-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
http://store.mypeugeot.gr/index.php/207categ/9w125363-detail
Το βουτάς ή δεν το βουτάς;
Το βουτάς ή δεν το βουτάς;
Ή ένα diesel καλύτερα; ή και ένα diesel καλύτερα;εάν έχεις λεφτά για βενζίνη και θα κάνεις και χλμ να δικαιολογηθεί η αγορά, γιατί όχι, δεν είναι κακή τιμή
-
Boλτα με το νεο MY2013 RCZ 200ps απο Τσεχο δοκιμαστη...
P.S Η ευχαριστηση αλλαγων με ενα καλο χειροκινητο, οπως αυτο του RCZ, για οσους ξερουν -ή σχεδον- να εκμεταλλευονται τις δυνατοτητες του στο επακρο, δεν συγκρινεται με κανενα διπλοσυμπλεκτο της σειρας. (εξαιρουνται φυσικα αυτα των σαφως ανωτερων κατασκευων, οπως Evo X, Ferrari, Porsche -PDK-, GT-R, Μ3 -DCT-...)
...και ενα 0-240km/h...
-
Αυτά τα 5-10 πράγματα που άλλαξαν στο ΜΥ2013 το έκαναν πολύ ομορφότερο ή είναι ιδέα μου;
-
Μέσα σε 6500χλμ τρύπησε το καπάκι του φίλτρου λαδιού στο 307.Το άλλο δεν το είχα αλλάξει,δεν ξέρω αν το είχε αλλάξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης,για 50000χλμ.Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση εκτός το purflux που δίνει η αντιπροσωπία;Κάνει και 40€...
-
Δεν κατάλαβα, το είχες αλλάξει ήδη μια φορά;
-
Αυτο φοραει αλλο μοτερ και λεει 150 ιπποι ?
http://store.mypeugeot.gr/index.php/308 ... 520-detail
γιατι στο σαιτ της εταιριας τα 1600 εχουν 156.
14Κ, τα χαριζουν αλλα που λεφτα ..... -
Πρέπει να είναι euro4 αυτό και όχι euro5. Δεν ξέρω αν έχει το 6αρι.
-
Νομίζω το 150αρια έχουν 5 ταχύτητες.
-
Nope, όχι όλα.
-
Peugeot 206 toy 2006 Diesel 1.6 hdi . Τι φοβάμαι και τι όχι? Βασικά ενδιαφέρεται φίλος να το αγοράσει με 96.000χλμ στα 1.000€ για απλές μετακινήσεις σπίτι-δουλειά, κλπ.
-
Πάντε το σε έναν μάστορα για έλεγχο, ας ελέγξει για τζόγους την πίσω ανάρτηση. Τα ίδια που θα έβλεπες σε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο.
Έχουμε εδώ μέσα κάποιον με 307 CC προ f/l;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντε το σε έναν μάστορα για έλεγχο, ας ελέγξει για τζόγους την πίσω ανάρτηση. Τα ίδια που θα έβλεπες σε οποιοδήποτε μεταχειρισμένο.
Έχουμε εδώ μέσα κάποιον με 307 CC προ f/l;Καλη μου φιλη το εχει.. Τι θες να μαθεις??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Έχουμε εδώ μέσα κάποιον με 307 CC προ f/l;Καλη μου φιλη το εχει.. Τι θες να μαθεις??
Πόσων χρονών είναι και αν είναι ελεύθερη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσων χρονών είναι και αν είναι ελεύθερη.
Ισα με μενα και ειναι λιγο δεσμευμενη.. Καποια στιγμη κατι πηγε να γινει αλλα δεν με τρελαινουν οι skinny ..
Ξεφυγαμε ομως και περιμενω ερωτησεις!! -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τέτοια πλατωνική σχέση είχα κι εγώ, το είχε πρώην μου, ήλπιζα σε κάτι πιο τεχνικό.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τέτοια πλατωνική σχέση είχα κι εγώ, το είχε πρώην μου, ήλπιζα σε κάτι πιο τεχνικό.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
Μπορει και να το ξερω! Το 1,6 εχει (αν αυτο βοηθησει)!
ΥΓ.: Μηπως της πρωην σου ηταν ασημι και ειχε ΝΖΤ 73**??
-
Νah, μαύρο εξ Αθηνών.
-
-
Έβαλες από 307cc ή μπούρδες λέω;
-
Ναι, έφυγε το αλλαγμένο σε λευκό που είχα και μπήκε από CC με ένδειξη θερμοκρασίας λαδιού. Το προηγούμενο πωλειται
PEUGEOT FORUM