-
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΑΖΜΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ-ΠΛΑΤΟ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΙΝΑΡΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΔΙΣΚΟ-ΠΛΑΤΟ.
ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ. ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΛΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ.
-
ΣΤΗ ΠΕΖΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΖΑΝΑΚΙ!ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ .ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΕΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΩ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΖΑΝΑΚΙ!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ! ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 100% ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΖΧΑΝΑΚΙ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ?
-
- ΖΟΥΑΝ. ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΛΚΟΥΧΟΥ ΓΡΑΣΣΟΥ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΥ ΠΛΕΚΤΟΥ ΖΟΥΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 106 ΚΑΙ 206.
Υπάρχει στα εξουσιοδοτημένα **ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΠΛΕΚΤΟ ΖΟΥΑΝ ** ?
Εχω 206 με ζουανίτιδα και μου χει σπάσει τα νεύρα
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
- ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΘΕΙ Η ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΦΙΞΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ?
Oταν χαλασει προφανως! Τι πιο απλο...;
-
Εχω 206 με ζουανίτιδα και μου χει σπάσει τα νεύρα [/quote]
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ SERVICE. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 60000Κm & ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
-
ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ SERVICE. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ SERVICE ΤΩΝ 60000Κm & ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
Σε ποιό service το πας να τους πάρω τηλέφωνο.
-
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
- ΖΟΥΑΝ. ΣΥΝΕΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΛΥΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΑΛΚΟΥΧΟΥ ΓΡΑΣΣΟΥ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΝΕΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΥ ΠΛΕΚΤΟΥ ΖΟΥΑΝ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 106 ΚΑΙ 206.
Απ'οσο γνωριζω τα 206 δεν εχουν ζουανιτιδα. Οσο για το αν υπαρχει συρματινο και μεταλλικο ζουαν απαντω και παλι απ'οσο γνωριζω λεγοντας οτι πρωτη τοποθετηση ειναι συρματινο πλεκτο! Το εργοστασιο δεν βγαζει μετταλικο ουτε για 206 ουτε για 307...
-
Απ'οσο γνωριζω τα 206 δεν εχουν ζουανιτιδα.
Δυστυχώς έχουν και στο forum του 206club ψαχνόμαστε
για το συγκεκριμένο θέμα...Οπότε ότι έχετε ευχαρίστηση
-
[b]ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ[/b]
ΛΑΔΙ [b]47,12[/b]
ΡΟΔΕΛΛΑ [b]1,08[/b]
ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ [b]6,42[/b]
ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ [b]41,94[/b]
ΥΓΡΟ ΥΑΛ/ΡΩΝ [b]0,90[/b]ΣΥΝΟΛΟ Α [b]97,17[/b]
Φ.Π.Α 18% [b]17,49[/b]
ΠΛΗΡΩΤΕΟ [b]114,66[/b][b][b]ΕΡΓΑΤΙΚΑ[/b][/b]
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Α [b]26,41[/b]
ΤΑΚΑΚΙΑ ΤΟΠ/ΣΗ [b]15,85[/b]ΣΥΝΟΛΟ Β [b]42,15[/b]
ΦΠΑ 18%[b]7,58[/b]
ΠΛΗΡΩΤΕΟ [b]49,73[/b]ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ Κ & Ν (από ΛΟΥΗΣ) 52,30
ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ:216,69
αντε και με τις υγείες μου!!!!!
-
Ο χρήστης TONY PAP έγραψε:
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ SERVICE. AΛΛΑΞΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΖΟΥΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 307μου ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΙΝΟ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΣΠΡΕΫ ΤΗΣ WURT (CU 800) TO OΠΟΙΟ ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 1200οC. ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΘΟΡΥΒΟΣ.
ΑΣ ΤΟ ΕΛΠΙΣΩ.
-
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ = **345 euro **
1.ANΩ ΒΑΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΕΤ = 258 euro (σημ. ΣΕΤ 4 ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΑΜΙΣΙΑ ~ 300 euro). ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 70%!!!
-
ΛΟΙΠΑ ΑΝΤ/ΚΑ: ΦΙΛΤΡΑ, ΛΑΔΙΑ, ΜΠΟΥΖΙ, ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ, ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ, ΖΟΥΑΝ, ΠΙΣΩ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ = 154 euro.
-
EΡΓΑΣΙΑ = 113 euro.
KAΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
-
-
Τελικά ο φίλος μου το παρέλαβε το 307 XS 1.6
Ερώτηση για όσους ξέρουν και το έχουν βέβαια. Η Λαϊον λέει πρώτο σέρβις στα 30.000 και αλλαγή λαδιών τότε.Το έχει κάνει κανείς σας ? Εγω ρωτώ γιατί αν ήταν δικό μου στα 1500 θα άλλαζε λαδάκια με κάτι καλό και μετά στα 10.000 και κάθε 10.000 (το πολύ) θα τα αλλάζαμε.
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΣΠΡΕΫ ΤΗΣ WURT (CU 800) TO OΠΟΙΟ ΛΙΠΑΙΝΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 1200οC. ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΘΟΡΥΒΟΣ.
Δεν ειναι spray... Ειναι χαλκογρασσος σε σωληναριο και παρα πολυ παλιο... το χρησιμοποιουν και σε μπουλονια απο τα αγωνιστικα! Το γνωριζω τουλαχιστον 5 χρονια. Ισως να βγηκε και σε spray αλλα δεν θα ειχε την ονομασια που σου ειπανε. Ειναι η τακτικη του καθησυχασμου μεσω του εντυπωσιασμου!!! Οσο για το αν θα το ξανακανει θα δειξει ο καιρος.
-
ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ 15 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ;ΤΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ;
-
Καλη μερα και καλη εβδομαδα σε ολους.Σημερα γυρισα απο διακοπες και σας ενημερωνω για το εξης.1000 χλμ στην Κρητη τα πιο πολλα με bp 100 και δυστυχως οταν ζεστενοτανε τα 'πειρακια' εκαναν πιο πολυ σαματα απο το στερεοφωνικο!!!Παντως σιγουρα η αποδοση ηταν σημαντικα καλυτερη απο οποιαδηποτε αλλη βενζινα εχω δοκιμασει ειδικα στις μεσαιες.Επισης παρατηρησα ενα εντονο τρεμουλο απο το τιμονι οταν εστριβα επι τοπου(λες να φταινε τα 225??).Επειδη οι διαδρομες που εκανα στην Κρητη ηταν καρατσεκαρισμενες (εχω σπιτι εκει) το κοντερ του 307 θα πρεπει να ειναι η πολυ τιμιο η τα αλλα να δειχνουν οτι θελουν.Υπηρχαν διαφορες 15-20 χλμ/ωρα σε συγκεκριμενες στροφες και νομιζα οτι ειχα κουλαθει.Παντως το 307 ειναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ στο στροφιλικι.Με φιλους που πηγαιναμε μαζι ηταν αδυνατον να πιασουν το ρυθμο μου(ενω αλλες χρονιες ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ!!)
-
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΑ ΠΕΙΡΑΚΙΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΟΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙΑ (ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ ΜΙΛΑΜΕ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΓΚΑΖΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ!
-
Γειά σας!
Εδώ και λίγο καιρό είμαι μέλος του forum και είπα να συστηθώ. Λοιπόν με λένε Τάσο και έχω ένα Peugeot 307 1.6 XT Premium από τον Ιανουάριο του 2002 που έχει κάνει 18.000 χλμ (από τα λίγα νομίζω που λένε πίσω HDI κάτω από το σήμα του 307).
Λίγο πολύ το αυτοκίνητο μου έχει παρουσιάσει τα προβλήματα που έχουν ήδη καταγραφεί. Σας καταγράφω μερικά:
- Ζουάν - Λένε ότι το νέο πλεκτό λύνει το πρόβλημα. Θα δούμε!
- **Εμπρός αριστερό φλάς **δεν δουλεύει. Οχι δεν έχει καεί η λάμπα. Οπως είδα δεν κάνει καλή επαφή ο διακόπτης του φαναριού γιατί όταν τον ζουλάω ανάβει το φλάς.
- Τριγμούς στο πορτ μπαγκάζ. Γύρισα τούμπα την ρεζέρβα και την εργαλειοθήκη και σταμάτησε ο θόρυβος. Παρεπιπτόντως όταν η ρεζέρβα είναι στη κανονική της θέση, για να την φουσκώσεις πρέπει να βγάλεις τον τροχό για να βρείς την βαλβίδα.
- Τριγμούς στη πίσω δεξιά πόρτα. Τελικά αποδείχθηκε ότι η πλάτη του καθίσματος δεν εφάρμοζε σωστά γιατί το ύφασμα στο μάνταλο στήριξης είχε σχιστεί και έτσι η πλάτη κουνιόταν. Μέχρι να το βρώ όμως χρειάστηκε να αλλάξουν εντός εγγύησης τα πίσω αμορτισέρ! (του SW)
- Πρόβλημα χρονισμού εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων- Λύθηκε με νέο πρόγραμμα.
- Τρίζει η **βάση της ζώνης ασφαλείας **του οδηγού (πόρπη).
- Τρίζουν τα εμπρός αλεξίλια - Αντικαταστάθηκαν εντός εγγύησης αλλά το πρόβλημα παραμένει.
- Το πόρτ μπαγκάζ κλείνει δύσκολα - Εγινε ρύθμιση της κλειδαριάς αλλά το πρόβλημα παραμένει.
- Στις στροφές με αργές ταχύτητες ένιωθα στα πόδια του οδηγού σα να κιουνιόταν κάτι. Τελικά έσφιξαν την αντιστρεπτική και σταμάτησε το πρόβλημα.
- Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου βελτιώθηκε αισθητά όταν αύξησα τις πιέσεις στα ελαστικά στα 34 psi (15').
- Αντικατάσταση **ελαστικού υδροροής **αριστερής πλευράς εντός εγγύησης.
- Στο κατέβασμα από 3η σε 2η σφυρίζει μερικές φορές το σασμάν. Ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση. Σκέφτομαι να αλλάξω τις βαλβολίνες.
Νομίζω ότι φτάνει, εάν και είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει πολλά.
Η παραπάνω λίστα δεν έχει ως στόχο να σας αποτρέψει από την αγορά του αυτοκινήτου αλλά να υποδείξει τα προβλήματα και πιθανώς να σας βοηθήσει στην επίλυση τους. Φυσικά και θα ήταν ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε παρατήρηση σας.
Παρακάτω παραθέτω μερικά χρήσιμα links:
http://autos.groups.yahoo.com/group/peugeot-307/
http://users.bigpond.net.au/skystar/peugeot307/Εμαθα ότι μπαίνουν αισθητήρες parking με ενδεικτική τιμή 300 Euro.
Α! Επειδή δουλεύω στο χώρο των λιπαντικών, τα λάδια δεν έχουν χιλιομετρικό όριο. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι στα 10.000 χλμ αλλάζεις λάδια. Περισσότερη σημασία έχει η χρήση του αυτοκινήτου (πόλη, κίνηση κλπ) και σε αυτές τις συνθήκες προτείνω αλλαγή λιπαντικών (συνθετικών 5w-40) στα 10.000 χλμ. Κακό δεν κάνει, καλό όμως σίγουρα κάνει (Εχω πάρει δείγμα από Citroen ZX στα 18.000 χλμ και τα συνθετικά του λάδια ήταν ακόμη καινούργια). Οταν αγοράζετε λάδια να ελέγχεται την ημερομηνία παραγωγής γιατί έχει σημασία! (Στο γάλα τι κάνετε?!@$%).
Η απλή αμόλυβδη της Shell έχει κατά το 1/3 τα πρόσθετα της Vpower! (εγγυημένο). Το δικό μου αυτοκίνητο χτυπάει πειράκια με Vpower.
Αυτά....θα επανέλθω.
Τάσος
-
Ο χρήστης atsinoni έγραψε:
Λοιπόν με λένε Τάσο και έχω ένα Peugeot 307 1.6 XT Premium από τον Ιανουάριο του 2002 που έχει κάνει 18.000 χλμ (από τα λίγα νομίζω που λένε πίσω HDI κάτω από το σήμα του 307).
ΤάσοςΤο ΗDI χαρακτηριζει τους πετρελαιοκινητηρες της Peugeot... Που βρεθηκε πανω στο δικο σου;
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Λοιπόν με λένε Τάσο και έχω ένα Peugeot 307 1.6 XT Premium από τον Ιανουάριο του 2002 που έχει κάνει 18.000 χλμ (από τα λίγα νομίζω που λένε πίσω HDI κάτω από το σήμα του 307).
ΤάσοςΤο ΗDI χαρακτηριζει τους πετρελαιοκινητηρες της Peugeot... Που βρεθηκε πανω στο δικο σου;
Πάντως πετρελαιοκινητήρα δεν φοράω γιατί αλλιώς η μηχανή θα με είχε αφήσει χρόνους. Μήπως έχει να κάνει με το επίπεδο του εξοπλισμού?
-
Ο χρήστης atsinoni έγραψε:
ΤάσοςΤο ΗDi χαρακτηριζει τους πετρελαιοκινητηρες της Peugeot... Που βρεθηκε πανω στο δικο σου;
Πάντως πετρελαιοκινητήρα δεν φοράω γιατί αλλιώς η μηχανή θα με είχε αφήσει χρόνους. Μήπως έχει να κάνει με το επίπεδο του εξοπλισμού?
Δεν εχω δει κανενα αλλο 307 με αυτο το διακριτικο! Μονο 406 taxi!!! Ο 'ιδιας γενιας' βενζινοκινητηρας ειναι 2λιτρος και χαρακτηριζεται σαν ΗPi...
Μαλλον θα ηταν γειτονικα παρκαρισμενο στο εργοστασιο με τα diesel και θα του βαλανε αυτοκολλητο κατα λαθος!!! Δεν σε πειραζει ομως, εισαι ψαρωτικος φιλε μου τωρα...
PEUGEOT FORUM