-
Μη περιμενεις καμμια τρελλη αποκαλυψη, δεν εχω καταλαβει τι περιμενεις να δεις αν με γνωρισεις. Μπορεις να ρωτησεις κ ενα μελος που πριν κανα εξαμηνο εψαχνε ενα τευχος των 4Τ κ συναντηθηκαμε στο Πειραια κ του το εδωσα.
Το θεμα ειναι απλο: μπροστα στη πιθανοτητα να εχω θεμα με 1-2-4-7-10 φουσκωτους της νυχτας, χρησιμοποιω κ εγω οτι οπλο διαθετω. Δηλαδη το αυτοκινητο. Οποιος εχει τα @@, ας προσελθει
-
Επανηλθε η ταξη, γιατι στην αρχη της προηγουμενης σελιδας φανηκε οτι ειχαμε χασει τον kacey που ξεραμε!
-
Πάντως αυτό με το σκίσιμο του 5ευρου όντως ήταν πολύ επιτυχημένο καψόνι στον παρκαδόρο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πάντως αυτό με το σκίσιμο του 5ευρου όντως ήταν πολύ επιτυχημένο καψόνι στον παρκαδόρο.βεβαια θα ηταν καλυτερο να του δινε σχισμενο 50 ευρο...αλλα η κριση,...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μη περιμενεις καμμια τρελλη αποκαλυψη, δεν εχω καταλαβει τι περιμενεις να δεις αν με γνωρισεις. Μπορεις να ρωτησεις κ ενα μελος που πριν κανα εξαμηνο εψαχνε ενα τευχος των 4Τ κ συναντηθηκαμε στο Πειραια κ του το εδωσα.Το θεμα ειναι απλο: μπροστα στη πιθανοτητα να εχω θεμα με 1-2-4-7-10 φουσκωτους της νυχτας, χρησιμοποιω κ εγω οτι οπλο διαθετω. Δηλαδη το αυτοκινητο. Οποιος εχει τα @@, ας προσελθει
καποτε ενας εδω ειχε στραπατσαρει μερικους με το αυτοκινητο οταν του την επεσαν για ξυλο
-
που?λινκ!!!!!!!!!!!!!
-
πανε πολλα χρονια απο τοτε
-
σε αυτο το φορουμ ειναι?υπαρχει ακομα το ποστ?
-
οχι, μιλαμε για 25-30 χρονια πριν
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
οχι, μιλαμε για 25-30 χρονια πρινΠοσο είσαι εσύ ;
-
ε τοσο ειμαι κι εγω, μου το εχει πει ο πατερας το συμβαν αλλα το εχω ακουσει και απο πολους αλλους
-
Πηγε ο αδερφος μου χθες σε ενα γαμο στο Mojito Bay και οι παρκαδοροι δεν σου επετρεπαν καν να παρκαρεις μονος. Επιπλεον σου κρατουσαν και τα κλειδιά. Για χρηματα δεν ρωτησα. Προσωπικα το βρισκω απαράδεκτο και ποτε μου δεν θα αφηνα τα κλειδιά ουτε καν απο το εταιρικο μου.
-
Προτιμώ να μην παρκάρει/ξεπαρκάρει ο κάθε μεθυσμένος μόνος του.
Σε ξενοδοχείο μου έχει τύχει όχι απλά να μην παρκάρεις μόνος σου, αλλά ακόμη και για να πας να πάρεις κάτι σε συνοδεύει υπάλληλος. Αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. -
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Πηγε ο αδερφος μου χθες σε ενα γαμο στο Mojito Bay και οι παρκαδοροι δεν σου επετρεπαν καν να παρκαρεις μονος. Επιπλεον σου κρατουσαν και τα κλειδιά. Για χρηματα δεν ρωτησα. Προσωπικα το βρισκω απαράδεκτο και ποτε μου δεν θα αφηνα τα κλειδιά ουτε καν απο το εταιρικο μου.Παντού στο εξωτερικό έτσι γίνεται αλλά εδώ η αγάπη του Έλληνα για το τροχοφόρο του φτάνει σε παρανοικά επίπεδα.
Γνωστός μου είχε μαγαζί με ένα μικρό υπόγειο πάρκιν. Στην αρχή άφηνε μόνους τους πελάτες να παρκάρουν, αλλά επειδή η διαμόρφωση ήταν περίεργη γίνονταν πολλά μικροατυχήματα.
Οπότε μετά προσέλαβε οδηγούς να τα παρκάρουν, όμως οι πελάτες θέλανε να τα παρκάρουν μόνοι τους και γίνονταν φασαρίες.
Τελικά το κατάργησε εντελώς το πάρκιν και ησύχασε
Υπόψιν και στις δύο περιπτώσεις ήταν δωρεάν.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παντού στο εξωτερικό έτσι γίνεται αλλά εδώ η αγάπη του Έλληνα για το τροχοφόρο του φτάνει σε παρανοικά επίπεδα.
δεν ειναι αγαπη για το αυτοκινητο,ειναι μαλακια του Ελληνα που νομιζει οτι εαν οδηγησει αλλος το αυτοκινητο του θα το μαγαρισει.
Δεν γουσταρεις να σου το οδηγουν αλλοι? Μην πηγαινεις σε παρκινγκ κουκλιτσα μου.Πηγαινε με ταξι,με τα ποδια,με το δευτερο ρδελο σου που δεν σε νοιαζει.
Εμ θελουν να χρησιμποιησουν το παρκινγκ,αλλα οπως θελουν ΜΟΝΟ αυτοι. -
Είναι μαλάκας ο έλληνας οδηγός αλλά είναι μαλάκας και αντιεπαγγελματίας και ο Έλληνας παρκαδόρος. Να τα λέμε αυτά.
Γενικώς δλδ είμαστε μαλάκες. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Παντού στο εξωτερικό έτσι γίνεται αλλά εδώ η αγάπη του Έλληνα για το τροχοφόρο του φτάνει σε παρανοικά επίπεδα.
Γνωστός μου είχε μαγαζί με ένα μικρό υπόγειο πάρκιν. Στην αρχή άφηνε μόνους τους πελάτες να παρκάρουν, αλλά επειδή η διαμόρφωση ήταν περίεργη γίνονταν πολλά μικροατυχήματα.
Οπότε μετά προσέλαβε οδηγούς να τα παρκάρουν, όμως οι πελάτες θέλανε να τα παρκάρουν μόνοι τους και γίνονταν φασαρίες.
Τελικά το κατάργησε εντελώς το πάρκιν και ησύχασε
Υπόψιν και στις δύο περιπτώσεις ήταν δωρεάν.Δεν είναι αγάπη, αλλά λογική. Στο εξωτερικό δεν ξέρω τι κάνουν, ούτε αν το κάνουν σωστά. Σίγουρα πάντως δεν είναι απαραίτητο ότι το κάνουν καλύτερα. Είχα την τύχη/ατυχία να έχω γνωστό παρκαδόρο και δε θέλω να θυμάμαι αυτά που μου έλεγε. Όπως επίσης πολλάκις έχουν γίνει παρανομίες και ζημιές από τους 'επαγγελματίες' του χώρου. Και δεν είναι μόνο αυτό. Στο αυτοκίνητο του ο καθένας μπορεί να έχει πολλά παραπάνω από την άδεια του οχήματος. Από GPS μέχρι ότι θέλει. Για ποιο λόγο λοιπόν να εμπιστευτώ την περιουσία μου σε έναν ξένο. Όχι μόνο να την παρκάρει, αλλά και να κρατήσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου?
δεν ειναι αγαπη για το αυτοκινητο,ειναι μαλακια του Ελληνα που νομιζει οτι εαν οδηγησει αλλος το αυτοκινητο του θα το μαγαρισει.
Δεν γουσταρεις να σου το οδηγουν αλλοι? Μην πηγαινεις σε παρκινγκ κουκλιτσα μου.Πηγαινε με ταξι,με τα ποδια,με το δευτερο ρδελο σου που δεν σε νοιαζει.
Εμ θελουν να χρησιμποιησουν το παρκινγκ,αλλα οπως θελουν ΜΟΝΟ αυτοι.Είναι μαλακία το να μη θέλω να μου χτυπήσει το αμάξι το 18χρονο μαλακιστήρι που επειδή έκανε 5 μέτρα με Μερσεντέ νομίζει ότι έμαθε και να οδηγεί? Ή είναι μαλακία το να μη θέλω να μου έρθει κλήση για παράνομο παρκάρισμα, ενώ εγώ θεωρούσα ότι το αυτοκίνητο μου είναι ασφαλές στο πάρκινγκ. Είναι μήπως μαλακία που δε θέλω να κλειδιά του αυτοκινήτου μου να είναι στα χέρια μπαμπουίνων που δεν τους ξέρω και δε με ξέρουν? Ή μήπως αυτοί οι 'επαγγελματίες' πληρώνονται τόσο καλά που δεν έχουν ανάγκη να κάνουν και παρανομίες.
Αν είναι έτσι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα φαντάζομαι να μου δώσεις το αυτοκίνητο σου να κάνω μία βόλτα προς Πάρνηθα μεριά. Δε νομίζω να φοβάσαι ότι θα στο μαγαρίσω? Ή ίσως να μου δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού σου. Έχεις κάτι να φοβηθείς?
Σε ένα όμως συμφωνώ. Όταν μιλάμε για ιδιωτικό χώρο, ο ιδιοκτήτης βάζει τους κανόνες. Αν λοιπόν απαιτεί ότι θα το παρκάρει παρκαδόρος, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, εκτός από ένα. Να σηκωθείς να φύγεις, και αν δε θες να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία να πας εκεί με ΜΜΜ ή με ΤΑΞΙ.
Προσωπικά μία φορά έδωσα το αμάξι μου σε παρκαδόρο, στο κτήμα του τότε αφεντικού μου, και έχοντας οπτική επαφή με το αυτοκίνητο συνεχώς. Φυσικά το κλειδί το είχα πάρει πίσω. Εκτός αυτής πάντα ζητάω να παρκάρω μόνος μου και δεν αντιμετοπίζω συχνά πρόβλημα. Αν δεν μου το επιτρέψουν απλά σηκώνομαι και πάω στο δίπλα μαγαζί, ή το αφήνω λίγο πιο μακριά (αν μιλάμε για περίπτωση όπου έχει κανονίσει κάποιος γιορτή κτλ, που δεν μπορώ να αποφύγω.).
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Σε ένα όμως συμφωνώ. Όταν μιλάμε για ιδιωτικό χώρο, ο ιδιοκτήτης βάζει τους κανόνες. Αν λοιπόν απαιτεί ότι θα το παρκάρει παρκαδόρος, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, εκτός από ένα. Να σηκωθείς να φύγεις, και αν δε θες να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία να πας εκεί με ΜΜΜ ή με ΤΑΞΙ.
Προσωπικά μία φορά έδωσα το αμάξι μου σε παρκαδόρο, στο κτήμα του τότε αφεντικού μου, και έχοντας οπτική επαφή με το αυτοκίνητο συνεχώς. Φυσικά το κλειδί το είχα πάρει πίσω. Εκτός αυτής πάντα ζητάω να παρκάρω μόνος μου και δεν αντιμετοπίζω συχνά πρόβλημα. Αν δεν μου το επιτρέψουν απλά σηκώνομαι και πάω στο δίπλα μαγαζί, ή το αφήνω λίγο πιο μακριά (αν μιλάμε για περίπτωση όπου έχει κανονίσει κάποιος γιορτή κτλ, που δεν μπορώ να αποφύγω.).
αυτο λεω Προδρομε!
δεν θελεις να αφησεις κλειδια,οδηγησουν,γρατζουνισουν,βολταρουν? ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ. -
Δίνω το αυτοκίνητο στον παρκαδόρο για ασφάλεια.
Ο pro_crossaro πιστεύει ότι ξέρει να παρκάρει καλύτερα από τον παρκαδόρο και παρκάρει δίπλα μου και με χτυπάει.Ποιος φταίει;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δίνω το αυτοκίνητο στον παρκαδόρο για ασφάλεια.
Ο pro_crossaro πιστεύει ότι ξέρει να παρκάρει καλύτερα από τον παρκαδόρο και παρκάρει δίπλα μου και με χτυπάει.Ποιος φταίει;
Αν το πάρκινγκ δεν φόρεσε ρόδες, τσουλησε και σε χτύπησε....θα έλεγα ο pro_crossaro με το αυτοκίνητο του.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων