-
Nai nai !!!
Παμε Δημητσανα να φαμε ΚΟΚΟΡΙ !!!
-
Για την ωρα
παντως χτυπησα ενα πεινιρλι!!ΥΓ. Δε το χτυπησα πολυ μη θυμωνετε
λιγο λιγο να τοσο δα!!!!! -
Ο χρήστης salome έγραψε:
α δε ξέρω!!!
Κάτι για Δημητσάνα και κοκόρια λένε οι από πάνω μας!ΝΑΙ,ΝΑΙ και μπάνιο ή πεζοπορία ή ακόμα και rafting [αν έχει πολύ νερό ακόμα] στον Λούσιο ή τον Αλφείο!!!!
Είστε να κανονίσουμε τίποτε για το 3ήμερο του Αγίου Πνέυματος?
Μαζί με τις παρέες μας ή τις οικογένειες μας οποιοι θέλουν.... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΝΑΙ,ΝΑΙ και μπάνιο ή πεζοπορία ή ακόμα και rafting [αν έχει πολύ νερό ακόμα] στον Λούσιο ή τον Αλφείο!!!!
Είστε να κανονίσουμε τίποτε για το 3ήμερο του Αγίου Πνέυματος?
Μαζί με τις παρέες μας ή τις οικογένειες μας οποιοι θέλουν....Φοβάμαι ότι ο Λούσιος/Αλφειός δεν θα έχει αρκετό νερό. Ο Εύηνος θα έχει αλλά είναι για παιδιά. Μάλλον αργήσαμε για ποταμοδρομία (rafting), έπρεπε να το είχαμε σκεφεί Μάρτιο/Απρίλιο.
Κανα άλλο υδάτινο extreme sport σκέφτεσαι;
-
Ναι ναι παμε να καταλαβουμε τη Δημητσανα !!
Παμε για κυνηγη κοκορα!!Θα ντυθουμε ολοι με ρουχα παλαιολιθικης εποχης και θα ξαμοληθουμε στα κοτετσια της Δημητσανας για την 'αρπαγη και καταναλωση του κοκορα' !!
Φοβαμε βεβαια γιατι μετα απο καιρο μπορει να ακουσουμε κανα εκτακτο στα ΜΜΕ με θεμα: Σοβαρο προβλημα υπογενιτικοτητας κοτοπουλον στη Δημητσανα λογο ελλειψης κοκορων!!
ΥΓ1. Πωπω εχω ξεφυγει!!
Δικιο εχετε ρε σεις πολυ ζεστη τελικα!!ΥΓ2.Δε νομιζω να μπαινουνε στο FOrum τιποτα ειδικοι απο το Δαφνη!!
Δε τι γλιτωνω!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τώρα για τον predator δεν ξέρω! Αν έχει υπέρυθρη όραση όπως στην ομώνυμη ταινία θα είναι αθέμιτος ανταγωνισμός!υπερυθρη δεν εχω
ουτε υπεριωδη (αυτο ειναι για πειραξω τους φαλακρους)παντως τωρα που πιασαν οι ζεστες δεν ειναι οτι καλυτερο το paintball διοτι με τα κοντα θα τρωμε τις σφαιρες στο ψαχνο
-
καλά.. εκτος από κόκκορα κατι παθαίνω και με κουνέλι στιφάδο!
Θα το ρίξω σήμερα με αυτά που γράφετε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Φοβάμαι ότι ο Λούσιος/Αλφειός δεν θα έχει αρκετό νερό. Ο Εύηνος θα έχει αλλά είναι για παιδιά.kyan είσαι σίγουρος για Λούσιο/Αλφειο γιατι μέχρι πρόσφατα έβρεχε...αν δεν το κ@@@βαρεσουμε και αποφασίσουμε γρήγορα μπορεί και να προλάβουμε...εκτός αυτού πόσοι απο τους συμφορουμάδες μας έχουν κάνει ποτέ rafting θέλουμε κάτι εύκολο αλλά και εντυπωσιακό, γιατί ο Εύηνος είναι για ερωτευμένα ζευγαράκια που κάνουν βαρκάδα δεν λέει με τίποτε...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κανα άλλο υδάτινο extreme sport σκέφτεσαι;ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Κανα άλλο υδάτινο extreme sport σκέφτεσαι;
ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ'αυτό είμαι ποοοολύ καλός!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σ'αυτό είμαι ποοοολύ καλός!!!ναι γιατι θα είναι δύσκολο για μας να σε βυθίσουμε λόγω εκτοπίσματος
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΝΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΠΑΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ'αυτό είμαι ποοοολύ καλός!!!
Πρόεδρε, με το συμπάθειο αλλά δεδομένης της ποσότητας ...στερεών καυσίμων που καταναλώνεις εγώ προσωπικά προτιμώ να μου κάνει πατητή η Ρένα παρά εσύ!
-
καλά κανονίστε παιχνίδι και θα δείτε πως θα παίξουν τα κοριτσάκια...
ΠΑΤΗΤΕΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΣ θα σας κάνουμε -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
kyan είσαι σίγουρος για Λούσιο/Αλφειο γιατι μέχρι πρόσφατα έβρεχε...αν δεν το κ@@@βαρεσουμε και αποφασίσουμε γρήγορα μπορεί και να προλάβουμε...εκτός αυτού πόσοι απο τους συμφορουμάδες μας έχουν κάνει ποτέ rafting θέλουμε κάτι εύκολο αλλά και εντυπωσιακό, γιατί ο Εύηνος είναι για ερωτευμένα ζευγαράκια που κάνουν βαρκάδα δεν λέει με τίποτε...Όχι, δεν είμαι σίγουρος ήταν απλά ...educated guess.
Απλά εγώ είχα πάει στον Εύηνο πρόπερσι τέτοια εποχή με μια παρέα αρχαρίων και το ρεύμα του ποταμού δεν μπορούσε καν να υπερνικήσει τον κόντρα άνεμο. Κάναμε κουπί σαν τους μαύρους για να προχωράει ίσα-ίσα η βάρκα αλλιώς πήγαινε ...προς τα πίσω! Άσε πόσες φορές κολλήσαμε στα ρηχά. Πρέπει να μάθουμε πόσο νερό έχει το ποτάμι πριν πάμε μην πάθουμε τα ίδια. Εσύ που είναι η δουλειά σου μήπως μπορείς να μάθεις; Εγώ δυστυχώς έχω χάσει τα τηλέφωνα.Για τον Εύηνο συμφωνώ για το ποτάμι αλλά τα μπάνγκαλοους της Trekking Hellas (αν θυμάμαι καλά) στην όχθη (κοντά στη γέφυρα) είναι πολύ ωραία φάση. Αρκεί να μην έχει κανείς ...εντομοφοβία βέβαια.
ΥΓ: Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα στις Ανακοινώσεις να δούμε τι ψάρια (ποταμίσια) θα πιάσουμε;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για τον Εύηνο συμφωνώ για το ποτάμι αλλά τα μπάνγκαλοους της Trekking Hellas (αν θυμάμαι καλά) στην όχθη (κοντά στη γέφυρα) είναι πολύ ωραία φάση. Αρκεί να μην έχει κανείς ...εντομοφοβία βέβαια.Στον Εύηνο τα Bungalows τα έχει το Alpin Club. Εγώ προτιμώ την Trekking γιατι τα περισσότερα παιδιά είναι αφασίες...έχουν πολύ πλάκα αλλά είναι και πολύ επαγγελματίες στη δουλειά τους όσο αφορά θέματα ασφάλειας, ενημέρωσης κλπ.
ΥΓ: Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα στις Ανακοινώσεις να δούμε τι ψάρια (ποταμίσια) θα πιάσουμε;
Θα μάθω πληροφορίες για τον Λούσιο και θα το ανοίξω να δουμε τι ενδιαφέρον θα έχουμε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Στον Εύηνο τα Bungalows τα έχει το Alpin Club.Αααα, γεια σου! Τώρα το θυμήθηκα κι εγώ!
Θα μάθω πληροφορίες για τον Λούσιο και θα το ανοίξω να δουμε τι ενδιαφέρον θα έχουμε
Περιμένω εναγωνίως!
-
Αθώες ερωτήσεις:
Υπάρχουν γκ*****νοκανώ?
Οταν παμε για κολύμπι θα πρέπει να φοράμε τα στρινγ-τανγκα που μας έδειξε ο skullone?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αθώες ερωτήσεις:Υπάρχουν γκ*****νοκανώ?
Οταν παμε για κολύμπι θα πρέπει να φοράμε τα στρινγ-τανγκα που μας έδειξε ο skullone?
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΙΡΗ!!!
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ) -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αθώες ερωτήσεις:Υπάρχουν γκ*****νοκανώ?
Απαραιτήτως!!
-
Σε αυτούς που βιαστηκαν να απαντήσουν πρεπει να διευκρινήσω οτι δεν μιλαγα μόνο για τις γυναίκες. Στο site είχε και αντρικά τανγκα ε?
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II