-
Πού νά δείτε καί Pug 104 rallye μέ τόν 1300 'miglle signe'(αν τό γράφω σωστά,προφέρεται 'μίλ-σινιέ').Ο συγκεκριμένος κινητήρας βγήκε σέ ελάχιστα κομμάτια καί είχε δέκα παραπάνω αλόγατα από τόν 'κλασικο' 1300!!!
Τό συγκεκριμένο 104 τό είχε γνωστός μου,καί.....ΕΣΚΙΖΕ!!! -
Υπαρχουν και πολλα 106 - ειδικα 1.3 - μαμα πλεον. Δεν ξερω απο που ξεφυτρωσαν, αλλα τον τελευταιο καιρο εχω δει αρκετα
-
Παιδιά όλα καλά είναι αλλά το καλύτερο είναι ένα!
RENAULT CLIO WILLIAMS το οriginal -
Ε εντάξει./... Κλειώ Ουίλιαμς τώρα... Όλοι το ξέρουν αλλά πούντο??
Καλο και το 205 -
-
[list:3u53u1zk]Μαgik ΔΕΝ αντιγραφεσαι [/list:u:3u53u1zk][list:3u53u1zk]Κατι μου θυμιζει αυτο το αμαξι, κατι μου θυμιζει...............που θα παει θα το βρω [/list:u:3u53u1zk][list:3u53u1zk]Πεζακηδες σας κοπηκαν τα γονατα?Αμ πως νομιζατε?Μαλλια τα γενια? Αντε να σας δω εγω τωρα τα κοτσια σας στην πιστα [/list:u:3u53u1zk][list:3u53u1zk]ΥΓ.Τωρα ρε παιδια σοβαρα, δεν ξερω που το βρηκατε το συγκεκριμενο συνταρακτικο θεαμα αλλα εχω μια απορια [/list:u:3u53u1zk][list:3u53u1zk]Η συγκεκριμενη και ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ειναι ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ, κσι αν ναι ποιος ανελαβε την πρωτοβουλια αλλα και τα καταλληλα τεχνικα μεσα των μετρησεων? [/list:u:3u53u1zk][list:3u53u1zk]Ωι μανουλα μ, αλλου και τουτου [/list:u:3u53u1zk]
-
Η συγκεκριμενη και ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ειναι ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΗ αποκλείεται γιατί ο οδηγός του τραίνου ξαφνιάστηκε με την προσπέραση.....όμως άν γινόταν ποτέ κάποια τέτοια κόντρα μόνο με ειδικά αυτόματα όργανα θα μπορούσε κανείς να μετρήσει γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί χρονομέτρης να πιάσει τέτοιους χρόνους
-
γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί χρονομέτρης να πιάσει τέτοιους χρόνους
[list:2f3orpv9]Ποτε μη λες ποτε [/list:u:2f3orpv9][list:2f3orpv9]Εξαλλου μην ξεχνας οτι το καθε nick ειναι φιλοσοφημενο και δεν βγαινει τυχαια!! Αλλοιμονο μας [/list:u:2f3orpv9]
-
ΗΜΑΡΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο νικητής κερδίζει ένα 'μαγιώ' Koala Swim Absolutely Twisted!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
:lol:Ο νικητής κερδίζει ένα 'μαγιώ' Koala Swim Absolutely Twisted!
'Koala Swim , Absolutely Twisted , FRONT WHEEL DRIVE' ,
... για να μην ξεφέγουμε απο το θέμα
Αποστόλης. -
Ο χρήστης Zeitmesser έγραψε:
Και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις ή ανάλογο κλίμα περί των ικανοτήτων είτε του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είτε των εκάστοτε οδηγών του , σας παραθέτω την εξής εμπειρία , όπου πέρυσι μία ημέρα (2002) του Μαϊου , Σάββατο μεσημέρι με αρκετά έρημο δρόμο , στο ύψος της παλιάς παράκαμψης στη Μαλακάσα λόγω καταστροφής εδάφους(θυμάστε?) και συγκεκριμένα τόσο 1 χλμ πριν όσο και κατά τη διάρκειά της με τις αλλεπάλληλες στροφές, αρνητικές , τυφλές, κλειστές και με την κορύφωση της τελευταίας κλειστής δεξιάς που σε έβγαζε σε μία ευθειά πολλών χλμ, έφαγα το κίτρινο ραλί των δικών σας 'ελληνικών' 4Τ με το απλά αξιοπρεπές μου 1400αράκι Ιμπίθα και με βελτιώσεις στα σημεία (αμορτισερ-ελατήρια). Ήταν τόσο χαρακτηριστική η προσπάθεια ενός νεαρού με γυαλιά αν θυμάμαι (ίσως ηλίου) και με τα αυτοκόλλητα των 4Τ τουλάχιστον από τα αριστερά, που πάσχιζε κολλημένος από πίσω μου ήδη πρίν το άνοιγμα της παράκαμψης στα 150+ μέτρα να πλησιάσει αλλά μάταια και μόνο όταν βγήκα από την παράκαμψη και πέρασαν καμιά 15αριά δεύτερα με έφτασε με την καλύτερη αναλογία κιλών ανα ίππο, με πέρασε πολύ αργά και έκανε αμέσως δεξιά...δήθεν κοιτώντας κάτι, μάλλον θέλοντας να σταματήσουμε αυτά τα παιχνίδια ή μάλλον...για να φανεί έτσι!Η διαφορά της απόστασης μεταξύ μας ξεκίνησε στα 50 μέτρα και μέχρι το τέλος της παράκαμψης έφτασε τα 150+, απόσταση που ολοένα και μεγάλωνε και θα συνέχιζε αν...δεν έβαζαν τέρμα τα παιχνίδια μας οι ξεροί αριθμοί της ευθείας!
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για καλύτερο προσθιοκίνητο κτλ, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν αξίζει την αναφορά του στο τόπικ αυτό!Απλά γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα!
Το θέμα με τη διαφορά σε χρόνους στις στροφές συνεχίζεται και σε επιπολαιότητες στα λιμανάκια με ολοκαίνουριο τρίφισο αλλά πέφτει το επίπεδό μου και αυτό της συζήτησης και να με συγχωρείτε για τις τόσο μπλαζε συγκρίσεις. Απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους!Δεν ενδείκνυται για Ελλάδα με την άσφαλτό της και με την οδηγική αγένεια και άγνοια των νεαρών σε καρδιά και σώμα , που πολλές φορές προτείνει το περιοδικό 'σας'. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα στα 7 ατυχήματα γίνεται με συγκεκριμένο αμάξι, πολλά θανατηφότα έχουν ήδη γίνει, ενώ είναι και το αγαπημένο των φαναρτζήδων!Αν είναι για αγώνες και μόνο, ας το πάτε σε πίστα!Εδώ μιλάμε για δρόμο!Όχι για απόλυτους χρόνους!Αν τους ψάχνετε και μαζί με αυτούς και τους ξερούς αριθμούς, αναζητήστε τους στα...50,3 μέτρα απόσταση ακινητοποίησης(η ύψιστη ξεφτίλα) που απαιτεί ένα ραλί από τα 100 μέτρα με τα κατά τα άλλα...'αγωνιστικά' φρένα...ποδηλάτου σύμφωνα με το ΑΜS!Όταν το οδήγησα το διαπίστωσα και μόνος μου!
Για΄τί δεν αναφέρεστε σε κανένα καλό δίλιτρο Κλιό Williams,Peugeot 306 Race 2.0 ή σε καμιά Laguna 2.0 16V πρώτης γενιάς με τον εκπληκτικό της GT χαρακτήρα?Δεν εχεις και πολύ αδικο
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Και χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις ή ανάλογο κλίμα περί των ικανοτήτων είτε του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είτε των εκάστοτε οδηγών του , σας παραθέτω την εξής εμπειρία , όπου πέρυσι μία ημέρα (2002) του Μαϊου , Σάββατο μεσημέρι με αρκετά έρημο δρόμο , στο ύψος της παλιάς παράκαμψης στη Μαλακάσα λόγω καταστροφής εδάφους(θυμάστε?) και συγκεκριμένα τόσο 1 χλμ πριν όσο και κατά τη διάρκειά της με τις αλλεπάλληλες στροφές, αρνητικές , τυφλές, κλειστές και με την κορύφωση της τελευταίας κλειστής δεξιάς που σε έβγαζε σε μία ευθειά πολλών χλμ, έφαγα το κίτρινο ραλί των δικών σας 'ελληνικών' 4Τ με το απλά αξιοπρεπές μου 1400αράκι Ιμπίθα και με βελτιώσεις στα σημεία (αμορτισερ-ελατήρια). Ήταν τόσο χαρακτηριστική η προσπάθεια ενός νεαρού με γυαλιά αν θυμάμαι (ίσως ηλίου) και με τα αυτοκόλλητα των 4Τ τουλάχιστον από τα αριστερά, που πάσχιζε κολλημένος από πίσω μου ήδη πρίν το άνοιγμα της παράκαμψης στα 150+ μέτρα να πλησιάσει αλλά μάταια και μόνο όταν βγήκα από την παράκαμψη και πέρασαν καμιά 15αριά δεύτερα με έφτασε με την καλύτερη αναλογία κιλών ανα ίππο, με πέρασε πολύ αργά και έκανε αμέσως δεξιά...δήθεν κοιτώντας κάτι, μάλλον θέλοντας να σταματήσουμε αυτά τα παιχνίδια ή μάλλον...για να φανεί έτσι!Η διαφορά της απόστασης μεταξύ μας ξεκίνησε στα 50 μέτρα και μέχρι το τέλος της παράκαμψης έφτασε τα 150+, απόσταση που ολοένα και μεγάλωνε και θα συνέχιζε αν...δεν έβαζαν τέρμα τα παιχνίδια μας οι ξεροί αριθμοί της ευθείας!
Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για καλύτερο προσθιοκίνητο κτλ, αλλά κανείς δεν λέει ότι δεν αξίζει την αναφορά του στο τόπικ αυτό!Απλά γίνεται πολύς λόγος για το τίποτα!
Το θέμα με τη διαφορά σε χρόνους στις στροφές συνεχίζεται και σε επιπολαιότητες στα λιμανάκια με ολοκαίνουριο τρίφισο αλλά πέφτει το επίπεδό μου και αυτό της συζήτησης και να με συγχωρείτε για τις τόσο μπλαζε συγκρίσεις. Απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους!Δεν ενδείκνυται για Ελλάδα με την άσφαλτό της και με την οδηγική αγένεια και άγνοια των νεαρών σε καρδιά και σώμα , που πολλές φορές προτείνει το περιοδικό 'σας'. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα στα 7 ατυχήματα γίνεται με συγκεκριμένο αμάξι, πολλά θανατηφότα έχουν ήδη γίνει, ενώ είναι και το αγαπημένο των φαναρτζήδων!Αν είναι για αγώνες και μόνο, ας το πάτε σε πίστα!Εδώ μιλάμε για δρόμο!Όχι για απόλυτους χρόνους!Αν τους ψάχνετε και μαζί με αυτούς και τους ξερούς αριθμούς, αναζητήστε τους στα...50,3 μέτρα απόσταση ακινητοποίησης(η ύψιστη ξεφτίλα) που απαιτεί ένα ραλί από τα 100 μέτρα με τα κατά τα άλλα...'αγωνιστικά' φρένα...ποδηλάτου σύμφωνα με το ΑΜS!Όταν το οδήγησα το διαπίστωσα και μόνος μου!
Για΄τί δεν αναφέρεστε σε κανένα καλό δίλιτρο Κλιό Williams,Peugeot 306 Race 2.0 ή σε καμιά Laguna 2.0 16V πρώτης γενιάς με τον εκπληκτικό της GT χαρακτήρα?Δεν εχεις και πολύ αδικο
Για να με βοηθήσεις λίγο , τί αλήθεια είναι αυτό πού χαμογελόντας
σε οδηγεί να πείς ' Δέν έχεις και πολύ άδικο '
Βλέπεις μού είναι δύσκολο να παρακολουθήσω 40 γραμμές κείμενο καί
μία φράση παράθεση / συμπέρασμα .
Δηλαδή , δεν έχει άδικο σε όλα , έχει δίκιο σε κάποια , τί ακριβώς ???Αποστόλης.
-
Έλα μωρέ γράφτονε κανονικά.
-
Έλα μωρέ γράφτονε κανονικά.Ο.Κ.
-
Εγώ πάντως θέλω να μάθω αν τα παιδιά των 4 Τροχών γνώριζαν ότι το εν λόγω χρέπι (για το Ibiza-F16 μιλάω ντε) έκανε κόντρα μαζί τους...
Δεν το νομίζω βέβαια.
-
Εγώ πάντως θέλω να μάθω αν τα παιδιά των 4 Τροχών γνώριζαν ότι το εν λόγω χρέπι (για το Ibiza-F16 μιλάω ντε) έκανε κόντρα μαζί τους...Δεν το νομίζω βέβαια.
Καλα βρε Κωστα εσυ πιστευεις οτι οντως εγινε κοντρα???
Ειπαμε, ο ανθρωπος ειναι..... αλλου!!!
αλλη... κλαση οδηγου!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κλασηΜήπως το'γραψες λίγο ανορθόγραφα;
-
κλαση
Μήπως το'γραψες λίγο ανορθόγραφα;
Λες Κωστα???
Ο ανθρωπος ειναι πιλοτος, οτι και να λεμε εμεις. 1' 14'' στις Σερρες ουτε εγω με την Μ3 δε μπορω να κανω!!!
-
Γιατί μπορώ εγώ με τη Murcielago!!!
Το "καλύτερο" προσθιοκίνητο!