-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τον τίτλο του θέματος μπορεί κάποιος να μου τον εξηγήσει;
Εντάξει, το ότι σου κάθονται για το ακριβό σου αυτοκίνητο, κατανοητόν.
Η εκδίκηση; Ποιος εκδικείται ποιον και για ποιο πράγμα;Σου λέει η γυναίκα.Γιατί εμείς οι γυναίκες να μην όδηγούμε ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα? Γιατί να βλέπουμε όλο άντρες με φερράρι και λαμποργκίνι να μας λένε.....κάνε μωρή στην άκρη?
Οπότε κάτσε να αρχίσουμε να επενδύουμε και εμείς σε ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα γιατί έρχονται δύσκολες μέρες και επιτέλους ........που θα πάει ......θα του πιούμε το αίμα!Ελπίζω να κατάλαβες!
ΥΓ.Ρώτα και τη Σαλώμη να σου πεί.
-
Η Καινούριου έχει φτιάξει βυζί ή είναι ιδέα μου;
-
θα μπορουσε να φτιαξει κατι αλλο πρωτα
-
Νομίζω ότι ούτως ή άλλως είναι 1ο στάδιο βελτίωση. (μαλλιά, μάτια κλπ) Απλά δεν θυμάμαι πέρσυ να είχε τόσο μπαλκόνι...
-
edit [mod]
-
μπουζάο
-
edit [mod]
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μπουζάοε να μου πεις σου αρεσει η μποινγκ
εδω μιλαμε για βραζιλιανες δεν χρειαζονται πλαστικες αυτες ΤΕΛΟΣ! -
Νομίζω ότι η Βραζιλία ειδικά (και γενικά η Λατινική Αμερική) είναι από τις χώρες όπου η πλαστική χειρουργική ανθεί περισσότερο και από τις ΗΠΑ.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μπουζάο
ε να μου πεις σου αρεσει η μποινγκ
εδω μιλαμε για βραζιλιανες δεν χρειαζονται πλαστικες αυτες ΤΕΛΟΣ!Εξαρτάται από τα γούστα ρε συ
(για boeing πλάκα έκανα φυσικά ) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι η Βραζιλία ειδικά (και γενικά η Λατινική Αμερική) είναι από τις χώρες όπου η πλαστική χειρουργική ανθεί περισσότερο και από τις ΗΠΑ.στηθους (καθοτι κοστιζει 400 δολλαρια η 700 ρεις ολοι εκει κανουν
οπως ολοι κανουν εκει λευκανσεις δοντιων -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μπουζάο
ε να μου πεις σου αρεσει η μποινγκ
εδω μιλαμε για βραζιλιανες δεν χρειαζονται πλαστικες αυτες ΤΕΛΟΣ!Εξαρτάται από τα γούστα ρε συ
(για boeing πλάκα έκανα φυσικά )ναι ναι
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νομίζω ότι ούτως ή άλλως είναι 1ο στάδιο βελτίωση. (μαλλιά, μάτια κλπ) Απλά δεν θυμάμαι πέρσυ να είχε τόσο μπαλκόνι...Σαφως. Την εχω πετυχει στην Πολιτεια το καλοκαιρι με φορεμα και περα οτι ηταν μεγαλο κοιταζε και στο θεο, δεν φοραγε και σουτιεν , φαινοταν οτι ηταν Φουστανος
-
Είχε το μικρό καλιγραφικό Φ κάτω από τη νίπλα;
edit [mod]: the question is... who cares?
-
edit [mod]
-
edit [mod]
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:Γελας ,αλλα αυτο καταρριπτει τον μυθο οτι οι γυναικες ενδιαφερονται για ακριβα αυτοκινητα
-
Πάμε πάλι;
Οι Καλλονές έκλεισαν εδώ και καιρό, και ΔΕΝ θα κάνετε μπουρδέλο το παρόν θέμα -
Για να μη μας τη λένε και οι mods ΚΑΡΑ ΟΝ TOPIC
Tην πρόδωσε το Range Rover...
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 03&catId=8
Καλύτερα τώρα;
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)