-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πέραν της πλάκας,παππούδες καθίστε καλά γιατί η 19-23 κατηγορία είναι η πολυπληθέστερη εδώ στο φόρουμ εεε;
Εεεεεμμμμμ......ενταξει μωρε παιδια. Τα φαγαμε τα ψωμια μας.
Και τωρα που ειπα 'ψωμι' τι θυμηθηκα.Εχθες πηγα σε μια ταβερνα με ωραιοτατο κοντοσουβλι,γουρουνοπουλο με κριτσανιστη πετσα,κατσικακι σε γαστρα,ζουμερες πατατες,απιθανα τυροπιτακια,χωριατικη σε σουπιερα,αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν το ψωμι.Δικαιωματικά νομίζω σου αξίζει το 'Χρυσό Πηρούνι'!!!! Ούτε εγω δεν θα το τοποθετούσα καλύτερα!!
Σε ταβέρνα που κάτσαμε στο Παραλληλοδρόμιο πήρα και 1/2 καρβέλι ζυμωτό με προζύμι (ξέρεις αυτο που δεν μπαγιατεύει!!!!)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πέραν της πλάκας,παππούδες καθίστε καλά γιατί η 19-23 κατηγορία είναι η πολυπληθέστερη εδώ στο φόρουμ εεε;
Και τωρα που ειπα 'ψωμι' τι θυμηθηκα.Εχθες πηγα σε μια ταβερνα με ωραιοτατο κοντοσουβλι,γουρουνοπουλο με κριτσανιστη πετσα,κατσικακι σε γαστρα,ζουμερες πατατες,απιθανα τυροπιτακια,χωριατικη σε σουπιερα,αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν το ψωμι.Καρτουλα με δ/νση πηρες για να την επισκεφτουμε στην επομενη .......εξορμηση πηρες;
Παντως τα λυκοπουλα γιναμε τρια.Ποιος ειναι ο τριτος; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και τωρα που ειπα 'ψωμι' τι θυμηθηκα.Εχθες πηγα σε μια ταβερνα με ωραιοτατο κοντοσουβλι,γουρουνοπουλο με κριτσανιστη πετσα,κατσικακι σε γαστρα,ζουμερες πατατες,απιθανα τυροπιτακια,χωριατικη σε σουπιερα,αλλα αυτο που μου αρεσε ηταν το ψωμι.Δικαιωματικά νομίζω σου αξίζει το 'Χρυσό Πηρούνι'!!!! Ούτε εγω δεν θα το τοποθετούσα καλύτερα!!
Σε ταβέρνα που κάτσαμε στο Παραλληλοδρόμιο πήρα και 1/2 καρβέλι ζυμωτό με προζύμι (ξέρεις αυτο που δεν μπαγιατεύει!!!!)
Να φας ψωμί από το φούρνο της παλιάς μου γειτονιάς στα Χανιά πρόεδρε... ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΞΥΛΑ!!!
-
22 κι εγώ.
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Παντως τα λυκοπουλα γιναμε τρια.Ποιος ειναι ο τριτος;
Ελα πενηνταρη φαντασμα τι θελεις ? Το κουτι 1 η την κουρτινα 2 ?
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να φας ψωμί από το φούρνο της παλιάς μου γειτονιάς στα Χανιά πρόεδρε... ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΞΥΛΑ!!!
Τον φούρνο που είναι στο Κουμ Καπί λές;
-
Ναι, του Δρανδάκη!
-
23 εγώ.....
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
23 εγώ.....Ελα τώρα,πές τήν αλήθεια!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, του Δρανδάκη!Μαζί με την μπουγάτσα κράτα και ένα καρβέλι ψωμί όταν έρθεις.
Κανόνισε να μας επισκεφτείς σύντομα γιατί στο τέλος θα χρειαστείς φορτηγό.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
23 εγώ.....
Ελα τώρα,πές τήν αλήθεια!!!
εντάξει είπα ένα μικρό ψεμματάκι είμαι 23 και 4 μηνών
την επόμενη φορά θα κρατάω μαζί και την ληξιαρχική πράξη γεννήσεως!!!!
-
και εδω εαν θελετε ''ριξτε'' την ψηφο σας!!!!!!!!
τζαμπα ειναι!!!!!
οχι να κρυβουμε χρονια οι καπως....... ωριμοι και να βαζουμε κατι παραπανω οι νεαροι φιλοι μας ετσι!!!!!!!
-
Σε 43 ημέρες κλείνω τα 31.
Οσο για το θέμα του φαγητού... αφήνω τα 110 κιλά μου να μιλήσουν για μένα.
Βέβαια, μη φανταστεί κανείς ότι είμαι χονδρός... απλώς είμαι κοντός για το βάρος μου. Πού θα μου πάει, θα φτάσω στα 2,15 m. -
Εγώ ανήκω στο 1%!!!
Είμαι 17. -
19 παρά
Αισθάνομαι κάπως μειονεκτικά, γι αυτό όσοι είναι σαν κι εμάς, τους μικρούς φορουμίστες, εμπρός να δώσουμε ηχηρό παρόν! Α! και όσο για τη μπουγάτσα του Ιορδάνη, έχω φάει και λυπάμαι αλλά δηλώνω μέτα βεβαιότητας πως εδώ, στη βόρεια Ελλάδα έχω δοκιμάσει και καλύτερες, όπως της Αθηνάς στη Β. Όλγας.. -
18 ειμαι κι εγω...
ανηκω στην modal class... -
70/48-50/3356-10670+11=;;;;;
Min arxiso me paragogoys... pp -
Ο χρήστης Akis έγραψε:
Min arxiso me paragogoys... ppAkis, πρόσεξε δεν έχεις παρενθέσεις και η η λικία σου βγαίνει...αρνητική....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Min arxiso me paragogoys... ppAkis, πρόσεξε δεν έχεις παρενθέσεις και η η λικία σου βγαίνει...αρνητική....
Στα μαθηματικά είχα 20 οπότε πρέπει να είναι 21 ετών. Σωστός ??
ΚΑΙ.........Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;