-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
στυλατο αμαξακι
Mito;
πλιτς πλιτς κανουν τα καθε ειδους γκομενεττα για την σεξυ ιταλιδα μου αγορινα...
απο μιλφονια μεχρι 18χρονα τσουλακιαμε τετοια αμαξια χτυπας σε ολα τα επιπεδα απο κομμουνιστριες και μεταναστριες μεχρι την κορη του λατση (αν φυσικα εχεις τη δικη μου γοητεια οχι να εισαι σαν τον τυπα που λεει το δελτιο καιρου στον Αντ1)
επισης τα περι ρουχων και αυτοκινητων τα κοιταζουν τα τσολια και τα σουργελα
καλα εσυ παππουλη φιλοσοφε με το αουντι που καπνιζεις πιπα και εχεις γοητεια γκριζους κροταφους κ τετοια κ απαξιεις να ασχοληθεις με τα τσολια ακου, βγαλε τον αυτοματο πιλοτο χαμηλωσε μια την κορυφη της μυτης για να μπορεις να βγαλεις ροδες και να την προσγειωσεις, ασε μια τα εγω ο σεβασμιος γεροσοφος δεν ασχολουμαι με τετοια ποταπα ατομα που βλεπουν την εμφανιση μου
ασε τα κοιταω την τρυφερη καρδια αφου ολοι βυζια γουσταρουμε.. αλλιως θα γονιμοποιησεις καμια γυαλομουρα σταντε που αραζει σε βιβλιοπωλεια κ ακουει πυξ λαξ κ θα βγαλεις παιδακια σωστα γκρεμλινς κ αντε να βρουν ταιρι μετα. παρτο χαμπαρι οι μαγκες και οι ωραιες αξιζουν σεξακι καλο οι υπολοιποι βολευονται με κατι αποφαγια β' κατηγοριας αλλιως το ριχνουν στους τσακωμους fiat panda vs suzuki splash
αμα το ζητημα στις γκομενες ηταν το μυαλο δε θα βαζανε ολες ψευτικα βυζια κ αντε μην παω εκει, δε θα ξυριζαν καν τις μασχαλες τους... τι φλωροφλωριες μου τσαμπουνας.. εχεις βρει καμια τυπισσα κ σ'εχει βαλει στο βρακι της κ στο παιζει σοβαρη (κ η δικια μου τετοια μου λεει κ καθομαι σουζα αλλα εδω δεν ξερει τι γραφω ), σκασε με κανα λαντα να σου πω εγω.. καλα εισαι τωρα που το παιζεις αφ υψηλου κυριλας με το αουντι κ τη mastercard στην τσεπη.. μην κοροιδευεις τον εαυτο σου, αμα η γκομενα πειναει μπζηλε πειναει... ειναι ενστικτο οπως εσυ θα κοιταξεις τα ωραια βυζομπαλα κ οποιος λεει οχι ειναι χρονομετρης
ακρατος φασιστικος σεξισμος παντου και παντα λεμε
ζητω η μαχη των φυλων -
Ειναι πολυ απλο.
Η πρωτη σκεψη μιας γυναικας, οταν βλεπει καποιον να την πλησειαζει ειναι 'να ενας ακομα μαλακας, που θελει να με γαμ...ει'
Αν καταφερεις κατα την διαρκεια της κουβεντας -ειτε 30' ειναι αυτα ειτε 30'- και την κανεις να το ξεχασει, απο κει και περα ολα ειναι ευκολα.Αν παλι ψαχνεις κατι για να σπροξεις για κανα διο βραδια, της το παιζεις LARGE με Blerblery, Louis Voitton, Frada, ανοιγεις μια σαμπανια για παρτυ της και φευγεις μαζι της με το Cayenne/Cayman/Boxster για το πλησειεστερο 'ημι-παραμονη'
-
κ η δικια μου τετοια μου λεει κ καθομαι σουζα αλλα εδω δεν ξερει τι γραφω
Ειλικρινά για ένα αμάξι έχω δει γυναίκες να κάνουν πλιτς κυριολεκτικά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
κ η δικια μου τετοια μου λεει κ καθομαι σουζα αλλα εδω δεν ξερει τι γραφω
Kαι οχι μονο....
Ακου και εμας που δν μπορουμε να βρουμε ησυχια σε βολτα...ολο απο πισω τρεχουν -
καμια σχεση με cayenne εκει εισαι ο απολυτος θεος και εχεις ομορφια +50
-
Άμα γ@μ@νε οι CLK τότε τι κάνουν αυτοί;
Α...
http://xe.gr/pages/Details.aspx?catId=1 ... ageSize=10
Ωραίο πράμα η κρίση...
-
Το αμαξι ειναι απλα το κερασακι της υπεροχης τουρτας
-
αυτοι με τις σλ κανουν παρτουζες με μοντελα
παρα πολυ κακη αγορα btw
παντως τωρα που το σκεφτομαι μπορεις να γ@μησεις με πολλα αυτοκινητα
-
παρα πολυ κακη αγορα btw
Γιατί;
Αυτή ας πούμε πώς σου φάινεται;
http://xe.gr/pages/Details.aspx?catId=1 ... ageSize=10
-
to πορσικο καλυτερο αλλα και τα δυο ειναι 7 χρονων μωρε...
-
ποτε δε συμπαθουσα τις sl και η 350 για τα κιλα της και τη βενζινη που θα καις ουτε πολυ γρηγορη τη λες , απο την αλλη θα πινει και τα κερατα της
δε βρισκω σκοπο σε αυτο το αυτοκινητοαμα εβγαινε σε 230 ή 200 θα ηταν η σωστη λυση για καποιον που θελει απλα να κανει το κομματι του 350 ειναι υπερβολη.. (200αρα βεβαια θα την περνουσαν ολα τα μικρομεσαια )
το λεω αυτο μιας και θυμηθηκα το λογια φιλου μου που πηρε mx5 για να χει τη καμπριατζα και να το παιζει ιστορια στις γκομενες , αλλα παραπονιοταν με τα εξοδα του 1600 και ελεγε οτι μακαρι να εβγαινε σε 1000για αυτο την sl την αγοραζουν συνηθως οι πραγματικα πλουσιοι ενω slk...
η boxter παντως φαινεται πολυ καλη αγορα, αν ειναι και σε σχετικα καλη κατασταση και θελει λιγα ευρω να ερθει στα ισια της (δε χρειαστει να περασεις τα 25Κ συνολο)μου φαινεται πολυ καλη αγορα..
(και για να χεις σοβαρα αυτοκινητο, οχι μονο να ριχνεις γκομενες) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
στυλατο αμαξακι
Mito;
πλιτς πλιτς κανουν τα καθε ειδους γκομενεττα για την σεξυ ιταλιδα μου αγορινα...
απο μιλφονια μεχρι 18χρονα τσουλακιαμε τετοια αμαξια χτυπας σε ολα τα επιπεδα απο κομμουνιστριες και μεταναστριες μεχρι την κορη του λατση (αν φυσικα εχεις τη δικη μου γοητεια οχι να εισαι σαν τον τυπα που λεει το δελτιο καιρου στον Αντ1)
επισης τα περι ρουχων και αυτοκινητων τα κοιταζουν τα τσολια και τα σουργελα
καλα εσυ παππουλη φιλοσοφε με το αουντι που καπνιζεις πιπα και εχεις γοητεια γκριζους κροταφους κ τετοια κ απαξιεις να ασχοληθεις με τα τσολια ακου, βγαλε τον αυτοματο πιλοτο χαμηλωσε μια την κορυφη της μυτης για να μπορεις να βγαλεις ροδες και να την προσγειωσεις, ασε μια τα εγω ο σεβασμιος γεροσοφος δεν ασχολουμαι με τετοια ποταπα ατομα που βλεπουν την εμφανιση μου
ασε τα κοιταω την τρυφερη καρδια αφου ολοι βυζια γουσταρουμε.. αλλιως θα γονιμοποιησεις καμια γυαλομουρα σταντε που αραζει σε βιβλιοπωλεια κ ακουει πυξ λαξ κ θα βγαλεις παιδακια σωστα γκρεμλινς κ αντε να βρουν ταιρι μετα. παρτο χαμπαρι οι μαγκες και οι ωραιες αξιζουν σεξακι καλο οι υπολοιποι βολευονται με κατι αποφαγια β' κατηγοριας αλλιως το ριχνουν στους τσακωμους fiat panda vs suzuki splash
αμα το ζητημα στις γκομενες ηταν το μυαλο δε θα βαζανε ολες ψευτικα βυζια κ αντε μην παω εκει, δε θα ξυριζαν καν τις μασχαλες τους... τι φλωροφλωριες μου τσαμπουνας.. εχεις βρει καμια τυπισσα κ σ'εχει βαλει στο βρακι της κ στο παιζει σοβαρη (κ η δικια μου τετοια μου λεει κ καθομαι σουζα αλλα εδω δεν ξερει τι γραφω ), σκασε με κανα λαντα να σου πω εγω.. καλα εισαι τωρα που το παιζεις αφ υψηλου κυριλας με το αουντι κ τη mastercard στην τσεπη.. μην κοροιδευεις τον εαυτο σου, αμα η γκομενα πειναει μπζηλε πειναει... ειναι ενστικτο οπως εσυ θα κοιταξεις τα ωραια βυζομπαλα κ οποιος λεει οχι ειναι χρονομετρης
ακρατος φασιστικος σεξισμος παντου και παντα λεμε
ζητω η μαχη των φυλωνΔώστε ένα βραβείο σε αυτήν την αυθεντική προσγειωμένη φωνή
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
με τετοια αμαξια χτυπας σε ολα τα επιπεδα απο κομμουνιστριες και μεταναστριες μεχρι την κορη του λατση (αν φυσικα εχεις τη δικη μου γοητεια οχι να εισαι σαν τον τυπα που λεει το δελτιο καιρου στον Αντ1)Φίλε skye, εδώ είσαι εκτός πραγματικότητας. Δέν έχεις ιδέα πόσες γυναικείες καρδιές όλων των ηλικιών έχει κάψει ο Τάσος Αρνιακός που λέει τον καιρό στον ant1.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μη σου φαινεται καθολου αδιανοητο τεμπελοσκυλο...
απλα χρειαζεται να εισαι γαμω τα παιδια οπως εγω.. και κυριως να εχεις στυλ.. ειναι το παν θα ελεγα.. πινω καμπαρι και η γκομενα απεναντι γουσταρει
αν βγαινεις με ραλλυε λετσικη φορμιτσα και ρουχα απ'το ζαρα δε σου καθεται ουτε μεταναστρια..
ενω αν εισαι τιγκα σε γκουτσι φεντι πραντα οπως εγω απ'τη κορυφη ως τα νυχια και κινητο αι φοουν κ στυλατο αμαξακι σου καθονται ολες οι μοντελες που θελουν να σου φανε χρημα κ καλα.. ειδικα αμα το παιζεις καπιταλας ξερογλειφονται γτ απ'την πεινα να περασεις σε τετοια φαση μονο πουλωντας το νινι σου (που θα το εκανες ετσι κ αλλιως) δεν ειν' και λιγο... εγω χτυπαω και αντε γεια μετα κ βγαζω κακο ονομα στους αντρες οτι ειμαστε ολοι μαλακες... αλλα ετσι ειναι αυτα, εγω κανω ολες τις πουστιες και την πληρωνουμε ολοι μαζι (αλληλεγγυη μεν)
αμα δεν εχεις στυλ εμφυτο δε γκαμεις πραμα πηγαινε σε στυλιστα κ θα δεις ποσα τηλεφωνα απο μοντελες θα σκανε στο πανακριβο κινητο σου.. αμα δεν εχεις φραγκα απαλλοτριωσε κανενος χλιμιτζουρα αμαξια μηχανες και σινιε παπουτσακι... στα @@ σου ολα!
αλλο το καμακι στο μαγαζι φιλε και αλλο δινω σε μια το τηλ και περιμενω να με παρει.
η γυναικα ΠΟΤΕ δεν θα σε παρει πρωτη τηλ ειδικα αν σε γνωριζει μεσα απο εναν διαλογο του ενος λεπτου στο δρομο.
καταρχην σε περνανε για εγωιστη(σου λεει ,τα θελει στο πιατο ο τυπος)
υστερα δεν παιρνει για τον απλουστατο λογο οτι καρφωνεται ανεπανορθωτακαι τελος ,αμα δεν την κυνηγησεις δεν εχει αξια το θεμα ,ειδικα γιαυτην
και τηλεφωνάνε , και σε κυνηγάνε και από όλα...
οι γυναίκες έχουν αλλάξει και όποιος δεν το κατάλαβε...το ωραίο είναι οτι τις περισσότερες επιτυχίες τις έχω όταν βγαίνω με την δικιά μου..
την προηγούμενη πέμπτη στο venue , παρέα από τη σχολή μεγάλη , και η δικία μου γατζομένη πάνω
η σερβιτόρα να γουστάρει την ζωή της , η δικία μου να θέλει να της βγάλει τα μάτια ... και ο κωστάκης να προσπαθεί να βρεί ευκαιρία ...
πήγε το μανάρι μου τουαλέτα και έδωσα το χαρτάκι με το κινητό μου στο μωρόεπειδή ήταν και σκληρή γκόμενα , δεν πήρε την άλλη μέρα... πήρε την τρίτη
βέβαια εγώ είμαι και ομορφόπαιδο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ετσι είναι,τι έχουν δεί τα μάτια μου και τι έχουν ακούσει τ αυτιά μου......
Αλλά με την Ιταλίδα γίνεται περισσότερος χαμός.....Βραδακι, συνοδηγος γνωστου σε μια 360 Spider και πηγαιναμε για μπουζουκια.
Φτανουμε και κανοντας αποσταση 25 μετρων μεσα σε κοσμο που περιμενε να μπει, ειχαμε γεμισει το σαλονι χαρτακια με γυναικεια ονοματα και τηλεφωνα -
θα πρεπει να ηταν πολυ χαζογκομενες
-
δεν ειχαμε σκοπο να λυσουμε το Κυπριακο μαζι τους.... Ουτε καν σταυρολεξο....
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ετσι είναι,τι έχουν δεί τα μάτια μου και τι έχουν ακούσει τ αυτιά μου......
Αλλά με την Ιταλίδα γίνεται περισσότερος χαμός.....θελουμε να διαβασουμε ιστοριες
παντως με 500 και με μινι και με Mito και με Suvlaki σε προσεχουν πολύ περισσοτερο απο ενα αλλο με πιο συμβατικο σχημα στα ιδια λεφτά...
αλλά γιατί να τις κατηγορούμε, και εμεις δε θα προσεχαμε καποια περισσοτερο με κανενα 500/putnto cabrio αντε και Mx-5 brera από ενα βαρετο εμφανησιακά 5d ceed, C4, BMW 1 κλπ κλπ , απλά εκει πεφτει κατευθειαν το ματι μας... -
Εγώ προσέχω τα βυζιά τους. Σόρυ κιόλας...
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)