-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βεβαίως...το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη για ποιόν νόμιζες οτι είναι?!!!Ναιαιαιαιαι... Άγνωστος γιατί τον εξαφάνισαν οι γυναίκες...
Θα είχαν γιαγιάδες οι δικές μας και τότε... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν λέγεται 'σωσίβιο'..λέγεται 'love handle'!!Όχι. Λέγεται 'η αρχή της μεταμόρφωσης σε ...ανθρωπάκι της Μισλέν'!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για τα θέματα γυμναστικής:- Εκγύμναση εσωτερικών κοιλιακών (1 κιλό ψητού σε κάρβουνο ανεξαρτήτως είδους, παιδάκια, ψαρονεφρια κλπ)
- Επαναλαμβανόμενα σετ των 30, για σφίξιμο των μυών της κάτω γνάθου
- Παραγγελία κρεάτων που χρειάζονται μαχαίρι, για σωστή συντήρηση των μυών του περικαρπίου και των δακτύλων.
- Απαραίτητη παραγγελία περιφεριακών συμπληρωματικών (σαλάτες, σαγανάκια, κλπ), για σωστή γύμναση των δικεφάλων και τρικεφάλων των χεριών. Προυπόθεση τα 'περιφεριακά' να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 1 μέτρου από το πιάτο μας.
- Κράσι σε φυσιολογικές ποσότητες, για το καλό κυκλοφοριακό μας
- Το 4 βοηθάει και στην καλή λειτουργία του λαιμού και των μυών του.
- Η διαύγεια του εγκεφάλου μας, για να είναι πάντα σε εκγρήγορση, εξασφαλίζεται με kouk, rallysport, gvala, syele κλπ στην παρέα, προσέχοντας μη εξαφανίσουν τα παραγγελθέντα.
8 ) Υποχρεωτική παραγγελία επιδορπίου, κατά προτίμηση παγωτού με συμπλήρωμα, για την σωστή επαναφορά της γλώσσας σε καθημερινούς ρυθμούς. (Η άσκηση αυτή μπορεί να γίνει μέχρι 3 επιδόρπια) - Επιστροφή και χαλάρωμα στο σπίτι με 2ώρο ύπνο (9ώρο αν είναι βράδυ), για να μην πάνε χαμένες οι παραπάνω ασκήσεις.
Γινεται δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον σωματότυπο του 'αθλητή'.
Το πρόγραμμα το επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές την βδομάδα.Μμμμμμ... πολύ ενδιαφέρουσα γυμναστική.
Να πω στην κοπελιά μου ότι θα αρχίσω εντατικό πρόγραμμα να χαρεί... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αγοριααααααα διαβάσατε τα νέααααα!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμεΝαι, τώωωωρα φοβηθήκαμε! Άσε, τρλεμω τοσδο πολύπουθ δε νμπορω να πληκτροιλογήσω σωωστά!
Καλωσήρθες Peugeot1425 και μην τις ακούς αυτές τις κακεντρεχείς!
Ρε παιδιά, ο εξώστης του Μάπετ Σόου χωράει τρίτο άτομο;
Ωχ! σουϊς, σουϊςςςς, σουϊς, σουϊςςςς, σουϊς, σουϊςςςς...
Εεεε... παιδιά, σόρι αλλά με φωνάζουν για μήτινγκ!
Ουφ! Το'σωσα το σβέρκο μου!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμεΝαι, τώωωωρα φοβηθήκαμε! Άσε, τρλεμω τοσδο πολύπουθ δε νμπορω να πληκτροιλογήσω σωωστά!
Καλωσήρθες Peugeot1425 και μην τις ακούς αυτές τις κακεντρεχείς!
Ρε παιδιά, ο εξώστης του Μάπετ Σόου χωράει τρίτο άτομο;
Ωχ! σουϊς, σουϊςςςςσουϊς, σουϊςςςςσουϊς, σουϊςςςς...
Εεεε, παιδιά, σόρι αλλά με φωνάζουν για μήτινγκ!
ευχαριστώ και πάλι!!!
βέβαια έχω ξαναγράψει, δεν είναι η πρώτη φορά!!!!
ρώταγα τον Κωνσταντίνο για το clio του!!!
γιατί κοίταζα για αυτοκίνητο όχι για κανέναν άλλο λόγοπάντως για να πω και εγώ τι γνώμη για το αρχικό θέμα μας έχει προσπαθήσει αγόρι να με ρίξει με το αυτοκίνητο του!!
μου είπε να κάνω test drive την κουπέ bmw του!!!!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
μου είπε να κάνω test drive την κουπέ bmw του!!!!!Κι εσυ του απάντησες: 'Ωωωω, είσαι πολύ καλός! Ο δικός μου δυστυχώς δε μου δίνει την Enzo του, μόνο την Carrera'!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μου είπε να κάνω test drive την κουπέ bmw του!!!!!
Κι εσυ του απάντησες: 'Ωωωω, είσαι πολύ καλός! Ο δικός μου δυστυχώς δε μου δίνει την Enzo του, μόνο την Carrera'!
όχι !!!
πολύ πιο απλά του είπα ότι δεν θέλω!!! και ότι πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουνε!!
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
πολύ πιο απλά του είπα ότι δεν θέλω!!! και ότι πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουνε!!Κρίμα.. εγώ θα την έπαιρνα για test-drive σε καμια ειδική του Ακροπολις και μετά θα τον έφτυνα!!!
Ξέρεις με υφάκι: 'Καλό το εργαλείο σου αλλά δεν μου κάνει για την δουλειά που το θέλω'
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
πολύ πιο απλά του είπα ότι δεν θέλω!!! και ότι πρέπει να φύγω γιατί με περιμένουνε!!
Κρίμα.. εγώ θα την έπαιρνα για test-drive σε καμια ειδική του Ακροπολις και μετά θα τον έφτυνα!!!
Ξέρεις με υφάκι: 'Καλό το εργαλείο σου αλλά δεν μου κάνει για την δουλειά που το θέλω'
καλόοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!
και το αποκορύφωμα: είναι πολύ αργό για μένα!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμε
καλως μας ήρθες, με το καλό...και κάλες δημοσιεύσεις...
σε περιμένουμε στην επόμενη μεζεδοκατάνηξη....ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ!!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ PEUGEOT 1425
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ
τριτώσαμε...τεταρτώσαμε, αλλά δεν πατώσαμε
καλως μας ήρθες, με το καλό...και κάλες δημοσιεύσεις...
σε περιμένουμε στην επόμενη μεζεδοκατάνηξη....ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ!!!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ PEUGEOT 1425
thanks!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ!!!που να έρθουν και οι φίλες μας που λέγαμε παλιότερα
-
salome ??
το σουιςςς τι ειναι και μας εχεις πρηξει ???
αγορεσες το νυχοκοπτη σου απο ελβετια και δεν ξερεις πως γραφετε ???
και οι νυχοκοπτες δεν κανουν χρατς
τσικ κανουνε -
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ!!!!
ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ!!!που να έρθουν και οι φίλες μας που λέγαμε παλιότερα
EEEE......ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ???
-
ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ 52 ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ PART III,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ?
ΑΝΤΕ salome,ΣΟΥ'ΦΕΞΕ ΠΑΛΙ!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
που να έρθουν και οι φίλες μας που λέγαμε παλιότεραΩχ! Το αδερφάτο του ...εξώστη!
ΥΓ: Μη με ψάχνεις, είμαι ακόμα στο μήτινγκ...
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
το σουιςςς τι ειναι και μας εχεις πρηξει ???Δεν φταίω εγώ!!!
**(φορώντας την μαύρη κουκούλα)**O kyan φταίει που το έβγαλε!!! Και ο Kouk!!!!και η καταραμένη τεχνολογία!!! Που πήγε αυτόματα και άλλαξε όλες τις υπογραφές μου σε όλα τα post μου!!!
Διαμαρτύρομαι!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ 52 ΣΕΛΙΔΕΣ.
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ PART III,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ?Καραδοκώ να φτάσει τις 66!!! *(να κρατήσουμε και τα προσχήματα) *Μετά θα το πάρω πίσω το ωραίο μου θεματάκι!!!
αν και η φιλοδοξία μου είναι να ενωθούν πάλι σε ένα Gigamix!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Καραδοκώ να φτάσει τις 66!!! (να κρατήσουμε και τα προσχήματα)Τι ακριβώς εννοείς;;; Αφού θα πάμε που θα πάμε στην κόλαση, να πάμε για ολόκληρο το ποσόν, ε;;;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
**(φορώντας την μαύρη κουκούλα)**O kyan φταίει που το έβγαλε!!! Και ο Kouk!!!!Ωχ αμάν! Η Αρτεμισία!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II