-
Ο χρήστης amoda έγραψε:
Μάλλον παρεξηγήθηκαν τα γραφώμενά μου περί μέτρου και για άλλη μια φορά κάποιοι τα εξήγησαν όπως ήθελαν.
Δεν πρόκειτε να ασχοληθώ με το θέμα.Λυπάμαι αν παρεξηγήθηκες για το σχόλιό μου, δεν απευθυνόταν σε σένα προσωπικά αλλά αν όντως νοιώθεις ότι αντιπροσωπεύεις τη βιομηχανία ομορφιάς τότε, τι να κάνουμε, αυτή είναι η άποψή μου γι'αυτή. Και νομίζω πως ο καυγάς περι θρησκειών δεν αφορούσε εσένα, οπότε άδικα αρπάχτηκες.
Μερικοί αγνοούν τόσο την δεοντολογία των forums, όσο κι έννοιες όπως σεβασμός στη γνώμη του άλλου αλλά και στο δικαίωμα να την διατυπώνει.
Δε νομίζω να προσπάθησε κάποιος να σου στερήσει αυτό το δικαίωμα. Αν δεν το κατάλαβες το ύφος αυτού του θέματος είναι λίγο ανάλαφρο και όλοι γράφουμε ανάλογα. Με το να 'μην ασχολείσαι μαζί μας' απλά μας δείχνεις πως δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις/επιχειρηματολογήσεις, έστω και 'ανάλαφρα'.
Κάποιος αρχίζει ξαφνικά να 'γαυγίζει' και κάποιοι άλλοι αρχίζουν να τον κατηγορούν προσπαθώντας να 'γαυγίσουν' πιο δυνατά.
Κοίτα, φόρουμ είμαστε, όχι εκκλησία. Το επίπεδό του είναι μεν πολύ υψηλό αλλά και η πλάκα και οι καυγάδες είναι ανθρώπινα.
Εγώ πάντως 'for what it's worth' θα λυπηθώ αν δεν ξαναεμφανισθείς.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
υπάρχει και η περίπτωση να σε διασώσει εκείνη...τι λές γι' αυτό???
άσχημα θα σου έπεφτε???εμενα δε θα μου επεφτε ασχημα (παρολο που θα προτιμουσα ασυζητυτη -προς γραφετε?- το αντιθετο)
αυτης θα της επεφτε πολυυυυυ βαρυ
πιστεψε με εχουν γινει δοκιμες σε εικονικες συνθηκες και .....
πληρης αποτυχιασυμπερασμα
δεν πρεπει να πνιγω ποτε μουαλλα επιμενω ρε παιδια
πεστε κατι βαθια στο θεμα -
ακρα του ταφου σιωπη....
τι εγινε
παιζουμε 'στα ορια' και κανετε αυτοσυγκεντρωση για να πεσουν οι σφιγμοι ??? -
Ο χρήστης predator έγραψε:
ακρα του ταφου σιωπη....
τι εγινε
παιζουμε 'στα ορια' και κανετε αυτοσυγκεντρωση για να πεσουν οι σφιγμοι ???καλέ σταμάτα...
πρέπει να δουλέψουμε κι όλας... -
οι τελευταίες σελίδες ήταν απογοήτευση....
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ακρα του ταφου σιωπη....
τι εγινε
παιζουμε 'στα ορια' και κανετε αυτοσυγκεντρωση για να πεσουν οι σφιγμοι ???καλέ σταμάτα...
πρέπει να δουλέψουμε κι όλας...μα και εγω δουλευω
αλλα 'το τερπνον μετα του οφελημου'εχω γλωσσοδιαροια σημερα
καλο απογευμα σε ολους
θα τα ξαναπουμε αυριο -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν στο thread αυτό άδικα προσπαθούσα να διαβάσω κάτι ''περί αυτοκίνησης''. Θεωρώ άσκοπο να γράφουν κάποιοι 30-40-50 σελίδες άσκοπα, έτσι απλά για να γράφουν. Τίποτα το ουσιαστικό απλά για ''να ξεπεράσουμε το Octavia'' όπως είπε κάποια.
Τελικά εγώ λέω -έτσι για πλάκα- να ανοίξω ένα νέο thread με τίτλο .Μια και εγώ άνοιξα το πρώτο θέμα (αυτό είναι το δεύτερο όπως θα είδες) πραγματικά λυπάμαι για την άποψή σου.
Θα πρέπει να σου πω οτι το πρώτο θέμα ανοίχτηκε με μία ερώτηση δική μου. Κατα πόσο καποιος αντρας έχει χρησιμοποιήσει το αμάξι του για να ρίξει μία γυναίκα. Ο ίδιος ή φίλος του. Και κατα πόσο υπάρχει η εντύπωση οτι η συμπεριφορά μιας γυναίκας θα αλλαξει βλέποντας το αμάξι.Το θέμα αυτό πέρασε από πολλές διακυμάνσεις. Εαν έχεις όρεξη μπορείς να κάτσεις να το διαβάσεις, απλα θέλει πολύ χρόνο μια και είναι μεγάλο. Πιστεύω οτι ήταν μία πολύ όμορφη κουβέντα με μια μεγάλη δόση χιουμορ.
Λόγω τεχνικού προβλήματος ανοιχτηκε και το δεύτερο. Το οτι ειπώθηκε ο ανταγωνισμός με το Οκταβια είναι καθαρά θέμα χιουμορ, το οποίο κρατάει από το πρώτο. Μπορεί πλεον να μην έχουμε πολλά να πούμε αλλά κάνουμε καλή πλάκα. Οποιος αντέξει άντεξε!
Αν θέλεις μπορεις να ανοίξεις οτι θέμα θέλεις. Το ωραίο όμως σε ένα θέμα είναι να γράφει ο κόσμος και μέσα από αυτά που γράφει να γνωρίζει ο ένας τον άλλον.
Γιαυτό και πραγματικά με λυπεί το γεγονός οτι βλέπω τσακωμούς (για πρώτη φορά σε αυτό το θέμα) αντί για συζήτηση και έξυπνες ατάκες. Δόξα το Θεό (σε οποιον πιστεύει ο καθένας) εχουμε αποδείξει οτι μπορούμε να συζητήσουμε για άπειρες σελίδες. Αυτό είναι και το νόημα του forum τουλαχιστον. Ιδέες και απόψεις που ανταλάσσονται.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι τελευταίες σελίδες ήταν απογοήτευση....αστα να πάνε... Ανοιξα ένα τόσο ωραίο θέμα για την παραλία και με αυτά που διάβασα μου έφυγε κάθε κέφι!
Ασε που θα έγραφα εναν πολύ απλό τρόπο να γνωριστείτε ανώδυνα με την κοπελα που σας αρέσει!
Τι να πω.. αντε παω γυμναστήριο!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ασε που θα έγραφα εναν πολύ απλό τρόπο να γνωριστείτε ανώδυνα με την κοπελα που σας αρέσει!Δηλαδή τώρα προσπαθείς να μας τιμωρήσεις; Τι σου κάναμεεεεε;!
-
Το υποχθόνιο σχέδιό μου είναι να σας ξεσηκώσω εναντια στον skullone και να τον δείρετε που άνοιξε εκείνος το δεύτερο θέμα και όχι εγώ!
-
οι τελευταίες σελίδες ήταν απογοήτευση....Εντάξει μωρέ, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Μάλλον η πυρκαϊά σβήστηκε πάντως.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
αστα να πάνε... Ανοιξα ένα τόσο ωραίο θέμα για την παραλία και με αυτά που διάβασα μου έφυγε κάθε κέφι!εντάξει δεν ήταν και όλες απογοήτευση...μην τα παραλές, άσε που ήδη ανταλλάξαμε κάποια tips...για λεγε λοιπόν και τα δικά σου???
-
είπαμε ειναι και η ζέστη, κάψα, λιοπύρι αλλά είναι Μάιος ακόμα ρε σεις!
οι παραλίες σας περιμένουν γιατί εγώ θα πάω κάπου κοντά στη δευτέρα παρουσία! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το υποχθόνιο σχέδιό μου είναι να σας ξεσηκώσω εναντια στον skullone και να τον δείρετε που άνοιξε εκείνος το δεύτερο θέμα και όχι εγώ!άσε τα καταφέρνει καλά και μόνος του σε αυτόν τον τομέα
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Το υποχθόνιο σχέδιό μου είναι να σας ξεσηκώσω εναντια στον skullone και να τον δείρετε που άνοιξε εκείνος το δεύτερο θέμα και όχι εγώ!Αμάν πια βρε Σαλώμη, ξεκόλλα επιτέλους! Τελικά είσαι χειρότερη από τους γέρους του Μάπετ Σόου!
-
Ο πολύ απλός τρόπος είναι να καθήσετε κοντά της στην παραλία. Ε καποια στιγμή θα πιάσετε κουβεντούλα
**Δεν **θα της την πέσετε και Δεν θα αρχίσετε να της λέτε αηδίες και κρύες ατάκες
Αυτή στην αρχή θα σας κοιτάει με μισό μάτι, μετά θα φοβάται οτι θα της την πέσει ο παλιομαλ**** (ιιι ντροπή μου), μετά θα ηρεμήσει, θα αρχίσει να σας απαντάει ε που θα παει θα πέσει το κορίτσι μεχρι το τελος της ημέρας.
Το σώμα είναι αδιάφορο αφού ναι μεν ειναι καλό για οφθαλμόλουτρο αλλά πολύ δύσκολα θα της δώσει σημασία εαν δεν είναι Η θεά.
-
οι παραλίες σας περιμένουν γιατί εγώ θα πάω κάπου κοντά στη δευτέρα παρουσία!Αδιάφορο!! Πρεπει να είμαστε προετοιμασμένοι!!!
Εξαλλου πως θα περάσει ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο μισός Ιούλιος μεχρι να παμε διακοπες
(ωωωωωωωωωχ παιδιά μακρυά μου φαίνεται)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αμάν πια βρε Σαλώμη, ξεκόλλα επιτέλους!Σιγά μην ξεκολλήσω!!! Το ωραίο μου θεματάκι... παει....
Μη κοιτάς που ήμουν άρρωστη και δεν ήρθα στην συνάντηση! Θα τον είχα μαυρίσει!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εξαλλου πως θα περάσει ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο μισός Ιούλιος μεχρι να παμε διακοπες (ωωωωωωωωωχ παιδιά μακρυά μου φαίνεται)μην ξεχνάς οτι έχουμε τον ΑΓΩΝΑ μας τον Ιούνιο, οπότε τουλάχιστον 5 ημέρες θα περάσουν πάρα μα πάρα πολυ γρήγορα....
μετά θα έχουμε καμια 15αρια ημέρες με σχολιασμούς και παρελκόμενα του αγώνα...
θα κάνουμε και καμια-δυο-τρεις μεζεδοκατανύξεις τις οποίες πάλι θα σχολιάζουμε για καμια βδομάδα...ε και τι έμεινε???
είδες ποσό γρήγορα περνάει ο καιρός με την κατάλληλη παρεά -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μη κοιτάς που ήμουν άρρωστη και δεν ήρθα στην συνάντηση! Θα τον είχα μαυρίσει!με συνδιασμό ήλιου και δυνατού αντιηλιακού???
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II