-
...δεν ενδιαφέρει αυτό, φέρτε τα οπίσθια του......φωτομονταζ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...δεν ενδιαφέρει αυτό, φέρτε τα οπίσθια του......φωτομονταζκαι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!
Σε μερικούς κοντεύεις να τους την βγάλεις πάντως !!!!
Μαζί σου Κώστα ........ !!!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Σε μερικούς κοντεύεις να τους την βγάλεις πάντως !!!!
Μαζί σου Κώστα ........ !!!!
..την βγαλμένη?!!! ..Κι εγω μαζί σας!!.. και μετά 'νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα'..!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δείξε μου μια γυναίκα με αρχές και κάπου εκεί κοντά θα σου δείξω κι εγώ ένα ροζ ελέφαντα με κίτρινα πουά.Ok!! Εγώ είμαι λοιπον μια γυναίκα με αρχές. Και όσο και να σου φαίνεται περίεργο με ενοχλεί πάρα πολύ να πληρώνει άλλος για μένα. Μόνο σε πάρα πολύ κολλητούς το επιτρέπω και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης ξέρω και αρκετές κοπέλες που αισθάνονται και πράττουν το ίδιο.
Δεν μιλαμε καν να μου δώσουν χρήματα για να αγοράσω κάτι. Το θεωρώ πολύ προσβλητικό.
Η σειρά σου τώρα
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Δείξε μου μια γυναίκα με αρχές και κάπου εκεί κοντά θα σου δείξω κι εγώ ένα ροζ ελέφαντα με κίτρινα πουά.
Ok!! Εγώ είμαι λοιπον μια γυναίκα με αρχές. Και όσο και να σου φαίνεται περίεργο με ενοχλεί πάρα πολύ να πληρώνει άλλος για μένα. Μόνο σε πάρα πολύ κολλητούς το επιτρέπω και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης ξέρω και αρκετές κοπέλες που αισθάνονται και πράττουν το ίδιο.
Δεν μιλαμε καν να μου δώσουν χρήματα για να αγοράσω κάτι. Το θεωρώ πολύ προσβλητικό.
Η σειρά σου τώρα
Επειδή εμένα δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνει η κοπέλα ...... ξέρω μια καλή ταβέρνα ...... πάμε να με κεράσεις 5-6 κιλά παιδάκια ?? Α ... μια και το σκέφτηκα να φέρω και έναν φίλο μου ?????
Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό !!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Δείξε μου μια γυναίκα με αρχές και κάπου εκεί κοντά θα σου δείξω κι εγώ ένα ροζ ελέφαντα με κίτρινα πουά.
Ok!! Εγώ είμαι λοιπον μια γυναίκα με αρχές. Και όσο και να σου φαίνεται περίεργο με ενοχλεί πάρα πολύ να πληρώνει άλλος για μένα. Μόνο σε πάρα πολύ κολλητούς το επιτρέπω και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης ξέρω και αρκετές κοπέλες που αισθάνονται και πράττουν το ίδιο.
Η σειρά σου τώρα
Επειδή εμένα δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνει η κοπέλα ...... ξέρω μια καλή ταβέρνα ...... πάμε να με κεράσεις 5-6 κιλά παιδάκια ?? Α ... μια και το σκέφτηκα να φέρω και έναν φίλο μου ?????
Παρωωωωωωωωωών!!!!!!!!!!!!!!
-
Επειδή εμένα δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνει η κοπέλα ...... ξέρω μια καλή ταβέρνα ...... πάμε να με κεράσεις 5-6 κιλά παιδάκια ?? Α ... μια και το σκέφτηκα να φέρω και έναν φίλο μου ?????Νικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΧ!!!!! Καλύτερα να σας ντύσω παρά να σας ταίσω εσάς!!!!
Διάλεξε ή θα πληρώσω ή θα τα πω όλα στην γυναίκα σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παρωωωωωωωωωών!!!!!!!!!!!!!!καλά πώς είναι δυνατόν να είσαι πάντα παρων οταν αναφέρεται το φαγητό!?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
καλά πώς είναι δυνατόν να είσαι πάντα παρων οταν αναφέρεται το φαγητό!?
Εεεεε...έτυχε!!!...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
ΩΧ!!!!! Καλύτερα να σας ντύσω παρά να σας ταίσω εσάς!!!!
Διάλεξε ή θα πληρώσω ή θα τα πω όλα στην γυναίκα σου!
Ναι ?...... χρρρρρ...σσσσ ..... έλα ...... χρρρρρρσσρ............ εμπρός ?...........ρρσσχχχχχ ....... δεν σε ακούω χςςςςςςρρρρρρρρρ ................πάρε το μηδέν ...... χρσσσσπππρρσσσσσσσσχχχχρρρρρρρ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
καλά πώς είναι δυνατόν να είσαι πάντα παρων οταν αναφέρεται το φαγητό!?
Εεεεε...έτυχε!!!...
Δεν έτυχε ........... πέτυχε !!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εεεεε...έτυχε!!!...Τι έτυχε βρε τι έτυχε? Που έχεις κάνει 3 ταυτόχρονα Post σε 3 διαφορετικά θέματα περι φαγητού.
Χμμ μήπως έχεις βάλει ειδικό φίλτρο ειδοποίησης? Tου στύλ 'Οπου φαϊ send pm to kouk' ?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ok!! Εγώ είμαι λοιπον μια γυναίκα με αρχές. Και όσο και να σου φαίνεται περίεργο με ενοχλεί πάρα πολύ να πληρώνει άλλος για μένα. Μόνο σε πάρα πολύ κολλητούς το επιτρέπω και αυτό σε σπάνιες περιπτώσεις. Επίσης ξέρω και αρκετές κοπέλες που αισθάνονται και πράττουν το ίδιο.Εδώ θα κάνω το δικηγόρο της διαβολογυναίκας και θα παραδεχτώ ότι ποτέ έως τώρα δεν πέτυχα κοπέλα να έχει την απαίτηση να πληρώνω εγώ. Πάντα πληρώναμε εναλλάξ, μια εκείνες και μια εγώ. Ακόμα και σε μακρινές εκδρομές που κάνουμε με δικό μου αυτοκίνητο υπολόγιζαν και τη βενζίνη στα έξοδά μου, παρόλο που εύκολα 'ξεχνιέται', και πολλές φορές πλήρωναν εκείνες στο βενζινάδικο.
Guys, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τύπισσα-στερεότυπο που ψάχνει για μ@λ@κες να την 'κυκλοφορούν' τείνει να εκλείψει, δεδομένου ότι έχουν αλλάξει οι καιροί και οι γυναίκες πια δουλεύουν και έχουν δικά τους λεφτά (και εγωισμό). Και τέλος πάντων οι 'επι πληρωμή' εύκολα αναγνωρίζονται οπότε είναι στη δική μας διακριτική ευχέρεια να τις στέλνουμε στη μαμά τους αν δε γουστάρουμε να τις πληρώνουμε.
-
Σωστός ο kyan.!!!
ΥΓ. Άσχετο αλλά είναι ο μόνος τρόπος να σας ειδοποιήσω, αν σας έρθει κανένα e-mail απο μένα με κατάληξη .pif έχει ιό, μην το ανοίξετε...
sorry -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...δεν ενδιαφέρει αυτό, φέρτε τα οπίσθια του......φωτομονταζκαι οι παντρεμένοι έχουν ψυχή!!!
Σε μερικούς κοντεύεις να τους την βγάλεις πάντως !!!!Μαζί σου Κώστα ........ !!!!
..την βγαλμένη?!!! ..Κι εγω μαζί σας!!.. και μετά 'νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα'..!!!
Το κλαμπ έχει ήδη 3 μέλη!! Μπράβο μας!!!
Μην ξεχνατε ότι ένα μυστικό παραμένει μυστικό ακόμη και αν το ξέρουν 5000 άντρες. Αν το μάθει έστω μία γυναίκα, αμέσως παυει να είναι μυστικό!!
Ωχ!! ερχεται η υπογραφή...... -
Λοιπόν περισσότερες πληροφορίες για τον ιό που σας είπα, δεν φαίνετε ποιος σας τον στέλνει:
Discovered on: May 18, 2003
Last Updated on: May 19, 2003 10:06:02 AMThe email message has the following characteristics:
From: support@microsoft.comSubject: The subject line will be one of the following:
Your details
Approved (Ref: 38446-263)
Re: Approved (Ref: 3394-65467)
Your password
Re: My details
Screensaver
Cool screensaver
Re: Movie
Re: My applicationMessage Body: All information is in the attached file.
Attachment: The attachment name will be one of the following:
your_details.pif
ref-394755.pif
approved.pif
password.pif
doc_details.pif
screen_temp.pif
screen_doc.pif
movie28.pif
application.pifοδηγίες για να απαλλαχθήτε:
http://securityresponse.symantec.com/av ... .tool.html -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Απ'όσο τα έχω δει στην Του-Βου είναι σκέτος πειρασμός... Πάντως, έχει τη φήμη της ιδιαιτέρως καλλιπύγου, όπως και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.
και πώς είσαι σίγουρος οτι δεν είναι μονταζ.... εδώ ολόκληρη JLo και δεν είναι σίγουρο οτι στα video clip είναι τα δικά της οπίσθια, αφού σε φωτόγραφίες φαίνεται οτι έχει κυταρίτιδα σαν κοινή θνητή...[τσάμπα η ασφάλεια που έκανε ]
αχχχχ μικρέ κωνσταντίνε πότε θα μάθεις οτι 'ότι λάμπει δεν είναι χρυσός'Και ποια είναι τέλεια; Ποιος είναι τέλειος; Και ποιος νοιάζεται στο κάτω-κάτω της γραφής, πέρα από κάτι ηλίθιους που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν; Το ζήτημα είναι γενικά το θέαμα να είναι ευχάριστο. Και να υπάρχει και λίγη κυτταρίτιδα, τι έγινε; Γυναίκα είναι, δεν είναι πλαστική κατασκευή!
-
Η σειρά σου τώρα
Ο Δημήτρης με κάλυψε πλήρως!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αυτό είναι εξακριβωμένο; Γιατί όλοι ξέρουμε το ρητό...
ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II