-
Βαθουλωματάκια μικρά φτιάχνουν εκεί ή μόνο αποκαθιστούν το χρώμα?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Βαθουλωματάκια μικρά φτιάχνουν εκεί ή μόνο αποκαθιστούν το χρώμα?ναι φτιάχνουν
-
Το κλασικό χάλι της Φορντ κάτω από το αυτοκίνητο....Άβαφο κ σκουριασμένο'
-
Καταφερα και ξεβαψα μια περιοχη στον προφυλακτηρα του Punto, περιπου 10χ3cm...
Εχω σπρευ με το εργοστασιακο ασημι χρωμα και βερνικι.
Να δοκιμασω να το μπαλωσω η θα ξεβαψει με την πρωτη βροχη?
Χρειαζεται τιποτα ασταρια κτλ? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Χρειαζεται τιποτα ασταρια κτλ?Κατά 99% θα φαίνεται. Κανονικά θέλει να απομονώσεις την περιοχή, λίγο τρίψιμο, βάψιμο κ βερνίκι. Αν δεν είσαι της λεπτομέρειας κάντο να πάει στον διάολο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Χρειαζεται τιποτα ασταρια κτλ?Κατά 99% θα φαίνεται. Κανονικά θέλει να απομονώσεις την περιοχή, λίγο τρίψιμο, βάψιμο κ βερνίκι. Αν δεν είσαι της λεπτομέρειας κάντο να πάει στον διάολο.
To εβαψα την προηγουμενη Κυριακη. Απομονωσα την περιοχη με εφημεριδα και χαρτοταινια, ετριψα με λεπτο γυαλοχαρτο και νερο, περασα δυο χερια με χρωμα και 1 με βερνικι.
Το αποτελεσμα ειναι ψιλοκαλο εαν δεν εισαι ψειρας, αλλα επειδη εγω ειμαι, μολις μπορεσω θα παει για καθολικη βαφη. -
Καλησπέρα έβαψα χτες τα πλαστικά μέρη BMW X3 (προφυλακτήρες - πλαϊνά- σκαλοπάτια) καθώς και πίσω πόρτα πλευράς συνοδηγού και η απόχρωση βγήκε τέλεια.. Έκτος αντιπροσωπείας όλα αυτά !!
-
τελικά ρε παίδες τα 'μπιμπίκια' είναι σκόνη που 'κάθεται' πάνω στο χρώμα στο στάδιο της βαφής και εν συνεχεία 'σκεπάζεται' από το βερνίκι ; Γιατί αν είναι έτσι μετά τι να σου κάνει το πλύσιμο ...;
-
Αυτά τα μπιμπίκια αφαιρούνται, δεν είναι τίποτα τραγικό.
-
Tα πλαστικά για να μη φύγη η μπογιά χρειάζονται ειδικό αστάρι πλαστικών για υπόστρωμα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To εβαψα την προηγουμενη Κυριακη. Απομονωσα την περιοχη με εφημεριδα και χαρτοταινια, ετριψα με λεπτο γυαλοχαρτο και νερο, περασα δυο χερια με χρωμα και 1 με βερνικι.
Το αποτελεσμα ειναι ψιλοκαλο εαν δεν εισαι ψειρας, αλλα επειδη εγω ειμαι, μολις μπορεσω θα παει για καθολικη βαφη.Η γνώμη μου είναι να το αφήσεις ως έχει. Σε λίγο καιρό ούτε που θα το προσέχεις.΄
-
θέλω να ρωτήσω, είναι δυνατή η επένδυση του αμαξώματος με carbon; Δεν εννοώ το αυτοκόλλητο, εννοώ ύφασμα carbon. Η απορία μου είναι αν η ρητίνη μπορεί να κολλήσει το ύφασμα πάνω στο μέταλλο...αν κάποιος έχει γνώση ή γνώμη...
-
αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω με τον προφυλακτήρα σου, για μην παιδεύεσαι.διαγραφή διαφήμισης [mod]
-
Το κατάλαβες ότι πήγες να διαφημίσεις το μαγαζί σου σε κάποιον που δεν έχει επισκεφθεί το φόρουμ πάνω από 3 χρόνια;;;;
'να σε βοηθήσω για να μην παιδεύεσαι....' Με το αζημίωτο;
Εδώ φίλε βοηθάμε ο ένας τον άλλο για να παιδευόμαστε. -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Tα πλαστικά για να μη φύγη η μπογιά χρειάζονται ειδικό αστάρι πλαστικών για υπόστρωμα.Καλησπέρα,στόν εμπρός προφυλακτήρα κάτω,κάτω, δεξιά κ λίγο πλάγια, στό ύψος του τροχού ''έξυσα'' τον πλαστικό προφυλακτήρα ελάχιστα 5cm x 1cm περίπου αυτό μπορούμε να το φτιάξουμε με κανά χημικό αλοιφές κτλ, ή θέλει βαφή?επίσεις ξέρετε τι κόστος περίπου θα βγεί αν αξίζει τον κόπο δηλαδή..!
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Tα πλαστικά για να μη φύγη η μπογιά χρειάζονται ειδικό αστάρι πλαστικών για υπόστρωμα.
Καλησπέρα,στόν εμπρός προφυλακτήρα κάτω,κάτω, δεξιά κ λίγο πλάγια, στό ύψος του τροχού ''έξυσα'' τον πλαστικό προφυλακτήρα ελάχιστα 5cm x 1cm περίπου αυτό μπορούμε να το φτιάξουμε με κανά χημικό αλοιφές κτλ, ή θέλει βαφή?επίσεις ξέρετε τι κόστος περίπου θα βγεί αν αξίζει τον κόπο δηλαδή..!
Eχει φανει το μαύρο απο κάτω;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπέρα,στόν εμπρός προφυλακτήρα κάτω,κάτω, δεξιά κ λίγο πλάγια, στό ύψος του τροχού ''έξυσα'' τον πλαστικό προφυλακτήρα ελάχιστα 5cm x 1cm περίπου αυτό μπορούμε να το φτιάξουμε με κανά χημικό αλοιφές κτλ, ή θέλει βαφή?επίσεις ξέρετε τι κόστος περίπου θα βγεί αν αξίζει τον κόπο δηλαδή..!
Καλημέρα bill ,αυτό το 5χ1 ίσως κ λιγότερο που γράφω είναι το μαύρο που έχει φανεί απο κάτω..οι μαρκαδόροι που βλέπω σε κάτι διαφημίσεις κάνουνε δουλειά ή πεταμένα λεφτά?Να υποθέσω ότι θέλει βάψιμο με κανά αερογράφο..κόστος?
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Καλημέρα bill ,αυτό το 5χ1 ίσως κ λιγότερο που γράφω είναι το μαύρο που έχει φανεί απο κάτω..οι μαρκαδόροι που βλέπω σε κάτι διαφημίσεις κάνουνε δουλειά ή πεταμένα λεφτά?Να υποθέσω ότι θέλει βάψιμο με κανά αερογράφο..κόστος?
Ασε τις βλακείες με τους μαρκαδορους της τιβι.
Θέλει τοπικό βάψιμο .
-
Να ρωτήσω κάτι και ας φανεί χαζό. Το καπό, μόνον όμως το καπό όπου κάθονται γάτες και μου αφήνουν κάτι σαν στάμπες, αν το πλένω μόνον αυτό ας πούμε 3 φορές την εβδομάδα με ειδικό σαμπουάν και το υπόλοιπο αμάξωμα το πλένω μια φορά το μήνα, υπάρχει περίπτωση να 'ανοίξει' το χρώμα στο καπό;
Το χρώμα είναι μεταλλικό.
Υπάρχει κανένα σκέπασμα μόνον για το καπό; Όχι για όλο το αυτοκίνητο; -
απο πλυσιμο με ειδικο σαμπουάν αυτοκινήτου δύσκολα να πάθει ζημιά. Θα παθει από τον υπερβολικό ηλιο εάν δε το κερώνεις. Το θεμα όταν είναι κερωμενο γλιστρά και μηπως βγάλουν νυχια οι γάτες!
εγω πάντα τα αυτοκίνητα τα σκεπάζω με κουκουλα, και στην οροφή πάνε πολλες φορες!
Γενικά περί βαφής αυτοκινήτου !