-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κάτσε ρε μεγάλε, τι έχει η Alphamoda; Θα σε χάλαγε η κοπελιά σου να φόραγε ένα τέτοιο μικροσκοπικό μαγιώ (που είναι και Ελληνικό κιόλας);Δώστε τη 'Χάλκη' στο λαό...
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Καλα ρε σοβαρα μιλατε τωρα οτι θα θελατε η κοπελια σας να φοραγε αυτα τα πραγματα!!Εγω μονο που το ακουω μονο που το φανταζομαι με εχουν πιασει κατι νευρα αστα να παμε!!
Δε ξερω μπορει να ειμαι πολυ πισω αν και πιστευω οτι εχω δικιο!!Ζηλεύεις, αλλά δε θα σε χάλαγε καθόλου να βλέπεις ΑΛΛΕΣ κοπέλες (τις οποίες μάλλον θα ΗΘΕΛΕΣ να έχεις αντί γι'αυτήν που πιθανώς έχεις) να τα φοράνε...
Σε ανθιστήκαμε... Ε ρε γέλιο που πέφτει σε κάθε παρέα όταν μπαίνουν τέτοιες συζητήσεις...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κάτσε ρε μεγάλε, τι έχει η Alphamoda; Θα σε χάλαγε η κοπελιά σου να φόραγε ένα τέτοιο μικροσκοπικό μαγιώ (που είναι και Ελληνικό κιόλας);
Δώστε τη 'Χάλκη' στο λαό...
Καλή ιδέα!!! Οι νόστιμες, τσαχπίνες και ελκυστικές τσαπερδόνες να φοράνε τέτοια μαγιώ ΠΑΝΤΑ.
Αμήν και πότε.
-
Καλή ιδέα!!! Οι νόστιμες, τσαχπίνες και ελκυστικές τσαπερδόνες να φοράνε τέτοια μαγιώ ΠΑΝΤΑ.Όχι ρε παιδιά!!! Φοράω τζήν παντελόνια και θα ...πονάω συνέχεια!!!
-
Το καλοκαίρι φόρα βερμούδες ή ένα νούμερο μεγαλύτερα μπλουτζήν.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μα αφού μπορείς να τα έχεις και τα δύο. Με ένα ακριβό αυτοκίνητο έχεις και γυναίκα!
Όχι ακριβώς...
Με ένα ακριβό αυτοκίνητο ρίχνεις γυναίκα (ή σε ρίχνει, τελοσπάντων αυτό παίζεται... ), αλλά αφού 'ριχτείτε' μετά σε πρήζει:
'Πάλι με το αυτοκίνητο ασχολείσαι;;;;;'
'Μα αγάπη μου, να μην το ρίξω ένα πλυσιματάκι;;; έχω τρεις μήνες να το πλύνω...Έχει τόση σκόνη που μου κόβει επιτάχυνση από το βάρος )'
'Ναι, καλά... Όλο με αυτό ασχολείσαι και εμένα με παραμελείς... πόσο καιρό έχεις να με πας στα μπουζούκια;;;;'
'2 μέρες '
'Ε, είδες...'Καλή ιδέα!!! Οι νόστιμες, τσαχπίνες και ελκυστικές τσαπερδόνες να φοράνε τέτοια μαγιώ ΠΑΝΤΑ.
Αμήν και πότε.
Ή ακόμα καλύτερα να μην φοράνε τίποτα...
Σε αυτό κολάει το αμήν και πότε.... -
επιασε καλοκαιρακι παιδια? ζεστα!
-
Ναι... Ζέστα!
-
Ναι... Ζέστα!Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ
ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΕΕΕ? -
Όι, θα τ'άφηνα!
-
Όι, θα τ'άφηνα!ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Με ένα ακριβό αυτοκίνητο ρίχνεις γυναίκα (ή σε ρίχνει, τελοσπάντων αυτό παίζεται... ), αλλά αφού 'ριχτείτε' μετά σε πρήζει:Γιατί θα την κρατήσεις μετά?
Με το ακριβό αυτοκίνητο κάθε μέρα θα έχεις και άλλη οπότε δεν θα φτάνεις ποτέ στο στάδιο του πρηξίματος!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Όι, θα τ'άφηνα!
ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ
Aν και Θεσσαλός, ρίχνει που και που το Κρητικό του. Και τα πάει καλά. Με μερικές ρακές την παίρνει την πράσινη κάρτα για το νησί...
-
Ας είναι καλά 9 χρόνια στην Κρήτη και 'Ο Αστερικάκης Στην Κορσική'!!!
-
Ζηλεύεις, αλλά δε θα σε χάλαγε καθόλου να βλέπεις ΑΛΛΕΣ κοπέλες (τις οποίες μάλλον θα ΗΘΕΛΕΣ να έχεις αντί γι'αυτήν που πιθανώς έχεις) να τα φοράνε...
Ισως θα πρεπε να προσεχεις πως μιλας και ειδικα οταν τον αλλον ουτε καν τον ξερεις, ποσο μαλλον οταν δε γνωριζεις τιποτα για τη προσωπικη του ζωη.Θελω να σε πληροφορησω οτι ουτε ζηλευω, ουτε θελω να τις βλεπω, ουτε θα αλαζα τη κοπελα μου για τιποτα στο κοσμο!
Εχω παρατηρησει πολλες φορες στα post σου να εκφραζεσαι για τον αλλον εντελως υποτιμητικα και προσβλητικα!
Δε θα ηθελα καμια συνεχεια του θεματος.
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο πανω σ'αυτο. -
Κάτσε ρε μεγάλε, τι έχει η Alphamoda; Θα σε χάλαγε η κοπελιά σου να φόραγε ένα τέτοιο μικροσκοπικό μαγιώ (που είναι και Ελληνικό κιόλας);Ω, ναι... Λυπάμαι Κωσταντίνε, αλλά εγώ θέλω η κοπέλα μου να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση, τόσο έξω στο δρόμο, στην παραλία κτλ, όσο και μέσα στο σπίτι της/μου/μας. Οπότε, αν την έβλεπα να φοράει τέτοιο 'μαγιώ' (καλά, μη μου πεις ότι σου μοιάζει με μαγιώ αυτό) θα κάναμε μία πολύ εκτενή συζήτηση για το μέλλον της σχέσης μας. Για να καταλάβεις, εμένα δε μου αρέσουν καν τα στρινγκ. Ο μεγαλύτερος συμβιβασμός που μπορώ να κάνω είναι τα τάγκα. Αλήθεια, τι γνώμη έχουν άλλοι;
Για την ιστορία δε, να πω ότι ούτε άλλες γυναίκες θα μου άρεσε να τα φοράνε! Μου φαίνεται πραγματικά υποτιμητικό για τις ίδιες να βγαίνουν σα τσόλια στις παραλίες. Και δεν είμαι καθόλου συντηρητικός, απλά αυτό είναι το γούστο μου.
-
Ας είναι καλά 9 χρόνια στην Κρήτη και 'Ο Αστερικάκης Στην Κορσική'!!!Ωπ... Γουστάρουμε Κρητικά; Εγώ είμαι Κρητικός και έχω περάσει 5 χρόνια στο Βόλο. Το αντίθετο από εσένα. Για λέγε, πώς βρέθηκες εκεί; (Μήπως να το γυρίσουμε στο pm; )
Αλήθεια, ποιο είναι το site της MED;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ω, ναι... Λυπάμαι Κωσταντίνε, αλλά εγώ θέλω η κοπέλα μου να έχει αξιοπρεπή, τόσο έξω στο δρόμο, στην παραλία κτλ, όσο και μέσα στο σπίτι της/μου/μας.Θέλεις να είναι αξιοπρεπής η κοπέλα σου, αλλά δεν σε χαλάει στην παραλία να βλέπεις άλλες να τα φοράνε
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ω, ναι... Λυπάμαι Κωσταντίνε, αλλά εγώ θέλω η κοπέλα μου να έχει αξιοπρεπή, τόσο έξω στο δρόμο, στην παραλία κτλ, όσο και μέσα στο σπίτι της/μου/μας.
Θέλεις να είναι αξιοπρεπής η κοπέλα σου, αλλά δεν σε χαλάει στην παραλία να βλέπεις άλλες να τα φοράνε
Διάβασε λίγο παραπάνω τη διόρθωση στο post μου...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Διάβασε λίγο παραπάνω τη διόρθωση στο post μου...χαχαχαχα Οk!!!! Η επόμενη συνάντηση θα είναι τον Ιούλιο σε πολυσύχναστη παραλία για να τσεκάρω εαν λες αλήθεια!!! Ετσι και κοιτάξεις καποια με στρινγκ και απίστευτο σώμα κάηκες!!!!
Οσο για το τανγκα εγω είμαι υπερ. Το Pool-Boy απαραιτήτως πρέπει να φοράει ενα τιγρε!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II