-
Αλλά το πιο ωραίο απ'όλα ήταν εκείνο το 'για σένανε μπορώ'...
Στ'απόσπασμα να πάω και να χαμογελάω σα να'τανε γιορτή...
Λεπρό να τον φιλήσω...
Φονιά να προσκυνήσω...Ή το...
Άνοιξε πέτρα για να μπω...
Ή το 'άσε με άσε με άσε με να φταις εσύ κι εγώ συγνώμη να ζητάω!!!'...
Αυτά δε θυμάμαι να τα τραγούδαγε άντρας...
Τα μοναδικά σπαραξικάρδια που θυμάμαι να έχει πει άνδρας ήταν...
Ο Διωγμός (Επίλογος) των The Charms (ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!! ΑΠΑΙΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΛΟ ΚΛΑΨΑ), το 'I don't know why I still love you' του Greg Lake, το οποίο ήταν καψουράδικο εντελώς, αλλά είχε και μελωδία το άτιμο, τα 'Empty Rooms', 'Still Got The Blues', 'Story Of The Blues' και 'Nothing's The Same' του Gary Moore (που όμως, παρόλο που σε λιώνανε, δεν ήταν... 'για σένανε μπορώ' ή 'γκάζι ανοιχτό'), και κάποια είτε λαϊκά (π.χ. Βαμβακάρης, Διονυσίου - 'Τι σου φταίει το παιδί' για παράδειγμα) είτε λούμπεν. Αλλά, η καψούρα που έχει πει ο άνδρας ή ήταν καημός, ο οποίος είχε παράπονο, αλλά και αξιοπρέπεια, ή, όταν έλειπε η αξιοπρέπεια, ήταν ΛΟΥΜΠΕΝ και ΕΦΗΜΕΡΟ του κερατά. Ενώ εσάς σας έχουν βάλει σε codependent τραγουδιστικές φάσεις, και σας/μας τις πλασάρουν και ως... κομματάρες (μην ξεράσω σαλαμάνδρες).
-
για πήγαινε και σε Έλληνες τραγουδιστές....
Ρέμο, Βαλάντη, Πλούταρχο, κ.λ.π -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Γιατι, αμφιβάλλεις οτι υπάρχουν πολλές που την πέφτουν σαν παντρεμένους? Οπως έχω ξαναγράψει παλιότερα. Μη δουν βέρα....φυσικά ισχύει και ισχύει και το αντίστροφο, δηλαδή παντρεμένοι που την πέφτουν σε ελεύθερες
πολύ σαπίλα βρε παιδί μου, πολύ... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
μια Βίσση ....Και μετά λίγη ΘεοδωρίδουΚαι, για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, εμείς τα αρσενικά έχουμε τα χόμπυ μας, έχουμε τα στροφιλίκια μας, έχουμε τους κολλητούς μας με τους οποίους κάνουμε τις γουρουνιές μας... Εσείς μόνο το κουτσομπολιό έχετε και τις σχέσεις!
Μην αρχίσουμε τώρα να τραγουδάμε Πλούταρχο ε? ασε.. γιατί οι περισσότεροι αρσενικοί φίλοι μου κατεστραμμένοι είναι από διάφορες γυναίκες
Και για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, εαν θέλεις να πιστέυεις έτσι μπορείς να αυταπατάσαι όσο θέλεις. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να αντιμετωπίσεις την αλήθεια
-
Να μιλάμε για τραγουδιστές, όχι για Πλούταρχο και Βαλάντη. Ο Ρέμος καλός είναι, αλλά δεν έπρεπε να κυλήσει στην καψούρα. Όσον αφορά το Λεμπέση, άργησε αλλά το κατάλαβε πως...
Η ΑΓΑΠΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ!
Και καθόταν και κλαιγόταν στο Βοσκόπουλο... Αντί να πάει για μια τσάρκα στις πονηρές τις γειτονιές και, μετά, να κουτουπώσει την αδερφή και τη μάνα της σκορδόπιστης (πώς το'λεγε ο Jimi Hendrix στο 'Red House'; 'And if my baby don't love me no more, I know her sister will!'), καθόταν και μυξόκλαιγε σα γραία...
Γιώργο μου το μαντίλι σου, τι το'χεις λερωμένο, το γέμισες με μύξες, πάει το μαντιλάκι...
Αλλά εντάξει τώρα, ο Πλούταρχος λούμπεν είναι, όπως κι ο Βαλάντης. Άκου 'έχω ανάγκη να σε λατρεύω απελπισμένα!' Δεν πάει ο χλιάρας σ'έναν μουρλογιατρό να κοιταχτεί! Αλλά τι να σου κάνουν κι οι μουρλογιατροί, κι αυτοί χειρότεροι είναι απ'τους τρελούς...
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
πάντως για το shopping ποτέ δεν κατάλαβα πως όταν είσαι στεναχωρημένος μπορείς να πας να ψωνίσεις και να σου φτιάξει το κέφιΕνω ενα οικογενειακό καϊμάκι βίσσυνο ε????
Αλήθεια όταν είσαστε στεναχωρημένοι πως ανεβαίνετε?
(εκατομμύρια λουλούδια στις πίστες)
-
Αυτοί είναι οι καλύτεροι φίλοι σας; Με τέτοιους φίλους, τι ανάγκη έχετε πια από εχθρούς!
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!
Πρέπει κάποτε να καταλάβουν πως το λόμπι των ομοφυλόφιλων τις εκμεταλλεύεται κανονικότατα για να βγάζει λεφτά!
Ρε, είστε σοβαρές όταν λέτε ότι οι gay είναι οι καλύτεροι σας φίλοι;! Αυτοί που σας φθονούν και θα ήταν ευχαριστημένοι αν δεν μπορούσατε να σταυρώσετε άνδρα της προκοπής ώστε να'χουν να παίζουν αυτοί; Και τι 'ενδυματολογικές προτάσεις' να σας κάνουν που τα γούστα τους είναι για σφαλιάρες;! Όποτε τυγχάνει να δω 'επίδειξη μόδας' στην TV ή βιτρίνες ακριβών μαγαζιών δεν ξέρω αν πρέπει να κυλιστώ κάτω από τα γέλια ή να αρχίσω τα μπινελίκια!!!
Τελικά είστε πολύ πιο αφελείς από εμάς μου φαίνεται! Δε συμβουλεύεστε και καναν άνδρα πότε-πότε λέω εγώ μπας και σας ξεστραβώσει και αρχίσετε να ντύνεστε όπως σας αξίζει;
-
Μαίρη, δεν ξέρω για τους φίλους σου τι κακό δρόμο έχουν πάρει, αλλά εμείς στην παρέα μου προστατεύουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι και μας κάνει τη λαδιά η σκορδόπιστη, κανονίζουμε και με πονηρές τσάρκες όχι απλά να τον κάνουμε να την ξεχάσει, αλλά μετά από λίγο να μη θυμάται ούτε πώς τη λέγανε. Οπότε πλέον, τρέχει αυτή για επανασύνδεση στο 'γιατί δε μου δίνει πια σημασία; Αφού ΕΓΩ του έριξα χυλόπιτα, γιατί με φτύνει τώρα;' και να της τρίβουμε ομάδι τη μάπα τση στο χώμα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δε συμβουλεύεστε και καναν άνδρα πότε-πότε λέω εγώ μπας και σας ξεστραβώσει και αρχίσετε να ντύνεστε όπως σας αξίζει;Μεταξύ μας, Κώτσο, άμα ακούσουν κάτι δοχεία τεστοστερόνης σαν κι ελόγου μας, μάλλον θα κυκλοφορούν με υποψίες ενδυμάτων...
-
αφού το θέμα πέρασε στα καψουροτράγουδα....
ένα είναι το άσμα των ασμάτων και αν δεν σκοτωθώ καμια μέρα την ώρα που το ακούω και οδηγώ!!!
BABE I'M GONNA LEAVE YOU
LED ZEPPELIN -
Ο χρήστης salome έγραψε:
πάντως για το shopping ποτέ δεν κατάλαβα πως όταν είσαι στεναχωρημένος μπορείς να πας να ψωνίσεις και να σου φτιάξει το κέφι
Ενω ενα οικογενειακό καϊμάκι βίσσυνο ε????
Αλήθεια όταν είσαστε στεναχωρημένοι πως ανεβαίνετε?
(εκατομμύρια λουλούδια στις πίστες)
γμτ. όταν είμαι στεναχωρημένη ούτε μπορώ να φάω
μου κόβεται η όρεξη εντελώς.
το μόνο που με ανεβάζει είναι οι φίλες μου και οι βλακείς που αρχίζουμε να λέμε έτσι ώστε μου φτιάχνουν το κέφι!!!!
και μετά λένε ότι οι γυναικίες φιλίες είναι λυκοφιλίες!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αφού το θέμα πέρασε στα καψουροτράγουδα....
ένα είναι το άσμα των ασμάτων και αν δεν σκοτωθώ καμια μέρα την ώρα που το ακούω και οδηγώ!!!
BABE I'M GONNA LEAVE YOU
LED ZEPPELINΩχ ελα παναγια μου !!!
Παραδοξος αλλα θα συμφωνησω οπως και το
Του Jon Bon Jovi το ALWAYS !! -
Μαίρη, όταν είμαστε στεναχωρημένοι, όντως το ρίχνουμε έξω! Σιγά μην κάτσουμε να κλάψουμε, να πλαντάξουμε και να γίνουμε αρσενικές Οφηλίες! Θα πάμε, θα πιούμε, θα γλεντήσουμε, θα πάμε σε πονηρά στέκια και μετά θα την ξεγράψουμε την περί ης ο λόγος.
-
DEEP PURPLE - LADY DOUBLE DEALER
PETER GREEN & FLEETWOOD MAC - STOP MESSIN' ROUND
GUNS'N'ROSES - BACK OFF BITCH
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αλήθεια όταν είσαστε στεναχωρημένοι πως ανεβαίνετε?Μμμμ... να σου πω:
- Στροφιλίκια.
- Κουβέντα στο τηλέφωνο με φίλο/φίλη για τις ανθρώπινες σχέσεις (που είναι να τις χ3σεις).
- Στροφιλίκια.
- Μια καλή κωμωδία στην τηλεόραση τύπου 'Μια τρελή απίθανη πτήση'.
- Στροφιλίκια.
- Το ...4TForum
Α, κι αν το ξέχασα, τα στροφιλίκια!
Μεταξύ μας, Κώτσο, άμα ακούσουν κάτι δοχεία τεστοστερόνης σαν κι ελόγου μας, μάλλον θα κυκλοφορούν με υποψίες ενδυμάτων...
Ρε κάρφαρε!
-
Ε, σύντροφε, ξεχνάς ότι:
-
Μεταξύ κατεργαραίων πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια
-
Οφείλουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας, καθώς μέσα στο προτσές της όλης διεργασίας της... Τι ΜΛΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ!;!;!;!;!
-
-
Ðþò åßíáé äõíáôüí êÜðïéïé ðïõ äåí ðïëõ÷ùíåýïõí åóÜò ôéò 'ìïýíôæåò' (üðùò óáò áðïêáëïýí óôá êáëéáñíôÜ) íá óáò êÜíïõí Üøïãåò åíäõìáôïëïãéêÝò ðñïôÜóåéò, ôç óôéãìÞ ðïõ óõíÞèùò ïé ßäéïé êõêëïöïñïýí óáí îåãïöéáóìÝíåò ëáôÝñíåò;¶óå ðéá ôçí Üëëç áðüäåéîç ãéá ôï ðüóï óáò áãáðÜíå... Ðïõ ðëáóÜñáíå êÜôé ìéóéáêÜ óáí ôçí Ôïõßãêé êáé óáò âÜëáíå íá ëéìïêôïíåßôå ãéá Ýíá ãñáììÜñéï êáé óáò ÷þóáíå óôç ìÜðá êÜôé öáíôÜóìáôá ôýðïõ Kate Moss, ðïõ ôñÝöïíôáé ìå êïêáÀíç êáé èñåðôéêÜ óõóôáôéêÜ ðïõ áðïññïöÜ ç åðéäåñìßäá áð'ôá êáëëõíôéêÜ êáé óáò âÜëáíå íá âÜöåôå ôá ìÜôéá óáò Ýôóé ðïõ íá ìïéÜæïõí óá íá'÷åôå îåíõ÷ôÞóåé ðÝíôå âäïìÜäåò êáé íá'÷åôå öÜåé êáé îýëï ìáæß...
Áõôïß åßíáé ïé êáëýôåñïé ößëïé óáò; Ìå ôÝôïéïõò ößëïõò, ôé áíÜãêç Ý÷åôå ðéá áðü å÷èñïýò!
Eì ðùò áëëßùò èá ôéò îåöïñôùèïýí ãéá íá Ý÷ïõí ðåäßï åëåõèåñï .
ÅðéðëÝïí ôçò ÷áæïìÜñáò äåí êáôáëáâáßíïõí üôé ïé Ý÷ïõí ôï ßäéï óêïðü ìå áõôÝò: Ôïõò åëá÷éóôïõò åíáðïìåéíáíôåò ÁÍÔÑÅÓ -
Εγώ πάντως έχω ορκιστεί σ'όλους τους πατρώους θεούς πως ό,τι κι αν γίνει, θα μείνω άνδρας, ακόμα κι αν (ή μάλλον, ιδίως αν) μείνω ο τελευταίος πάνω στη γη...
Ώπα, σα χοντρό δεν είναι αυτό; Μετά πώς θα τις προλαβαίνω όλες; Και θα πρέπει να βολεύω και τις σαβούρες; Αμάν...
-
καθώς μέσα στο προτσές της όλης διεργασίας της...Ωχ! Είχα να ακούσω ...κνίτικα από τη σχολή! Βρε Κωνσταντίνε, τι μου θύμισες! Στρουχτούρες , νομενκλατούρες και άλλα φαιδρά!
-
Αφού κατέεις το μωρέ Κωστή πως έχω πια ξεφύγει!
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)