-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και κάθε μήνα να γίνεται συνάντηση Paint-Ball όπου θα μπορούν αυτοί που τσακώνονται να αλληλοσκοτωθούν!!!
πω πω τι ιδέα είχα παλι!!!! Αντε να το βάλω στις ανακοινώσεις???
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ?
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ,Η ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ???Αν χρησιμοποιήσεις το κυνηγετικό σου όπλο νομίζω πως παραβιάζεις κάποιους κανόνες περί ανταγωνισμού.
Επίσης στο Paintball κατά κανόνα απαγορεύεται να πάρεις και τα σκυλιά. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:oops:
ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑ!!!
ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ,ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο kouk,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!αγαπητέ κυνηγέ έχουμε κι εμείς δικαίωμα στο free οφθαλμόλουτρο!!!
τι μόνο εσείς -
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Επίσης στο Paintball κατά κανόνα απαγορεύεται να πάρεις και τα σκυλιά.σκυλιά όπως τετράποδα για να μην παρεξηγηθούμε!!!
σκυλιά με ψιλοτάκουνα επιτρέπονται για να εμπλουτείνουν την χλωρίδα -
[quote='catalyst
Αν χρησιμοποιήσεις το κυνηγετικό σου όπλο νομίζω πως παραβιάζεις κάποιους κανόνες περί ανταγωνισμού.
Επίσης στο Paintball κατά κανόνα απαγορεύεται να πάρεις και τα σκυλιά. [/quote]Ε ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕ?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
:oops:
ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΑ!!!
ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ,ΡΕΖΙΛΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο kouk,ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!αγαπητέ κυνηγέ έχουμε κι εμείς δικαίωμα στο free οφθαλμόλουτρο!!!
τι μόνο εσείςΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!!!!
ΠΑΕΙ,ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!!! -
α πολυ ζεστα!!!
καψα...
λιοπυρι... -
Ρε παιδιά, μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα μας (αλλά τι λέω, έτσι που γίναμε, τίποτα δεν είναι πια άσχετο με το θέμα μας) αλλά πόσο πάει το μαλλί στο paintball; Ήμουν για κάποιο καιρό στο Σκοπευτικό Όμιλο Ηρακλείου στην Κρήτη, αλλά αναγκαστικά τα παράτησα μετά που έφυγα για σπουδές. Το paintball όμως με έχει ενθουσιάσει και θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω! Υπάρχει κανένα site; Ξέρετε να μου πείτε πληροφορίες; PM me, please!!! Και αν το κανονίσετε, αν είναι εύκολο να το ανακοινώσετε 3-3 βδομάδες πριν, μπας και μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς από την περιφέρεια;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα μας (αλλά τι λέω, έτσι που γίναμε, τίποτα δεν είναι πια άσχετο με το θέμα μας) αλλά πόσο πάει το μαλλί στο paintball; Ήμουν για κάποιο καιρό στο Σκοπευτικό Όμιλο Ηρακλείου στην Κρήτη, αλλά αναγκαστικά τα παράτησα μετά που έφυγα για σπουδές. Το paintball όμως με έχει ενθουσιάσει και θέλω οπωσδήποτε να το δοκιμάσω! Υπάρχει κανένα site; Ξέρετε να μου πείτε πληροφορίες; PM me, please!!! Και αν το κανονίσετε, αν είναι εύκολο να το ανακοινώσετε 3-3 βδομάδες πριν, μπας και μπορέσουμε να έρθουμε κι εμείς από την περιφέρεια;;;Ξερω αυτο το site αλλα δεν ξερω περαιτερω πληροφοριες:
http://www.paintballcity.gr/ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
α πολυ ζεστα!!!
καψα...
λιοπυρι...και που είσαι ακόμα!!!.. Κερνάμε παγωτό χωνάκι!!..
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εγώ παντως νομίζω πως σέξυ είναι πιο ωραίο κάτι που υπόσχεται παρά κάτι που φαίνεται
Συμφωνώ απολύτως... Αρκεί όταν αποκαλυφθεί να τηρεί μέρος τουλάχιστον των υποσχέσεων...
Και γιατί να μην πάτε κάτω από τον Όλυμπο (βλέπε Πλαταμώνα)? Να δροσιστείτε στην ωραία θαλασσίτσα και μετά να πατε και πανω στον Π. Παντελεήμονα να φάτε τα ωραία σας κοψίδια?
Ξέρεις τι ωραία δροσιά έχει πανω στο βουνό (στα 1.000+ μέτρα);;;; Καθαρό αεράκι, δροσιά (και κάτι φιδίσιους δρόμους χωρίς κίνηση... ). Χώρια που στα χωριά πάνω έχει κάτι ταβερνάκια, που κάνουν κάτι υγιεινότατα κοψίδια...εντόπια κρέατα μόνο... Μεγαλωμένα στον Όλυμπο...Ξέρω...τα έχω δοκιμάσει πέρισυ το καλοκαίρι... Πάτε στην Καρυά και θα με θυμηθείτε...
Αν χρησιμοποιήσεις το κυνηγετικό σου όπλο νομίζω πως παραβιάζεις κάποιους κανόνες περί ανταγωνισμού
Αν είναι ο Hunter να φέρει όπλο να μου το πείτε να μην φέρω το αμάξι... Ποιος πληρώνει μετά για τις τρύπες... Με τα σκυλιά δεν έχω πρόβλημα...εκτός κι αν με κατουρήσουν
α πολυ ζεστα!!!
καψα...
λιοπυρι...Και που να πιάσει ο Ιούνης... Αφεντικό παραιτούμαι Πάω Όλυμπο-Χαλκιδική
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Στεμνίτσα-Δημητσάνα [με τις υπέροχες κοκορομακαρονάδες ]Καλα εε με εστειλες τωρα Που τα ξερεις εσυ αυτα τα ωραια?
Τι κοψιδια και τετοια μου λετε εκει να δειτε μασα! Ααααα ρε κατι κοκορια!! -
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Καλα εε με εστειλες τωρα Που τα ξερεις εσυ αυτα τα ωραια?
Τι κοψιδια και τετοια μου λετε εκει να δειτε μασα! Ααααα ρε κατι κοκορια!!τα έχω τιμήσει κατα καιρούς
άλλη μια περιοχή για δροσιά μετά την προαναφερθήσα απο τη Σαλώμη -
Πωπωπω ρε παιδακι μου πρωι πρωι μου ανοιξες την ορεξη και ξερεις ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα?
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΟΚΟΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ?
-
Τί άλλο θα ακούσουμε σ'αυτό το θέμα!!!!!:roll:
Πραγματικά έσφιξε η ζέστη..... -
Νομίζω καιρός να αφήσουμε το Σούνιο και να αρχίσουμε τις πιο μακρυνές διαδρομές!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
α πολυ ζεστα!!!
καψα...
λιοπυρι...Kαι που να έρθει και ο μινι καυσωνας!!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Πωπωπω ρε παιδακι μου πρωι πρωι μου ανοιξες την ορεξη και ξερεις ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα?ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΟΚΟΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ?
Ε, καλά, δεν είναι και δύσκολο! Όπως εφαρμόζεται σε διάφορες περιπτώσεις στη ζωή μας... Do it yourself!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Kαι που να έρθει και ο μινι καυσωνας!!!!για σήμερα είναι, εξού και οι παράλογες απαιτήσεις
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Νομίζω καιρός να αφήσουμε το Σούνιο και να αρχίσουμε τις πιο μακρυνές διαδρομές!!!!Νεμέα - Στυμφαλία - Φενεός
ή
Τρίπολη - Λεβίδι - Νεμέα -
α δε ξέρω!!!
Κάτι για Δημητσάνα και κοκόρια λένε οι από πάνω μας!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II