-
Να συγκρατήσουμε πάντως κάτι σημαντικό...
Το ʼ85 ήρθε στην Αθήνα η Ελβετίδα καλλονή του σινεμά -και διαχρονικό Bond girl- Ούρσουλα Αντρες και ο Ερρίκος, «οπλισμένος» με την αρρενωπότητά του, της πρότεινε να πάνε βόλτα με την Cadillac του μπαμπά του. Εκείνη η νύχτα ήταν σημαδιακή καθώς ξεκίνησε ένας δεσμός με την Ούρσουλα που διήρκεσε για δύο χρόνια.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:ysterical:Να συγκρατήσουμε πάντως κάτι σημαντικό...
Το ʼ85 ήρθε στην Αθήνα η Ελβετίδα καλλονή του σινεμά -και διαχρονικό Bond girl- Ούρσουλα Αντρες και ο Ερρίκος, «οπλισμένος» με την αρρενωπότητά του, της πρότεινε να πάνε βόλτα με την Cadillac του μπαμπά του. Εκείνη η νύχτα ήταν σημαδιακή καθώς ξεκίνησε ένας δεσμός με την Ούρσουλα που διήρκεσε για δύο χρόνια.
Aυτοί ευνοούνται πάντα. Το ίδιο είναι να την πας με το δικό σου 106, το ίδιο με το καγιέν του μπαμπά? (που έχει και χώρο )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παρεπιπτοντος ήταν η Μις ,,,,,,κάποιου νησιου (ψωνάρα ) του '96 ,,,΄'97 ,,αν θυμάμαι καλά!
Μις λειψή?
Ήταν μια κοπελάρα ,σεξοκοπελάρα θα έλεγα που είχε και δύο 'ρουφιάνες' δίπλα που την έγλυφαν .Μεγάλη ψωνάρα.Τότε επιστράτεψα το σπίτι φίλου στη Σαρωνίδα αφού έλεγα ότι ειμαι μάνατζερ αθλητών του μπάσκετ και με φράγκα κτλ.+ την γοητεία μου οπότε περάσαμε καλά .
Eden παραλία και μαύρο Λιθάρι ,custom μηχανή με νιτρομπούκαλο ,καλά ήταν για ένα καλοκαιράκι!
Κατα τα άλλα ήμουν ειλικρινής τύπος
Όμως δεν αξίζει να το καθιερώσεις γιατί η ξεφτίλα δεν αργεί να έρθει.Το 90% των περιπτώσεων κοιτούν το πορτοφόλι και το αυτοκίνητο και μετά όλα τα άλλα.Είναι γεγονός!
Ήταν όντος Μις αλλά αυτό δε λέει τίποτα ! Ενός νησιού που δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα ,,,,, ,,,,,πραγματικά! -
Τότε επιστράτεψα το σπίτι φίλου στη Σαρωνίδα αφού έλεγα ότι ειμαι μάνατζερ αθλητών του μπάσκετ και με φράγκα κτλ.+ την γοητεία μου οπότε περάσαμε καλά .
respect
-
Ο τζερι μαγκουαιρ στο φορουμ των 4τ
-
Καμμία σχέση.!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εγω ειχα συμμαθητρια την βικυ κ. γνωστη τηλεπαρουσιαστρια και μοντελο
Της ελεγα να βγουμε και με εκλανε κανονικα
Μια μερα ειχα παρει την virago ενος φιλου να παω σχολειο και ερχεται και μου λεει να την παω βολτα της απαντησα με τον ιδιο τροποΑν ήθελες να τη γαμήσεις μαλακία έκανες... Απλά μαθηματικά...
Aν ειναι αυτη που καταλαβα τοτε μλκια εκανες.
Τοτε δεν ηταν τιποτα μια απλη κοπελα σαν ολες τις αλλες ,δεν λεω ομορφη αλλα υπηρχαν κι αλλες στην κατηγορια της
Αλλα αυτα τα ψωνια μου την εδιναν παντα -
Mάγκες αγόρασε η ξαδέρφη μου ένα φιατάκι 500αρακι πριν 2 μήνες και μου το έδωσε την Παρασκευή να της το πάω σε ένα συνεργείο κάπου στον Πειραιά για σέρβις, ξεκινώντας από Περιστέρι.
Το αμάξι είναι για πολύ λίγα πράγματα, αρκετά αργό, λίγο βάρκα σε λακούβες, κρατήματα όχι και τα καλυτερα που έχω δει, με χαμηλή όμως κατανάλωση, δεν κουνήθηκε γραμμή η βελόνα και είχα πήξει στην κίνηση 2,5 ώρες έφαγα στο δρόμο και ωραίο design μέσα, αλλά και καλή γκομενοπαγίδα. Εισέπραξα αρκετό κοίταγμα με χαμογελάκια και βλέμματα πολλά υποσχόμενα.
Είναι και άσπρο ( ) αρκετά gay χρώμα αλλά οι γκομενίτσες έδειξαν να λιγουρεύονται.
Ελπίζω όχι για το αυτοκίνητο -
αρκετα gay χρωμα το ασπρο?
-
Ευτυχως που παρα τριχα δε πηρα ασπρο το δικο μου...
Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
-
Στο συγκεκριμμένο αυτοκίνητο λέω για το άσπρο ότι είναι gay. Γνώμη μου. Ενώ πχ σε μαύρο είναι πιο καλά τα πράγματα
-
οι γυναίκες έχουν μια πιο κοινωνική και φιλική τάση προς τους gay γιατί νιώθουν πιο ασφαλείς
-
Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;
To αντίθετο ισχυει προφανώς.
-
Πιο ασφαλής ως προς τους σκοπούς του φίλου τους εννοεί. Ο γκεϊ φίλος θέλει φιλία μόνο, ο άντρας φίλος πιθανόν να θέλει παραπάνω από φιλία.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
, ο άντρας φίλος πιθανόν να θέλει παραπάνω από φιλία.ένα φιλικό που είναι και το καλλίτερο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
, ο άντρας φίλος πιθανόν να θέλει παραπάνω από φιλία.
ένα φιλικό που είναι και το καλλίτερο
Και μετά άλλο ένα...
-
-
Μ@λ@κι3ς στον κύβο λέω εγώ. Ασφάλεια μια γυναίκα δεν νιώθει ποτέ διπλα σε έναν ντιντί ακόμα και ετσι όπως το θέτετε.
Η γυναίκα αν μυριστεί κουνίστρα ούτε βλέμμα δε ρίχνει.Έχει επικρατήσει αυτή η άποψη που λέτε κυρίως από 'άντρες' που προσπαθούν να δικαιολογηθούν που είναι μόνοι τους ή από κάτι βλάκες που θέλουν μονίμως να μειώνουν τους άλλους λόφω κόμπλεξ. Και αυτό ισχύει και στην περίπτωση των γυναικών.
-
Είπαμε, αφάλεια ως προς τα κίνητρα φιλίας του άλλου, όχι ασφάλεια σαν γυναίκα. Τι δεν καταλαβαίνεις...?
-
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Τόλη από τους δυο ξένους...
Γυναίκες & Ακριβά Αυτοκίνητα ΙΙΙ (Η εκδίκηση)