-
Δημήτρη, μήπως η κόμη σου είναι κόκκινη με κοτσίδες και η κοιλιά σου θυμίζει Οβελίξ;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δημήτρη, μήπως η κόμη σου είναι κόκκινη με κοτσίδες και η κοιλιά σου θυμίζει Οβελίξ;Το παντελόνι με τις ρίγες δεν το φοράω πάντως
Ρε μπας και σκάβω το λάκο μου ????
-
Κρίμα! Κι είναι ωραίο παντελόνι!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
δε μου λές βρε φιλενάδα, θα το φόραγες και στην παραλία δηλαδή???
Φυσικά!!!
πείτε με πουριτανή, αλλά εδώ διαφωνώ, και η Kate Moss να ήμουν πάλι δεν θα φόραγα κοινή τη θέα...αν τα βγάλω όλα στη φόρα σε όλο τον κόσμο, τι θα αφήσω για τον καλό μου να ανακαλύψει τον εσωτερικό μου κόσμο???
-
ΣΕΜΝΑΑΑΑΑ!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΣΕΜΝΑΑΑΑΑ!!!ΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑ
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Φυσικά!!!
πείτε με πουριτανή, αλλά εδώ διαφωνώ, και η Kate Moss να ήμουν πάλι δεν θα φόραγα κοινή τη θέα...αν τα βγάλω όλα στη φόρα σε όλο τον κόσμο, τι θα αφήσω για τον καλό μου να ανακαλύψει τον εσωτερικό μου κόσμο???
Άσε γιατί αμα πάρει γραμμή τι καλοσυνάτη και γλυκήτατη ψυχούλα έχεις ....... τον βλέπω να μας κάνει επίσκεψη στην Ουγκάντα
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Φυσικά!!!
Ακριβώς!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Άσε γιατί αμα πάρει γραμμή τι καλοσυνάτη και γλυκήτατη ψυχούλα έχεις ....... τον βλέπω να μας κάνει επίσκεψη στην Ουγκάνταμην ανησυχείς θα σας τον στείλω εγώ αν προκύψει θέμα...και με ταπεράκι, για να σας καλοπιάσει και να τον δεχτήτε στην παρέα σας
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Άσε γιατί αμα πάρει γραμμή τι καλοσυνάτη και γλυκήτατη ψυχούλα έχεις ....... τον βλέπω να μας κάνει επίσκεψη στην Ουγκάντα
μην ανησυχείς θα σας τον στείλω εγώ αν προκύψει θέμα...και με ταπεράκι, για να σας καλοπιάσει και να τον δεχτήτε στην παρέα σας
Ταπεράκι (και ενα και δύο και .....) ας έχει .... το τσατσοτηλεφωνάκι σου να μην έχει
-
Τι είναι ρε παιδιά το τσατσοτηλεφωνάκι (χμ, περίεργο, δε βρίσκω τη λέξη αυτή στο λεξικο του Μπαμπινιώτη, γιατί;;; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τι είναι ρε παιδιά το τσατσοτηλεφωνάκι (χμ, περίεργο, δε βρίσκω τη λέξη αυτή στο λεξικο του Μπαμπινιώτη, γιατί;;; )ΧΜΜΜ!!!
ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΜΕΝΑ!!! -
Κοίτα, αν ήταν επίθετο (Μανούσος Τσατσοτηλεφωνάκης) τότε θα ήταν σίγουρα κρητικό. Αλλά τώρα... Δεν ξέρω, δε νομίζω όμως! Θα το είχα ξανακούσει! Κάτι άλλο είναι!
-
Νάσο είσαι άψογος!!! Ακου Μανούσος Τσατσοτηλεφωνάκης!!!!! Μας εστειλες! !
Αντε να συνεχίσω την κουβέντα τώρα!! Καλημέρα σας!
-
Ευχαριστώ πολύ... Αλλά εγώ έχω ακόμα ένα πρόβλημα:
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ!!!
Καλά, ηρέμησα! Αλλά πείτε μου, please, μη με αφήνετε στην άγνοιά μου!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Φυσικά!!!
Ε, καλά... σε 3 topics για τον εσωτερικό κόσμο δεν μιλάμε;;;;;
Καλημέρα σας!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ε, καλά... σε 3 topics για τον εσωτερικό κόσμο δεν μιλάμε;;;;;Ηταν να μη γίνει η αρχή.... Ο ιός εξαπλώθηκε και στα διπλανά θέματα! Σε λίγο καιρό θα καταλάβει όλο το forum!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ... Αλλά εγώ έχω ακόμα ένα πρόβλημα:ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ!!!
Καλά, ηρέμησα! Αλλά πείτε μου, please, μη με αφήνετε στην άγνοιά μου!
Για τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που δεν ξέρουν ...... τσατσοτηλεφωνάκι είναι μια συσκέυή του διαβόλου την οποία κουβαλάει μαζί της μία εκ των δεσποινίδων του forum (ονόματα δεν λέμε !!!) για την οπτικοακουστική καταγραφή των τεκτενόμενων στις εκλεπτυσμένες πολιτιστικές & πολιτισμικές συγκεντρώσεις του Forum.
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Για τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που δεν ξέρουν ...... τσατσοτηλεφωνάκι είναι μια συσκέυή του διαβόλου την οποία κουβαλάει μαζί της μία εκ των δεσποινίδων του forum (ονόματα δεν λέμε !!!) για την οπτικοακουστική καταγραφή των τεκτενόμενων στις εκλεπτυσμένες πολιτιστικές & πολιτισμικές συγκεντρώσεις του Forum.μαίρη μου, πάλι μας μπέρδεψαν...σίγουρα δεν εννοεί κάποια απο εμάς...εμείς δύο κοπέλες με τα πιάνα μας, τα γαλλικά μας, θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο??? και με τηλεφωνική συσκευή!!!!
μόνο με ψηφιακή φωτογραφική -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μαίρη μου, πάλι μας μπέρδεψαν...σίγουρα δεν εννοεί κάποια απο εμάς...εμείς δύο κοπέλες με τα πιάνα μας, τα γαλλικά μας, θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο??? και με τηλεφωνική συσκευή!!!!
μόνο με ψηφιακή φωτογραφικήΘα κάναμε....θα κάναμε!!! 'Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα'!!!!Ααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!......Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II