-
ÅñãáæïìÝíïò óå åôáéñ.êéíçôÞò óå ôçë.êåíôñï õðïóôÞñéîçò.
Óôçñé÷ôåßôå ðÜíù ìïõ íá ðÝóåôå óßãïõñá -
Κι άλλος φοιτητής στο forum...Από πληροφορική της ΑΣΟΕΕ μεριά... Προοριζόμενος κάποια μέρα να προγραμματίσει τον εγκέφαλο κάποιου γνωστού μοντέλου...(όχι κανενος Lada, αν έχουν εγκέφαλο!!!)
-
καθηγητής συνταγματικού δικαίου... ..........moderator!
-
............moderator!..
μπα απο ποτε απαγορευτικε να γελαμε στο φορουμ αυτο;;;;;;;;
-
....moderator!!...
-
πολυ ενδιαφερουσα παραμετρος επισης στο ''προφιλ'' του φορουμιστα των 4τ ειναι και η επαγγελματικη ή αλλη ενασχοληση του!!!!!!
το πιστευεται και εσεις;;;;;;;;;
ψηφιστε και εδω λοιπον!!!
-
Σε ακολουθώ κατά πόδας. Συμφωνώ και επαυξάνω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σε ακολουθώ κατά πόδας. Συμφωνώ και επαυξάνω.αφορμη για το ''ξυπνημα'' του Δαφερμου που κρυβω μεσα μου ηταν δικο σου σχετικο σχολιο στο ''ανακοινωσεις-εκδηλωσεις....''
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
Σε ακολουθώ κατά πόδας. Συμφωνώ και επαυξάνω.
αφορμη για το ''ξυπνημα'' του Δαφερμου που κρυβω μεσα μου ηταν δικο σου σχετικο σχολιο στο ''ανακοινωσεις-εκδηλωσεις....''
Όταν είδα το πρώτο μήνυμα νόμιζα ότι είχαι ακολουθήσει τη συμβουλή μου. Νέο αίμα περιμένουμε να αρχίσετε να κελαηδάτε. Έτσι νομίζεται θα τη βγάλετε;
-
Φοιτητής Μηχανολόγος Μηχ. στο ΑΠΘ. Κανείς από τα λημέρια μας;
-
Φοιτητης Economics & Finance στο University of York
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Φοιτητής Μηχανολόγος Μηχ. στο ΑΠΘ. Κανείς από τα λημέρια μας;Ναι, εγώ. pm me for details
-
Mαθητής 3ης Λυκείου (επίσημα από Σεπτέμβρη)
Προς το παρόν το μόνο που κάνω είναι να τρώω τα λεφτά του μπαμπά...
Χωρίς βέβαια το τελευταίο να με ευχαριστεί! -
Ετσι για να δωθεί συνέχεια σε μία ψηφοφορεία αρχαιολογικής αξίας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ετσι για να δωθεί συνέχεια σε μία ψηφοφορεία αρχαιολογικής αξίαςΠω, πω !!!! έχουν αλλάξει πολλά από τότε.....
-
συγγραφεας
(τα'χω ολα γραμμενα)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
συγγραφεας(τα'χω ολα γραμμενα)
Αν και θα με ενδιέφερε πολύ να γίνω συνάδελφος του Skye προς το παρόν είμαι ενας παλιοδικηγόρος... (ο κατηγορηματικος προσδιορισμός 'παλιό' τοποθετήθηκε για να δείξει την..... παλαιότητα μου)
-
Ειμαι εμπορος οπλων... αλλα για χομπυ ασχολουμαι με τη διακινηση ναρκωτικων και λευκης σαρκος!!!!
Στην καθημερινη μου ζωη ομως ειμαι ζωγραφος, εικονογραφος και συνεργαζομαι με διαφημιστικες εταιριες και εκδ. οικους. Παλιοτερα ημουν animator σε γραφειο παραγωγης.
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
3D Animation Supervisor σε διαφημιστική εταιρεία.Σε ποια διαφημιστική εταιρεία εισαι?
-
Υδραυλικος.
Φροντιζω για ποσιμο νερο, θερμανση, απομακρυνση δαιμονων απο αποχετευσεις κλπ....
-
Ανήκω στην τάξη των 'χρηματιστών' κατά Αριστοτέλη, όπου αγοράζω κάτι και το πουλώ για να βγάλω κέρδος - 'εμπορος' με άλλα λόγια - και που ειναι 'άχρηστο' και 'αφύσικο' και δεν οδηγεί στην 'ευδαιμονία' (που είναι ο σκοπός κάθε πολιτείας!)
(Τι είπα πάλι ο .....! )
Για πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε .......
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!