-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δεν ξερω για γυναικες και ακριβα αυτοκινητα, αλλα γυναικες που οδηγουν Ιταλικα αυτοκινητα με στελνουν!!
Μια κοπελιτσα με Alfa Romeo Spider Pininfarina κοντεψε να με στιλει για τις αδειες...
Αλλα με προλαβε αλλοςτα ιταλικά επειδή είναι (μόνο ) όμορφα ταιριάζουν σε όμορφες γυναίκες
Οχι, δεν το βλεπω ετσι...
Γυναικα με γουστο, φινετσα και....υπομονη....
Ειναι σαν το ανεκδοτο.
Γιατι οι γυναικες πρωτιμουν τους αντρες με piercing?
Γιατι ξερουν τι θα πει πονος κ εχουν αγορασει κοσμηματα....
Καπως ετσι.... -
Προχθες μπανισα μια 22-25 μεγιστο να οδηγαει landcruiser το τελευταιο μοντελο στο κεφαλαρι..ασφαλως στο φαναρι την εκλεισα, την πιεσα να αλλαξουμε τηλεφωνα..καταφερα να δωσω το δικο μου μονο..ηταν ενα φοβερο καστανο πιπινι
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Προχθες μπανισα μια 22-25 μεγιστο να οδηγαει landcruiser το τελευταιο μοντελο στο κεφαλαρι..ασφαλως στο φαναρι την εκλεισα, την πιεσα να αλλαξουμε τηλεφωνα..καταφερα να δωσω το δικο μου μονο..ηταν ενα φοβερο καστανο πιπινιΩραια περιοχη.
Τα καλυτερα παιδια βγαζει.
Καλη τυχη!
Εβγαινα με μια 33αρα εκει
Αν δεν ηταν οι καταραμμενες ορμονες και η αναγκη να γινει μανα, θα μετακομηζα σπιτι της! -
που πας ρε καραμητρο για να εχει η κοπελιτσα τετοιο αμαξι καταλβαινεις οτι για να εχεις ελπιδες θα πρεπει το μηνιαο σου εισοδημα για να καλυψεις τις αναγκες της να ειναι € 20.000. Ναι καλα διαβασες μηνιαιο 20.000 και οχι να ανηκεις στην γενια των € 700
-
Αστο, εχει τριανταρησει η γκομενα πλεον...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αστο, εχει τριανταρησει η γκομενα πλεον... -
-
Γεια σου ρε Ραντομ τιτανα...
-
f$(# ντεμ χοουζ
τσο και λο!
ακρατος κομμουνιστικος σεξισμος ρε (εχετε δει μηπως το 'η κυρια και ο ναυτης;' )
-
η κυρία και ο μούτσος maybe?
-
Πριν κάτι αιώνες ο wagner έδωσε το τηλέφωνό του (την παλιά συσκευή;) σε ένα 'πιπίνι' - χωρίς να πάρει το δικό της. Σε έπιασε τώρα φίλε toxotis η περιέργεια να μάθεις αν έχουν επικοινωνήσει;
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Πριν κάτι αιώνες ο wagner έδωσε το τηλέφωνό του (την παλιά συσκευή;) σε ένα 'πιπίνι' - χωρίς να πάρει το δικό της. Σε έπιασε τώρα φίλε toxotis η περιέργεια να μάθεις αν έχουν επικοινωνήσει;Παντα ετσι κανω.
Αν παρει τηλεφωνο, σημαινει οτι υπαρχει ενδιαφερον και οτι υπαρχει λογος να ασχοληθεις.
Αν δεν παρει, θα παρει καποια αλλη. -
αν και το βλεπω πολυ χλωμο μια γυναικα να παρει πρωτη τηλ ,ειδικα εναν ανθρωπο που δεν τον ξερει.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πριν κάτι αιώνες ο wagner έδωσε το τηλέφωνό του (την παλιά συσκευή;) σε ένα 'πιπίνι' - χωρίς να πάρει το δικό της. Σε έπιασε τώρα φίλε toxotis η περιέργεια να μάθεις αν έχουν επικοινωνήσει;
Παντα ετσι κανω.
Αν παρει τηλεφωνο, σημαινει οτι υπαρχει ενδιαφερον και οτι υπαρχει λογος να ασχοληθεις.
Αν δεν παρει, θα παρει καποια αλλη.Συγνωμη ρε μαλακα...εχει υπαρξει εστω και μια που να σε εχει παρει?Και δνε υπονοω κατι για την εμφανιση σου (η οποια ειναι αθλια ), αλλα...νταξ ξερω γω....δυσκολο μου φαινεται. Βεβαια ισως εχει να κανει με το οτι εγω δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο και για αυτο μου φαινεται αδιανοητο
-
μη σου φαινεται καθολου αδιανοητο τεμπελοσκυλο...
απλα χρειαζεται να εισαι γαμω τα παιδια οπως εγω.. και κυριως να εχεις στυλ.. ειναι το παν θα ελεγα.. πινω καμπαρι και η γκομενα απεναντι γουσταρει
αν βγαινεις με ραλλυε λετσικη φορμιτσα και ρουχα απ'το ζαρα δε σου καθεται ουτε μεταναστρια..
ενω αν εισαι τιγκα σε γκουτσι φεντι πραντα οπως εγω απ'τη κορυφη ως τα νυχια και κινητο αι φοουν κ στυλατο αμαξακι σου καθονται ολες οι μοντελες που θελουν να σου φανε χρημα κ καλα.. ειδικα αμα το παιζεις καπιταλας ξερογλειφονται γτ απ'την πεινα να περασεις σε τετοια φαση μονο πουλωντας το νινι σου (που θα το εκανες ετσι κ αλλιως) δεν ειν' και λιγο... εγω χτυπαω και αντε γεια μετα κ βγαζω κακο ονομα στους αντρες οτι ειμαστε ολοι μαλακες... αλλα ετσι ειναι αυτα, εγω κανω ολες τις πουστιες και την πληρωνουμε ολοι μαζι (αλληλεγγυη μεν)
αμα δεν εχεις στυλ εμφυτο δε γκαμεις πραμα πηγαινε σε στυλιστα κ θα δεις ποσα τηλεφωνα απο μοντελες θα σκανε στο πανακριβο κινητο σου.. αμα δεν εχεις φραγκα απαλλοτριωσε κανενος χλιμιτζουρα αμαξια μηχανες και σινιε παπουτσακι... στα @@ σου ολα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Παντα ετσι κανω.
Αν δεν παρει, θα παρει καποια αλλη.Συγνωμη ρε μαλακα...εχει υπαρξει εστω και μια που να σε εχει παρει?Και δνε υπονοω κατι για την εμφανιση σου (η οποια ειναι αθλια ), αλλα...νταξ ξερω γω....δυσκολο μου φαινεται. Βεβαια ισως εχει να κανει με το οτι εγω δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο και για αυτο μου φαινεται αδιανοητο
Υπαρχουν.
Το θεμα ειναι πως θα πλασαρεις τον εαυτο σου αρχηκα, πως θα την κανεις να νιωθει ανετα μετεπειτα και στο τελος πως θα την κανεις να χει αρκετη περιεργεια, ωστε να παρει τηλ.
Ναι μεν εχει αρκετη σημμασια η εξωτερικη εμφανιση, αλλα μονη της δεν κανει τιποτα.Αν της την πεσεις με το που την γνωρησες 'Γεια, Αλεξανδρος, ωραια βυζια' στο τελος της βραδιας και το δικο της κιν να παρεις, στην καλυτερη θα μιλησεις με τον υδραυλικο της γειτονιας της.
Δεν πιανει παντα, αλλα αφου δεν εκατσε, δεν εκατσε. C' est la vie.@skye
Ασε που αν της πεις οτι εισαι φωτογραφος και δει την μαουνα απ οξω, τελος, θα νομιζει οτι δουλευεις τουλαχιστον του Ταϊμς κ ολα ετοιμα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μη σου φαινεται καθολου αδιανοητο τεμπελοσκυλο...απλα χρειαζεται να εισαι γαμω τα παιδια οπως εγω.. και κυριως να εχεις στυλ.. ειναι το παν θα ελεγα.. πινω καμπαρι και η γκομενα απεναντι γουσταρει
αν βγαινεις με ραλλυε λετσικη φορμιτσα και ρουχα απ'το ζαρα δε σου καθεται ουτε μεταναστρια..
ενω αν εισαι τιγκα σε γκουτσι φεντι πραντα οπως εγω απ'τη κορυφη ως τα νυχια και κινητο αι φοουν κ στυλατο αμαξακι σου καθονται ολες οι μοντελες που θελουν να σου φανε χρημα κ καλα.. ειδικα αμα το παιζεις καπιταλας ξερογλειφονται γτ απ'την πεινα να περασεις σε τετοια φαση μονο πουλωντας το νινι σου (που θα το εκανες ετσι κ αλλιως) δεν ειν' και λιγο... εγω χτυπαω και αντε γεια μετα κ βγαζω κακο ονομα στους αντρες οτι ειμαστε ολοι μαλακες... αλλα ετσι ειναι αυτα, εγω κανω ολες τις πουστιες και την πληρωνουμε ολοι μαζι (αλληλεγγυη μεν)
αμα δεν εχεις στυλ εμφυτο δε γκαμεις πραμα πηγαινε σε στυλιστα κ θα δεις ποσα τηλεφωνα απο μοντελες θα σκανε στο πανακριβο κινητο σου.. αμα δεν εχεις φραγκα απαλλοτριωσε κανενος χλιμιτζουρα αμαξια μηχανες και σινιε παπουτσακι... στα @@ σου ολα!
αλλο το καμακι στο μαγαζι φιλε και αλλο δινω σε μια το τηλ και περιμενω να με παρει.
η γυναικα ΠΟΤΕ δεν θα σε παρει πρωτη τηλ ειδικα αν σε γνωριζει μεσα απο εναν διαλογο του ενος λεπτου στο δρομο.
καταρχην σε περνανε για εγωιστη(σου λεει ,τα θελει στο πιατο ο τυπος)
υστερα δεν παιρνει για τον απλουστατο λογο οτι καρφωνεται ανεπανορθωτακαι τελος ,αμα δεν την κυνηγησεις δεν εχει αξια το θεμα ,ειδικα γιαυτην
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μη σου φαινεται καθολου αδιανοητο τεμπελοσκυλο...απλα χρειαζεται να εισαι γαμω τα παιδια οπως εγω.. και κυριως να εχεις στυλ.. ειναι το παν θα ελεγα.. πινω καμπαρι και η γκομενα απεναντι γουσταρει
δεν υπάρχεις ρε συ πολύ θα ήθελα να σε είχα στο στρατό στον ίδιο θάλαμο δεν θα ήθελα να απολυθώ από το γέλιο
-
στυλατο αμαξακι
Mito;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η γυναικα ΠΟΤΕ δεν θα σε παρει πρωτη τηλ ειδικα αν σε γνωριζει μεσα απο εναν διαλογο του ενος λεπτου στο δρομο.
καταρχην σε περνανε για εγωιστη(σου λεει ,τα θελει στο πιατο ο τυπος)
υστερα δεν παιρνει για τον απλουστατο λογο οτι καρφωνεται ανεπανορθωτακαι τελος ,αμα δεν την κυνηγησεις δεν εχει αξια το θεμα ,ειδικα γιαυτην
αναλογα τη γκομενα , τη φαση στην οποια βρισκεται, το επιπεδο της σε σχεση με σενα, το ποσο πολυ σε γουσταρει..
ειναι ολα σχετικα και οι γκομενες δεν ειναι τοσο βουρλα πλεον, κανουν κι αυτες κινησεις αμα γουσταρουν, δεν περιμενουν το greek kamaki
επισης τα περι ρουχων και αυτοκινητων τα κοιταζουν τα τσολια και τα σουργελα.. αλλωστε και μια απλη φορμα να φορας φαινεσαι τι επιπεδου ατομο εισαι (οχι απαραιτητα οικονομικου, αλλα αισθητικου σιγουρα) , δε χρειαζεται να κυκλοφορεις λατερνα και αμα ειναι να σε γουσταρει ή να σου ταιριαζει (με μια πρωτη ματια δε μιλαμε για χαρακτηρα) θα υπαρξει η 'σπιθα' εκτος αν ειστε και οι 2 γιδια
και ευτυχως που πλεον παιρνουν και οι γκομενες τηλεφωνο
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)