-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
αντε βρε σας δίνω και ιδέες του τι θέλουμε να φορέσετε
http://216.130.172.114/gr-man.htmlΒΡΕΕΕΕ!!!!!
Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ,ΟΡΕΣΙΒΕΙΟΣ,ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΟΣ,ΚΥΝΗΓΟΣ ΒΡΕ!!!
ΚΑΠΤΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΝ!!!!!!!!!!!!Που πας να μπλέξειιιιιιιις!!!! Ρε,θα μας φάνε ζωντανούς τουτενα τα ζουλάπια!!!
-
Καλημέρα σας!!!!! Καλέ τι είστε εσείς εδώ;;;;;;;
Καλά λένε η τρέλα δεν πάει στα βουνά... στο 4ΤF πάει...
Αυτό σημαίνει 3 πράγματα: Πολύ ζέστη ή πολύ δουλειά ή και τα δύο...Α, και μην του μπαίνετε πολύ του Hunter, γιατί τον βλέπω να φέρνει κανένα όπλο και ο κουτσομπολάτος να βγει με θέμα: 'Τρελός κυνηγός εθεάθη στον Εύηνο ποταμό να έχει πάρει στο κατόπι με την καραμπίνα του τρόφιμους του ψυχιατρείου που είχαν πάει εκδρομή... Οι τρόφιμοι φορούσαν κάτι προκλητικά εσώρουχα (άντρες και γυναίκες)...'
Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα, ακόμα κι εδώ: Οι γυναίκες ΕΙΝΑΙ το ισχυρό φίλο. Είναι μόνο 2 και δεν μπορούμε να τις φέρουμε βόλτα, παρόλο που έχουμε την πλειοψηφία...
Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας... -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα, ακόμα κι εδώ: Οι γυναίκες ΕΙΝΑΙ το ισχυρό φίλο. Είναι μόνο 2 και δεν μπορούμε να τις φέρουμε βόλτα, παρόλο που έχουμε την πλειοψηφία...
Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας...Οσο και να μας καλοπιάνεις το τανγκα δεν θα το γλυτώσεις!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
καλά τι απίστευτη ιδέα είναι αυτή!!!! Αντε βάλτο στις ανακοινώσεις με τίτλο 'Πασαρέλα αντρων του φορουμ'Ισως δημοσιευτουν και φωτογραφίες στους 4Τ
Φαντάζεστε ρε παιδιά τους τριχωτούς μας κώλους με στρινγκ στους 4Τ; Αν μας κάνουν κάτι τέτοιο, πρέπει εμείς να τις υποχρεώσουμε να φοράνε μόνο 'Χάλκη' και 'Ίος' από δω κι εμπρός. Άντε, τρέχω να ετοιμάσω τις παραγγελίες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κρίμα μόνο που δεν θα μπορεί να έρθει ο Γαβριήλ. Φαντάζεστε Γαβριήλ και Κωνσταντίνο σε αντίπαλες ομάδες; Ε, ρε γέλια!Πάω να ετοιμάσω το BFG-9000 (όσοι παίζανε Doom παλιά θα το θυμούνται), το αλυσοπρίονο και άλλα τέτοια ωραία εργαλεία...
Α, τσούπρες, αυτό που είπα για παραγγελίες 'Χάλκη' και 'Ίος' το εννοώ!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα μας...Οσο και να μας καλοπιάνεις το τανγκα δεν θα το γλυτώσεις!!!
Εγώ να σας καλοπιάσω;;;; Την ωμή αλήθεια λέω
Εξάλλου είστε τόσο συμπαθητικές που το ξέρω ότι θα με αφήσετε να μην φορέσω τάγκα . Το ξέρω...είμαι ένας άθλιος γλειώδης και τιποτένιος γυμνοσάλιαγκας...Α, και αν δεν πιάσει αυτό, θα επικαλεστώ φόρτο εργασίας και την απόσταση για να μην παρευρεθώ (θα είμαι εκεί κρυφά όμως να σας βλέπω )...
Και μην τολμήσετε να το φέρετε πιο βόρεια...Αλιάκμονα για παράδειγμα... Θα σας φάω...
Φαντάζεστε ρε παιδιά τους τριχωτούς μας κώλους με στρινγκ στους 4Τ
Άσε skullone, αυτό ακριβώς φαντάζομαι...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Άντε, τρέχω να ετοιμάσω τις παραγγελίες.Ναι, ναι!!!
Α, και που'σαι, να παραγγείλεις και ικανή ποσότητα ...αντηλιακού, μη μας καούν κιόλας!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κάτσε ρε μεγάλε, τι έχει η Alphamoda; Θα σε χάλαγε η κοπελιά σου να φόραγε ένα τέτοιο μικροσκοπικό μαγιώ (που είναι και Ελληνικό κιόλας);
Ω, ναι... Λυπάμαι Κωσταντίνε, αλλά εγώ θέλω η κοπέλα μου να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση, τόσο έξω στο δρόμο, στην παραλία κτλ, όσο και μέσα στο σπίτι της/μου/μας. Οπότε, αν την έβλεπα να φοράει τέτοιο 'μαγιώ' (καλά, μη μου πεις ότι σου μοιάζει με μαγιώ αυτό) θα κάναμε μία πολύ εκτενή συζήτηση για το μέλλον της σχέσης μας. Για να καταλάβεις, εμένα δε μου αρέσουν καν τα στρινγκ. Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που μπορώ να κάνω είναι τα τάγκα. Αλήθεια, τι γνώμη έχουν άλλοι;
Για την ιστορία δε, να πω ότι ούτε άλλες γυναίκες θα μου άρεσε να τα φοράνε! Μου φαίνεται πραγματικά υποτιμητικό για τις ίδιες να βγαίνουν σα τσόλια στις παραλίες. Και δεν είμαι καθόλου συντηρητικός, απλά αυτό είναι το γούστο μου.
Η αξιοπρέπεια δεν έχει να κάνει με την ενδυμασία στην παραλία. Δικό της είναι το κορμί, ό,τι θέλει θα φορέσει - άσε που το γυναικείο μαγιώ, όπως και το γυναικείο εσώρουχο επιτελούν ΑΛΛΟ ρόλο: Αυτόν του κοσμήματος, γι'αυτό δεν πρέπει να καλύπτουν, αλλά να αναδεικνύουν. Κάτω ο πουριτανισμός!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ας είναι καλά 9 χρόνια στην Κρήτη και 'Ο Αστερικάκης Στην Κορσική'!!!
Ωπ... Γουστάρουμε Κρητικά; Εγώ είμαι Κρητικός και έχω περάσει 5 χρόνια στο Βόλο. Το αντίθετο από εσένα. Για λέγε, πώς βρέθηκες εκεί; (Μήπως να το γυρίσουμε στο pm; )
Αλήθεια, ποιο είναι το site της MED;
Εγώ είμαι στην Κρήτη 9 χρόνια τώρα, από το '94 που πέρασα στο Πι Τση Κέι (Πολυτεχνείο Κρήτης ή Πολυτεχνάτο Τση Κρήτης) και συνεχίζω με μεταπτυχιακό εκεί.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Διάβασε λίγο παραπάνω τη διόρθωση στο post μου...
χαχαχαχα Οk!!!! Η επόμενη συνάντηση θα είναι τον Ιούλιο σε πολυσύχναστη παραλία για να τσεκάρω εαν λες αλήθεια!!! Ετσι και κοιτάξεις καποια με στρινγκ και απίστευτο σώμα κάηκες!!!!
Εγώ φέρνω τη μουστάρδα και το αλατοπίπερο Μαίρη για όταν τον δεις να ξεστρατίζει προς τα εκεί!
Οσο για το τανγκα εγω είμαι υπερ. Το Pool-Boy απαραιτήτως πρέπει να φοράει ενα τιγρε!
Πάλι καλά που δεν κάνω αποτρίχωση στα μαλακά μου μόρια...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, τσούπρες, αυτό που είπα για παραγγελίες 'Χάλκη' και 'Ίος' το εννοώ!
Θέλουμε ειδική παραγγελία με κεντημένο το σηματάκι του 4ΤF...να μπει και στο e-shop των 4Τ.
-
http://www.ezb8.com/default.asp
Απίστευτος ο τύπος! Greek hospitality και greek lover μαζί!
Πηγαίνετε οπωσδήποτε στο 'Calendar'! -
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.ezb8.com/default.aspΑπίστευτος ο τύπος! Greek hospitality και greek lover μαζί!
Πηγαίνετε οπωσδήποτε στο 'Calendar'!ΚΩΣΤΑ.... ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ....ΓΙΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ....WEBSITE
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΚΩΣΤΑ.... ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ....ΓΙΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ....WEBSITEΜόλις τελειώσω με το δικό μου...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΚΩΣΤΑ.... ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ....ΓΙΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ....WEBSITEκοτζαμ κυνηγός και θέλεις website για να αναδείξεις την Ελληνική φιλοξενία σου
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΚΩΣΤΑ.... ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΙ....ΓΙΑ....ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΝΑ....WEBSITE
κοτζαμ κυνηγός και θέλεις website για να αναδείξεις την Ελληνική φιλοξενία σου
ΕΙΠΑΜΕ ΒΡΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.ezb8.com/default.aspΑπίστευτος ο τύπος! Greek hospitality και greek lover μαζί!
Πηγαίνετε οπωσδήποτε στο 'Calendar'!Το σπίτι (αν είναι Αθήνα) είναι κάπου Βούλα, Βουλιαγμένη και λοιπα παραλιακά προάστια.
Είναι κανενας/καμία πρόθυμος/η να δηλώσει συμμετοχή? -
Πολύ καλός!!!!!!!!!!!!
Φαντάζεσαι όμως να πας να δεις καμια παράγκα και ο τύπος να σου πει:
Α! Οι φωτογραφίες? Last Year!!!!
(Είχατε πάρει χαμπαρι πριν απο κανα δυο χρονια την ιστορία με τον Τούρκο? Θα βρω το link και θα σας το στείλω)
-
Αυτό είναι που θα έχει πολύ μεγάλη πλάκα!!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II