-
Ρένα, να σου στείλω με το καράβι της ΑΝΕΚ ταπεράκι μπουγάτσα να ζεστάνεις για να έχεις;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και απο φωνή?!!...Πουλάκι!!..!!!!!πρόσεξε αν πείς καρακάξα θα σε διακτυνίσω σε καμια βραχονησίδα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και απο φωνή?!!...Πουλάκι!!..!!!!!
πρόσεξε αν πείς καρακάξα θα σε διακτυνίσω σε καμια βραχονησίδα
Υπάρχουν και οι βλαχονησίδες...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και απο φωνή?!!...Πουλάκι!!..!!!!!
πρόσεξε αν πείς καρακάξα θα σε διακτυνίσω σε καμια βραχονησίδα
Καρδερίνα θα έλεγα βρε..!!! Αλλά με μικροφωνική!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καρδερίνα θα έλεγα βρε..!!! Αλλά με μικροφωνική!!!δηλαδή να ακυρώσω την διακτύνιση???γμτ....
cancel everything Mr. Sulu -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αγαπητέ αποστόλη το δικό μου το πρόβλημα είναι το εξής...είμαι ήδη νόστιμη (καθότι μπαμπάς chef) μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι συμφορουμάδες μας που με ξέρουν, [έτσι προς πληροφορηση σας, κρατώ την χατζάρα της σαλώμης, μου την έδωσε να την επεξεργαστώ, οπότε προσέξτε τι θα γράψετε!!! ], γλυκιά δεν είμαι τόσο, εξού και η μανία μου με τα γλυκά...
τώρα όσον αφορά τις μπουγάτσες με τους κιμάδες κλπ.κλπ. είπα μέσα στην δυστυχία μου και την απελπισία μου μήπως και σε μπερδέψω και σε κάνω να μην λυπηθείς και να μου κρατήσεις κι εμένα κανα ταψάκιιιι, αλλά μάλλον ατύχησαΝαι,αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω!Μεσ' στην γλύκα αυτή κοπέλλα!!
Μικρή έπεσε στην κατσαρόλα με την καραμέλα του μπαμπά της!!
Και απο φωνή?!!...Πουλάκι!!..!!!!!ΟΚ,
Μήνυμα ελήφθη , loud and clear .
Απομένει , μέσω ... ψηφοφορίας , αλλά και σχετικών ερωτήσεων , να διαπιστώσουμε αν αποτελούμε μειοψηφεία ή πλειοψηφεία .
Εμπρός , gourmet (ή και καλοφαγάδες) ας ενωθούμε , να γίνουμε ένα...
ΣΤΟΜΑ , και να απαιτήσουμε ΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΓΡΑΦΗ τα δίκαιά μας
Αποστόλης.
(μου αρέσει να ρίχνω λάδι στην φωτιά !)μειοψ
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
(μου αρέσει να ρίχνω λάδι στην φωτιά !)μειοψ
Ειδικά αν το ρίχνεις επάνω σε παϊδάκια!!!
πλειοψ -
Στροφιλίκι χωρίς ξετίναγμα των ολαστακαρβουνερί δε νοείται.
-
κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι...
άντε πρόεδρε βρήκες άλλον ένα υποστηρικτή του κόμματος των Α.Κ.
Ανώνυμων Καλοφαγάδων
[μη βαράς θα μπορούσε να είναι και Κοιλαράδων ] -
H pshfoforia 8a exei sxesh me ta posa kila eiste h me to ti faghto sas aresei???
-
Εμένα με ξέχασες! Αλήθεια, να σου στείλω μπουγάτσα απ'τον Ιορδάνη;
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2n0gc6xx]Αποστολη..........ο πρωτος που δικαιουται ΣΟΥΒΛΑ στα Γιαννενα ειμαι εγω [/list:u:2n0gc6xx][list:2n0gc6xx]Ασε τους αλλους να φανε μπουγατσες [/list:u:2n0gc6xx][list:2n0gc6xx]μη μι δωις ρε κακουμοιρ βατραχουποδαρα.......συ να ξερς [/list:u:2n0gc6xx][list:2n0gc6xx]θες να ξερνιουμι σα του γατι? [/list:u:2n0gc6xx]Μάκη ,
Σε ότι αφορά 'ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ' γενικά , τα είπαμε αλλά , πάμε πάλι:
ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΝΩ , ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΙΖΩ , για να τρώνε καλά οι ΦΙΛΟΙ !Οδηγίες πρός ... ναυτιλομένους , εντός και πέριξ της λίμνης Παμβώτιδος,
και Ιωαννίνων αποκαλουμένης !
ΕΔΕΣΜΑ , αποκαλούμενο ως 'ΤΡΑΓΟΥΔΟΨΑΡΟ' ή 'ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΟΡΤΥΚΙΩΝ'
είναι τα κοινώς ονομαζόμενα ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ
Αξίζει τον κόπο , ήθελα να πώ την γευστική απόλαυση , να τα δοκιμάσει
κάποιος , χωρίς ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (ακούς Μάκη )Ισοβίτης των γεύσεων ,
Αποστόλης. -
Epeidh de blepw endiaferon apo thn kamil de thn stelneis s' emena??
Alla steile th me aeroplano giati me karavi 8a ftasei tou xronou sthn Agglia
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα με ξέχασες! Αλήθεια, να σου στείλω μπουγάτσα απ'τον Ιορδάνη;στείλε καμια τσικουδιά...να πνίξω τον πόνο μου γιατι με γκαντέμιασε ο πρόεδρος
-
Μάκη ,
Σε ότι αφορά 'ΣΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ' γενικά , τα είπαμε αλλά , πάμε πάλι:
ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΝΩ , ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΙΖΩ , για να τρώνε καλά οι ΦΙΛΟΙ !Οδηγίες πρός ... ναυτιλομένους , εντός και πέριξ της λίμνης Παμβώτιδος,
και Ιωαννίνων αποκαλουμένης !
ΕΔΕΣΜΑ , αποκαλούμενο ως 'ΤΡΑΓΟΥΔΟΨΑΡΟ' ή 'ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΟΡΤΥΚΙΩΝ'
είναι τα κοινώς ονομαζόμενα ΒΑΤΡΑΧΟΠΟΔΑΡΑ
Αξίζει τον κόπο , ήθελα να πώ την γευστική απόλαυση , να τα δοκιμάσει
κάποιος , χωρίς ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ (ακούς Μάκη )Ισοβίτης των γεύσεων ,
Αποστόλης.[list:1uv711yr]Αρε Αποστολη, τερμα.......εισαι λεβεντια [/list:u:1uv711yr][list:1uv711yr]Τα βατραχοποδαρα ομως μου λες πως θα τα βαλω εγω στο στομα? [/list:u:1uv711yr][list:1uv711yr]Πρεπει να με κοιμησεις πρωτα [/list:u:1uv711yr]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
στείλε καμια τσικουδιά...να πνίξω τον πόνο μου γιατι με γκαντέμιασε ο πρόεδρος
Άντε, να σου στείλω!
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
H pshfoforia 8a exei sxesh me ta posa kila eiste h me to ti faghto sas aresei???Οχι,θα είναι για το πόσα κιλά γινώμαστε όταν τρώμε το φαγητό που μας αρέσει!!!
-
Άμα περιμένεις πρόεδρε να βγάλεις συμπέρασμα από τέτοια ψηφοφορία, χαρά στο κουράγιο σου...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
στείλε καμια τσικουδιά...να πνίξω τον πόνο μου γιατι με γκαντέμιασε ο πρόεδρος
Άντε, να σου στείλω!
Μη με ξεχνάς και μένα που μπορώ να την πάρω και γρηγορότερα μέσο του ΚΤΕΛ.
Αν είναι να αρχίσουμε ανταλλαγή προϊόντων θα σου στείλω ξερό ανθότυρο για γευστικές μακαρονάδες. Η σπεσιαλιτέ του φοιτητή. -
Ποιο ΚΤΕΛ από τα δύο; Στα μαχαίρια είναι! Άσε που πιο γρήγορα φτάνω εγώ Ηράκλειο... (το ρεκόρ μου: 1 ώρα και 15 λεπτά από Σούδα μέχρι το γωνιακό φαστφουντάδικο μπροστά στα τείχη όπου είναι οι ταρίφμεν)
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;