-
ειναι αυτο που λεμε: απειραχτο δεν υπαρχει, και ατρακαριστο δεν πωλειται...
-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να μάθω για το 106 rallye μερικά πράματα.1)Τα service είναι ακριβά?
2)Αξίζει να το έχει κανείς ως βολτάδικο?
3)Ποια η διαφορά από το 106 GTi? Εχω ακούσει ότι βελτιώνεται πιο εύκολα το GTi...πως το φαντάζεσαι το 106 , σαν μουρσιελάγκο ???
-
307ακηδες (ΤakisB), ξέρετε αν υπάρχει πιο σκληρή κόντρα σασμάν για μας;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
307ακηδες (ΤakisB), ξέρετε αν υπάρχει πιο σκληρή κόντρα σασμάν για μας;τι ανησυχιες ειναι αυτες
μεταβολτισιες???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
307ακηδες (ΤakisB), ξέρετε αν υπάρχει πιο σκληρή κόντρα σασμάν για μας;Γεια σου Κωνσταντίνε!
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι. Ξέρω ότι υπάρχει Powerflex για 106/Saxo και μάλλον και για 206 αλλά για το δικό μας δεν έχω ακούσει/βρει κάτι.
Εκεί στο 'ναό' της sport αυτοκίνησης τίποτα;
Είναι και αργίες τώρα να έπαιρνα ένα τηλέφωνο στο Γκάλλο...
Καλή Ανάσταση και το ψητό με ρέγουλα!
( http://spdevelopments.squarespace.com/g ... ing-plate/ ) ?
-
Έλεγα μήπως είχε ψαχτεί κανείς...
Πρέπει να ρωτήξω αριστερά/δεξιά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
307ακηδες (ΤakisB), ξέρετε αν υπάρχει πιο σκληρή κόντρα σασμάν για μας;Και αν δεν υπάρχει,γιατί δεν φτιάχνεις μια απο τεφλόν?
-
Τι να προσέξω στην αγορά μεταχειρισμένου 207 GT ( 2o μισό 2009) ?
Δεν είχα καμία επαφή με τη peugeot στο παρελθόν και θα ήθελα την άποψη των κατόχων. Επιμέρους λεπτομέρειες (προ-μετά facelift, στεγανότητα γυάλινης οροφής, αίσθηση κιβωτίου-τιμονιού, ποιότητα κύλισης κτλ ) θα με βοηθούσαν πολύ!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
-
Pro-fl
Κανένα πρόβλημα με την στεγανότητα της οροφής.
Κιβώτιο (το 1.6 το απλό όμως) κλασικό PSA.
Τιμόνι πολύ καλό για ηλεκτρικό.
Ποιότητα κύλισης εξίσου καλή -
Thanos ευχαριστώ πολύ.
Παρέλειψα να αναφέρω ότι ενδιαφέρομαι για το ΤΗΡ.Έχω οδηγήσει μόνο το 206 με τα 120 άλογα.
Δεν πιστεύω να έχει έστω και την παραμικρή σχέση το κιβώτιο του 207 με εκείνο διότι μιλάμε για απίστευτη ασάφεια και τεράστιες διαδρομές...Βρήκα ένα σχετικό θεματάκι (μετά από ψάξιμο) και λίγο πολύ όλοι θεωρούν σωστή την επιλογή του facelift μοντέλου...
Κινητήρας απαλλαγμένος από τις παιδικές ασθένειες και εκπληκτικό κιβώτιο 6 σχέσεων που βοηθάει και στη μείωση της κατανάλωσης-θορύβου στον αυτοκινητόδρομο (καλώς-κακώς έχουμε την Εγνατία και την χρησιμοποιούμε πολύ).
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Τι να προσέξω στην αγορά μεταχειρισμένου 207 GT ( 2o μισό 2009) ?Δεν είχα καμία επαφή με τη peugeot στο παρελθόν και θα ήθελα την άποψη των κατόχων. Επιμέρους λεπτομέρειες (προ-μετά facelift, στεγανότητα γυάλινης οροφής, αίσθηση κιβωτίου-τιμονιού, ποιότητα κύλισης κτλ ) θα με βοηθούσαν πολύ!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Τι ζητάς από ένα αυτοκίνητο; ...
-
Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο μάλλον συμβιβάζεσαι...
Με ενδιαφέρει η σωστή θέση οδήγησης, να καταλαβαίνω που και πως πατάει το αυτοκίνητο, να φρενάρει σωστά και να ταξιδεύει ήσυχα και σχετικά οικονομικά με ταχύτητες 130-140 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο. Οι χώροι για τους πίσω μου είναι αδιάφοροι και οι ''κόντρες'' σε δημόσιους δρόμους και τα track days δε με αφορούν. Όταν βρεθώ σε μια όμορφη και ήσυχη ανηφορική ( ) κατά βάση στροφοδιαδρομή θα ήθελα να μπορώ να περάσω καλά, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι...
Το 207 μου αρέσει αισθητικά μέσα - έξω, δεν καίγομαι για σούπερ επιδόσεις αλλά αν με τα ίδια (σχεδόν) λεφτά τις απολαμβάνω (ΤΗΡ) δεν με χαλάει. Η έκδοση GT προσφέρει πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού και κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το ήδη όμορφο εσωτερικό.
Τι να προσέξω?
-
Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο μάλλον συμβιβάζεσαι...Με ενδιαφέρει η σωστή θέση οδήγησης, να καταλαβαίνω που και πως πατάει το αυτοκίνητο, να φρενάρει σωστά και να ταξιδεύει ήσυχα και σχετικά οικονομικά με ταχύτητες 130-140 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο. Οι χώροι για τους πίσω μου είναι αδιάφοροι και οι ''κόντρες'' σε δημόσιους δρόμους και τα track days δε με αφορούν. Όταν βρεθώ σε μια όμορφη και ήσυχη ανηφορική ( ) κατά βάση στροφοδιαδρομή θα ήθελα να μπορώ να περάσω καλά, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι...
Το 207 μου αρέσει αισθητικά μέσα - έξω, δεν καίγομαι για σούπερ επιδόσεις αλλά αν με τα ίδια (σχεδόν) λεφτά τις απολαμβάνω (ΤΗΡ) δεν με χαλάει. Η έκδοση GT προσφέρει πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού και κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό το ήδη όμορφο εσωτερικό.
Τι να προσέξω?
να μην σου κάτσει μοντει καρ...
-
-
Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο μάλλον συμβιβάζεσαι...Με ενδιαφέρει η σωστή θέση οδήγησης, να καταλαβαίνω που και πως πατάει το αυτοκίνητο, να φρενάρει σωστά και να ταξιδεύει ήσυχα και σχετικά οικονομικά με ταχύτητες 130-140 χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο. Οι χώροι για τους πίσω μου είναι αδιάφοροι και οι ''κόντρες'' σε δημόσιους δρόμους και τα track days δε με αφορούν. Όταν βρεθώ σε μια όμορφη και ήσυχη ανηφορική ( ) κατά βάση στροφοδιαδρομή θα ήθελα να μπορώ να περάσω καλά, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι...
Τι να προσέξω?
Δεν βρίσκω να έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις.
Το GT προσφέρει πολλά περισσότερα.Τι να προσέξεις; Να μην έχει πειραχθεί ηλεκτρονικά/μηχανικα, να μην έχει πειραγμένη ανάρτηση.
Δες αν έχει τίποτα ιστορίες με τα λάδια, ψάξε να δεις αν έχει αλλάξει τεντωτήρα καδένας.
Με λίγα λόγια δες το ιστορικό του με βάση τον αριθμό πλαισίου και κάνε και κάποιον έλεγχο με μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.Αν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην άνεση, κοπανήματα κλπ... τότε ίσως σε χαλάσει κάπως η 17άρα ζάντα.
Αλλά αυτό μάλλον είναι υποκειμενικό και θέμα που λύνεται....
-
Προτιμώ να ''νοιώθω'' το αυτοκίνητο κι ας κοπανάει. Αυτό που χρειάζομαι είναι ησυχία στον αυτοκινητόδρομο και λογική για τις επιδόσεις του κατανάλωση.
Αυτοκίνητο με ''προγράμματα'', εξατμίσεις, μπαρόμετρα και διάφορα αυτοκόλλητα ούτε που τα πλησιάζω...
Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε!
-
To πρόγραμμα με μια σωστή εξάμιση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι κακό, ίσα ίσα αυξάνει την αξιοπιστία της τουρμπίνας... Αλλά όλα αυτά τα βλέπεις στην πορεία.
Σκάστρα, αντλία νερού (να μην ακούγεται σφύριγμα) και χρονισμός είναι τα πιο κοινά θέματα. Αν έχεις obd διαγνωστικό μπορείς να τσεκάρεις και μόνος σου κάποια πράγματα.
-
Δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, προς το παρόν τουλάχιστον. Αν στο βιβλίο σέρβις αναγράφεται κάποια αντικατάσταση των ύποπτων εξαρτημάτων έχει καλώς φαντάζομαι. Στο θέμα του 3008 αν θυμάμαι καλά αναφέρθηκε ότι οι συγκεκριμένες βλάβες αποκαθίστανται δωρεάν. Άσχετα από τα παραπάνω δε με πειράζει να πληρώσω (ένα λογικό ποσό) σε κάποιον να το κάνει σωστά και να τσεκάρει αυτά που μου επισημαίνεις.
Ποιον προτείνουμε στη Θεσσαλονίκη (ανατολικά κατά προτίμηση)?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To πρόγραμμα με μια σωστή εξάμιση στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι κακό, ίσα ίσα αυξάνει την αξιοπιστία της τουρμπίνας...Εγώ αυτό δεν το έχω ψάξει σχεδόν καθόλου.
Αυτό που έχω πάρει είδηση είναι ότι υπάρχουν πολλοί βελτιωτές που 'πειράζουν' τον THP.
Αυτό μπορεί να είναι και πρόβλημα, γιατί μάλλον δεν υπάρχει τρόπος για να ξεχωρίσεις ή τουλάχιστον να διαπιστώσεις το τι κάνει ο καθένας τους, πως το κάνει και αν το κάνει και σωστά.Θεωρείς ακίνδυνη μία οποιαδήποτε 'εγκεφαλική' βελτίωση;
-
το gt εκτός από τα καθίσματα κ την οροφή τί άλλο εξτρά εξοπλισμό σε σχέση με το ραλύ εχει?
αισθητήρες φωτός κ βροχής έχουν κ τα ραλύ?
PEUGEOT FORUM