-
Παιδια έχω ένα Peugeot 206 με λάστιχα bridgestone 14 ιντσες. Ποια είναι η σωστή αναλογία αέρα σε 14 ιντσες λάστιχα;
-
Tι εννοείς με το αναλογία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι εννοείς με το αναλογία;δηλαδη πόσο αέρα θέλει στα μπροστινά λάστιχα και πόσο στα πίσω.
-
To γράφει είτε στο πλαίσιο της πόρτας του οδηγού είτε στον μεντεσέ της πόρτας του οδηγού.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To γράφει είτε στο πλαίσιο της πόρτας του οδηγού είτε στον μεντεσέ της πόρτας του οδηγού.το ξερω αλλα έχει σβηστη δεν φαίνεται.
-
Ο χρήστης speedman_27 έγραψε:
To γράφει είτε στο πλαίσιο της πόρτας του οδηγού είτε στον μεντεσέ της πόρτας του οδηγού.
το ξερω αλλα έχει σβηστη δεν φαίνεται.
στο μανουαλ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και επειδή πριν από λίγο έμαθα για την έννοια των 'ψυγείων' ... προχθές αργά βράδυ, το 207 με πρόδωσε πολύ άσχημα.μάλλον εσύ το πρόδωσες
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και επειδή πριν από λίγο έμαθα για την έννοια των 'ψυγείων' ... προχθές αργά βράδυ, το 207 με πρόδωσε πολύ άσχημα.
μάλλον εσύ το πρόδωσες
Μπα. Είναι καθαρά θέμα αίσθησης που σου δίνει κατά την οδήγηση και διαθέσιμης δύναμης.
Το πρώτο δεν μου ενέπνεε ότι είναι για πολλά-πολλά και η διαθέσιμη δύναμη απλά κινεί σβέλτα το ήδη πολύ βαρύ αυτοκίνητο. Εμένα με καλύπτει, κάποιον άλλον όμως που θα ήθελε να το 'πατήσει' καλά, θα απογοητευόταν.
Ο ρόλος του GT είναι διαφορετικός. Και μάλλον και του THP με τα αυτοκόλλητα 'Rallye'.Για αυτό το λόγο πολλοί με THP150 βάζουν κάτι προγράμματα, κάτι αναρτήσεις κλπ...κλπ..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το ξερω αλλα έχει σβηστη δεν φαίνεται.
στο μανουαλ;
δεν γράφει. Έσεις που έχετε πόσο βάζετε ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και επειδή πριν από λίγο έμαθα για την έννοια των 'ψυγείων' ... προχθές αργά βράδυ, το 207 με πρόδωσε πολύ άσχημα.
μάλλον εσύ το πρόδωσες
Μπα. Είναι καθαρά θέμα αίσθησης που σου δίνει κατά την οδήγηση και διαθέσιμης δύναμης.
Το πρώτο δεν μου ενέπνεε ότι είναι για πολλά-πολλά και η διαθέσιμη δύναμη απλά κινεί σβέλτα το ήδη πολύ βαρύ αυτοκίνητο. Εμένα με καλύπτει, κάποιον άλλον όμως που θα ήθελε να το 'πατήσει' καλά, θα απογοητευόταν.
Ο ρόλος του GT είναι διαφορετικός. Και μάλλον και του THP με τα αυτοκόλλητα 'Rallye'.Για αυτό το λόγο πολλοί με THP150 βάζουν κάτι προγράμματα, κάτι αναρτήσεις κλπ...κλπ..
ρε μπας και έχει θέμα το 207 σου ? ξεσπάσματα δεν έχει αλλά απλά κινεί σβέλτα δεν το λες...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ρε μπας και έχει θέμα το 207 σου ? ξεσπάσματα δεν έχει αλλά απλά κινεί σβέλτα δεν το λες...Σαν τι θέμα να έχει δηλαδή;
Εγώ το μόνο που έχω διαπιστώσει από τότε που το πήρα είναι ότι έχει ανοίξει κάπως η μηχανή και πάει ποιο γρήγορα. Στις χαμηλές στροφές όμως χάνει.
Η 1η και η 2α απλά του δίνουν μία ώθηση, χωρίς όμως να βάζει φωτιά στο δρόμο. Βαρύ αμάξωμα.
Η 3η το πάει γρήγορα πολύ. Εκεί βγαίνει όλη η δύναμη.
Η 4η και η 5η απλά του δίνουν χιλιόμετρα γρήγορα.Είναι λοιπόν φανερό ότι ο ρόλος του αυτοκινήτου δεν είναι τα 'τσίτα τα γκάζια'.
Σβέλτα κινείται. Όταν λέω ότι κινείται σβέλτα εννοώ ότι πάει όπως ακριβώς πρέπει για ένα αυτοκίνητο με light τούρμπο και βαρύ αμάξωμα.υ.γ. ωστόσο έχω παραγγείλει ένα Fault Reader να το συνδέσω να δω μπας και έχει και κάποιο error...
-
Τον χρονισμό τον έχεις τσεκάρει;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τον χρονισμό τον έχεις τσεκάρει;ωχ! αρχίσαμε τα επιστημονικά...
Κάτι τέτοιες συζητήσεις κάνουν στο PSclub και δεν καταλαβαίνω τίποτα.Παιδιά δεν είμαι μηχανικός αυτοκινήτων. Και δεν θέλω να γίνω.
-
Δε σου είπα βρε 'συ να το κάνεις μόνος σου. Αλλά αφού είναι ένα σημείο που ο THP πάσχει και ένα απ' τα σημάδια του είναι η μειωμένη του απόδοση, γιατί να μην πας να το τσεκάρεις;
-
Δε σου είπα βρε 'συ να το κάνεις μόνος σου. Αλλά αφού είναι ένα σημείο που ο THP πάσχει και ένα απ' τα σημάδια του είναι η μειωμένη του απόδοση, γιατί να μην πας να το τσεκάρεις;Στην Γαλλία μένεις; Σε κανά Παρίσι;
Εδώ Ελλάδα, Αθήνα...Να τσεκάρω; Που; Ο κουρέας που κουρεύομαι ξέρει ποιο πολλά για το 207, παρά τα συνεργεία που έχω επισκεφθεί.
Είπα και παραπάνω, ότι προχθές ήμουν συνεργείο. Οι άνθρωποι κανά λαδάκι, κανά φίλτρο λαδιού, άντε και λίγο νερό στο ψυγείο και στις πιτσιλίθρες. Έτσι και τους πω για χρονισμό θα νομίζουν ότι τους μιλώ για το χρηματιστήριο...
Όταν τους έκανα αναφορά για τον 'τεντωτήρα της καδένας' και το γνωστό πρόβλημα με το κροτάλισμα στο κινητήρα... έκαναν ότι με άκουγαν με ενδιαφέρον και μετά απλά με έδιωξαν...Εδώ έγραψα παραπάνω ότι παρήγγειλα ένα fault reader. Ξέρεις γιατί; Γιατί κατάλαβα ότι στα δύο συνεργεία που πηγαίνω, τους ηλεκτρολόγους τους έχουν διώξει και δεν έχουν πλέον άνθρωπο που να ξέρει από εγκεφάλους, διάγνωση βλαβών κλπ...κλπ... Όποτε έχω πάει συνεργείο κάθε φορά λείπει ο 'ηλεκτρολόγος'...
υ.γ. το 207 το πήρα για να έχω αστικό μεταφορικό μέσο 5πορτο και όχι για να ξεκινήσω διατριβή στην μηχανική αυτοκινήτων με τουρμπίδι...
-
Καλά αυτά που λες, αλλά όσο το αφήνεις, απ' όσο έχω καταλάβει, το θέμα με τον χρονισμό κακό κάνεις. Αν δεν κάνω λάθος, στο PSClub στο σχετικό topic αναφέρονται κάποια συνεργεία που έχουν πάει παιδιά, ή ρώτα κάποιο απ' αυτά.
-
Καλά αυτά που λες, αλλά όσο το αφήνεις, απ' όσο έχω καταλάβει, το θέμα με τον χρονισμό κακό κάνεις. Αν δεν κάνω λάθος, στο PSClub στο σχετικό topic αναφέρονται κάποια συνεργεία που έχουν πάει παιδιά, ή ρώτα κάποιο απ' αυτά.Ποιο θέμα με το χρονισμό; Πως και από που προέκυψε θέμα με το χρονισμό στο δικό μου;
Αν είχα πρόβλημα με το αυτοκίνητο θα ήμουν ο πρώτος που θα το καταλάβαινα και θα το αντιλαμβανόμουν...Ας μην προσπαθούμε να κάνουμε ή να προκαλέσουμε θέμα από το πουθενά.
-
Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου.
-
Απλά έχεις συνηθίσει το γκάζι του αυτοκινήτου σου. Απόλυτα φυσιολογικό. Δοκίμασε και 1-2 γεμίσματα με 100αρα να εξαλειφθεί και η (ψυχολογική?) πιθανότητα κακής βενζίνης...
-
το τελικό συμπέρασμα είναι οτι είναι μπουρδέλο το 207 ότι μοτέρ και να φοράει...
PEUGEOT FORUM