-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
10.000χλμ εκανα το περασμενο καλοκαιρι . Αντε και εις ανωτερα αλλα με μια A class
Γενικά δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα.Για να κάνει κάποιος πολλά χιλιόμετρα πρέπει να υπάρχει αφορμή και λόγος.
Να πάρω το 207 να ξεκινήσω να κάνω βόλτες γύρω-γύρω έτσι για να περνά η ώρα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Ούτε ταξίδια, ούτε εκδρομές, ούτε τίποτα. Στο γκαράζ.Πήρα και αυτό το ρημαδόPiaggio οπότε τις περισσότερες μετακινήσεις μέσα στην Αθήνα τις κάνω με το τρίκυκλο.
Απόλυτα λογικό και αυτό.Αν θα πάω σε άλλο αυτοκίνητο θα είναι ανταλλαγή με μεταχειρισμένο ... καλύτερα να μη πω ...
βρες γκόμενα στην άλλη μεργιά της πόλης... εκεί να δεις κμ...
-
Ή σε άλλη πόλη, εκεί να δεις χλμ. Ιμάντες και λάστιχα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ή σε άλλη πόλη, εκεί να δεις χλμ. Ιμάντες και λάστιχαΒeen there ,done that!
-
Άστα...
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βρες γκόμενα στην άλλη μεργιά της πόλης... εκεί να δεις κμ...Για να τιμώ τον Άγιο Ταρίφα τον Κουβαλητή...;...;...
-
Το εβαλα στο car.gr και ο Θεος βοηθος.
8000€ και οτι γινει για αρχη -
πρόσεξε μην απαντήσεις σε email από εξωτερικό , είναι απάτη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό είναι ;πρόσεξε μην απαντήσεις σε email από εξωτερικό , είναι απάτη.
Ναι αυτο ειναι
-
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς...
207RC με 45000χλμ του 8/2008 με 7500euro...
-
K αυτό με 6200 το πήρες (όχι εσύ γιατί θα έχεις δυο ίδια μετά)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2213167/ -
Πω, πω... Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.
Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν αγοράζει ο κόσμος αυτοκίνητα...Να πουλήσω το 207, 5000euro και μετά να βάλω άλλα 15000euro για να πάρω άλλο αυτοκίνητο...
Μόνο με ληγμένα θα το έκανα αυτό. Θα πρέπει να έχω λαλήσει εντελώς για να κάνω κάτι τέτοιο... -
καλά μη τρελαίνεσαι.
αν βάλεις τον κανόνα που λέει πως το πρώτο χρόνο χάνεις 20% και για κάθε επόμενο 15% τόσο βγαίνουν οι τιμές.
ευρώπη γίναμε
βάλε κ την κρίση, όπου κανείς δεν ψάχνει γρήγορο χατς πια με την βενζίνη στο 1.80 κ την ανεργία να πλήττει τους νεους που ψάχναν αυτά τα μοντέλα....
οι μισθοί μας δεν γίνανε ευρώπη βέβαια, κ όλο απομακρύνονται -
Καλημέρα,
έχω ένα peugeot 307 μοντ.2005 το οποίο μου παρουσιάζει προβλήματα με τον αισθητήρα λάμδα. Πριν από ένα μήνα ακριβώς τον άλλαξα γιατί ειχε πρόβλημα (κραδασμούς, μπούκωνε η μηχανή και μετά έβγαζε σφάλμα για τον αισθητήρα) και τώρα πάλι τα ίδια... Επίσης, τον είχα αλλάξει και πριν 2 χρόνια πάλι. Μήπως πρέπει να ελεγχθεί και κάτι επιπλέον? Είναι λογικό να συμβαίνει πάλι? Ως γυναίκα(...) μην μου ζητήσετε εξεζητημένους όρους...
Ευχαριστώ -
Νοpe, δεν είναι λογικό να θέλει ξανά λ. Πόσα χιλιόμετρα έχεις; Ποιός από τους 2 αισθητήρες χαλάει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς...207RC με 45000χλμ του 8/2008 με 7500euro...
Και κάποιοι κοιτάνε ακόμα στημένα 106/saxo
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1693684/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2323650/ -
Ο χρήστης vaia έγραψε:
Καλημέρα,
έχω ένα peugeot 307 μοντ.2005 το οποίο μου παρουσιάζει προβλήματα με τον αισθητήρα λάμδα. Πριν από ένα μήνα ακριβώς τον άλλαξα γιατί ειχε πρόβλημα (κραδασμούς, μπούκωνε η μηχανή και μετά έβγαζε σφάλμα για τον αισθητήρα) και τώρα πάλι τα ίδια... Επίσης, τον είχα αλλάξει και πριν 2 χρόνια πάλι. Μήπως πρέπει να ελεγχθεί και κάτι επιπλέον? Είναι λογικό να συμβαίνει πάλι? Ως γυναίκα(...) μην μου ζητήσετε εξεζητημένους όρους...
ΕυχαριστώΑυτό που είχα πάθει στο δικό μου αυτοκίνητο και έκαιγε κατά συρροή τους λ ήταν ένα πρόβλημα σε τσιμούχα της εξαγωγής, απ' όπου έμπαινε φρέσκος δροσερός αέρας και λειτουργούσε όπως όταν φυσάς ένα αναμένο κάρβουνο. Όταν το πήρε χαμπάρι ο μάστορας και την άλλαξα έπαψε να τους καίει.
-
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να μάθω για το 106 rallye μερικά πράματα.1)Τα service είναι ακριβά?
2)Αξίζει να το έχει κανείς ως βολτάδικο?
3)Ποια η διαφορά από το 106 GTi? Εχω ακούσει ότι βελτιώνεται πιο εύκολα το GTi... -
Βλέπω ωραία παραμύθια έχεις ακούσει. Το GTi είναι ουσιαστικά έκδοση με περισσότερο εξοπλισμό και ίδιο μηχανολογικό υπόβαθρο. Το αυτοκίνητο αξίζει αν ξέρεις τι σου γίνεται... με 120 χ.α.ω. το ανάποδο είναι μεγάλη εμπειρία!
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Καλησπέρα.
3)Ποια η διαφορά από το 106 GTi? Εχω ακούσει ότι βελτιώνεται πιο εύκολα το GTi...- τα ανταλλακτικα γενικως για τα peugeot ειναι αρκετα φθηνα, αν εισαι κ σε μαμα κατασταση περαν απο λαδια ξυδια κλπ, δεν εχει κατι εξεζητημενο...., αν βρεις μαμα rallye σφυρα
- βολταδικο τι εννοεις? μονο για ΣΚ, ναι, αν θες να οδηγας και οχι να σε πανε τα ηλεκτρονικα, κι αν το λεν τα χερια σου,και σου περισευουν για τα παγια που εχει ενα 16αρι
για καθε μερα, θα χεις ενα κοστος με το καυσιμο, αναλογα που κινεισαι και πως.... - το GTI ειναι πιο βαρυ, λογω εξοπλισμου, ουσιαστικος εξοπλισμος ειναι το ABS που εχει, κατα τα αλλα ειχε δερματινα, προσκεφαλα στα πισω καθισματα, πιο βελτιωσιμο , τα αμαξια ειναι ιδια
αυτα επιγραμματικα
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Καλησπέρα.
3)Ποια η διαφορά από το 106 GTi? Εχω ακούσει ότι βελτιώνεται πιο εύκολα το GTi...- τα ανταλλακτικα γενικως για τα peugeot ειναι αρκετα φθηνα, αν εισαι κ σε μαμα κατασταση περαν απο λαδια ξυδια κλπ, δεν εχει κατι εξεζητημενο...., αν βρεις μαμα rallye σφυρα
- βολταδικο τι εννοεις? μονο για ΣΚ, ναι, αν θες να οδηγας και οχι να σε πανε τα ηλεκτρονικα, κι αν το λεν τα χερια σου,και σου περισευουν για τα παγια που εχει ενα 16αρι
για καθε μερα, θα χεις ενα κοστος με το καυσιμο, αναλογα που κινεισαι και πως.... - το GTI ειναι πιο βαρυ, λογω εξοπλισμου, ουσιαστικος εξοπλισμος ειναι το ABS που εχει, κατα τα αλλα ειχε δερματινα, προσκεφαλα στα πισω καθισματα, πιο βελτιωσιμο , τα αμαξια ειναι ιδια
αυτα επιγραμματικα
Συμπληρώνοντας την παραπάνω απάντηση. Το 106 rallye έβγαινε και σε 8V στα 1.6, οπότε και διέφερε σημαντικά από το GTi. Eάν μιλάς γι το 16V rallye, τότε δεν υπάρχει μηχανολογική διαφορά.
Κατά τα άλλα ότι είπα ο προλαλήσας. Εάν ψάχνεις τώρα να αγοράσεις πολύ δύσκολα θα βρεις «απείραχτο», και όσοι έχουν τέτοια δεν τα πουλάνε
Επίσης πρέπει να ξέρεις τι θέλεις από το αυτοκίνητο και πόσο ταιριάζει σε αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
PEUGEOT FORUM