-
Αρχικά, καλοτάξιδο το 308 GTI, το θεωρώ πάρα πολύ καλή επιλογή. πολλώ δε στα χρήματα του.
Ως προς τις πινελιές στο εσωτερικό, το ότι κάτι δε 'γράφει' έντονα στις φώτο, δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη διαφορά όταν μπεις μέσα. Για παράδειγμα, αν και προφανώς υποκειμενική γνώμη, κάποιες αντίστοιχες λεπτομέρειες στο δικό μου σε σχέση με πιο απλές εκδόσεις μου φαίνονταν υπέρ το δέον διακριτικές, αλλά άλλαξα γνώμη όταν έκανα εμπειρική σύγκριση. Όχι ότι θα αγόραζα ποτέ αμάξι για τα νίκελ και τα καθίσματα βέβαια.
Από την άλλη, ομολογώ ότι μου αρέσει που το 208 GTI είναι σα λατέρνα μέσα. (το αναφέρω γιατί αυτό θα έπαιρνα αν αγόραζα σήμερα αυτοκίνητο).
Πάμε group buy για μπουζί τώρα.
-
Αν δεν πήγαινα για οικογενειακό και εγώ το 208 gti θα χτύπαγα....Το είχε στην αντιπροσωπεία που είχα κλείσει το 308 σε λευκό περλα με ηλιοροφή κλπ. Τούμπανο λέμε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω πολύ κακή εμπειρία από βάση στήριξης κινητού σε αεραγωγό.
Συγκεκριμένα στο Opel Astra που είχα. Είχα βάλει μία τέτοια βάση στήριξης και όλα ωραία και καλά.
Δυστυχώς όμως μετά από μερικούς μήνες χρήσης, διαπίστωσα ότι είχε χαλαρώσει εντελώς η πάνω/κάτω κίνηση του αεραγωγού. Τόσο ώστε να μην μπορεί να κάτσει προς τα πάνω ο αεραγωγός και να πέφτει κάτω.Στο συνεργείο μου είχαν πει ότι ήθελε αλλαγή όλος ο αεραγωγός γιατί από το βάρος της βάσης μαζί με το κινητό χάλασε η επιβράδυνση της κίνησης.
Στο 307 που το είχα πολλά χρόνια δεν είχα κανένα θέμα. Στο 308 έχω 3 αεραγωγούς στο κέντρο οπότε δεν αγχώνομαι.
Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα την κουβέντα για τα νίκελ, τα τιμόνια 10ετίας κλπ. Στεφάν, στο καινούριο 308 δεν έχει ραφάκι οπότε να το προτιμήσεις.
Αρχικά, καλοτάξιδο το 308 GTI, το θεωρώ πάρα πολύ καλή επιλογή. πολλώ δε στα χρήματα του.
Πάμε group buy για μπουζί τώρα.
Merci, μτχ είναι, στο καινούριο δεν υπάρχει ακόμα.
Όσο για τα μπουζί, way ahead of you
To Σάββατο έβγαλα αυτά που φοράω για να μετρήσω διάκενο, ήταν εντός προδιαγραφών αλλά έχω την εντύπωση πως 2 από τα 4 τα είχαν φέρει χειροκίνητα. Θα τα αλλάξω μάλλον σύντομα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάντως αυτή η εσωτερική σχεδίαση δεν μου αρέσει καθόλου.
Και όχι επειδή λείπει το ραφάκι , αλλά επειδή κάτι δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.
Μπα, όσο το βλέπω τόσο δεν μου αρέσει. Με τίποτα. -
Χάλια είναι, είναι η βασική poverty spec έκδοση του 308.
-
Καλά, ακραίος με τα μπουζί (με την καλή έννοια!). Όσο για την τιμή, εννοούσα ότι η καλή αρχική σημαίνει ακόμη καλύτερη ως μτχ (υποθέτω), για τέτοιο φουλ πακέτο.
Και ξέρεις ε, αυτά τα turbo θέλουν κάλο ζέσταμα και κρύωμα (γίνομαι απλά uber γραφικός χωρίς πραγματικό λογο).
-
Στη φωτό του καντράν δεν είδα θερμοκρασία λαδιού...
Είναι γεγονός ή κάνω λάθος; -
Γεγονός. Ούτε το δικό μου έχει δυστυχώς, ενώ κι από το 207 facelift και μετά έχει κοπεί.
-
Για το δικό σου εννοούσα. Το καινούριο επειδή δεν μου αρέσει δεν το κοίταξα ιδιαίτερα...
Πάντως εκπλήσσομαι τέτοιο αυτοκίνητο να μην έχει θερμοκρασία λαδιού.
Το θεωρώ άκρως απαραίτητο δείκτη για τέτοια αυτοκίνητα.
Αυτό βρήκαν να κόψουν;;;; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα την κουβέντα για τα νίκελ, τα τιμόνια 10ετίας κλπ. Στεφάν, στο καινούριο 308 δεν έχει ραφάκι οπότε να το προτιμήσεις.
.
Τιποτα ρε δοκτορα. Να χαμε να λεγαμε ειναι η φαση. Μονο και μονο επειδη ειναι σπεσιαλ εκδοση λεω πως θα θελε κατιτις παραπανω.
Μη μου πεις πως το νεο εσωτερικο δεν ειναι μακραν ομορφοτερο!
Sent from my LG G3
-
δόκτορα αμα θελεις τα ανταλλάζουμε
το δικο μου εχει θερμοκρασια λαδιουβαλε και μια φωτο απο το engine bay
-
Απο το 308 (τελευταίο) λείπει ένας 'σωστός' συνδυασμός κινητήρα κιβωτίου. Μαλακιστίκανε και στην ανάρτηση (αρχιτεκτονική) οι σκατόγαλλοι.
#tonpoulo.
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ήθελα μικρομεσαίο, οπότε το 207 ήταν εκτός αναζήτησης. Κανένα προφύσιο, airbox και πρόγραμμα να φτιάξω;
Θα βάλω, ξέχασα το Σάββατο όταν του είχα βάλει χέρι να βγάλω, είχα χαζοκοπεί κιόλας προσπαθώντας να ξεκουμπώσω τον πολλαπλασιαστή (=σημάδι ότι έγινε σωστά η δουλειά )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ήθελα μικρομεσαίο, οπότε το 207 ήταν εκτός αναζήτησης. Κανένα προφύσιο, airbox και πρόγραμμα να φτιάξω;
προφυσια και airboxes επιβάλλονται
ξεκινα ομως με το σωστο λαδι για αρχη....
-
σωστό έχει
-
ωραια
εκει βαζουν σε ολα τα thp, total 0-30 ?
-
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, πριν πάρω το αμάξι ζήτησα το σέρβις να μου το κάνουν με 0-30 και μου είπαν πως έτσι κι αλλιώς τέτοια βάζουν. Δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι κάτι του συγκεκριμένου συνεργείου ή γενικότερο.
-
Μπραβο καλα χιλιομετρα!!Ωραίο εσωτερικό!Μου αρεσει που επιμένεις Peugeot!
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
ωραιαεκει βαζουν σε ολα τα thp, total 0-30 ?
Εδώ πάντως σε όσα συνεργεία έχω πάει με κοιτάνε με γουρλωμένα μάτια όταν τους λέω ότι βάζω 0-30.
Ακόμη και προχθές που πήγα για σέρβις, παρόλο που και πέρυσι πήγα με τα ίδια 0-30 λάδια, ξανά πάλι την ίδια κουβέντα είχαμε.
'Γιατί βάζεις 0-30, ενώ ο κατασκευαστής προτείνει 5-30;;;;'
Και όταν τους δείχνω το βιβλιαράκι του κατασκευαστή, εκπλήσσονται.Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Τα 0-30 δύσκολα, πολύ δύσκολα, μπορείς να τα βρεις στην Ελλάδα.
-
αφου ειναι ζωα
καταρχην τα thp απο το εργοστασιο ερχονται με 0-30
εδω επιμενουν (ΚΑΚΩΣ) να βαζουν 5-30αν δεν τα βρισκεις ευκολα τα 0-30, υπαρχει και το ebay
PEUGEOT FORUM