-
Tha balw thn koukoulitsa mou kai 8a sas katadwsw.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ωχ αμάν! Η Αρτεμισία!ποια είναι η Αρτεμισία και που την έριξες? Ξέρνα τα όλα!
-
Καλώς την πάλι την PEUGEOT1425! Μαίρη, άστον ήσυχο το φουκαρά! Εγώ την 'έριξα' την Αρτεμισία, αλλά οι λεπτομέρειες είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ακατάλληλες για ανηλίκους...
-
ακατάλληλες ε?? Ωραία!!!!
(Χμμ για να τσεκάρω:
Ανήλικους? δεν έχουμε στο θέμα μας,
ώρα? περασμένη είναι (23.00),
Ποπ κορν? εβαλα να γίνεται
Το παγωτό? ξεπαγώνει) -
Πρόεδρεεεεεεεεεε!!!
Πειράζει αν κάνουμε λίγο τσόντα το θέμα;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πρόεδρεεεεεεεεεε!!!Πειράζει αν κάνουμε λίγο τσόντα το θέμα;
No comment!!
-
Εμεινα με το ποπκορν και το παγωτό τελικά!!! Τίποτα δεν μας είπες!
Ούτε καν σε Pm!
(λες να τον ψήσω να μου πει σε pm? Θα το βγάλω στην φόρα μετά. χι χι χι)
-
Βρε Μαίρη, με απογοήτευσες! Η Αρτεμισία είναι το θηλυκό του Αρτέμη. Μάτσα δηλαδή. Ξέρεις, 'οι γερμανοί είναι φίλοι μας κτλ'.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βρε Μαίρη, με απογοήτευσες! Η Αρτεμισία είναι το θηλυκό του Αρτέμη. Μάτσα δηλαδή. Ξέρεις, 'οι γερμανοί είναι φίλοι μας κτλ'.καλά βρε μη κάνεις έτσι κατάλαβα οτι ήταν κατι σχετικό, αλλά δεν το συνδύασα. Με την απορία να έμενα?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εμεινα με το ποπκορν και το παγωτό τελικά!!! Τίποτα δεν μας είπες!Ναι ρε Κωνσταντίνε, τι hit'n'run ήταν πάλι αυτό; Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, ξέρω κι εγώ μια Αρτεμισία, λες να ήταν αυτή;
-
Βασικά με τρώγανε τα δάχτυλά μου να αρχίσω να γράφω όλες τις πρόστυχες, ανήθικες και κολασμένες λεπτομέρειες, αλλά ήρθε το 'no comment' (βλέπε 'μην τολμήσεις, θα σου στείλω το post στον εξαποδώ') του προέδρου και μου'κοψε τη φόρα.
-
Βασικά με τρώγανε τα δάχτυλά μου να αρχίσω να γράφω όλες τις πρόστυχες, ανήθικες και κολασμένες λεπτομέρειες, αλλά ήρθε το 'no comment' (βλέπε 'μην τολμήσεις, θα σου στείλω το post στον εξαποδώ') του προέδρου και μου'κοψε τη φόρα.Αν εννοούσε κάτι τέτοιο θα μας είχε στείλει όλους μαζί με το θέμα στον αγύριστο προ πολλού.
Αντε λοιπόν, λέγε!!!
-
Είσαι σίγουρος; Θα περιγραφούν σκηνές που θα έκαναν και το ΘΕΟ (τον Γκουζγκούνη) να κοκκινίσει!
-
Είσαι σίγουρος; Θα περιγραφούν σκηνές που θα έκαναν και το ΘΕΟ (τον Γκουζγκούνη) να κοκκινίσει!Καλά, αν είναι έτσι άστο καλύτερα γιατί θα μας κράξουν!
-
Γι'αυτό σου λέω, άσε καλύτερα μην έχουμε τραβήγματα...
-
Απλά δε μπορούσα να βλέπω το θέμα 'μας' (αν μπορώ να το θεωρώ κι εγώ 'μου') στα βάθη της σελίδας και είπα να το ανεβάσω λίγο!!! Καλημέρα!
-
Kαλά που ήσασταν όλοι το σ/κ και πήγε στα Τάρταρα το θέμα μας?
(Νομίζω ξεμείναμε από θέμα ε?)
-
Δεν αποκλείεται... Οπότε, ήρθε ώρα να κάνετε κάτι εσείς οι κυρίες του forum, γιατί ως γνωστόν, όταν η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται 'συνηθισμένη' οι γυναίκες είναι αυτές που πρέπει να ανανεώνουν το ενδιαφέρον!
-
λοιπόν....
επειδή το αρχικό θέμα της salome ήταν οι γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ας κινηθούμε σε κάτι παρόμοιο
έχετε δει γυναίκες σε φανάρια (όχι να καθαρίζουν τα τζάμια ) ή γενικότερα στο δρόμο να κοιτάνε οδηγούς με ακριβά αυτοκίνητα ή να τους χαμογελάνε, γενικά να δείχνουν ενδιαφέρον???? -
Για αυτό που λες, κάποιος κάτι είχε αναφέρει στο πρώτο 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα'. Ότι δηλαδή ήταν στο ΤΤ του μαζί με τον φίλο του και τις κοπελιές τους και 2 τύπισες τους κολλούσαν αγριότατα.
Αλλά το βασικό δεν είναι αυτό. Εσείς θα πέφτατε αν κάποιος σας έλεγε: Πάμε μια βόλτα με την CLK μου;;;
(αν και αυτό έχει απαντηθεί νομίζω, όχι είναι η απάντηση).Το ακόμα πιο βασικό είναι αν γνωρίζετε καμία 'θεά' που θα έπεφτε αν κάποιος της έλεγε: 'Πάμε μια βόλτα με το 206 μου;'
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II