταπα με ζεστη.
-
Ο δεξια τροχος δεν εκπεμπει καθολου ζεστη.παραφλου απο που μπορω να παρω ; θα ηθελα να εχω λιγο στο πορτμπαγκαζ.μετα ομως δεν θα θελει εξαερωση;
Επισης αυριο ληγει η καρτα καυσαεριων μου.μπορω να βγαλω αλλη στον μηχανικο μου ή πρεπει να παω στο κτεο; -
Παραφλου απ ολα τα μαγαζια με ανταλλακτικα αυτοκινητο. Ειτε ετοιμο αραιωμενο ειτε προς αραιωση. κΑρτα καυσαριων βγαζει και το συνεργειο (10e)
Πρεπει ν αρχισεις να μου κοβεις μισθο..
-
Ευχαριστω παρα πολυ..η αληθεια ειναι πως εχεις φοβερες γνωσεις πανω σε peugeot -citroen.μπορω να πω καλυτερα και απο μηχανικο!!!
Παω στον μαστορα και επιστρεφω με εξελιξεις... -
Λοιπον..γυρισα απο τον μαστορα.
Μου συμπληρωσε παραφλου με την δικαιολογια οτι απο τον νοεμβριο που εβαλε μπορει να εξατμιστηκε απο τις θερμοκρασιες του καλοκαιριου.στα κολλαρα δεν εγινε κανενας ελεγχος.
Το οτι η δεξια ζαντα καει το θεωρησε απολυτως φυσιολογικο μιας και εκει λεει ζεσταινονται τα φρενα. (Το αριστερο δηλαδη δεν ζεσταινεται??) Εγω κλινω προς την πιθανοτητα στραβης δισκοπλακας.
Την καρτα καυσαεριων θα την εχω σε 2 ωρες.Για το παραφλου σε καλυπτει αυτη η δικαιολογια; ή μπορει λογω κινησης να εφυγε ο αερας απο το κυκλωμα και να καλυφθηκε με παραφλου με αποτελεσμα να επεσε η σταθμη του;
-
Ο χρήστης mixalis_peugeot έγραψε:
Λοιπον..γυρισα απο τον μαστορα.
Μου συμπληρωσε παραφλου με την δικαιολογια οτι απο τον νοεμβριο που εβαλε μπορει να εξατμιστηκε απο τις θερμοκρασιες του καλοκαιριου.στα κολλαρα δεν εγινε κανενας ελεγχος.
Το οτι η δεξια ζαντα καει το θεωρησε απολυτως φυσιολογικο μιας και εκει λεει ζεσταινονται τα φρενα. (Το αριστερο δηλαδη δεν ζεσταινεται??) Εγω κλινω προς την πιθανοτητα στραβης δισκοπλακας.
Την καρτα καυσαεριων θα την εχω σε 2 ωρες.Για το παραφλου σε καλυπτει αυτη η δικαιολογια; ή μπορει λογω κινησης να εφυγε ο αερας απο το κυκλωμα και να καλυφθηκε με παραφλου με αποτελεσμα να επεσε η σταθμη του;
Ο μάστορας βαριέται να ασχοληθεί. Πήγαινε σε άλλον.
-
Συμφωνώ με τον nickthetrib
-
Αλλαξε μαστορα επειγοντως, την εχω μυριστει τη δουλεια απο χθες βραδυ αν παρατηρησες...
-
Κατι καταλαβα..και απ οτι βλεπω δεν εισαι και ο μονος..
Μενω γαλατσι.υπαρχει καποιος μαστορας κοντα μου που να ξερει απο αυτα τα αυτοκινητα; -
Ειπαμε η Χαιδαρι η Νεο Κοσμο τι προτιμας για να στειλω pm? Απο εμενα θα πας.
-
Νομιζω χαιδαρι με βολευει περισσοτερο...
-
Εφυγε pm.
-
Η καλή πράξη της ημέρας από τον πλέον αθυρόστομο του forum! Νονέ σε χαίρομαι. Ειλικρινά το λέω.
-
Αθυροστομος οχι τοσο. Οτι πλακωνομαι, σιγουρα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Η καλή πράξη της ημέρας από τον πλέον αθυρόστομο του forum! Νονέ σε χαίρομαι. Ειλικρινά το λέω.Αθυρόστομος δεν είναι. Λίγο εριστικός περισσότερο από όσο πρέπει γίνεται μερικές φορές.
Και εγώ τον χαίρομαι.nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Η καλή πράξη της ημέρας από τον πλέον αθυρόστομο του forum! Νονέ σε χαίρομαι. Ειλικρινά το λέω.
Αθυρόστομος δεν είναι. Λίγο εριστικός περισσότερο από όσο πρέπει γίνεται μερικές φορές.
Και εγώ τον χαίρομαι.nickthetrib from tapatalk
Αυτά γράφετε, θα κοκκινίσει ολόκληρος και δεν θα φαίνεται μετά
Και εγώ τον χαίρομαι και τον παραδέχομαι! -
Nick εριστικα ειναι αυτα που γραφονται ωρες ωρες ,οχι εγω
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Nick εριστικα ειναι αυτα που γραφονται ωρες ωρες ,οχι εγω [emoji38]Καλά και η αντίδρασή σου δεν είναι και η πιο ψύχραιμη μερικές φορές. Θέλει λίγο περισσότερη προσοχή το πληκτρολόγιο.
nickthetrib from tapatalk
PEUGEOT FORUM