-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα περί ΜΜΜ είναι απλά αστεία. Η έξοδος είναι για να περάσεις καλά όχι να ταλαιπωρηθείς.Προσωπικά, όταν βγαίνω προτιμώ ΜΜΜ, ταξί, πόδια ή οτιδήποτε άλλο από το:
α) Να μην μπορώ να πιώ γιατί έχω να οδηγήσω
β) Να τρώω την κίνηση μέχρι να φτάσω και μετά να κάνω κύκλους για να βρω θέση να παρκάρωΤα οποία συνιστούν κατά τη γνώμη μου πολύ μεγαλύτερη ταλαιπωρία. Από τη μεριά μου θεωρώ αστεία τη νοοτροπία που λεεί πως επειδή έχω αυτοκίνητο, ΠΡΕΠΕΙ να το χρησιμοποιήσω σε κάθε περίσταση, ανεξάρτητα με το αν ενδείκνυται ή όχι.
-
πες του οτι εχει θεμα, και καλα, το αμαξι με τα ηλεκτρικα και δεν ξεκιναει παντα και ισως χρειαστω οδικη...
να δεις που θα σε βαλει φατσα μπροστα και τα κλειδια δικα σου, και δεν θα αφησει κανενα να σε κλεισει.
Δ Ο Κ Ι Μ Α Σ Μ Ε Ν Ο -
Ξεφευγουμε, εκπροσωπος των πολιτων στην Βουλη των... (τελος παντων) ειχε πει οτι ειναι ξεφτυλα να χρησιμοποιεις τα ΜΜΜ. Ποσο χαμηλα μπορει να πεσει καποιος για να 'διασκεδασει' και να δεις κωλους και βυζια ζωντανα μπροστα του;
Πρωτη ξεφτυλα τα ΜΜΜ και μετα ο υπερτατος εξεφτελισμος να σε εγκρινει ο πορτιερης, να σου κανει την τιμη να δεχθει τα χρηματα σου. -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
kacey αυτό που λέω το έχω κάνει (πάνω από μία φορά, για την ακρίβεια παίζει να το έχω κάνει περισσότερες φορές, από όσες έχω χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο για την ίδια δουλειά), αλλά όχι από Κηφισιά, αλλά από Ηράκλειο.
Βέβαια όπως ξαναείπα έχει περάσει πάνω από χρόνος που έχω να βγω στην περιοχή.Το Κηφισια-Νεο Φαληρο, μεσα στο τρενο, καλοκαιριατικα, πως το παλευεις (ζεστη)? Επισης, το 1,5 ωρα πηγαινε κ το 20ε γυρνα (με ταξι, διπλη ταριφα)?
-
Ξαναγράφω Ηράκλειο-Φάληρο έχω κάνει, και εκείνες τις ώρες δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, ούτε έχει κίνηση. Και κάθεσαι μια χαρά, και ψιλοδροσιά έχει.
Το 1,5 ώρα πήγαινε δε με ενοχλεί. Με το αμάξι θα έκανα το 1/3 ίσως, αλλά θα χάλαγα πολλαπλάσια λεφτά από το 1,40Ε που στοιχίζει το εισητήριο. Για την επιστροφή έπαιρνα ξανά τραμ, πήγαινα Σύνταγμα και από εκεί έπαιρνα ΤΑΞΙ και πήγαινα πάλι Ηράκλειο, που σίγουρα ότι ώρα και να είναι δε στοιχίζε 20Ε. Μιλάω πάντα για όταν το έκανα, κάνα+ χρόνο πίσω. Πλέον σε ΤΑΞΙ δεν μπαίνω για κανένα λόγο. Προτιμώ να περπατήσω.
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αν έχεις αυτοκίνητο και παρόλα αυτά μπαίνεις σε τραμ , προαστιακός , λεωφορεία , αεροπλάνα κλπ κάπου έχεις χάσει το νόημα του αυτοκινήτου που είναι να σου διευκολύνει τη ζωή και όχι να σου σπάει τα @@Πάντα αν βόλευε να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα αξιόλογα ΜΜΜ (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ), τα προτιμούσα 100%. Ακόμα και όταν ήμουν οικονομικά ανετότατος. Και μόνο η ταλαιπωρία που θα γλιτώσω (παρκάρισμα, κίνηση, νεύρα...) αξίζει τον κόπο. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούσα σε διαδρομές που δεν βόλευε η συγκοινωνία, ή για καμία βραδυνή βόλτα (Λιμανάκια, Σούνιο κτλ). Φυσικά πάντα προσπαθούσα να αποφύγω τα ΑΘΛΙΑ λεωφορεία. Οπότε για να πάω Αγ. Παρασκευή για παράδειγμα προτιμούσα το αυτοκίνητο.
Μετά τη θητεία μου, που έμεινα άνεργος, κόπηκε σχεδόν ολοκληρωτικά το αυτοκίνητο (το είχα αφήσει 6 μήνες ακούνητο) και χρησιμοποιούσα ποδήλατο ή οποιοδήποτε ΜΜΜ. Όποτε χρειάστικα λεοφορείο ταλαιπορήθηκα απίστευτα. Χάλια μαύρα. Αλλά το τρένο και το μετρό είναι πολύ αξιόλογα και τακτικά ΜΜΜ.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ξαναγράφω Ηράκλειο-Φάληρο έχω κάνει, και εκείνες τις ώρες δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, ούτε έχει κίνηση. Και κάθεσαι μια χαρά, και ψιλοδροσιά έχει.Το 1,5 ώρα πήγαινε δε με ενοχλεί. Με το αμάξι θα έκανα το 1/3 ίσως, αλλά θα χάλαγα πολλαπλάσια λεφτά από το 1,40Ε που στοιχίζει το εισητήριο. Για την επιστροφή έπαιρνα ξανά τραμ, πήγαινα Σύνταγμα και από εκεί έπαιρνα ΤΑΞΙ και πήγαινα πάλι Ηράκλειο, που σίγουρα ότι ώρα και να είναι δε στοιχίζε 20Ε. Μιλάω πάντα για όταν το έκανα, κάνα+ χρόνο πίσω. Πλέον σε ΤΑΞΙ δεν μπαίνω για κανένα λόγο. Προτιμώ να περπατήσω.
Αν έχεις αυτοκίνητο και παρόλα αυτά μπαίνεις σε τραμ , προαστιακός , λεωφορεία , αεροπλάνα κλπ κάπου έχεις χάσει το νόημα του αυτοκινήτου που είναι να σου διευκολύνει τη ζωή και όχι να σου σπάει τα @@
Πάντα αν βόλευε να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα αξιόλογα ΜΜΜ (ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ), τα προτιμούσα 100%. Ακόμα και όταν ήμουν οικονομικά ανετότατος. Και μόνο η ταλαιπωρία που θα γλιτώσω (παρκάρισμα, κίνηση, νεύρα...) αξίζει τον κόπο. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιούσα σε διαδρομές που δεν βόλευε η συγκοινωνία, ή για καμία βραδυνή βόλτα (Λιμανάκια, Σούνιο κτλ). Φυσικά πάντα προσπαθούσα να αποφύγω τα ΑΘΛΙΑ λεωφορεία. Οπότε για να πάω Αγ. Παρασκευή για παράδειγμα προτιμούσα το αυτοκίνητο.
kacey καταλαβε:
怎麼回事呢?
עליך לקחת להשתין
તમે ગંભીર ન હોઈ શકે
வியப்பிடை நம்மை விட்டு
यह बहुत अजीब है
-
Τα λεφτά που θα φάμε σε γιατρούς άμα το βρούμε καμια μέρα στουκαρισμένο απο κανα μακάκα περαστικό το έχετε σκεφτεί???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπορεί τα 20 γιούρια να φαίνεται χαζό ποσό εφόσον ο οαρκαδόρος δεν κάνει τίποτα, αλλά μια φορά θα κάτσει στραβή και θα το φάει κάποιος μακάκας παρκαδόρος ή περαστικός (εαν το παρατήσω στο δρόμο) και μετά η ζημιά θα είναι μεγαλύτερου κόστους. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί κύριοι οτι αυτοκίνητο και να έχει ο καθενας έχει ιδρώσει για να το πάρει και είναι ηλίθιο το να το προσέχεις σαν τα ματια σου και να την παθεις απο αλλον.
20€ σε παρκαδορο;;;
και γιατι να μην παρω ταξι; Για να κανω μοστρα το αμαξι; Σε ποιον αραγε, στο παρκινγκ;
και 500γιούρια να δώσει κάποιος αγαπητέ αν δεν έχει το ανάλλογο αυτοκίνητο η 'μόστρα' που λες δεν μπορεί να γίνει. Αν πιστεύεις οτι ο φτωχομπηνές με το Μ3 που ακούμπησε τα φράγκα το έκανε για μόστρα λανθάνεις. Αυτό που εγώ προσωπικά φοβάμαι και πέρασα πρόσφατα στο Ακρωτήρι είναι πως όταν φεύγεις το αυτοκίνητο πας το παιρνεις μόνος σου απο την αλάνα (ξέρουν οσοι εχουν παει) ετσι και φύγει κάποιος ντίρλα (που είναι αρκετοί) και σου γαζώσει τη μια πλευρά οι παρκαδόροι δεν θα πάρουν χαμπάρι, γι αυτο με το χαρτζιλίκι το βάζεις σε ένα απο τα δυο διαζώματα και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.
Υ.Γ (ανέφερα το Ακρωτήρι γιατί έχουν γίνει πολλά συμβάντα σαν αυτο που περιεγραψα).
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μπορεί τα 20 γιούρια να φαίνεται χαζό ποσό εφόσον ο οαρκαδόρος δεν κάνει τίποτα, αλλά μια φορά θα κάτσει στραβή και θα το φάει κάποιος μακάκας παρκαδόρος ή περαστικός (εαν το παρατήσω στο δρόμο) και μετά η ζημιά θα είναι μεγαλύτερου κόστους. Τουλάχιστον έχω το κεφάλι μου ήσυχο, γιατί κύριοι οτι αυτοκίνητο και να έχει ο καθενας έχει ιδρώσει για να το πάρει και είναι ηλίθιο το να το προσέχεις σαν τα ματια σου και να την παθεις απο αλλον.
20€ σε παρκαδορο;;;
και γιατι να μην παρω ταξι; Για να κανω μοστρα το αμαξι; Σε ποιον αραγε, στο παρκινγκ;
και 500γιούρια να δώσει κάποιος αγαπητέ αν δεν έχει το ανάλλογο αυτοκίνητο η 'μόστρα' που λες δεν μπορεί να γίνει. Αν πιστεύεις οτι ο φτωχομπηνές με το Μ3 που ακούμπησε τα φράγκα το έκανε για μόστρα λανθάνεις. Αυτό που εγώ προσωπικά φοβάμαι και πέρασα πρόσφατα στο Ακρωτήρι είναι πως όταν φεύγεις το αυτοκίνητο πας το παιρνεις μόνος σου απο την αλάνα (ξέρουν οσοι εχουν παει) ετσι και φύγει κάποιος ντίρλα (που είναι αρκετοί) και σου γαζώσει τη μια πλευρά οι παρκαδόροι δεν θα πάρουν χαμπάρι, γι αυτο με το χαρτζιλίκι το βάζεις σε ένα απο τα δυο διαζώματα και έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.
Υ.Γ (ανέφερα το Ακρωτήρι γιατί έχουν γίνει πολλά συμβάντα σαν αυτο που περιεγραψα).
-
Ο χρήστης marios_eos_160ps έγραψε:
Τα λεφτά που θα φάμε σε γιατρούς άμα το βρούμε καμια μέρα στουκαρισμένο απο κανα μακάκα περαστικό το έχετε σκεφτεί???γιατί στο πάρκιγκ του σκυλάδικου νομίζεις ότι είσαι εξασφαλισμένος?
ή δεν ξέρεις ότι πολλά μαγαζιά οι 'παρκαδόροι' παρκάρουν τα αυτοκίνητα όπου βρουν στον δρόμο και εκτός των άλλων κινδύνων τρώνε κ κλήσεις από την τροχαία? -
Ωπα κατσε elteo. Οσον αφορα εμενα, λεφτα ο παρκαδορος θα παρει οταν το βαλει σε ιδιωτικο χωρο του μαγαζιου. Αλλιως το παρκαρω κ μονος μου στο δρομο.
Στο Ακρωτηρι πχ που αναφερθηκε, μιλαμε παντα για την αλανα ακριβως πριν την εισοδο του μαγαζιου. Εννοειται οτι δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να πληρωσω για να το βαλουν στο δρομο κ να με βαλουν να περπαταω μεχρι το μαγαζι. Κ, επισης οσον αφορα εμενα, τωρα που το σκεφτομαι παρκαδορος παιζει μονο σε Ακρωτηρι κ Island, κ αυτο γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως στα δυο αυτα μαγαζια (δεν μπορεις να παρκαρεις καπου μονος σου σχετικα κοντα κ να περπατησεις).
-
στο ακρωτηρι μια χαρα παρκαρεις απο την πανω μερια της ποσειδωνος...
εχει μαλιστσα απειρο παρκινγκ στο αεροδρομιο.
περπατας 3 λεπτα παραπανω και κατι τρεχει στα γυφτικα -
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ
Δεκατρείς συλλήσεις για παράνομα πάρκινγκ σε Κολωνάκι - ΓκάζιΔεκατρία άτομα συνελήφθησαν, επτά Έλλήνες και έξι αλλοδαποί, διότι επέτρεπαν την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων έξω από κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι και το Γκάζι.
Η σύλληψή τους έγινε στο παλαίσιο ελέγχων της Τροχαίας Αττικής, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και του Σαββάτου.
Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι υπεύθυνοι καταστημάτων και οκτώ έκαναν τους παρκαδόδρους. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. -
Τι εγινε μπηκε Οκτωβρης, επεσε η θερμοκρασια και βγηκαν τα ''σαλιγκαρια'' να ''διασκεδασουν'' στο Κολωνακι τα Σαββατοβραδα?
Και οσο σκεφτομαι ποσο ομορφα ηταν ολο το καλοκαιρι εκει να απολαμβανεις τα απογευματα τον περιπατο σου μεχρι πανω τον λυκαβηττο ή τον καφε σου χωρις τη βαβουρα και τις φατσες ολων αυτων των ''ουνων'' -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
στο ακρωτηρι μια χαρα παρκαρεις απο την πανω μερια της ποσειδωνος...
εχει μαλιστσα απειρο παρκινγκ στο αεροδρομιο.
περπατας 3 λεπτα παραπανω και κατι τρεχει στα γυφτικαΑν εσυ κανεις 3 λεπτα την αποσταση παραλιακη-πορτα Ακρωτηρι (ή εστω ιδιοκτητο χωματινο παρκινγκ που ειναι ακριβως διπλα), εισαι οντως νιντζα.
-
-
Ξεθαυω το θεμα για να μοιραστω ενα προσφατο περιστατικο που με ξενερωσε αφναταστα. Καθε χρονο αφου ανοιξει ο καιρος 5-6 φορες το μηνα προτιμω να πιω ενα καφε στο vive-mar που ειναι στη βουλα, ξεκινησα λοιπον και φετος μεσα στις ημερες του Πασχα να παω, γνωστο για μενα οτι το μαγαζι εχει παρκαδορους που σου περνουν το αμαξι και μετα αφηνεις ενα συμβολικο ποσο, μεχρι περισυ τα παιδια τα ηξερα, παρα πολυ ευγενικα και προσεχαν κλπ κλπ, φετος αλλαξαν οχι οτι δεν κανουν κααλ τη δουλεια τους αλλα μεχρι και περισυ αφηναμε 2-3-4 ευρω αναλλογα τι ειχαμε γαι το απρκινγκ φετος με 4ευρω ξινισε τα μουτρα, ρε δε γαμιεσαι πηγα να του πω, και θα ξανα παω και θα του δινω και μονο ευρω απο δω και περα της κουφαλας, αν θελουν να βαλουν ταριφα 5-10 ευρω να ξερουμε να μην πηγαινουμε.
-
Ο χρήστης marios_eos_160ps έγραψε:
Ξεθαυω το θεμα για να μοιραστω ενα προσφατο περιστατικο που με ξενερωσε αφναταστα. Καθε χρονο αφου ανοιξει ο καιρος 5-6 φορες το μηνα προτιμω να πιω ενα καφε στο vive-mar που ειναι στη βουλα, ξεκινησα λοιπον και φετος μεσα στις ημερες του Πασχα να παω, γνωστο για μενα οτι το μαγαζι εχει παρκαδορους που σου περνουν το αμαξι και μετα αφηνεις ενα συμβολικο ποσο, μεχρι περισυ τα παιδια τα ηξερα, παρα πολυ ευγενικα και προσεχαν κλπ κλπ, φετος αλλαξαν οχι οτι δεν κανουν κααλ τη δουλεια τους αλλα μεχρι και περισυ αφηναμε 2-3-4 ευρω αναλλογα τι ειχαμε γαι το απρκινγκ φετος με 4ευρω ξινισε τα μουτρα, ρε δε γαμιεσαι πηγα να του πω, και θα ξανα παω και θα του δινω και μονο ευρω απο δω και περα της κουφαλας, αν θελουν να βαλουν ταριφα 5-10 ευρω να ξερουμε να μην πηγαινουμε.Μηπως δούλευε παλιά στο άλλο μαγαζί που έδινες το 20€;
viewtopic.php?f=5&t=3584&start=585#p2590143 -
Το Σάββατο είχα πάει για καφέ στη Βάρκιζα στο 'Do it' και δεν μπορούσες να παρκάρεις εκεί δεξιά όπως μπαίνεις από το φανάρι αν δεν το άφηνες σε κάποιο παρκαδορο.Επειδή δεν ξεχνάω πρόσωπα παρατήρησα ότι ήταν οι ιδιοι παρκαδοροι που ήταν στην έκθεση αυτοκινήτου το φθινόπωρο Ο χώρος αυτος είναι του μαγαζιού ή απλά βγάζουν εύκολα (μαύρο) χρήμα αφού δεν ελεγχει κανείς?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξεθαυω το θεμα για να μοιραστω ενα προσφατο περιστατικο που με ξενερωσε αφναταστα. Καθε χρονο αφου ανοιξει ο καιρος 5-6 φορες το μηνα προτιμω να πιω ενα καφε στο vive-mar που ειναι στη βουλα, ξεκινησα λοιπον και φετος μεσα στις ημερες του Πασχα να παω, γνωστο για μενα οτι το μαγαζι εχει παρκαδορους που σου περνουν το αμαξι και μετα αφηνεις ενα συμβολικο ποσο, μεχρι περισυ τα παιδια τα ηξερα, παρα πολυ ευγενικα και προσεχαν κλπ κλπ, φετος αλλαξαν οχι οτι δεν κανουν κααλ τη δουλεια τους αλλα μεχρι και περισυ αφηναμε 2-3-4 ευρω αναλλογα τι ειχαμε γαι το απρκινγκ φετος με 4ευρω ξινισε τα μουτρα, ρε δε γαμιεσαι πηγα να του πω, και θα ξανα παω και θα του δινω και μονο ευρω απο δω και περα της κουφαλας, αν θελουν να βαλουν ταριφα 5-10 ευρω να ξερουμε να μην πηγαινουμε.
Μηπως δούλευε παλιά στο άλλο μαγαζί που έδινες το 20€;
viewtopic.php?f=5&t=3584&start=585#p2590143'Ρε δε γ@μ*εσ@ι ρε Μπιλ κι εσυ..'
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων