-
[list:2ebv2p57]Υποπτα μου φαινονται παντως εμενα αυτα τα στατιστικα [/list:u:2ebv2p57][list:2ebv2p57]Ρε σεις..........δεν πιστευω να κανετε ερευνα και ποσες φορες κανουμε βραδυνη γυμναστικη [/list:u:2ebv2p57][list:2ebv2p57]33.......ααχχχ γεραματα [/list:u:2ebv2p57]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
42 Ακρόπολις , το 74 δεν έγινε!!!
Άρη,
και στο είχα πεί πρό καιρού, πως 'τρέχουμε' και οι δύο 'Ε' , και ίδια περίπου σειρά /κληρουχεία , τώρα , 'βγαινουμε' και ίδια ommologation !
Κοίτα να δείς !
Αποστόλης.Και είμαστε και μπόλικοι οι γκουχΣαραντάρηδεςγκουχ!!! Πάντως η homologation εχει πάρει παράταση μέχρι το 3000...τουλάχιστον!!
Και βέβαια πρέπει να δούμε πως καταφέραμε να μπλεχτούμε με υπολογιστές εμείς που όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση!Νίκο ,
κόψε ή πρόσθεσε κάτι απο την καταληκτική χρονολογία της ...παράτασης,
θα κατηγορηθούμε γιά ... στρογγυλοποίηση , παράγκες κ.ά.Προσοχή , μόλις έδωσες αφορμή στον Αλέξανδρο , να 'ανοίξει' νέες
ψηφοφορίες με τίτλους :
1.' Οι σαραντάρηδες (γκούχ) , πως καταφέρατε και
μπλεχτήκατε με υπολογιστές ?' και
2. 'πως εξοικειωθήκατε ,εσείς , οι σαραντάρηδες , με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου , αφού όταν γεννηθήκατε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση ?'Καί , επειδή , ο Αλέξανδρος , περίπου ...υποσχέθηκε πως ΔΕΝ θα
'ανοίξει' ΝΕΑ ψηφοφορία , ας μου επιτραπεί να δώσω δύο prepole
(πρίν και απο exitpole ) απαντήσεις :- Ειχα την τύχη να προλάβω data input μέσω .... διάτρητων καρτών ,
μετά ήρθε και ... πέρασε η ΖΩΗ σαν TGV (τρένο) ! - Είδα ΠΡΩΤΗ φορα τηλεόραση το 1971 , σε ηλικία 10 ετών !
(για να προλάβω καταστάσεις , πολλά μέλη το Forum έχουν δεί TV
σε ηλικία 10 ... ημερών , όμως ετσι απόκτησαν VIRTUAL ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ)
Αποστόλης.
- Ειχα την τύχη να προλάβω data input μέσω .... διάτρητων καρτών ,
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εμείς που όταν γεννηθήκαμε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση!
πω, πω..!!!!
καλέ πότε γεννήθηκες???
τόσο πολύ μεγάλος είσαιΣτην Ελλάδα βρε,δεν είχε TVούλα το 1962!!! Λύσσαξες σήμερα!!! Δεν σε πιάνουμε απο πουθενά!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πω, πω..!!!!
καλέ πότε γεννήθηκες???
τόσο πολύ μεγάλος είσαιkouk ,
νομίζω πως στά προείπα :Έπρεπε να κάνεις ΣΑΦΕΣ πως ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ δεν υπήρχε τηλεόραση
(λήψη σήματος) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Έτσι , η kamil, με το δίκιο της αναρωτιέται για την (ηλικιακή) σχέση μας
με τους συμπαθείς ...ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ !Αποστόλης
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
πω, πω..!!!!
καλέ πότε γεννήθηκες???
τόσο πολύ μεγάλος είσαιΣτην Ελλάδα βρε,δεν είχε TVούλα το 1962!!! Λύσσαξες σήμερα!!! Δεν σε πιάνουμε απο πουθενά!!!
Ε ,,, αυτό παραπάει
με πρόλαβες , με διαφορά 1'
Δέν μου λές , στην ηλικία μας , τί την θέλεις την προετοιμασία για τους
Ολυμπιακούς του 2004 ?
Αποστόλης. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
πω, πω..!!!!
καλέ πότε γεννήθηκες???
τόσο πολύ μεγάλος είσαιkouk ,
νομίζω πως στά προείπα :Έπρεπε να κάνεις ΣΑΦΕΣ πως ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ δεν υπήρχε τηλεόραση
(λήψη σήματος) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Έτσι , η kamil, με το δίκιο της αναρωτιέται για την (ηλικιακή) σχέση μας
με τους συμπαθείς ...ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ !Αποστόλης
Βρε Αποστόλη!!!...
Η kamil!!!...αναρωτιέται!!!..και με το δίκηο της!! Δεν κολλάνε αυτά!!
Εχει λυσσάξει σήμερα,αλλά δεν θα την πετύχω σε καμμιά πίστα σε καμμιά ταβέρνα σε καμμιά παραλία?!! -
[kamil σιγοτραγουδόντας ανέμελα....]
ολα καλά κι όλα ωραίααααααα,
όσο για το σχόλιο με τους δεινόσαυρους, ο κούκ έχει και άλλους είδους σχέση/ομοιότητα καλύτερα...
καταναλώνουν τις ίδιες ποσότητες φαγητού -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχει λυσσάξει σήμερα,αλλά δεν θα την πετύχω σε καμμιά πίστα σε καμμιά ταβέρνα σε καμμιά παραλία?!!μα τι έκανα πάλι μπουχουμπουχου...
θα το πώ στον μπαμπά του forum...
DAAAAPPPP μου τη λέει ο πρόεδρος... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για το σχόλιο με τους δεινόσαυρους, ο κούκ έχει και άλλους είδους σχέση/ομοιότητα καλύτερα...
καταναλώνουν τις ίδιες ποσότητες φαγητούΑχ...ξέχασα να σου πω!!!....αγόρασα κινητό με κάμερα ΚΑΙ βίντεο!!
Α,και στο κάρτ που θα οδηγείς στο πρωτάθλημα,μας είπανε..οτι..εεε..δεν εχει πλάϊνά προστατευτικά και οτι...ηηη...η μηχανή μωρέ..να,ξέρεις...βγάζει μαύρο καπνό και μπορεί να σκάσει ανα πάσα στιγμή!!!
Μπουρλότοοοοο!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καταναλώνουν τις ίδιες ποσότητες φαγητούΑποστόλης ,
(εδώ να δείς ...ενταση ήχου !)
την έκανα την 'πατάτα' Νίκο , σε εξέθεσα .
Πάντως , έτσι για να μην ανησυχείς , μπουγάτσα στα Γιάννενα , για την
kamil , θα φροντίσω να μην υπάρξει , γιά τιμωρία της !
Θα την στείλω όλη την παραγωγή , την προηγούμενη της άφιξής της ,
όπου εσύ μού πείς , και φυσικά θα έρθω για ....
βοήθεια , μην την φάς μόνος και βαρυστομαχιάσεις
Αποστόλης. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αχ...ξέχασα να σου πω!!!....αγόρασα κινητό με κάμερα ΚΑΙ βίντεο!! Α,και στο κάρτ που θα οδηγείς στο πρωτάθλημα,μας είπανε..οτι..εεε..δεν εχει πλάϊνά προστατευτικά και οτι...ηηη...η μηχανή μωρέ..να,ξέρεις...βγάζει μαύρο καπνό και μπορεί να σκάσει ανα πάσα στιγμή!!! Μπουρλότοοοοο!!!!!!!!!!!!!!άντε βρε πρόεδρε καλορίζικο...
πήρες όμως απο τα καλά??? γιατι και στην ηλικία σου μπορεί να σ' έπιασαν 'κότσο' [σίγα μην ήταν και αλογοουρά ]
γι αυτό λοιπόν θα υποστεί ένα crash test κάτω απο το αγριεμένο μου κάρτ...ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ -
Μπα,θα έρθω εγω φίλε Γιάννενα,θα μαζέψουμε ΟΛΗ την μπουγάτσα της πόλης και...θα την φάμε!!!Να μας βλέπει και να της τρέχουνε τα σάλιαα!!
Και έχετε ρε παιδί μου και την καλύτερη μπουγάτσα εκει!!! -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Πάντως , έτσι για να μην ανησυχείς , μπουγάτσα στα Γιάννενα , για την kamil , θα φροντίσω να μην υπάρξει , γιά τιμωρία της !όχχχχχιιιιιι, όχι αποστόλη τι πάς να κάνεις....[καλά ε τύφλα να 'χει ο φώσκολος!!! ]
όχι την μπουγάτσα με κρέμα, πάρε αυτή με το τυρί, αυτή με τον κιμά, αυτή με το σπανάκι, αλλά όοοοοοχχχχχχιιιιιιιιι αυτή με την κρέμααααααααααα
καλέ κάνε κάτι, λυπήσουμε, έχω σπαράξει στο κλάμα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Πάντως , έτσι για να μην ανησυχείς , μπουγάτσα στα Γιάννενα , για την kamil , θα φροντίσω να μην υπάρξει , γιά τιμωρία της !
όχχχχχιιιιιι, όχι αποστόλη τι πάς να κάνεις....[καλά ε τύφλα να 'χει ο φώσκολος!!! ]
όχι την μπουγάτσα με κρέμα, πάρε αυτή με το τυρί, αυτή με τον κιμά, αυτή με το σπανάκι, αλλά όοοοοοχχχχχχιιιιιιιιι αυτή με την κρέμααααααααααα
καλέ κάνε κάτι, λυπήσουμε, έχω σπαράξει στο κλάμαΒρε ποιά κρέμα?!!!..Θα φάμε και τις αγελάδες.να μην έχουν γάλα να κάνουν άλλη!!!
-
είχαμε δεν είχαμε το κάναμε τραλαλαλαλαλαλα το θέμα...
τώρα που θέλω μπουγάτσα εγώ όμως που να πάω, που όλα τα μπουγατσάδικα είναι κλειστά και σίγουρα δεν θα είναι Γιαννιώτικήηη εεεεε???
εσύ φταίς για όλα Πρόεδρε....εσύ -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπα,θα έρθω εγω φίλε Γιάννενα,θα μαζέψουμε ΟΛΗ την μπουγάτσα της πόλης και...θα την φάμε!!!Να μας βλέπει και να της τρέχουνε τα σάλιαα!!
Και έχετε ρε παιδί μου και την καλύτερη μπουγάτσα εκει!!!Αυτό ΔΕΝ σηκώνει συζήτηση , κι' ας πούνε οι Μακεδόνες ότι θέλουν
Αλλά κοίτα να δείς , στο προηγούμενο post η kamil μπερδεύτηκε και
'ονειρεύεται' Θρακιώτικες μπουγάτσες (με κιμά ή σπανάκι) στα Γιάννενα!
Επειδή , βρήκα 'πρόσφορο' έδαφος , να ρωτήσω , μήπως κανείς εκ των
δύο σας τυγχάνει αναγνώστης του 'αδελφού' περιοδικού ΓΕΥΣΗ ή /και
συνάδελφος στη πάθηση εκείνη του ουρανίσκου που ....να δείς ... πώς
την λένε ,.... πως την λένε .....
Αποστόλης . -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και έχετε ρε παιδί μου και την καλύτερη μπουγάτσα εκει!!!Πού να γευθείτε την (ακριβούτσικη, αλλά ΘΕΪΚΗ) μπουγάτσα του Ιορδάνη στα Χανιά. Και να τις κατεβάζουμε εμείς αβέρτα και στην kamil να μη δίνουμε...
Ή, ακόμα χειρότερα, να την έχουμε σε στυλ 'Κακοφονίξ' (δεμένη και φιμωμένη)!!!
-
[list:cgrqw0ce]Αποστολη..........ο πρωτος που δικαιουται ΣΟΥΒΛΑ στα Γιαννενα ειμαι εγω [/list:u:cgrqw0ce][list:cgrqw0ce]Ασε τους αλλους να φανε μπουγατσες [/list:u:cgrqw0ce][list:cgrqw0ce]μη μι δωις ρε κακουμοιρ βατραχουποδαρα.......συ να ξερς [/list:u:cgrqw0ce][list:cgrqw0ce]θες να ξερνιουμι σα του γατι? [/list:u:cgrqw0ce]
-
αγαπητέ αποστόλη το δικό μου το πρόβλημα είναι το εξής...είμαι ήδη νόστιμη (καθότι μπαμπάς chef) μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι συμφορουμάδες μας που με ξέρουν, [έτσι προς πληροφορηση σας, κρατώ την χατζάρα της σαλώμης, μου την έδωσε να την επεξεργαστώ, οπότε προσέξτε τι θα γράψετε!!! ], γλυκιά δεν είμαι τόσο πολύ, εξού και η μανία μου με τα γλυκά...
τώρα όσον αφορά τις μπουγάτσες με τους κιμάδες κλπ.κλπ. είπα μέσα στην δυστυχία μου και την απελπισία μου μήπως και σε μπερδέψω και σε κάνω να με λυπηθείς και να μου κρατήσεις κι εμένα κανα ταψάκιιιι, αλλά μάλλον ατύχησα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αγαπητέ αποστόλη το δικό μου το πρόβλημα είναι το εξής...είμαι ήδη νόστιμη (καθότι μπαμπάς chef) μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι συμφορουμάδες μας που με ξέρουν, [έτσι προς πληροφορηση σας, κρατώ την χατζάρα της σαλώμης, μου την έδωσε να την επεξεργαστώ, οπότε προσέξτε τι θα γράψετε!!! ], γλυκιά δεν είμαι τόσο, εξού και η μανία μου με τα γλυκά...
τώρα όσον αφορά τις μπουγάτσες με τους κιμάδες κλπ.κλπ. είπα μέσα στην δυστυχία μου και την απελπισία μου μήπως και σε μπερδέψω και σε κάνω να μην λυπηθείς και να μου κρατήσεις κι εμένα κανα ταψάκιιιι, αλλά μάλλον ατύχησαΝαι,αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω!Μεσ' στην γλύκα αυτή κοπέλλα!!
Μικρή έπεσε στην κατσαρόλα με την καραμέλα του μπαμπά της!!
Και απο φωνή?!!...Πουλάκι!!..!!!!!
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;