-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μμμμμ....ναι ΟΚ!!!...αν και θα πρέπει να είναι λίγο χαλαρό ετσι?!!
ε ναι, εννοείται!!! Θα είναι πολύ χαλαρό μεχρι χμμμ λίγο πιο πάνω από τα γόνατα. Δηλαδη καποιο αντρικό πουλοβερ
Ναι,ΟΚ!!Ετσι κάτι γίνεται!!.. Αλλωστε τότε σε ενδιαφέρει περισσότερο ο εσωτερικός κόσμος,ετσι δεν είναι?!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ ως μαθηματικός θα προτείνω το 'Θεώρημα του Παπαγάλου'Το κυνήγαγα περισυ να το πάρω αλλά τελικά μου ξέφυγε! Μπράβο που μου το θύμησες!
Πολύ καλά βιβλία ΟΛΑ του Robert Ludlum, ιδιως το The Hades Project (or Factor), είναι και επίκαιρο λογω SARS!
Eίναι The Hades Project και το έχουν μεταφράσει σαν 'Το Αγγιγμα του Αδη'. Πραγματικά επίκαιρο!
καλα αν αρχίσουμε με βιβλία θα φτάσουμε 800.000 σελίδες!!!
-
Ευκαιρία είναι να ανοιχτεί στις 'Ανακοινώσεις' ένα θέμα 'Πολιτιστικό' που να γράφουμε και να προτείνουμε για εκδηλώσεις, θέατρο, συναυλίες, βιβλία, παραστάσεις, σινεμά, ακόμη και εκπομπές στην TV που αξίζουν. Εστιατόρια και ταβέρνες ΟΧΙ. Αν θέλετε το κάνουμε ξεχωριστό θέμα. Ο kouk μόνο έχει να γράψει πολλές δεκάδες σελίδες....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επειδή σας συμφέρει ΕΣΑΣ καλύτερα?οχι, επειδή αυτό ήταν το θέμα που άνοιξα!
Οι άνδρες που ξοδεύουν λεφτά για αυτοκίνητο λοιπόν το κάνουν για να ρίξουν γυναίκες άρα πάλι εσείς φταίτε!
Μπα! Επειδή σας αρέσει να κυνηγάτε βλαμμένες, εμείς φταίμε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευκαιρία είναι να ανοιχτεί στις 'Ανακοινώσεις' ένα θέμα 'Πολιτιστικό' που να γράφουμε και να προτείνουμε για εκδηλώσεις, θέατρο, συναυλίες, βιβλία, παραστάσεις, σινεμά, ακόμη και εκπομπές στην TV που αξίζουν. Εστιατόρια και ταβέρνες ΟΧΙ. Αν θέλετε το κάνουμε ξεχωριστό θέμα. Ο kouk μόνο έχει να γράψει πολλές δεκάδες σελίδες....Ναιιιι!!! Τέλεια ιδέα!!! Και θα ανταγωνίζεται με το 'Εστιατόρια και ταβέρνες'
Απειρες σελίδες!!!!
-
Κώστα, θα το ανοίξεις εσύ;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
οχι, επειδή αυτό ήταν το θέμα που άνοιξα!Το θέμα που άνοιξες αν δεν κάνω λάθος λέγεται 'Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα'. Ας το διατύπωνες καλύτερα!
Μπα! Επειδή σας αρέσει να κυνηγάτε βλαμμένες, εμείς φταίμε?
Φυσικά! Εσείς φταίτε για όλα! Εσείς δε λέτε με καμάρι: 'πίσω από κάθε επιτυχημένο/αποτυχημένο άνδρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα'; Α, για να μην αναφέρω και το Μήλο της Γνώσης τώρα! Από κει δεν ξεκίνησαν όλα;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ουφ!! Μια ζωή κάνετε τα απλά δύσκολα! Το αστείο είναι ότι περηφανεύεστε γι'αυτό κι από πάνω!!!
οκ! Την επομενη φορά που είναι να βγεις με την κοπελιά σου ή με μια φίλη σου να είναι αξύριστη, αμακιγιάριστη, αχτένιστη, με μια φόρμα και ένα πουλοβερ. Είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει τρελλά και δεν θα σκεφτείς καμια κακία
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.....
ΟΙ ΠΟΛΩΝΕΖΕΣ!!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κώστα, θα το ανοίξεις εσύ;Kώστα, ανοιξε το εγώ μόλις τώρα φεύγωωωω!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κώστα, θα το ανοίξεις εσύ;
Kώστα, ανοιξε το εγώ μόλις τώρα φεύγωωωω!!!
To άνοιξα ήδη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλωστε τότε σε ενδιαφέρει περισσότερο ο εσωτερικός κόσμος,ετσι δεν είναι?!!!
Ε, καλά... Πάντα για τον εσωτερικό κόσμο μιλάμε εδώ...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλλωστε τότε σε ενδιαφέρει περισσότερο ο εσωτερικός κόσμος,ετσι δεν είναι?!!!
Ε, καλά... Πάντα για τον εσωτερικό κόσμο μιλάμε εδώ...
...και το εντυπωσιακό είναι οτι ΟΛΟΙ είμαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...και το εντυπωσιακό είναι οτι ΟΛΟΙ είμαστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος!!!
Ε, καλά... Η τρέλα δεν πάει στα βουνά
Αν και ενίοτε...
Τώρα στις διακοπές για παράδειγμα είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το Peugeotακι -
Βρε Μαίρη, μας φαντάζεσαι εμάς να βγούμε στο δρόμο σα λέτσοι; Αν και παρατηρώ πάρα πολύ συχνά ότι ένας ικανός αριθμός ωραιοτάτων και εξόχως περιποιημένων γυναικών συνοδεύονται από χλέμπουρες.
-
χλεμπουρες...χχχμμμ...ισως...μαλλον...μπορει...
-
Παίδες, καλό Πάσχα!!!! Επιτέλους διακοπές...
Την Τρίτη θα έχω διάβασμα... Θα τις χτυπήσουμε τις 30 σελίδες;;;;
Καλά να περνάτε και να οδηγείτε με το μυαλό
-
Καλημέρα!!!
Καλά... είναι δυνατό;;; Ούτε ένας δεν άνοιξε το Πάσχα Η/Υ;;;;
Καλύτερα... -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε Μαίρη, μας φαντάζεσαι εμάς να βγούμε στο δρόμο σα λέτσοι; Αν και παρατηρώ πάρα πολύ συχνά ότι ένας ικανός αριθμός ωραιοτάτων και εξόχως περιποιημένων γυναικών συνοδεύονται από χλέμπουρες.Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Μετά από το απίστευτο φαγοπότι και την λίγδα ήρθε η ώρα να κάψουμε καμια θερμίδα με το πληκτρολόγιο!!!
Δεν σας φαντάζομαι, σας βλέπω! Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των απεριποίητων αντρών έχει αρχίσει και μειώνεται αλλά πολλές φορές βλέπω π.χ. αξύριστους άντρες γιατί βαριούνται!
Δεν μιλούσα όμως μόνο για τις εξόδους. Μιλούσα και για μέσα στο σπίτι. Ασε που μετά τον γάμο και τα 2 φύλα αφήνουν τον εαυτό τους στην τύχη του!
-
Λοιπον έχω τρομερά κέφια!!! Αποχή από πληκτρολόγιο 4 μέρες!
Στην εκκλησία λοιπον οι περισσότεροι πάνε για να επιδείξουν το τελευταίο τους συνολάκι και για να κάνουν κουτσομπολιό!
Ιδού λοιπον το καινούργιο μας γκαλοπ:
***Πόσοι από εσάς προσπάθησαν να ρίξουν γυναίκα στην Ανάσταση και με πιο τρόπο?? ***:lol:
- Προσπαθήσατε να της βάλετε φωτιά στα μαλλιά με την λαμπάδα?
- Χρησιμοποιήσατε το ανιψάκι σας? 'Αχ συγγνώμη μου έφυγε από το χέρι, σας ενόχλησε?'
- Της ζητήσατε να ανάψετε από την λαμπαδα της?
- Την ακουμπήσατε καθώς ανάβατε ένα κεράκι? (πςςςςςςςς μα τι ρομαντικό! Υπο το φως των καντηλιών)
- Την κοιτούσατε επίμονα στην εκκλησία μέσα? (σιγά μην φτάσατε τόσο νωρίς. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έξω είσασταν)
(ωχ ωχ ελπίζω να μην με αφορίσουν με αυτά που γράφω)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λοιπον έχω τρομερά κέφια!!! Αποχή από πληκτρολόγιο 4 μέρες!Χρόνια πολλά (και καλά) σε όλους
Σαλώμη, δεν έχεις μόνο κέφια, αλλά και εμπνεύσειςΣτην εκκλησία λοιπον οι περισσότεροι πάνε για να επιδείξουν το τελευταίο τους συνολάκι και για να κάνουν κουτσομπολιό!
Ε, καλά, αυτό εννοείται. Εξ' άλλου κατ'εμέ, πέρα από το θρησκευτικό, αυτό δεν είναι το νόημα των γιορτών;;;;; Να μαζεύεται κόσμος - Νταβαντούρι να γίνεται
Ιδού λοιπον το καινούργιο μας γκαλοπ:
***Πόσοι από εσάς προσπάθησαν να ρίξουν γυναίκα στην Ανάσταση και με πιο τρόπο?? ***:lol:
- Προσπαθήσατε να της βάλετε φωτιά στα μαλλιά με την λαμπάδα?
Χμμμμμ καλό ακούγεται... Δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί και να πιάσει. Θα περίμενα ένα γερό χέρι βρίσιμο συνοδευόμενο από τσιρίδες και λεξιλόγιο που δεν ταιριάζει στην περίσταση
- Χρησιμοποιήσατε το ανιψάκι σας? 'Αχ συγγνώμη μου έφυγε από το χέρι, σας ενόχλησε?'
Παραμεγάλωσαν τα άτιμα... Και η νέα φουρνιά δεν έχει βγει ακόμα
- Της ζητήσατε να ανάψετε από την λαμπαδα της?
Θα με ανάψεις;;;; Ή και το ανάποδο: Θέλεις να σε ανάψω;;;
- Την ακουμπήσατε καθώς ανάβατε ένα κεράκι? (πςςςςςςςς μα τι ρομαντικό! Υπο το φως των καντηλιών)
Αυτό προύποθέτει να μπεις στην εκκλησία (είπαμε, αμαρτωλός - θα καώ στην κόλαση...)
- Την κοιτούσατε επίμονα στην εκκλησία μέσα? (σιγά μην φτάσατε τόσο νωρίς. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έξω είσασταν)
Ε, δεν σε πολυπαίρνει στο χωριό. Αν και οι Σερραίες είναι αμαρτία σκέτη...
(ωχ ωχ ελπίζω να μην με αφορίσουν με αυτά που γράφω)
Έλα μωρέ... Και τι έγινε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα καλά κορίτσια πάνε στον παράδεισο και τα κακά πάνε παντού Μαζί θα καιγόμαστε...
Πάντως εγώ δεν έκανα τίποτα. Άμα είσαι με τον μπαμπά/μαμά/θείους όλη την ώρα, τι μπορείς να κάνεις;;;
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II